40038
-
matee100 #8452 Köszi, de ezt már letöltöttem, és valami 300mb-os hibás szar volt benne. De azért köszi! -
Daveee #8451 amugy barney, mszps- és linux párti nem tom mit keres itt -
#8450 Tessék itt fenn van egészben :)
http://d01.megashares.com/?d01=bb81f15
Ennél jobbat nem találtam mert én is rapid-al szenvedtem le. -
Daveee #8449 hát nekem megvolt a vista legelső bétája ami tavay szeptemebri asszem, én lesem töltöttem az rc2-t ha most leszednéma full ot, akkor vhoann tudnék kerieni iyen kulcsot? -
knor #8448 szerintem a kérdéses módszerrel nem lehet nem időhatárosra crackelni
-
matee100 #8447 Először légyszi adjon valaki normális letöltési linket (nem rapid, nem torrent, max akkor ha jól seedelt) KÖSZI előre is!! -
#8446 Valakinek sikerült úgy kicrackolni a végleges vistát hogy ne legyen időhatáros? (vagyis a sarokban az evaluation copy) -
FLeK0 #8445 minden 32bites változatot startertől ultimate-ig. -
#8444 Én inkább továbbra is a 32bit-est ajánlom.
Akadhatnak gondok a játékokkal. Főleg még a nem végleges driverek miatt. Aero használható és minden más benne van, mivel végleges váltózat. Magyar váltózat jövő év március.
DVD írás nekem idáig mindig ment gond nélkül.
Használni meg ha jól értel a hozzászolásokat rc2-es kulccsal lehet az meg jövő év júniusáig mükődik. -
#8443 jol van mar , NEM azert mondtam ! ! ! -
#8442 szánalmas vagy. -
#8441 NewFronter, hello : AZ ALTALAD bejelentett hiba-k javitva lettek a vegleges-be, (nekem is hasonlo gondjaim voltak, vannak RC.2-be is.) ???? -
#8440 visszaolvastam néhány oldalt, de nem találtam a bennem felmerülő kérdésre választ.
az tiszta, h a AIO winbeta verzióban az összes vista vezió benne van, azonban
a bill gates verzió az ultimate 32bitet foglalja magába?
vagy mit? -
#8439 Kezd magához térni a rendszer 4 újraindítás után, már gyorsabb mint az RC2 volt. -
#8438 Gondolom a VGA driver betöltődése előtt úgyse lehet túl fasza képeket megjeleníteni... -
FLeK0 #8437 igazad van, szar a vista, zárjuk is a topicot. -
#8436 Na , akkor marad a " no Gui Boot " opcio bealitasa, .... kaaarrr !
szegyelhetne az MS. hogy meg egy fasza BOOT logo 't sem volt kepes bele tenni ... -
Daveee #8435 nah nekem pár kérdésem lenne!
a64 3200+, 1 g ram, 6600gt 128 mb , konfigom van
érdemes felrakni erre 64 bitet? hogy gyors legyen?
játékok elfutnak rajta? pl nfs, sims, nhl...?
meddig használható? örökös serial?
aero cucc és miden használható? magyar ver mikor jön ki?
dvd irás, pl illegális cucoko kiirását lehet? mert olvastam még régebben vhol hogy pl játékot nem nagyon enged majd kkiirni
köszi ha válaszoltok -
#8434 Szerintem így néz ki. Július óta volt már jó pár bulid. -
Daveee #8433 barney egy buzi ne hogyjetek neki -
#8432 koszi. ,
- akkor ebbol : http://winportal.net/?id=313&highlight=tovabb+szepul nincs semmi benne a Final 6000-es -be ? ? ? ?
??? -
#8431 Hát nekem az a lényeg hogy goyrsabb legyen az asztalon vagy amikor pl photoshoppot használok. -
matee100 #8430 Valaki tud küldeni egy privit, vagy ide beírni, hogy honnan tudom megszerezni a vistát? Ugyanis letöltöttem egyet, de az fake volt. Ja, és légyszi mellőzzük a rapidot, meg ilyenekt. Köszi! -
#8429 Ja bocs, az összbetűtipus változott meg és megszoktam hogy nincs Aero-m (most van). Nemigen más a startmenü, csak gyorsabb. -
#8428 Bootscreen ugyanaz, startmenü gyorsabb és szebb, tálcán nem látok változást.
Te bazdmeg, így első indítás után bugosabbnak és lassabnak tűnik az RTM mint az RC2, remélem nemsoká észheztér. -
#8427 Nincs semmilyen új tálca és start menü. Mér régóta végleges volt a bulidekben. boot screent meg nme tudom. -
#8426 valaki legyen mar olyan kedves : !!!!
Benne van a 6000-es RTM -be az uj "talca" es az uj "Start Menu" ???
-- BOOT SCREEN milyen ??? -
#8425 Nekem a laptomra simán felment.
amd 3000+ 1.8GHz Ati radeon X700 512Mb ram
és még aero is megy. -
#8424 32bit-et -
knor #8423 küldtem privit -
#8422 kérdés, melyiket érdemes akkor leszedni a 32Bitet vagy a 64Bitet?
Amd 3200+ Socket (939) Venice 1.45 procim van. -
shiftáj #8421 adj 1 msnt plz mer ezt nem vágom :S most rámentem a javításra de azt kérezi h mire jelentkezzen be de mivel nincsen xpm fenn nemtom kijelölni :S, csak 1 fél vista van fenn mer az 1. restart után van ez nekem.. -
#8420 Akkor pirvátban,egy warez oldalt? -
shiftáj #8419 szval nyomjak xp vel egy fixboot ot egy fixmbr t aztán pedig formázzam meg a ct fat32 re és telepítsem a vistát, az pedig azt fogja mondani h átformázza-e ő nfts re? -
#8418 Játszani gépen ritkán szoktam. -
knor #8417 bootmgr = a vista bootmanagere
nekem is csinált ilyet! meg volt, hogy az ntldr-t hiányolta. Frissen ntfs-re formázott elsődleges aktív partícióra raktam, de a telepítés első fázisa után mikor újraindítja a gépet, nem tudta folytatni, mert hiányzott a bootmgr. nah, mondom, akkor berak xp cd, javítókonzol opció, fixboot, fixmbr. de előbb ugye be kellett volna jelentkeznem a félig kész windows telepítésre, de ha üresen hagytam a jelszót, ha nem, nem tudtam belépni a konzolba (ugye ekkor még nem tartott ott a telepítés, hogy jelszót adhattam volna neki). aztán újraformáztam a partíciót fat32-re, majd a telepítő rinyált egy sort, hogy csak ntfs-re mászik fel, akarom-e, hogy ő megformázza? akartam, és voilá, működött. -
#8416 Részben. Meg még végleges videókártya driver sincs. -
#8415 miért? nem müködnek a game-k?:S -
#8414 Érdemes, kivéve ha játszol akkor még várj egy kicsit. -
shiftáj #8413 hihetetlen! feltettem a cre csak a vista van fenn, és azt írja h BOOTMGR is missing! mi a franc ez?