Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a billentyut hol tudom magyarra atalitani?a controlnal nem tudtam.drivereket nem enged feltenni,alapbol ay sb audigy hangkartyam nem ismerte fel es instalnal ezt irja ki,ugynugy pl ati istalnal is,es igz nem tudom a control panelt hasznalni mas tudja?es hogyan erte el?
Try to setup zour display adapter with a standart vga driever befor running setup.es hangkartya instalnal is hasonlot ir ki.
ja es ha nem akarom latni a videok kepenek elejet az iconnal azt melyik bealitasal lehet bealitani?
Es a exp7 sokkal gyorsabb es keyelhetobb is,a gepigenye nagy de nagyon jol bealithato a te configodra.
Jimi Hendrix
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
amugy torrent állítólag rohadt lassu, igaz?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ha egy vegleges XP-ben tobb mint 1000 kritikus hibat fedez fel a kodban egy fuggetlen szakertocsapat, akkor elhiheted hogy egy beta "BUG"HALMAZ.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Meg a 64bites XP-re is alig van support ami vegleges, akkor ez milyen gyenge ellatotsagu lehet. <#conf>#conf>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Microsoft.Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1.64Bit.DVD.READ.NFO-WinBeta.torrent
Windows Vista
A 32 bites verzió 2.5 giga, a 64 bites 1.8 Gb...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Torrentspy-on is fenntvan de onnan még nem lehet egyelõre... <#vigyor>#vigyor>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
A legnagyobb "meglepetés" talán az, hogy a cikk szerint már tartalmazza az Avalon-t, amit csak a beta 2-be ígértek...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
XP-s drivereket eszi e ,programok-játékok,hogy futnak,stb...
2.5 GB-s a vista ugyhogy azt keressed
a torrent 2,45GBra rug. álltólag!
ez lenne az? csak 370 mega <#nyes>#nyes><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>

ott a pont. attól h vki ezeket megnézi még nem kevesebb ember, sõt. nem csak a mûanyag világ szar mûanyat világ dolgai vannak ezen a világon, hiába akarják ezt elhitetni a multik.
/ON
Nem egészen, én is néha-néha ellátogatok arra az oldalra, leginkább a kiváncsiság hajt. Nem árt szembesülni ezekkel a dolgokkal se, hiszen ez is az életünk része, mégha nem is vidám dolgok ezek sajnos<#shakehead>#shakehead>
Mégsem érzem magam az általad említett típusnak.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Egy köcsög miatt kaptam a büntetést... eldurrant az agyam eztán persze én szívtam meg ST nagy igazságosztónak köszönhetõen,,,
Ilyen mocskot csak az eltorzult, elmebajos seggfejek néznek!!
Na mindegy nem dühítem magam...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ha nem is ma, csak napok kérdése és kint lesz a neten...
Nagyon jó cikk érdemes elolvasni!! A Vista újításairól is írnak...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350