Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stratoman
Most a Vista-ról van szó vagy az XP-rõl, mert én pl. Vista alá nem tudtam a Kerio-t felrakni.
Egyébként mi az akadálya annak, hogy készíts egy Ghost-ot a telepítés után, ugyanis így nem kell az újratelepítéssel veszõdni, 10 perc alatt kész.

Ui:Én nem szoktam minden hónapban újratelepíteni, az sp2 megjelenése után készítettem sp2-es cd-t, akkor újratelepítettem azóta semmi baja, még a ghost-hoz se nyúltam hozzá. Egyébként ha XP-rõl van szó Te is készíts ilyen lemezt, ha még nincs és arról rakd fel.

Ja és ez nem az elsõ eset. Más gépeken, új a gépen, más vinyón blabla...

Blackmail the Universe

Sziasztok!!! Én nem akarok senkit sem sértegetni, de a tegnapi nap gondolom újrainstallálom (havonta szoktam, mert eszméletlenül lelassul, pedig semmire nem használom, csak játékra, meg netezésre; hetente vírusirtás és van tûzfalam is ). Meg is történt. Formatálássa, ahogy nagy könyvben meg van írva. Erre ma nem akar elindulni. MEGINT ÚJRA KELLETT TELEPÍTENEM!!!!! Szal ezek után (és mégegyszer mondom, nem sértegetni szeretnélek titeket, csak ha valaki tud erre magyarázatot...) én áttérek a Linuxra, amennyire csak tudok. De hogy a microsoftnak nem fogok több pénzt adni, az biztos.

Blackmail the Universe

janos666
Szépen felismeri az Intel cuccait magától is, jó a driver ami benne van.
Valaki meg tudja mondani hogy az intel chipset telepítõje miért nem megy fel a Vista Beta-ra? Amúgy Abit ic-7-esem van, és intel 875-ös chipkészlet. Új drivert szedtem az intel honlapjáról de az se jó. Az ac97 driver simán felment, az nvidia detonator simán felment, csak a chipset nem jó. Please help!
agyhalál
nm

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

wudy86
Értem! Köszi!

agyhalál
Természetesen mindkét megoldással mûködni fog, csak ez a mountolásos dolog kissé körülményesebb az általam említett és mások által használt módszerhez képest. Hangsúllyozom: kissé.

agyhalál
NERO indít, nyomsz egy mégsét a felbukkanó ablakra, majd kiválasztod a fenti menübõl a "D/DVD-író"-n bellül a "CD-kép felírás"-t. Majd megkeresed az ISO-t és hajrá.

wudy86
Na tehát isoban van meg, azt bemountolom Daemon Toolsba és Neroval kiírom úgy hogy DVD másolás! Így akarom! Csak ezt a CD-t ha beteszem telepítéshez a gép indításakor akkor be fog bootolni róla és elkezdi telepíteni a Vistát?

bon
Mé kellen bemountolni? Simán kiirod nero-val vagy valami mással.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

wudy86
Sziasztok! Ha kiírom a Vistát DVD-re, akkor az írásnál kell csinálni valamit, hogy bootolható legyen vagy csak szimplán bemountolom és DVD másolással kiírom?

LoCk
Alig raktam rá egy pár dolgot..: Winamp,NOD32,MSN7.0,..tehát nem igazán nagy progik. A felhasznált terület 5.5 GB..hmm 😊 lehet, hogy jár hozzá egy játék is..😊 ebbe már egy komolyabb game is beleférne..😄

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Mindjárt megnézem, hogy mit szól a fincsi kis codeceimhez..😊

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Nem lenne ez rossz rendszer, bár látszik, hogy még egy Bétácska..
Kissé, még bugos..pl.: a hang, de amikor nem bénázik jól megy.

LoCk
Én DVD-rõl raktam fel.

wudy86
Mit ajánlottok? XP-rõl mountolva rakjam a Vistát vagy írjam ki DVD-re és arról? Kösz

LoCk
Jelenleg eppen a Vistat tesztelem.
Eddig minden ok, a Winamp-tol kezdve a NOD32-ig minden felment ra.
Ami nem igazan tetszik az az 52%-os proci hasznalat, meg akkor is, ha nem fut szinte semmi.
Na nem baj, majd kiderulnek a dolgok.
Teszt ON! 😊

NuCLEARScoRp
Az ilyen idióta vészmadár cikkektõl feláll a hátamon a szõr... <#mf2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Hálás köszönet!<#worship><#worship>

janos666
Ha nem Vistás, hanem XP-re írt drivereket teszel fel akkor ugyan úgy mint XP-n. (Legalább is az nv drivereket bekajálta és a 3DMark05 még pár ponttal többet is dobott, a CS:S is szépen ment) A Vista driver még nagyon beta, lehetnek hibák és teljesítményesések, tehát vagy a játékok vagy az Aero glass fut szépen. Gondolom lassan jön már egy értelmesebb verzió is.
Raid 0 és a vista!!!!
Vki?

