40038
-
shiftáj #8250 kifog... -
#8249 na sikerült, leválasztottam 20gb-t meglátjuk mindjárt, nekem kifagy-e 48-nál... -
shiftáj #8248 de már raktam beta2 t rc1 et meg mindent akkor mindig jó volt most ezzel mi a franc gond vna? -
dashed_ #8247 kicsit olvasnal vissza... -
qUaKeRgUy #8246 Hi all..Az miért lehet hogy a telepítés leáll 48%-nál???
Kurvára fel akarom tenni,ezt vártam már hónapok óta ...^^
PLS HELP... -
Newfronter #8245 Őneki ez megoldotta. -
shiftáj #8244 vagy inkább a megoldás elmélete az értelmetlen -
dashed_ #8243 nekem 2 sata vinyom es 1 atas dvd iro van.. na most kihuzom 1ik satat es kiv leszek.. -
Newfronter #8242 Akkor nálad megint más a probléma. :( -
shiftáj #8241 2 ide dvd olvas-íróm van
1 sata vinyó
1 ide vinyó -
#8240 Ne haragudj,de pocsék a fordításod. -
shiftáj #8239 ide a dvd meghajtóm
és 1 sata vinyóm van... -
Newfronter #8238 CasseuS üzeni a megoldást:
1. IDE(PATA) kábelen legyen a DVD meghajtó/író!
2. (SATA)Sok vinyó volt bedugva neki, és 1 vinyó esetén szépen megy fel a Vista. -
#8237 ok megvan köszönöm szépen. és igazad van, de elég volt az offból :) -
Aspyrin #8236 Ellenőrizd, hogy a letöltött fájl alkalmas legyen setuphoz(úgy, hogy felmásolod az egész tartalmat a vinyóra és installálni kezdesz), tehát ha bármely image nem működne abból kiderül, hogy nem az írás hibája. -
dashed_ #8235 jobbklikk a c-den "Resize" majd annyira csokkented a meretet hogy 15-20 giga szabad particionalatlan lemezteruleted legyen.. majd az uj ures helyen jobb klikk es "Create" itt kivalasztod hogy ntfs particiot csinaljon es d: lesz az uj particiod.. ha van Cd meghajtod akkor ertelem szeruen a kovetkezo tehat e:.. de ez mar kezd kicsit off lenni :) ha vmi nem vilagos akkor keresgess itt a forumon biztos talalasz vmit vagy irj privit -
shiftáj #8234 - Verify that this downloaded file is valid for setup (By copying entire contents to local hard drive and perform installation from it) so that if there were any DVD burnt image not working, so the error from the burn process and NOT the downloaded file.
ezt nem vágom... :/ -
Newfronter #8233 Ez szerintem a webforditas.hu műve. :D -
shiftáj #8232 Életkor: 14 alatt
ehhez nem elég 1 szótár és a szavakat lefordítani omg :/ -
#8231 shiftáj szerintem még az eredeti angolt is jobban érti, mint ezt az érdekes fordítást :D -
Aspyrin #8230 Loál! -
Newfronter #8229 " Másolat, amit az egész DVD helyi kemény meghajtóba elégít ki"
:DDDDDDDDDDDDDD -
#8228 értem, ok, köszi. A partition magic az alapból tudja hogy a meglévő ÜRES lemezterületemből kell csinálni egy új partíciót vagy vhol el kell neki magyarázni? Mert nekem angol a progi és nem sokat értek belőle! -
dashed_ #8227 eleg erdekes:DD
"nem hajt végre telepítést a Virtual DVD-BŐL éppen felszerelted a látképedet bemenetel. " -
dashed_ #8226 elotte nemart letrehozni egy kulon particiot a meglevo 1 particiodbol.. legalabb 15-20 giga kene neki szntem.. installnal az uj particiora telepited es kesz.. bootnal valaszthatsz majd Xp es Vista kozott
-
#8225 Köszi -
#8224 Fordítás:
Kedves Reader,
Windows Vista Setup Processszel kapcsolatos kutatás hónapjai után úgy véltem, hogy a legmegfelelőbb technika elkerüli a legtöbb telepítéshibát és igazolja a következőt:
1- Downloaded a fájl telepítésért érvényes.
2- Determine az, hogy azt a DVDképet, amit égettél, rongálják-e meg vagy a letöltött fájl.
