40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • matee100
    Köszi, de ezt már letöltöttem, és valami 300mb-os hibás szar volt benne. De azért köszi!
  • Daveee
    amugy barney, mszps- és linux párti nem tom mit keres itt
  • Omega888
    Tessék itt fenn van egészben :)

http://d01.megashares.com/?d01=bb81f15

Ennél jobbat nem találtam mert én is rapid-al szenvedtem le.
  • Daveee
    hát nekem megvolt a vista legelső bétája ami tavay szeptemebri asszem, én lesem töltöttem az rc2-t ha most leszednéma full ot, akkor vhoann tudnék kerieni iyen kulcsot?
  • knor
    szerintem a kérdéses módszerrel nem lehet nem időhatárosra crackelni
  • matee100
    Először légyszi adjon valaki normális letöltési linket (nem rapid, nem torrent, max akkor ha jól seedelt) KÖSZI előre is!!
  • Omega888
    Valakinek sikerült úgy kicrackolni a végleges vistát hogy ne legyen időhatáros? (vagyis a sarokban az evaluation copy)
  • FLeK0
    minden 32bites változatot startertől ultimate-ig.
  • bon
    Én inkább továbbra is a 32bit-est ajánlom.
    Akadhatnak gondok a játékokkal. Főleg még a nem végleges driverek miatt. Aero használható és minden más benne van, mivel végleges váltózat. Magyar váltózat jövő év március.
    DVD írás nekem idáig mindig ment gond nélkül.
    Használni meg ha jól értel a hozzászolásokat rc2-es kulccsal lehet az meg jövő év júniusáig mükődik.
  • DrFantastikus
    jol van mar , NEM azert mondtam ! ! !
  • Barney Tech
    szánalmas vagy.
  • DrFantastikus
    NewFronter, hello : AZ ALTALAD bejelentett hiba-k javitva lettek a vegleges-be, (nekem is hasonlo gondjaim voltak, vannak RC.2-be is.) ????
  • Serpa
    visszaolvastam néhány oldalt, de nem találtam a bennem felmerülő kérdésre választ.

az tiszta, h a AIO winbeta verzióban az összes vista vezió benne van, azonban

a bill gates verzió az ultimate 32bitet foglalja magába?
    vagy mit?
  • janos666 #8439
    Kezd magához térni a rendszer 4 újraindítás után, már gyorsabb mint az RC2 volt.
  • janos666 #8438
    Gondolom a VGA driver betöltődése előtt úgyse lehet túl fasza képeket megjeleníteni...
  • FLeK0
    igazad van, szar a vista, zárjuk is a topicot.
  • DrFantastikus
    Na , akkor marad a " no Gui Boot " opcio bealitasa, .... kaaarrr !

szegyelhetne az MS. hogy meg egy fasza BOOT logo 't sem volt kepes bele tenni ...
  • Daveee
    nah nekem pár kérdésem lenne!
    a64 3200+, 1 g ram, 6600gt 128 mb , konfigom van
    érdemes felrakni erre 64 bitet? hogy gyors legyen?
    játékok elfutnak rajta? pl nfs, sims, nhl...?
    meddig használható? örökös serial?
    aero cucc és miden használható? magyar ver mikor jön ki?
    dvd irás, pl illegális cucoko kiirását lehet? mert olvastam még régebben vhol hogy pl játékot nem nagyon enged majd kkiirni
    köszi ha válaszoltok
  • bon
    Szerintem így néz ki. Július óta volt már jó pár bulid.
  • Daveee
    barney egy buzi ne hogyjetek neki
  • DrFantastikus
    koszi. ,

- akkor ebbol : http://winportal.net/?id=313&highlight=tovabb+szepul nincs semmi benne a Final 6000-es -be ? ? ? ?

???
  • Barney Tech
    Hát nekem az a lényeg hogy goyrsabb legyen az asztalon vagy amikor pl photoshoppot használok.
  • matee100
    Valaki tud küldeni egy privit, vagy ide beírni, hogy honnan tudom megszerezni a vistát? Ugyanis letöltöttem egyet, de az fake volt. Ja, és légyszi mellőzzük a rapidot, meg ilyenekt. Köszi!
  • janos666 #8429
    Ja bocs, az összbetűtipus változott meg és megszoktam hogy nincs Aero-m (most van). Nemigen más a startmenü, csak gyorsabb.
  • janos666 #8428
    Bootscreen ugyanaz, startmenü gyorsabb és szebb, tálcán nem látok változást.

Te bazdmeg, így első indítás után bugosabbnak és lassabnak tűnik az RTM mint az RC2, remélem nemsoká észheztér.
  • bon
    Nincs semmilyen új tálca és start menü. Mér régóta végleges volt a bulidekben. boot screent meg nme tudom.
  • DrFantastikus
    valaki legyen mar olyan kedves : !!!!

Benne van a 6000-es RTM -be az uj "talca" es az uj "Start Menu" ???

-- BOOT SCREEN milyen ???
  • pedestrian
    Nekem a laptomra simán felment.
    amd 3000+ 1.8GHz Ati radeon X700 512Mb ram
    és még aero is megy.
  • bon
    32bit-et
  • knor
    küldtem privit
  • Barney Tech
    kérdés, melyiket érdemes akkor leszedni a 32Bitet vagy a 64Bitet?
    Amd 3200+ Socket (939) Venice 1.45 procim van.
  • shiftáj
    adj 1 msnt plz mer ezt nem vágom :S most rámentem a javításra de azt kérezi h mire jelentkezzen be de mivel nincsen xpm fenn nemtom kijelölni :S, csak 1 fél vista van fenn mer az 1. restart után van ez nekem..
  • Barney Tech
    Akkor pirvátban,egy warez oldalt?
  • shiftáj
    szval nyomjak xp vel egy fixboot ot egy fixmbr t aztán pedig formázzam meg a ct fat32 re és telepítsem a vistát, az pedig azt fogja mondani h átformázza-e ő nfts re?
  • Barney Tech
    Játszani gépen ritkán szoktam.
  • knor
    bootmgr = a vista bootmanagere

nekem is csinált ilyet! meg volt, hogy az ntldr-t hiányolta. Frissen ntfs-re formázott elsődleges aktív partícióra raktam, de a telepítés első fázisa után mikor újraindítja a gépet, nem tudta folytatni, mert hiányzott a bootmgr. nah, mondom, akkor berak xp cd, javítókonzol opció, fixboot, fixmbr. de előbb ugye be kellett volna jelentkeznem a félig kész windows telepítésre, de ha üresen hagytam a jelszót, ha nem, nem tudtam belépni a konzolba (ugye ekkor még nem tartott ott a telepítés, hogy jelszót adhattam volna neki). aztán újraformáztam a partíciót fat32-re, majd a telepítő rinyált egy sort, hogy csak ntfs-re mászik fel, akarom-e, hogy ő megformázza? akartam, és voilá, működött.
  • bon
    Részben. Meg még végleges videókártya driver sincs.
  • Rage47
    miért? nem müködnek a game-k?:S
  • bon
    Érdemes, kivéve ha játszol akkor még várj egy kicsit.
  • shiftáj
    hihetetlen! feltettem a cre csak a vista van fenn, és azt írja h BOOTMGR is missing! mi a franc ez?