Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedestrian
Ez nem teljesen világos(nekem). Milyen exe?

Zrasf
ohh megvan... exe átnevez rarra, kicsomagol, update driver.

Max Damage
Mellesleg egy jó tanács aki Vista alatt próbál filmet nézni, ne tegyetek fel kodek-eket mert nem igazán szereti, használjatok olyan programokat amik mindent lejátszanak codec nélkül és semmilyen telepítés nem szükséges számukra. Javaslom az MPlayer nevû programot ( www.mplayerhq.hu ), természetesen a win-es változatát. 😊 Hibátlanul fog mûködni.

Azonban valaki elárulná hogy a Deamon mely verziója megy fel? Mert nekem nem hajlandó...

Zrasf
Sikerült már vkinek mûködésre bírni sb live hangkártyát?

Aham, kösz az infót. Kerio nélkül én ki nem megyek a netre, tesztelni meg volt szerencsém egy korábbit, sokat nem változhatott, szal ezt a tesztet kitolom a második bétáig 😊 Mégegyszer thx az infót, megmentettél pár órás újrapatricionálástól (van egy 3 gigásom, de az ugye kevés neki) meg telepítgetéstõl 😊
janos666
Animált (mozgó, változó...) hátterek és témák nem lesznek hozzá, ha már ilyen 3D-s, sõtt, DX9.0-ás grafikus motorja van?
Nalam ezek mennek rendesen ac3 cod,xvid,divx codec,ja tud dvd-t lejatszani a wm player is csak en azt nem szeretem,amugy call of dutyt probaltam neten a vilaggosagakl gondok voltak max-on is fele olyan vilagos mint xp-en es ha jol vettem ki szagatott nagyon durvan a game,ennyire leterheli a gepemet a win miozbe gamelek?a skipe progi nem muxik fuck bele,aszem meg probalkozok kihozni valkamit a visitabol ami amugy nagyon bejon,de ha nemm menek amiket akarok akkor megy visza xp,most 512-ramom van,majd bovitem 1re es akkor ujra kiprobalom,meg persze a beta 2-ot is mindenkeppen.

Jimi Hendrix

alph4
Jó, de azthittem legalább akkor van annyi esze a programnak hogy elindul és kiírja hogy ez a progi nem kompatibilis vele és akkor unistallálom. Mert így csak a format megoldás marad.
Itt egy új Vistás háttérkép

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

pedestrian
ATA 100 problémára nem tud valaki megoldást? 348-ban írtam.

stratoman
Ezek közül nálam megy a BitComet, A Kerio-val el sem indult a Vista. A nod32-vel elindult de nemigazán jó.
Nálam megy most a CFosSpeed 2.02, a driver miatt szólt a telepítésnél, de eddig mûkszik.

stratoman
Ennyit a Vistáról...

Szerinted az a Vista hibája, hogy a DivX codec nem kompatibilis vele, elvégre azt nem ehhez fejlesztették.
Szerintem a Vista-t nem kifejezetten filmnézésre adták ki, hanem tesztelésre, talán nem véletlen, hogy az elsõ béta még nem nyilvános. Ha nem teszteled akkor tök fölösleges felrakni, mert csak szopni fogsz vele. Szvsz ebbõl alakul ki a "szaravinfos" hozzáállás.

Majd a késõbbiekben biztosan meg fog jelenni hozzávaló codec, addig is ajánlott másik partícióra rakni az XP mellé és szintén ajánlott a Ghost használata.

neozed
Én holnap készülök feltenni, remélem bírja két-három napig, amíg átnézem😛

alph4
A Vistárol ennyit, nekem a harmadik indítás után megadta magát! (atomkékhalál, pedig csak DivX, meg XviD kodeket raktam fel filmnézéshez...) Lehet hogy csak Microsoftos programokat lehet késõbb már csak felrakni 😄DD Úgyhogy most ismét XPzem 😊)

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

janos666
De a Media Player 10 DVDt is játszik, nem? A Divx, Xvid, AC3 kodekek felmennek rá?
NOD32, Kerio, VLC, MSN Plus!, BitComet, StrongDC <== ezek közül van, ami nem megy rajta?
geri15
nm

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

agyhalál
thx

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

geri15
TCP8W-T8PQJ-WWRRH-QH76C-99FBW

agyhalál
kulcsa van valakinek hozzá?

En nalam ezek mukodnek:winrar,kepnezok,msn,daemon,bitcomet,flash get,stb.
a lejatszo oprogik nem akarnak mukodni pl:power dvd,ami eleg nagy baj de meg probalok mast nezni hatha megy rajta.

Jimi Hendrix

geri15
htx <#wave>

a temaknal van olyan hogy tulajdonsagok es advence es azon belul lehet alitani aszem az asztalon levo iconok meretet.

Jimi Hendrix

Nekem aszem alapbol az ha bealitod hogy aero glas vagy valami hasonlo temat hasznaljon

Jimi Hendrix

geri15
nem azok, hanem amik kinn vannak az asztalon..

agyhalál
#321 Mindkettõ virtuális PC. Felrakod azok közül valamelyiket, csinálsz velük egy meghajtót és arra telepíted fel.

Hali! Szeretném már kipróbálni én is a Vistát, de emiatt nem szeretnék formázni. Hogy lehetne megoldalni?<#lama>

Köszi elõre is!