3- Issues érinti Installt.WIM fájl (fő telepítés fájl).
Az eszköz szűkölködött:
A Microsoft virtuális cd LEMEZ vezérlőpult v2.0.1.1
http://download.microsoft.com/download/7/b/6/7b6abd84-7841-4978-96f5-bd58df02efa2/winxpvirtualcdcontrolpanel_21.exe
Lépések:
1- Run a winxpvirtualcdcontrolpanel_21.exe eszköz kihúzza azt.
2- dupla kattintás: VCdControlTool.exe
3- Click Driver Control, Install Driver akkor VCdRom.sys fájlnak és válogatott Opennek böngészik, azután kezdődik , azután rendben.
4- Click Add Drive akkor Click Mount és a látképedért való böngészés kartotékolnak téged letöltött és Open akkor nem ellenőriz semmilyen opciót és nem kattint Ok-ra.
Most neked van a Vista DVD egy virtuális másolata, végre tudod hajtani a következőt:
- Másolat, amit az egész DVD helyi kemény meghajtóba elégít ki, kapcsolat nélküli/hálózat telepítésforrás.
- Másolja az Installt.WIM a helybelinek keményen a kudarc esetében vezet hozzáad ez a fájl égéseljárás alatti DVDképre.
- Igazol az az ennyire letöltött fájl telepítésért érvényes (másoló egész tartalom által helyi kemény üzembehelyezést hajt végre és vezeti őt ettől) hogy ha volt bármennyi, a DVD képet égessen, ami nem működik annyira, a hiba az égéseljárásból és nem a letöltött fájl.
Közvetlenül tiszta üzembehelyezést végrehajtani a helyi kemény meghajtóból:
1- nem hajt végre telepítést a Virtual DVD-BŐL éppen felszerelted a látképedet bemenetel.
2- Copy egész DVDtartalom helyi forrásdosszié, amit például elneveztek: WINDOWS LÁTKÉP.
3- Perform a telepítéseljárás tiszta üzembehelyezésként (UPGRADING BETA SOFTWARE NOT RECOMMENDED).
Ez a módszer elkerül téged miközben nagyon DVDképet illetően van sok telepítéskérdése, Install.WIM fájlolvasás és sokkal több!
-
#8223 és fölül fogja írni a régi xp-t, vagy csinál egy ujat vagy hogy fog működni? mert 1 winyom és nincs particiom! -
Newfronter #8222 Kiiktatni? Miért?
Start menübe beírod: services.msc megkeresed a Windows Defendert és kiveszed a pipát, meg leállítod. Ennyi. -
shiftáj #8221 miért nem jó???? megcsináltam ugyan úgy ahogy a #8206 ba van S: de nem jó -
N3gro #8220 Na feltettem az RTM-et, annyi a probléma vele, hogy csak 1024X768-ra lehet max a monitort állítani. ATI RTM driver is felment, azzal is ezt produkálja. A monitorom Samsung 930BF.(feltettem az xp-s driverét, de nem történt semmi változás) -
dashed_ #8219 bemountolod daemonba es siman telepited Xp alol:> ha nem jarsz ugy mint mi hogy lehal a telepito.. -
#8218 értem, énis igy csinálnám, csak sajnos a dvd-írom e pillanatban nem működik igy nemtom kitolni és erre gondoltam hogy talán azon keresztül szorakozni vele, de ha ez igy nem jo...
-
#8217 Gyerekek, a windows defendert ki lehet iktatni valahogy? -
shiftáj #8216 vki help mert nemtom lefordítani :( -
dashed_ #8215 vmwarere ne rakd fel mert semmi ertelme .. csinalj egy masik particiot es oda instalald fel.. bootnal igy majd valaszthatsz Xp es Vista kozott -
#8214 Nem tudjátok, hogy a VmWare nevű oprendszer emuláló programm, amivel feltelepíteném a Vista-t, külön csinál-e neki virtuális meghajtót az nem fogja-e összezavarni az én mostani xp-met? -
shiftáj #8213 ha jól értem miután beemuláltam a progiba meg minden, az ő általa csinált Z ről lekell másolni az install.wim et, és ezt felírni a dvdre? -
#8212 0x80070241 = ERROR_INVALID_IMAGE_HASH
a hibakód szerint a képfájl hash-el lehet valami gubanc -
#8211 Egyáltalán működik valakinek?