40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Rasti
    és mi volt a megoldás?
  • matee100
    Még mindíg nem tud valaki valami normális linket, ahonnan egészben (nem darabokban, de legalábbis gyorsan) le lehet szedni a Vistát?? Mivel nem akarom leszenvedni rapidról, meg ilyen szarokról.
  • Gipsz75
    hogyan???
  • bon
    Valószínülg driver gond lesz (esetleg gyengécske a géped) várni kell még kicsit a végleges jól müködő driverekre.
  • jakewyler
    Na sikerült aktiválnom...csak nem voltam elég figyelmes
  • Gipsz75
    azzal nekem is rossz..már írták, hogy régebbit raksz fel, és akkor nem lesz aero, de futnak rendesen a játékok, vagy marad így, ahogy most van...türelem, hamarosan biztosan jön a jó driver
  • tibike21
    Az lenne a a kérdésem hogy a Basic Homot tetem fel és abba ugy nincs Aero, és hogy lehet e csak frissiteni vagy ujta kell tenni? Elég sok mindent belöttem már.

• matee100
    32 bites
  • Rage47
    a Billgates version 64 bites vagy 32, esetleg mind2?
  • dienesoft
    Sziasztok!

Nekem nem nagyon tetszik ez a Vista, vagy valamit én rontottam el benne, de nem akar semmi se menni gyorsan, a játékok akadoznak, az xp-men nem. Esetleg rossz drivert tettem fel hozzá? Mert a 96.85-ös Winwista drivert raktam fel hozzá! Plz help!
  • Gipsz75
    nem teljesen üres partícióra...

próbáltam, hogy live xp alól boot-olok be, és úgy írom felül, de úgy sem engedte...

Az elején mikor kért kulcsot, nem írtam be semmit, hanem simán tovább nyomtam...de az gondolom nem lehet baj, a hozzáférés beállításánál:(

pl. van 1 boot könyvár, ahhoz sem enged hozzáférést
  • matee100
    Még mindíg nem tud valaki valami normális linket, ahonnan egészben (nem darabokban, de legalábbis gyorsan) le lehet szedni a Vistát?? Mivel nem akarom leszenvedni rapidról, meg ilyen szarokról.
  • Gipsz75
    beállítottad, hogy lásthasd a rejtett könyvtárakat, és file-okat???
  • Mihail
    ti xp alól tettétek fel?
  • jakewyler
    nálam meg azt az AppData mappát se látja,én se tudok semmit...
  • Gipsz75
    Nálam is ugyanez a helyzet:((

Ha a Licenses file-t akarnám felülírni (nem a tokens.dat-ot), akkor megtagadja a hozzáférést, ha a teljes hozzáférést akarom megadni:((

A teljes admin módban vagyok, nincs más user megadva...

5let???
  • Mihail
    Másnak is volt hogy bebootolsz dvdről a fut a csík és nem csínál semmit nem indul a telepítés?
  • jakewyler
    Na most próbálom megcsinálni,hogy felülírni azt a két fájlt,de sehogysem sikerül,safe módba is próbáltam de ott se engedte,pls aki ért hozzá vegyen fel msn-n:
    [email protected]
  • bon
    Miért olyan nehéz igényelni egy kulcsot?
  • FLeK0
    végülis megéri megadni a legális kulcsot egy fórumon hogy 24 ember használja és feketelistára kerüljön 2 nap mulva, aztán bootolni se tudjak. ok, máris írom.
  • Tsippsy2
    Na ez köszi...
    Nem lenne egyszerűbb megadni egyet amivel mükszik is?
    Dehogynem....
  • matee100
    Még mindíg nem tud valaki valami normális linket, ahonnan egészben (nem darabokban, de legalábbis gyorsan) le lehet szedni a Vistát??
  • adsa
    és ez a crack mükszik?
  • FLeK0
  • Tsippsy2
    Csajhogy már háromlapot átolvastam vissza, és nem találom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bon
    igen
  • SCITEK
    Koszi!
  • FLeK0
    nem kell serialt megadni az installnál, továbbra kell nyomni.
    cracknek ezt keresd: Microsoft.Windows.Vista.RTM.PROPER.Activation.Crack-ReeBSaW
    RC serialt meg nemrég linkelték hogy hol kérhetsz.
  • Tsippsy2
    Valaki mondja már meg az rc2-es serialt!
    Vagy a hozuzászólás számát amiben leírtátok, please...
    AMúgy amikor telepítem, akkor már ott kéri a serialt, nem?
    A beta 2-ott kérte..
    és csak azután kell crackelni, amikor már fent van, vagy már kint buherálgatni kell?
    Meg valami RTM crack torr**t-et talátam 1,6Mb Az most jó crack a bill-gates anyaghoz?
  • Tsippsy2
    Oh man, ezt a fórumot kersetem, de nem találtam :)
    Big thanks!
  • FLeK0
    jobbklikk, view
  • SCITEK
    Nekem nem panaszkodott.

Az asztalon levo ikonok meretet lehet kisebbre allitani?
  • FLeK0
    ms office
  • jakewyler
    Haggyátok fenn az xp-t is,és ha nem teccik visszamehettek rá
  • Tsippsy2
    Microsoft Office 2007 Enterprise English
    Ez most a legújabb XP-n is futó office?
  • Promi #8536
    Na akkor neked is jol jonne a #8534 hsz -ben leirt progi.:)
  • FLeK0
    vmelyik menuben 2 kattintassal vissza lehet allitani az xp-s bootot.
  • Promi #8534
    Aki nem mer kiserletezni a Vistaval, annak erosen ajanlom (meg egyebkent is) beszerezni a

Acronis True Image Home v10.0 Build 4871

progit.Ez mar megy vista alatt is, evvel le tudod menteni a jelenlegi particiod (windows alatt is).Ha valami nem jo vagy elcseszed, evvel a progival vissza tudod rakni az akkor lementett oprendszered.
    Kovetelmeny: minimum 2 particio.Vagy is ha a C: particiodat mented, ertelem szeruen ugyan oda nem tudja menteni a rendszered, tehat kell melle legalabb meg 1 vagy is akkor a D: ahova menti a tetszoleges elnevezesu *.tib kiterjesztesu file -t.Na remelem eleg szajbaragos voltam.:)
  • NeoMaN
    Köszi megnéztem, de nem teljesen tiszta....
    A vista telepítése elötti állapotot hogyan tudom visszaállítani?
    Ne legyen bootmenü, ne maradjon a C:-on semmiféle vistára való hivatkozás...
    Most van egy védett könyvtár a C:-n, Boot a neve, meg látok egy csomó bootolásra utaló filet is, amit a vista hozott létre. (bootsect.bak, boot.bak, bootmgr). Ezeket töröljem manuálisan? Majd XP alól töröljem a vistát manuálisan? Minden könvtárt enged törölni?

Nem merek így belekezdeni, nehogy valamit elbasszak, aztán XP reintall meg format c: legyen a vége...
    Köszi előre is!
  • Serpa
    a winbeta group ríliz azt is tartalmazza.