40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Mr Manson
    64bites-t lehet már találni nem Fake-t?
  • Tsippsy2
    Remélem is, mert most elszántam magam, és sajnos a gépem egy 1024-es memórián kívül semmi extrát nem tartalmaz...
    egy csóró videókártya van benne az ATI-tól, és a bet2-se nyomta aeroba, amiért ku*** ideges voltam... Mert lényegében ezt a 3d-s töntést megnéztem volna...
    De ilyen az élet...
    És úgy vagyok vele inkább veszek egy karit, mint egy eredeti rendszert.... Márciusban magyarul...
  • janos666 #8529
    Nektek is mindenféle hibakódokra kezd el panaszkodni ha az advanced system settingsnél ki akarjátok kapcsolni a Remote assistancet?
  • FLeK0
    az rég volt, a vistának nincs köze ahhoz amit akkor láttál.
  • Tsippsy2
    Valaki, aki vérprofin ismeri már a Vistát, az küldje már el please az MSN címát erre a címre
    [email protected]
    Lenne párezer kérdésem...
    Ugyanis én leszedtem még anno a Vista Beta 2 valahányas buildját, de csak passziánszozni tudtam benne...
    A külső vinyómat meg alig akarta felismerni...
  • jakewyler
    8gb az ultimate
  • Serpa
    addig jó elleszek az XPvel.
    legalább "forr" vmit a Vista.
  • bon
    Lehetséges, hogy 12gb kevés lesz a Vistanak. Ha jól tudom 15gb kell neki
  • jakewyler
    1.igen bootnál is kérdezi hogy hova tedd fel
  • Balumann
    úgy gondoltam, hogy addig rányomom a vista-t egy 12 gigás particióra, és marad 7-en a windows xp, és akkor ha már jó lesz a vista driverei meg mindne, akkor a winxp -t leformázom, és egyesítem a particiót :/ És akkor 19 gigás lesz a winvista. Mert van egy másik vinyóm, az 80 gigás, de azt inkább úgy hagynám, azon van minden programom meg egyéb. :S
  • bon
    Van benne és lesz lehetőséged választani particiót. Amúgy a 19gb-ot én már nem darabolnám kisebbre.
  • Balumann
    új faq tényleg jól jönne :S
  • bon
    Igen, januárban jelenik meg a boltokba.
  • Balumann
    Na szóval én most csinálok a Vista-nak, Partition Magic-cel a 19 gigás C meghajtómból egy 12 gigás particiót. Kiírom alcohol 120-al DVD-re, 4x sebességgel a billgates verziót, majd bootolva feltelepítem. Akkor lesz lehetőség választani majd, hogy melyik particióra tegye, van benne partició kezelő akkor ugye?
    Aztán a telepítés után majd mikor bejön a windows akkor lehet használni és kéri az aktiválást? és akkor lehet crackelni majd egy rc2-es kulcsal aktiválni igaz? (de amikor már kéri a kulcsot akkor én már tudok ott szarakodni közbe, tehát nem úgy adja be hogy még telepítő és addig nem lehet semmit csinálni?

ezek nem világosak még számomra :S sry hogyha hülyeségeket kérdezek!
  • tibike21
    akkor most tudok tenni az ügyben?
  • bon
    Nyilatkozni nem tudok, mert én idáig csak nero-t próbáltam feltenni (legújabbat sikerült is).
  • jakewyler
    Na hali
    Én is feltettem a vistát,nálam bootolva lehetett,xp-ből ki írta a hibát.
  • matee100
    Mivel minden lemezen ugyan az van, csak a szériaszám dönti el, hogy mi kerül fel, lehet hogy neked olyan szériaszámod volt, ami nem tette fel az aerot.
  • Serpa
    a dobozos verzió mikor érkezik?
    január környékén?
  • Casseus
    legfőképp driverek
  • FLeK0
    32bit = billgates
    64bit = winbeta
  • Tsippsy2
    Hogy érted, hogy javult, mik azok a progik amiket nem enged?
  • bon
    1. Én ezt szedem: Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates
    2. Külön szedtem a cracket, ha jól tudom csak egy serial van az iso-ban.
    3. Idáig is engedte csak a programok nem voltak kompatibilisek vele. Most már javult a helyzet
  • TrIp
    kérdésem nekem is ugyanaz... melyik verziót tegyem fel? a "Billgates" vagy a "WinBeta" release-t??
  • Tsippsy2
    Ok, akkor tisztázó kérdések jönnek, valaki számok szerint válaszoljon rá, please...
    1. Melyik Vista-át ajánljátok? Pontos név, esetleg olyan fentr lévő nevet... (to***nt).
    2. A cracket külön kell leszedni hozzá vagy a letöltött Vistában már benne van csatolva...
    3. Ezek szerint már engedi a CDképes anyagokat megnyitó programokat is?
  • tibike21
    de:(( Melyiket tegyem fel? Lehet frissiteni csak?
  • FLeK0
    nem a home basicet vagy a startert raktad fel veletlenul? azokban nincs aero
  • FLeK0
    vistabootpro
  • tibike21
    A rc1 müködött aero de ezen nincs is iylen lehetőség a beálitásokban
  • bon
    Crackelni kell, de nem anynira bonyolult. Túlajdonképpen egy két fájl kicserélgetése és utánna lehet aktiválni rc2-es serial-al.
  • NeoMaN
    1 vinyóm van 2 partícióval. A másodlagos partira feltettem a vistát, ami csinált jó ki bootmenüt.
    Ha le szeretném szedni hogyan tudom visszaállítani, hogy automatikusan az XP induljon el és ne legyen bootmenü?
    Köszi!

• Tsippsy2
    Na most megtaláltam azt a Bill-gateseset, és az tényleg a legjobb?
    Meg gondolom az olyan anyag amit rögtön DVD-re, és aztán csak be kell rakni...
    De gondolom serialt kér? Vagy bonyolultabb crackes módszerekhez is kell folyamodni? Mert akkor várok...
    Rendszert nem akkarok crackelgetni....
  • bon
    Hopsz elirtam a 2. váltózat ez: Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit (c) Microsoft *AIO* *READNFO*
  • bon
    Javult a teljesítmény. De nem árt sok memória.
  • Tsippsy2
    Basszus most nézem, őket... tényleg fönt van már... ÁÁÁÁÁÁÁ
    És most pl ebből a sok fajtájábal a Vistának melyik a legjobb?
    És sikerült a bet2-nél is kisebb gépigényűre összehozniuk a Vistát?
  • endiboy
    lenne egy kérdésem, pontosan hogy is van eza rosszul hash-elt dolog, hogy is tudom kijavítani?
  • bon
    Office 2007 végleges váltóazt is elérhető már. Total Comamnder is simán fut, sőt abból van már egy 7.0 beta1 is.
  • bon
    Videókártyád tipusa?
  • FLeK0
    nem dx9es a videokartyad
  • bon
    Ezt keresd: Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates vagy ezt Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates