Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A teszterek megkapják ezt a buildet. Ok leszedhetik.
Torrent-en fent van, de szerintem nem ér meg még annyit. Ez csak tesztverzió sok vele a gond.
Csak erre akartam rávilágitani!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ezek szerint az XP mellé is fel lehet rakni?
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Így simán indul az xp, de ha f8-at nyomok, akkor nem az xp módválasztója jön be, hanem a vista-s boot manager, és utána ki kell választanom, hogy legacy pre longhorn windows, és utána megint f8, és csak így tudom behozni azt a részt, ahol ki lehet választani, hogy milyen módban induljon a windows.
A gépem nemsokára be kell vinnem egy szervizbe, mert cserélni fogják az alaplapot, és valószínüleg szükség lesz majd a windows csökkentett módban való elindítására.
És nem akarom azt, hogy ott bent a szervizben ezzel a vista-s boot managerrel szenvedjenek mire eljutnak addig, hogy ki tudják választani a csökkentett módot.
Szóval el lehet teljesen távolítani ezt a vista-s boot managert, hogy elsõ f8-ra már az xp módválasztója jöjjön be?
akiket érint (hivatalosan) ugy is tudják(juk)
Csak amit mondtak nemrég az meg is fog valósulni. Sokkal jobb lesz a GUI, mint az eddigi buildekben.
vajon miért is? <#wilting>#wilting>
Végre a Meida Center részt el tudom érni, már nincs BSOD. A hálózati kapcsolatoknál ha bezártam az ablakot, akkor az explorer elszállt, de újratöltötte a gép, tehát valszeg ezzel már nem lesz akkora gond mint az XP-ben (persze meg is õrûlnék ha a full verzióban ilyet csinálna, de mondjuk lehet olyan progi ami ezt ereményezi és így nem fagyasztja le a win-t hanem restartolja az explorert).
A telepítésnél több effektet is beleraktak, sõt újraindítás után a folyamatcsík már mûködik is, mostmár a valós folyamatot mutatja. Van új Media Player...
Gyorsítottak megint egy kicsit az ablakkezelésen, de természetesen maradt még rengeteg optimalizálni való..
Látni hogy sokat fejlesztettek a hálózati részen, de nem tudom megnézni, mert mint mondtam valami oknál kifolyólag nem lehet ADSL-t telepíteni. XP-s drivernél meg hibát ír ki úgyhogy majd a béta 2-ben lesz ez fullos.
Sok olyan eszköz van, ami nagyon hasznos lehet, remélem nem szedik ki és belekerül a teljesbe. Még nem teszteltem sokat az oprendszert, de majd még belenézek...
Olyan kérdésem lenne,hogy feltettem még az elõzõ béta verziot egy másik particióra.Szeretném leszedni de ugy ,hogy ne kelljen a másik windowst is törölni,miképpen tudom a boot menüt eltüntetni,hogy csak a sima Win XP maradjon ?
De ez is csak egy pre-beta2 változat, azért kíváncsi vagyok mit változtattak benne.
Windows Vista Build 5231
A méret ne tévesszen meg senkit kicsomagolva 2.8 giga(már ha hihetünk az info-nak😄)

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Azért köszi szépen...
hidd el
Megtudná valaki mondani, hogy jelenleg honnan lehet leszedni a Windows Vista 5219-es buildet???
Elõre is köszi...
Eddig egyedül az ACDSee 7-es nem futott.....
Filmekkel sem volt gond.Játékot nem próbáltam feltelepíteni.
Buffer/swap szempontjából nem veszek észre különbséget xp és vista között...
Szép az Aero.
Remélem a következõ verzióban csomó grafikai hibát kijavitanak...
Nem tud valaki egy parancsot, hogy hogyan lehet egy exet elinditani "ablakos modban" ? Media centert akarom elinditani ugy, hogy ne teljes kepernyo legyen.
Elore is koszi
Pl. a 2 monitoros megjelenitésnél gáz van.Néha(kb 20 percenként) befeketedik a másodlagos monitor.Elöször azt hittem lekapcsolt a monitor, de amint áthúztam egy ablakot, leradirozhattam vele a sötétséget.
.....
😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Erre magamtol is rájöhettem volna, de amikor elöször betettem a telepito cd-t azt irta ki hogy, nem kompatibilis ezzel az oprendszerrel, ezért nem is eröltettem.
Még1x kösz a gyors infóért.
Különben a bug-oktol eltekintve tetszik a viszta. Szép,elegáns és jóval gyorsabb mint az XP.
Kiváncsi vagyok hogy fog viselkedni ha minden olyan programot felrakok ami most is fut a gépemen.
Hang továbbra sincs......
Felraktam az 5219-es Vista-t.Boot-olt simán, de driverek hiányoznak.
A Control Panel-ben csak a hangnál mutat hibát, a LAN-t felismerte, de nem mûxik.
Nem megy sem a hang, sem a hálózat + van egy 6-in-1 kártyaleolvasó a gépben ami szintén gáz, de ez nem lényeges. Fontos hogy a netet és a hangot elõcsalogassam valahogy!
Erre telepitettem: ASUS P4(P4P800 SE)-integrált hang(asszem inteles) és LAN(Realtek), 3GHz proci(SSE2), 1Gb RAM, Ati Radeon 9600(pro).
Ha valaki tud segiteni lécci írjon.Elõre is köszi.