Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelenleg win visita rendeszeren netezek,nekem iszonyat tetcik a 5048/ot nagyon stabil,semmi bugal nem talalkoztam rengeteget fejlodott lehet maradok mar most a beta 1/nel,ha sikerul feltenem par drievert,ha valaki tud segitsen par dolgot nem tudok benne,elore is thx.
a billentyut hol tudom magyarra atalitani?a controlnal nem tudtam.drivereket nem enged feltenni,alapbol ay sb audigy hangkartyam nem ismerte fel es instalnal ezt irja ki,ugynugy pl ati istalnal is,es igz nem tudom a control panelt hasznalni mas tudja?es hogyan erte el?
Try to setup zour display adapter with a standart vga driever befor running setup.es hangkartya instalnal is hasonlot ir ki.

ja es ha nem akarom latni a videok kepenek elejet az iconnal azt melyik bealitasal lehet bealitani?
Es a exp7 sokkal gyorsabb es keyelhetobb is,a gepigenye nagy de nagyon jol bealithato a te configodra.

Jimi Hendrix

próbáltad te egyáltalán ? vagy csak a lepcses szád jár öreg ?

janos666
Van aki az elõzõ kilopott buildokat is jpbb szerette mint az XP-t és használta is otthon szólóba. Van akinél el se indul...
Mr Manson
nekem is jó lenne

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

geri15
Nekem 1 napja jön, és már 75%-nál tart, a TorrentSPY-ról, ha minden jól megy akkor ma este már ki is próbálhatom 😊 Kiváncsi vagyok, de nagyon, mert egyesek csak rosszat írtak róla, egyesek meg csak jót...

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

janos666
Mivel felénk csak most hétfõn lesz sávszélemelés így addig nincs kedvem SMS-t küldni vagy FTP-re befizetni (meg nincs is sok film mostanában ami érdekelne) ezért most a torrentet kínzom. Úgy 3 napja 2%-ig jutott el a vista a torrentspy-d trackerrõl, ha magyar trackerrõl töltök akkor jön a sávszél ~85%-ával. Valaki linkelne magyar trackeres torrent filet a vistához?
Mr Manson
Nem szabad egy lapon emlegetni öket...
amugy torrent állítólag rohadt lassu, igaz?

nem hinnem, hogy osszehasonlithato lenne a ketto fejlesztese.

[Jakuza]
Elhiheted, hogy mint altalaban minden MS termek televan buggal, ez sem kivetel.
Ha egy vegleges XP-ben tobb mint 1000 kritikus hibat fedez fel a kodban egy fuggetlen szakertocsapat, akkor elhiheted hogy egy beta "BUG"HALMAZ.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Azért mert a te gagyi gépeden lefagy még nem jelenti azt, hogy "ISZONYAT BUGOS és LASSÚ is".
Nem ajánlott leszedni ezt a béta1-et , mivel nekem az ujraindítás után kékhalál jött be és többet NEM indult el!!! EZ MÉG ISZONYAT BUGOS és LASSÚ is! olyan mint egy build-os verzió...

Zrasf
...mármint h had kisérletezzenek.

Punkerwork
hagy kisérletezzenek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

[Jakuza]
Mit szenvedtek ilyen beta szarokkal ?
Meg a 64bites XP-re is alig van support ami vegleges, akkor ez milyen gyenge ellatotsagu lehet. <#conf>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mr Manson
ATI Catalyst meghajtó Windows Vista Beta 1-re

Letöltés

Gyorsan megvolt! <#taps>

geri15
nekem jön le, kemény 10%-nál tart... torrentspy-on 14 db készforrás van, ami kurvakevés, nézve azt ha valaki leszedte akkor rögtön kiesett a megosztók közül mert ment windowst telepíteni... nekem perpill 5 napot ír hátralévõ idõnek... <#wilting>

majd írjatok már légyszi konkrét tapasztalatokat milyen programok futnak vagy nem futnak mennyire stabil stb. ... köszi elõre is
Senki nem jutott még tesztelési fázisba ?

Ezt keresd:
Microsoft.Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1.64Bit.DVD.READ.NFO-WinBeta.torrent
A #259 ben lévõ linken ott van a 64bites verzió.
Mr Manson
64bites nincs még?

