Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azonban valaki elárulná hogy a Deamon mely verziója megy fel? Mert nekem nem hajlandó...
Jimi Hendrix
Itt egy új Vistás háttérkép
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Nálam megy most a CFosSpeed 2.02, a driver miatt szólt a telepítésnél, de eddig mûkszik.
Szerinted az a Vista hibája, hogy a DivX codec nem kompatibilis vele, elvégre azt nem ehhez fejlesztették.
Szerintem a Vista-t nem kifejezetten filmnézésre adták ki, hanem tesztelésre, talán nem véletlen, hogy az elsõ béta még nem nyilvános. Ha nem teszteled akkor tök fölösleges felrakni, mert csak szopni fogsz vele. Szvsz ebbõl alakul ki a "szaravinfos" hozzáállás.
Majd a késõbbiekben biztosan meg fog jelenni hozzávaló codec, addig is ajánlott másik partícióra rakni az XP mellé és szintén ajánlott a Ghost használata.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
a lejatszo oprogik nem akarnak mukodni pl:power dvd,ami eleg nagy baj de meg probalok mast nezni hatha megy rajta.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Köszi elõre is!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
pedestrlan: Töröld ki az angol billentyûzet kiosztást, és jó lesz. Mert programoknként lehet állitgatni, h milyen kiosztást használjon.
szépen megy vele ATI driver
MSN 7.0
és nagyon praktikus lett az intézõ meg ilyenek!
Pár 64 bites cucc kéne még!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
más: nforce-os driver nem akar felmászni, így ethernet sem megy. nektek sikerült felrakni?
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyébként a progik hány százaléka megy a rendszeren?
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Más:
1.Nem tudja valaki, hogy hogyan kell lekicsinyiteni az ikonokat? Most akkorák mintha MacOS-t néznék
2.Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne cserélje meg az Z és a Y-t? Mert hiába állítottam magyarra a bill-t (Hungarian 101-key), akkor se jó.
Elöször akkor fagyott le amikor bezártam az IE7ben egy tabot, és 2szor meg akkor amikor a Firefoxban akartam megváltoztatni a kezdõlapot.
Amúgy nagyon tetszik a progi 😊 Ha kijavítják ezeket a kisebb hibákat, és javítanak a sebességén, akkor nagyon király lesz. (2GHZ Celeronon, néha egy kicsit akad)
Azért vagyok biztos benne hogy ez okozta a hibát, mert megnéztem Task managerrel, és egy progi ment végig 100%-os prociterheléssel, méghozzá a SVCHOST.exe, ami ugye a netkezelésért felelõs a windowsban. Namost a tûzfal progi féligmeddig belenyúlt sztem a windows lelkivilágába, és azóta nem nyugszik meg...
sztem reinstall, lényeg az hogy ezt ne tegyétek fel