40038
-
FLeK0 #8170 ezt az EA-nak kell peccselni, semmi koze a vistahoz. -
Newfronter #8169 privát oldal
Kérlek titeket, hagyjuk a warezt, mert már nagyon uncsi!
Dodo55! itt az idő, hogy frissüljön a FAQ! :) -
shiftáj #8168 én tudom miért van, mert ez volt nekem az rc1 el is. nincs elég hely a cn, vagyis annyi amennyi a vista valójában, mert először oda felrakja 1 temp szerű könyvtárba és átrakja ahova kijelölted, én próbálnék helyet hozzá adni, de a partition magicel nem tudom, mert a C primary amiből elakarom venni az meg Logical szval én szoptam... -
#8167 Te honnan szedted le? -
ZPapp23 #8166 Vmelyik verziót smc barricadeal használta már esetleg vmelyikőtök? Mükődik? -
#8165 vki akinek fenn van az rtm ,tudna mondani tapasztalatokat Carbonnal kapcsolatban? (kell még-e kompatibilitási mód, jobb-e a grafika stb.) -
#8164 akkor nemtom! -
#8163 valaki telepítette xpről ugy hogy nem írt hibát? -
FLeK0 #8162 nem ültem itt, de perceket biztos nem -
Newfronter #8161 RW-re írtam ki, jól ment. Nero 7.5-el. LG DVD íróm van.
Nem tudom mi lehet a probléma, soh nem volt ilyen problémám, sem oprendszer terén, sem máshol. -
#8160 flek0 te meddig vártál a háttérnél? kiirt valami hzogy várjá vagy valami? -
#8159 4-5 perc után semmi! -
#8158 be sem bootol lemezről, vagy csak nagyon lassú és nembírom kivárni! Végigmegy a csík, utána bejön a háttér és csak világít a töltés gomb! Érthetetlen! -
FLeK0 #8157 ne windowsbol telepitsetek, hanem dvd-rol bootolva. -
#8156 Honnan lehetne letölteni igazán gyorsan mert az a rapidshare nem igazán jó? -
dashed_ #8155 nekem is ugyanez a hibauzi van -
#8154 Amugy meg had én döntsem már el hogy mit csinálok! -
#8153 Még fel sem telepítettem! Olvass figyelmesen és rájössz! -
shiftáj #8152 faszom nekem is uan ez van :| pedig kiírtam dvdre -
#8151 Alcohollal ird ki, daemon tools-al csak film DVD-t irj. Sok sikert. -
#8150 előfizetőknek :) -
#8149 na ez sem teljesen pontosan igaz :)
amit most tölt mindenki, az kiszivárgott RTM verzió...még az MSDN előfizetők sincs meg...
nov 30-án kapják meg a cégek -
#8148 ez már a végleges,csak a cégek kapták meg -
#8147 maradjunk csak a türelmetlennél...fölösleges itt hülyézni -
#8146 Nem a daemon tools mocsok annak semmi baja, hanem te vagy türelmetlen meg hülye hogy felraksz egy még meg se jelent zsiruj operácios rendszert és csodálkozol hogy a programok 75%-a nem fut normálisan. Legalább egy fél évnek el kell telnie szerintem hogy minden valamilyen elfogadható! ( nem tökéletes!!) minőségben fusson. Még normális 100%os törés sincs . Feltetted, válald a következményeit... -
#8145 Oksi, köszi -
shiftáj #8144 USB Turbórol tud vki vmit? ^^ 1000hz ra akarom rakni az egeremet. előre is köszi -
shiftáj #8143 elvileg a NOD32 2.7b megy már rajta -
FLeK0 #8142 A windows onecare-t fel lehet tenni 180 napra (antivirus-spyware/tuzfal/backup/stb). -
#8141 Azt tervezem hogy csak vista marad!
-
Newfronter #8140 Igen, driverek terén lehet probléma, de amint kiadnak egy jót, megoldódik ez is... -
#8139 démon túlsz ennyire mocsok? A carbon-t is vagy 5ére rakta fel mert mindig kiirta hogy ez meg az hiányzik! És mindig más hiányzott neki! -
#8138 Szerintetek érdemes úgy feltennem,hogy csak a vista legyen fenn? -
#8137 Oksi, köszi... Nod32, ilyesmi megy rajta? vagy asszem van ennek vmi beépített vírusírtó-csodája?:D -
baca01 #8136 bőven elég, én is annyit csináltam neki -
FLeK0 #8135 -a -
#8134 Megpróbálom! -
FLeK0 #8133 ird ki dvd-re és arról bootolja -
#8132 Ha felrakom egy 20 gigás partícióra az elég neki? -
#8131 Azt mondta valaki azzal is lehet!