Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából a partíciómon majd a béta 2 lesz fennt hosszabb ideig, mert az elméletileg már nagyon jó lesz...
Amóta felraktam a 5219 buildot, azóta hosszabb idõ utána újraindul az XP. (kb 1óra után)
A Vista külön partición van.
Lehet, hogy nem is a Vista miatt van, csak pont akkor jöt elõ ez a hiba az XPben, amikor felraktam a Vistat?
Valahogy meg kene oldanom :]
Amugy van meg egy videoban lattam, hogy a csavo behozott egy progit vista alatt, az volt a lenyege, hogy egy fekete hatter, es tok jol attekinthetoen lehetett "prewieveket" nezni az ablakokbol. (majd nyomok prtscreent mert igy szerintem netudjatok mirol beszelek :-( )
Ha valaki megis tudja, azt az exet hol talalom?
Felraktam az 5219-et, mukodik rendesen, csak ha a Media Centerre megyek, akkor elindul, megy is, csak folyamatosan valtogatja a monitor Hz-et, es igy nem lehet latni a kepet (neha 1mp-re felvillan). Valakinek volt ilyesmi problemaja?
Elore is koszi
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
De tessék itt van: GKFV7-F2D9H-QKYXY-777P3-4M73W
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Írta valaki itt, hogy talán lehet Beta 1-rõl frissíteni pre-Beta 2-re! Ha valóban megoldható, akkor hogyan? Köszi
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A jobb alsó sarokban ott van, hogy Evaluation Copy.
A másik dolog, hogy a mappa ikonokat, ha tiles nézetben vagyok egy fekete négyzetté változtatja.
Telepítés után elindítod, megnyitod vele azt a torrent fájlt.
Megadod, hogy hova mentse és kb. ennyi.
Letöltés
Ebben sajnos nem tudok segíteni, egyszer felraktam Vistát, megszakértettem és le is szedtem. CD írást nem próbáltam rajta. A többiek majd talán tudnak segíteni ezügyben.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Javítsatok ki ha tévedek, de tudtommal a Beta2 is DVD méretû. Legalábbis az 1 az volt. Nem?
Hasznalatra még mindig nem alkalmas!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ez az új verzió miben más, mint a beta1? Stabilabb? Több program megy rajta? A játékok jobban mennek rajta?
A Daemon Toolst pedig majd még megpróbálom...
Amúgy tudom, hogy más progik is bírják az ISO fájlokat, csak azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy vista alatt melyik megy rendesen, hiba nélkül.
Ugye DVDre próbáltad kiírni?
Ja és természetesen más CD - DVD író programok is megbírkóznak az ISO fileokkal, de ez a 2 a legelterjedtebb, én is ezekben érzem magam otthon.
Remélem arra gondoltál. Mert nálam a hálókártyát alapból telepítette, így azt nem kellett babrálnom, de a netet azt magam csináltam meg.
Amúgy ezen a verzión látszik meg igazából hogy béta, sajnos sokszor van úgy hogy belassul az op.rendszer meg szaggat(!) az mp3. De ezek természetesen javítva lesznek a következõ buildekben.
Meg lehet hogy nemsokára lesz hack hogy elõcsalogassuk a sidebar-t, de ez nem biztos info.