Zrasf
ezt rakd fel: http://www.nvidia.com/object/winvista_75.03.html

pedestrian
Az ablakok bal felsõ részén van a nézetbeállító ikon. Ha lenyitod a nyíllal, lesz egy csúszka, amivel folyamatosan lehet állítani az ablakban lévõ ikonok méretét. Bár ez nem oldja meg az asztalon lévõket.

alph4
Hol lehet beállítani hogy a ablakok széle áttetszõ és árnyékolt legyen?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

alph4
Ja, meg mit kell allitani hogy ne valtsa at mindig EN -re a bill gombok kiosztását?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

geri15
engem is érdekelne... 1280x1024-ben mintha kicsit nagynak hatnának..

alph4
Ezeket a bazi nagy ikonokat hogy kell kisebbre allitani?

pedestrian
A billentyûzet kérdés megoldódott, csak újra kellett indítani. Viszont van mégegy gondom. Az ATA100-as vinyót nem látja és a driverét nem tudom feltelepíteni. Mindjárt a telepítés elején kellett volna, de valami hibával nem sikerült a telepítés.(HPT370 ata 100). Erre nincs valakinek ötlete, mert így nem látom a vinyóim felét.

Zrasf
kösz,megy<#worship>
pedestrlan: Töröld ki az angol billentyûzet kiosztást, és jó lesz. Mert programoknként lehet állitgatni, h milyen kiosztást használjon.

pedestrian
Hi mindenkinek. Feltettem en is. Nekem tetszik. 2 kerdesem lenne. Atallitottam a billentyuzetet magyarra, es pl egy wordpad dokumentumban mukodik is, de itt pl nem. A masik , hogy lehet atlatszova tenni az ablakok felso reszet, ahogy az a kepeken latszik.

Max Damage
Bakker hogy a hangra nincs semmi, mennyire utálom a rohadt sound blaster készítõit, hogy ülnek a seggükön és sz*rnak bele mindenbe (és ez nem csak most igaz, mindig a hangal voltak a gondok mert az SB-sek f*szok) 😊

Probald meg ezt, nekem ment ezzel is tokeletesen (nforce2) mielott kiadtak volna a hivatalosat.

Mr Manson
64bit-es Vista:
szépen megy vele ATI driver
MSN 7.0
és nagyon praktikus lett az intézõ meg ilyenek!
Pár 64 bites cucc kéne még!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Zrasf
Az operációs rendszer nem program, hanem operációs rendszer. Win3.1 még nem operációs rendszer hanem csak egy program.

más: nforce-os driver nem akar felmászni, így ethernet sem megy. nektek sikerült felrakni?

[HUN]FaTaL
SP4es nem megy vele😞

http://goo.gl/gd6Zi5

TothLaci
Talán az SP-vel, de nem vagyok benne biztos.
[HUN]FaTaL
tudom hogy nem ide tartozik a kérdés, de nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne megoldani hogy a Windows 2000 kezelje a 128gb-nél nagyobb partíciókat?

http://goo.gl/gd6Zi5

BaziJoe
Syiasytok valaki probált már winrart rakni a rendszerre és ha igen akkor ment?
Egyébként a progik hány százaléka megy a rendszeren?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

bon
Állisd defaultra (alapértelmezetre) a magyar billentyüzet kiosztást a területi beállításoknál

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Értem 😊 Azt tudom, hogy jóval bonyolultabb, de akkor is egy program 😊

Más:
1.Nem tudja valaki, hogy hogyan kell lekicsinyiteni az ikonokat? Most akkorák mintha MacOS-t néznék
2.Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne cserélje meg az Z és a Y-t? Mert hiába állítottam magyarra a bill-t (Hungarian 101-key), akkor se jó.
geri15
Nem, ebben igazad van, az oprendszer is egy program, csak némivel komplexebb, és bonyolultabb, mint az általános szóhasználatban vett program 😊 teccikérteni? 😊

Aha! Mért, a oprendszer nem program? Akkor biztos egy hardver 😊)
geri15
Progi? Te most mire gondolsz konkrétan? A Windows Vistára? 😊)

Most telepítettem fel a progit. 2perce van fent, és már 2szer indult újra úgy, hogy nem tom mért..
Elöször akkor fagyott le amikor bezártam az IE7ben egy tabot, és 2szor meg akkor amikor a Firefoxban akartam megváltoztatni a kezdõlapot.
Amúgy nagyon tetszik a progi 😊 Ha kijavítják ezeket a kisebb hibákat, és javítanak a sebességén, akkor nagyon király lesz. (2GHZ Celeronon, néha egy kicsit akad)
geri15
Igen sajnos erre én is rájöttem, és sejtem is hogy mi volt az: Agnitium Firewall Pro. Ezt ne tegyétek fel, mert mielõtt végigérne a telepítés lefagy, és nem lehet csinálni vele semmit.
Azért vagyok biztos benne hogy ez okozta a hibát, mert megnéztem Task managerrel, és egy progi ment végig 100%-os prociterheléssel, méghozzá a SVCHOST.exe, ami ugye a netkezelésért felelõs a windowsban. Namost a tûzfal progi féligmeddig belenyúlt sztem a windows lelkivilágába, és azóta nem nyugszik meg...

sztem reinstall, lényeg az hogy ezt ne tegyétek fel