Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Igen, nem ajánl fel semmi!
bon: igen, ez üres!!
Mi a franc?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A probléma még mindig fennáll!!!! Legalább te...
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Tehát, a probléma: miért nincs semmi abbanaz ablakban, ahol ki kellene választani hogy hova installáljam!
Kéri install közben a sata raid vezérlõt amit az alapaphoz adtak????
Vagy?
Tehát a probléma: üres az az ablak ahol kiválaszthatom hgoy hova szeretném install...
ezreféle csuda nforce-os drivert kipróbáltam, de semmi. aztán valahogy bekerült az alaplapi cd és egy reménytelen automatikus driverkeresés során szépen felrakott mindent 😊
1 gond maradt, túl halk. ez fõleg a mikrofonnál zavaró, mert azt sem halja ha ordibálok 😞 baj a felrakott hangszabályzóval (Volume Control) lehet, mert az eredetit lecserélte a sajátjára. olyan érdekessége is van még, h pl a Recording résznél csak 1 "oszlopot" enged kipipálni. vki vmi ötlet?
32bites verziót szeretném feltenni! xp már van fenn!
Hiába refresh load driver, semmi!
Ilyenkor? Sta vinyóim vannak, raid 0ban!!!!
thnx elöre is
a lan már megy (NVnic471xp.zip - google a barátod)
az integrált hang viszont még nem, a nvidia hivatalos driverétõl behal az egész...
a sb128-cam meg egyébként is ritkaságszámba megy. akármilyen drivert próbáltam vista észre sem vette (továbbra is ismeretlennek írta). 😞
annélkül nem is látta a vinyómat.. csodálkoztam is hogy még mindig külön kell megadni. akkor mi a szar lehet? most már végképp nemtom mi van. lap:abit nf7-s
elkezdtem felrakni a Vistát, és az elsõ reboot után kékvillám, semmit nem tok vele csin. már 3x kezdtem újra telepíteni, de mindig csak eddig jut el...
vm. hardware gáz??? a SATA driver esetleg. Van valakinek SATA-n Vista felrakva?
Xp és Vista egy winyón,nem vágják egymást,futnak.
A Vistában:
Már hangot sikerült elõcsalnom,de a netem még nem megy (nVidia integrált hálókari)Az nVidia oldalán talált driver sem igazán akar menni .
A billentyûzetet sem lehet átváltani magyarra,legalább is én nem tudom,de a Longhornban még lehetett.
A médiaplayer futik,de a tv karimat sem tom felinstallálni(Pinnacle)
Tesztelném,de ez így nagyon kevés és látom,másoknak is általában ezek a gondjai!Segítséget elfogadok,ha tudtok javasolni a beállításokra valamit!
\" A BÁJT LEGYEN VELETEK ! \"
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Kösz szépen! Ezer hála! 😄
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)