NuCLEARScoRp
Szedhetõ torrentspy-ról!! Ahogy nézem seeder is van dögivel...

Windows Vista

A 32 bites verzió 2.5 giga, a 64 bites 1.8 Gb...

<#eljen><#eljen>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

t0Mi
Endlessen mikor lesz fent vajon? 😛

!Renault F1, Real Madrid CF!

Mr Manson
hm... direct link nincs?

Én már huzom legelé Bithumenröl 😊

NuCLEARScoRp
Bithumenen már fenntvan... csak sajna rossz az arányom ezért nem tudom tölteni...

Torrentspy-on is fenntvan de onnan még nem lehet egyelõre... <#vigyor>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Mr Manson
jaja... kiváncsi vagyok... nekem is kéne egy ilyen beta1

NuCLEARScoRp
Meglepetést okoz a Windows Vista bétája

A legnagyobb "meglepetés" talán az, hogy a cikk szerint már tartalmazza az Avalon-t, amit csak a beta 2-be ígértek...

<#eljen><#eljen>

Tapasztalatokat azért majd irjad 😊
XP-s drivereket eszi e ,programok-játékok,hogy futnak,stb...

Punkerwork
sok sikert 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

délután már a Vista lesz a gépemen 😊

Na ja ,csak egyáltalán van e értelme feltenni ?

geri15
ok htxvm ^^

geri15
végülis az se sok, ha azt nézzük hogy a 5048-as bulid az 2 órán át telepített fel 830 megából 5 gigát <#ravasz1> ez legalább fennlesz 30 perc alatt 😊

Nem nem ez valami fejlesztök Csomag

2.5 GB-s a vista ugyhogy azt keressed

Mr Manson
nem ... ez csak kieg
a torrent 2,45GBra rug. álltólag!

geri15
Microsoft.Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1.Developers.Kit-WinBeta.torrent

ez lenne az? csak 370 mega <#nyes><#wilting><#idiota>

Mr Manson
torrenten lehet már szedni... direct link még nincs

geri15
hubazmeg ez gyors volt 😄 Akkor már csak idõ kérdése és kinn van torrentspyon is <#nyes>

NuCLEARScoRp
nforce-on már kinnvan!! Eléggé meghízott a kicsike....

geri15
/OFF

ott a pont. attól h vki ezeket megnézi még nem kevesebb ember, sõt. nem csak a mûanyag világ szar mûanyat világ dolgai vannak ezen a világon, hiába akarják ezt elhitetni a multik.

/ON

agyhalál
off:
Nem egészen, én is néha-néha ellátogatok arra az oldalra, leginkább a kiváncsiság hajt. Nem árt szembesülni ezekkel a dolgokkal se, hiszen ez is az életünk része, mégha nem is vidám dolgok ezek sajnos<#shakehead>
Mégsem érzem magam az általad említett típusnak.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

NuCLEARScoRp
OFF:

Egy köcsög miatt kaptam a büntetést... eldurrant az agyam eztán persze én szívtam meg ST nagy igazságosztónak köszönhetõen,,,

Ilyen mocskot csak az eltorzult, elmebajos seggfejek néznek!!

Na mindegy nem dühítem magam...

alph4
Nem ismered?! Egy qrva régi oldal, amin mindenféle gunsztustalan kép van (többnyire emberekrõl, akik már nem élnek. elég durva képekrõl van szó 😛)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

janos666
Mi az a rotten link? Ismerõs de nem ugrik be. (ha már 3 kitüntetésed is van megnéztem mire kaptad)
geri15
kira <#wink>

NuCLEARScoRp
Ne szaladjunk ennyire elõre, egyelõre még ott a kérdõjel a mondat végén... <#vigyor>

Ha nem is ma, csak napok kérdése és kint lesz a neten...

geri15
és honnan lehet leszedni? torrenten, és DCn még nem láttam

NuCLEARScoRp
Ma érkezik a Windows Vista elsõ bétája?

Nagyon jó cikk érdemes elolvasni!! A Vista újításairól is írnak...

alph4
Érdekelne a fizetõs (privátba elküldenéd, mik vannak és mennyiért<#vigyor3>), mert már tököm ki van a torrentezéssel! 😛 Ki sem birom használni a max sávszélt.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350