Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként mi az akadálya annak, hogy készíts egy Ghost-ot a telepítés után, ugyanis így nem kell az újratelepítéssel veszõdni, 10 perc alatt kész.
Ui:Én nem szoktam minden hónapban újratelepíteni, az sp2 megjelenése után készítettem sp2-es cd-t, akkor újratelepítettem azóta semmi baja, még a ghost-hoz se nyúltam hozzá. Egyébként ha XP-rõl van szó Te is készíts ilyen lemezt, ha még nincs és arról rakd fel.
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Kissé, még bugos..pl.: a hang, de amikor nem bénázik jól megy.
Eddig minden ok, a Winamp-tol kezdve a NOD32-ig minden felment ra.
Ami nem igazan tetszik az az 52%-os proci hasznalat, meg akkor is, ha nem fut szinte semmi.
Na nem baj, majd kiderulnek a dolgok.
Teszt ON! 😊
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Vki?
valami miatt ujra kellett raknom, es szetfagyasztotta ... resetel allandoan inditasnal, azta ujraraktam megint a vistat, es most nem telepitettem fel
... de viszarakom megint xp-t ... opengl nem az igazi benne... es nekem az kell, mert lw hasznalja.... es en most rajzolgatok ezerrel ... meg vagy 7-800 megat esik ami vicc xp csak max olyan 2-300-at ... kell a ram 😊)))
Addig használj 2.xx-est, az alapdolgok azzal is mennek 😊
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
szvsz lesz valami ami összeakad a daemon által feltelepülõ DLL-ekkel, szal vagy Longhorn reinstall, vagy addig használj vagy Nero-s, vagy Alcohol-os imagedriveot. Jobbat nem tudok mondani :/
😊)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nekem is megvan, de nem birták együtt vista meg xp, ugyhogy full format miden kettõnek, ne értéstek félre a gép igyén az megvolt, amugy nagyon fasza, nekem legalábbis tetszik!!!!
na nem habozok!
itt a kód:
TCP8W-T8PQJ-WWRRH-QH76C-99FBW
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
RTM= release to manufacturing, a sorozatgyártás megkezdése
A raid 0 alatt vki telepítettem ár?