40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • bon
    Ne alaplapi cd-t ragd fel hanem a neten lévő újabbat.
  • Daveee
    oyan kérdésem lenne hogy ugye most cska a boltok kapják meg a vistát, de gondolom még picit javitgatnak rajta mig kinem jön januráig ugye?
  • Dodo55
    Ezért jó, hogy van a gépembe egy realtek PCI-os hálókártya, ami minden OS-el műxik külön driver nélkül.
  • 00 Blue 00
    Egyébként én valahogy elértem, hogy látta a a vista a nForce-os lankarit, csak épp nem igazán sikerült bármit is kicsikarnom belőle.
  • Mr Manson
    megvan bocs
  • Balumann
    valaki pls heeeelp :( partició készítésbe.
  • urbijoe
    #8655 erre valaki???
  • 00 Blue 00
    igazából nForce2-höz nem kell feltenni semilyen drivert. ami működik az megy az vista alapdrivereivel, ami meg nem , az nem fog menni az nForce-os driverrel sem
  • Mr Manson
    winbeta-s 4,4Gb-s mit tartalmaz pontosan?
    2 isot? vagy mit?
  • kopa1
    Valaki tudna ide vagy pü-be egy linket nyomni a Vista-hoz? Mert amit most töltök, az 1-2 kb/s-cel jön! Linkeket előre is thx!
  • dienesoft
    hát, neklem meg nincsen pci-os lan karim. Na jovan idáig vok most má a Pistáig!
  • Rasti
    Sziasztok.

audigy 4-et tudta már valaki 5.1-be használni?
    Sztereonak sikerült feltenni ,de jó lenne az 5.1-is
  • 00 Blue 00
    Hát igen ez nekem is gondot okozott, én megoldottam, letiltottam, és tettem bele egy PCI-osat, mert sehogy nem bírtam működésre bírni az alaplapit.
  • dienesoft
    Sziasztok!

Illyet, nemtok netezni Vistán, mert amikor föltenném az alaplapi lemezről a nvidia nforce 2 chipsetet, normálisna feltelepül be is állitottam a felhasználonevet, jelszavat, erre failed to connect. de aztán észrevettem, hogy nem lát semmilyen vezérlőt, amivel működne a net! Na ilyenkor mosatn mivan?
  • 00 Blue 00
    Ohh, 1000 bocs Thx!
  • Balumann
    Nekem gondom van ezzel a partition magic-el, nem igazán értem hogy mit kérdezi, vagy hogy miért.
    80 gigás a vinyó, és van 18 giga helyem kb., és 15 gigást akarok csinálni
    Kiválasztottam a D meghajtót,majd tovább. Aztán választhatok 2 D meghajtóról (before D:80gb, és after D:80 gb (recom.)), itt az ajánlottat válaszotttam de nem igazán értem hogy mi. Aztán bejön egy ablak ahol beálítohatom a méretet. Gondolom 15000 MB -ot kéne írnom, de meleltte azt írja hogy maximum size: 6783 MB. Akkor most mit csináljak it? :/ (a többi beállítást értem hogy micsoda)
  • Aspyrin
    Dehogynem az, valami egyéni problémája lehet.
  • precision
    már legalább 1500x le lett írva hogy ezek a 64bitesek
    omg...
  • 00 Blue 00
    Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.Edition.2006-CYGiSO
    Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.iNTERNAL.DVD-ZWTiSO

Ezek most itt 32, v 64 bitesek, meg most ez egyeltalán miezez mert 1G-val nagyobb a mérete a Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates-nél
  • tom235
    kösz a linket.
  • bon
    Gondolom nem Vista kompatibilis.
  • dester
    Rakj fel normális codecet

ffdhshow (cél mentése másként)
  • Aspyrin
  • shiftáj
    nekem sehogy nem akart feltelepülni a cucc...
    ugye xpről hibát írt ki ezért próbáltam bootosan, de az 1. restart után nem folytatódott hanem újra kezdődött a telepítés...
    próbáltam úgy h xp cn, nfts re formázva e és oda logicalként
    próbáltam úgy h cre nfts re formázva vista
    próbáltam úgy h cre nfts re formázva új xp, és fat32 re formázva e vista telepítővel nfts re, active ra tenni nem active ra tenni, primary ként de 1xűen mindig ugyan az...
  • jakewyler
    minek még a mozilla?ott az új ie még szebb és jobb is
  • tom235
    na mondom megnézek egy avi fájlt, nem játsza le. megpróbálom feltenni az xp-s kodek packet, erre kékhalál, azért ez elég brutális.
  • qUaKeRgUy
    Hi all.. Az szerintetek miért van, hogy a Mozilla ha elindítom automatikusan leáll azonnal? (Vista Ultimate Build 6000)
    Pls Help!!!
  • jakewyler
    az rc2-es kulcs jó lessz
  • dester
    Nálam megy, de csak akkor, ha a területi beállításoknál United States van.
  • Looserke
    ha én a Home Premuim változatot akarom feltenni, akkor hinnan tudom melyik key-t kell használnom?

Részt vettem az RC2 programban és kulcsot is kaptam (igaz végül nem raktam fel az RC2-őt)...
  • bon
    Javítanni fogják.
  • jakewyler
    még nincs bekapcsola a server amiről menjen,hivatalosan nem jelent még meg,de te már időt akarsz nézni
  • tom235
    na de ez már a végleges,nem? vagy majd kijavítják még?
  • bon
    Nem a serial a baja. Egyszerűen nem műkődik. Sok buildnél sokaknak volt baja vele.
  • gergo66
    A weather gadget sajnos az RC2 óta nem működik.
  • Tsippsy2
    Ez igaz?
    Basszus, akkor milyen falyta serial kell hogy menjen minden rajta, ennyire jelszó függő?
  • urbijoe
    az nem baj hogy a szabad particiom kiterjesztett logikai?
    arra felmegy a vista?
  • tom235
    most nézem csak, hogy a gadgets-nél nem működik a weather, nálatok sem?, ugyanis rc1 alatt ez ment. azt írja service not available.
  • bon
    Nem mindent ismer fel sajnos.
  • tom235
    amúgy a vista alapból telepít egy drivert (nekem ati videokártyához).
    az nem elég?