Uraim! Megtenné azt a szivességet Valaki, hogy közölje hogyan futnak a játékok a Vista-n?Igen hálás lennék érte ha valaki megosztaná a többiekkel ezen a téren szerzett tapasztalatait is.Köszönöm!<#help><#help><#help>

nekem ment 3.47-es
valami miatt ujra kellett raknom, es szetfagyasztotta ... resetel allandoan inditasnal, azta ujraraktam megint a vistat, es most nem telepitettem fel
... de viszarakom megint xp-t ... opengl nem az igazi benne... es nekem az kell, mert lw hasznalja.... es en most rajzolgatok ezerrel ... meg vagy 7-800 megat esik ami vicc xp csak max olyan 2-300-at ... kell a ram 😊)))
geri15
Nem, tõlem is megkérdi, hogy felrakom-e mert veszélyes az illesztõprogram stb stb. LeOKézom, és megy tovább, rendesen, semmilyen sárga bubis szöveg nem jön nekem elõ... sztem ez is valami jókora bug lesz, majd a BETA2-nél talán nem lesz benne.
Addig használj 2.xx-est, az alapdolgok azzal is mennek 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

janos666
Mind a 3 (nero, alcohol, daemon) vituális DVD-ROM driverre ezt a sárga ablakot dobja és fagy. Akár szûz, vagy pár aprósággal telepített 32 bites Longhor beta1 (5048-as build). De akkor neked fel sem dobja a kérdést hogy bele egyezel-e a bevizsgálatlan driver telepítésébe? Vagy igen? Ha leOK-ézod akkor nem jön elõ hasonló sárga buborékos szöveg? Én a daemontools hivatalos fórumában olvasgattam és nem egyedi a hibám, ott írták azt is hogy csak a 3.10-es alattiak jók Vistára (errõl meggyõzõdtem magam is).
geri15
hát erre nem tudok mit mondani, sorry <#confused> Ugye sima 32 bites windowssal nyomod, nem? Eddig akitõl kérdeztem annak mindenkinek ment 32 bites alatt a 3.47-es :S

szvsz lesz valami ami összeakad a daemon által feltelepülõ DLL-ekkel, szal vagy Longhorn reinstall, vagy addig használj vagy Nero-s, vagy Alcohol-os imagedriveot. Jobbat nem tudok mondani :/

janos666
Nálam a következõ történik: Elindítom a daemontools 3.47 (vagy 3.46 és még pár visszafelé 3.10-ig) telepítõjét. Nyomkodom a tovább gombot míg elkezd instalálni. (nem állítok semmit, oda és úgy rakom fel ahogy alapból felkínálja) Mikor a csík a vége felé ér akkor a Vista feldob egy ablakot hogy engedem-e a bevizsgálatlan illesztõprogram telepítését, mert ilyen olyan kockázatokkal jár. Ha oda veszem hogy NEM akkor törli a daemon tools telepítést, ha engedem akkor felugrik egy kis sárga buborék a tálcán: "PnP BIOS Extension" és lefagy az egész, úraindul és ismét és ismét lefagy... Ha esetleg elsõ fagyás után betöltetem az utólsó mûködõ állapotot akkor elindul fagyás nélkül, de a daemon tools nem indul, mert hiányolja a drivert.
geri15
ez nem igaz. Nekem megy a 3.47-es de többen állítják hogy csak a 32 bitesen, a 64-esen már nem. Én 32-esen néztem és ment.

Azt olvastam az 1ik hozzaszolasban hogy 1es embereknek a vistan csak a <#violent>3.10 alatti daemon toolsok mennek!<#falbav> ha ez igaz valaki megmondana honann lehet letolteni ien regi verziot?????<#help><#help><#help>

tudtomal letezik hozza antiwpa ... legalabbis en azt hasznalom
😊)
Auért mert ami nekem volt, nem lehetett vele uj particot csinálni!
kösz
bon
Mindenki ez a kódot hazsnálja és tudtomal nem használható vele örökké.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mértnem nyomattál egy 10gigás új particiót a vinyó üres részére?
nekem van egy oylan kódom a Vistához amivel örököséé tehetetitek, amugy 2007 elején ejleneik emg magyarországon!
Nekem is megvan, de nem birták együtt vista meg xp, ugyhogy full format miden kettõnek, ne értéstek félre a gép igyén az megvolt, amugy nagyon fasza, nekem legalábbis tetszik!!!!
na nem habozok!
itt a kód:
TCP8W-T8PQJ-WWRRH-QH76C-99FBW
bon
Nem meglepõ XP esetében is volt mind a kettõ.

NuCLEARScoRp
Tudomásom szerint ez a menetrend már változott... beiktattak egy RC1 és RC2-t is... a végleges valamikor 2006 õszén esedékes...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

bon
RC0= Release Candidate 0

RTM= release to manufacturing, a sorozatgyártás megkezdése

pedestrian
Én sem tudom. Csak olvastam valahol, aztán lemásoltam. De biztos mindjárt kapsz rá választ itt.

Az RCO és az RTM mit jelent?
pedestrian
2005.07.27: Beta 1
2005.11.16: Beta 2
2006.03.17: RC0
2006.06.28: RTM

Mr Manson
idén

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

mit mondtak mikor is jön a köv béta?
Kellene sn vista 4051 ha valakinek van es att kuldene nagyon jo lenne
Köszi, én is erre gondoltam! A többiek (gergod, flek0) meg bekaphasssák!

Gaben78
köszi

bon
szerintem elõfordulhat, hogy a még Beta 1 Vista nem tud telepítenni raid0-ra. Más ötletem még egyenlõre nincs

Egyébként erre gondoltam, viszont a x64 xp símán felment a másik partícióra. Most ahelyett szeretném ha felmenne, de nem...

A raid 0 alatt vki telepítettem ár?