40038
-
#8531 64bites-t lehet már találni nem Fake-t? -
#8530 Remélem is, mert most elszántam magam, és sajnos a gépem egy 1024-es memórián kívül semmi extrát nem tartalmaz...
egy csóró videókártya van benne az ATI-tól, és a bet2-se nyomta aeroba, amiért ku*** ideges voltam... Mert lényegében ezt a 3d-s töntést megnéztem volna...
De ilyen az élet...
És úgy vagyok vele inkább veszek egy karit, mint egy eredeti rendszert.... Márciusban magyarul... -
#8529 Nektek is mindenféle hibakódokra kezd el panaszkodni ha az advanced system settingsnél ki akarjátok kapcsolni a Remote assistancet? -
FLeK0 #8528 az rég volt, a vistának nincs köze ahhoz amit akkor láttál. -
#8527 Valaki, aki vérprofin ismeri már a Vistát, az küldje már el please az MSN címát erre a címre
[email protected]
Lenne párezer kérdésem...
Ugyanis én leszedtem még anno a Vista Beta 2 valahányas buildját, de csak passziánszozni tudtam benne...
A külső vinyómat meg alig akarta felismerni...
-
#8526 8gb az ultimate -
#8525 addig jó elleszek az XPvel.
legalább "forr" vmit a Vista. -
#8524 Lehetséges, hogy 12gb kevés lesz a Vistanak. Ha jól tudom 15gb kell neki -
#8523 1.igen bootnál is kérdezi hogy hova tedd fel -
#8522 úgy gondoltam, hogy addig rányomom a vista-t egy 12 gigás particióra, és marad 7-en a windows xp, és akkor ha már jó lesz a vista driverei meg mindne, akkor a winxp -t leformázom, és egyesítem a particiót :/ És akkor 19 gigás lesz a winvista. Mert van egy másik vinyóm, az 80 gigás, de azt inkább úgy hagynám, azon van minden programom meg egyéb. :S -
#8521 Van benne és lesz lehetőséged választani particiót. Amúgy a 19gb-ot én már nem darabolnám kisebbre. -
#8520 új faq tényleg jól jönne :S -
#8519 Igen, januárban jelenik meg a boltokba. -
#8518 Na szóval én most csinálok a Vista-nak, Partition Magic-cel a 19 gigás C meghajtómból egy 12 gigás particiót. Kiírom alcohol 120-al DVD-re, 4x sebességgel a billgates verziót, majd bootolva feltelepítem. Akkor lesz lehetőség választani majd, hogy melyik particióra tegye, van benne partició kezelő akkor ugye?
Aztán a telepítés után majd mikor bejön a windows akkor lehet használni és kéri az aktiválást? és akkor lehet crackelni majd egy rc2-es kulcsal aktiválni igaz? (de amikor már kéri a kulcsot akkor én már tudok ott szarakodni közbe, tehát nem úgy adja be hogy még telepítő és addig nem lehet semmit csinálni?
ezek nem világosak még számomra :S sry hogyha hülyeségeket kérdezek! -
tibike21 #8517 akkor most tudok tenni az ügyben? -
#8516 Nyilatkozni nem tudok, mert én idáig csak nero-t próbáltam feltenni (legújabbat sikerült is). -
#8515 Na hali
Én is feltettem a vistát,nálam bootolva lehetett,xp-ből ki írta a hibát. -
matee100 #8514 Mivel minden lemezen ugyan az van, csak a szériaszám dönti el, hogy mi kerül fel, lehet hogy neked olyan szériaszámod volt, ami nem tette fel az aerot. -
#8513 a dobozos verzió mikor érkezik?
január környékén? -
#8512 legfőképp driverek -
FLeK0 #8511 32bit = billgates
64bit = winbeta -
#8510 Hogy érted, hogy javult, mik azok a progik amiket nem enged?
-
#8509 1. Én ezt szedem: Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates
2. Külön szedtem a cracket, ha jól tudom csak egy serial van az iso-ban.
3. Idáig is engedte csak a programok nem voltak kompatibilisek vele. Most már javult a helyzet -
#8508 kérdésem nekem is ugyanaz... melyik verziót tegyem fel? a "Billgates" vagy a "WinBeta" release-t?? -
#8507 Ok, akkor tisztázó kérdések jönnek, valaki számok szerint válaszoljon rá, please...
1. Melyik Vista-át ajánljátok? Pontos név, esetleg olyan fentr lévő nevet... (to***nt).
2. A cracket külön kell leszedni hozzá vagy a letöltött Vistában már benne van csatolva...
3. Ezek szerint már engedi a CDképes anyagokat megnyitó programokat is?
-
tibike21 #8506 de:(( Melyiket tegyem fel? Lehet frissiteni csak? -
FLeK0 #8505 nem a home basicet vagy a startert raktad fel veletlenul? azokban nincs aero -
FLeK0 #8504 vistabootpro -
tibike21 #8503 A rc1 müködött aero de ezen nincs is iylen lehetőség a beálitásokban -
#8502 Crackelni kell, de nem anynira bonyolult. Túlajdonképpen egy két fájl kicserélgetése és utánna lehet aktiválni rc2-es serial-al. -
#8502 1 vinyóm van 2 partícióval. A másodlagos partira feltettem a vistát, ami csinált jó ki bootmenüt.
Ha le szeretném szedni hogyan tudom visszaállítani, hogy automatikusan az XP induljon el és ne legyen bootmenü?
Köszi!
-
#8501 Na most megtaláltam azt a Bill-gateseset, és az tényleg a legjobb?
Meg gondolom az olyan anyag amit rögtön DVD-re, és aztán csak be kell rakni...
De gondolom serialt kér? Vagy bonyolultabb crackes módszerekhez is kell folyamodni? Mert akkor várok...
Rendszert nem akkarok crackelgetni.... -
#8500 Hopsz elirtam a 2. váltózat ez: Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit (c) Microsoft *AIO* *READNFO* -
#8499 Javult a teljesítmény. De nem árt sok memória. -
#8498 Basszus most nézem, őket... tényleg fönt van már... ÁÁÁÁÁÁÁ
És most pl ebből a sok fajtájábal a Vistának melyik a legjobb?
És sikerült a bet2-nél is kisebb gépigényűre összehozniuk a Vistát? -
endiboy #8497 lenne egy kérdésem, pontosan hogy is van eza rosszul hash-elt dolog, hogy is tudom kijavítani? -
#8496 Office 2007 végleges váltóazt is elérhető már. Total Comamnder is simán fut, sőt abból van már egy 7.0 beta1 is. -
#8495 Videókártyád tipusa? -
FLeK0 #8494 nem dx9es a videokartyad -
#8493 Ezt keresd: Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates vagy ezt Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates