Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Extraboy
Emlitettem en egy szoval is??? Addig meg ne beszelj ameg a Warezt szimpla "V"-vel irod!

Mr Manson
Ez nem igaz!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Nem ugy néz ki ...

Serius
Arra készülj fel,csinálj mentést az adataidról,mert ha a Vistat leakarod szedni,full gyalú,akármelyik particióra raktad.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Nem kell fizetned,felmész xy warez helyre és simán letöltõd. Arra készülj fel,hogy kb 2-3 napodba kerül ,akármilyen internet hozzáférésed van,kivétel ha a szerver gazdát ismered😊)

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Mert 2003-ban regiztél te mindent tudsz és mersz véleményt mondani másokról? ISMERETLENÜL?Ezt nevezem,régi user ,hát azt hiszi õ diktál. Ne köpködj másra,mosd le magadról amit te is kaptál annó,tanulnod kellett volna belöle.

(nem sikerült)

Serius
Akárhány felkiáltó jelet raksz,attól még okosabb nem leszel,tisztában van mindenki ,hogy BETA.

Serius
Ebbe igazad van,de ennyire rossz beta még nem jött ki egy Windowshóz sem,ez egyenesen katasztrófa. Csak próbáljátok az ADSL-t keresni vele,hogy netezzetekmegb izzadtok az tuti,minden más kabelt felismer😊))

Serius
Nem,hacker változat,bármely varez oldal.

Serius
Azt veszel amit akarsz,szived joga,a mostani beta vista úgy kalap szär ahogy van. Többet foglalkoztak a designel mint maga a program motorral.
Ez egy sima mezei XP hom klón felturbózva+elszúrva.

Majd kiderül milyen lesz -ha lesz. mert már arról is szó van,full kidobják és újra kezdik az egészet,addig meg adnak beta 2-3-4 -t had örüljön az user😊))

Serius
Figyi kicsihuszár,ha nemtudod mit tudsz akkor inkább maradj csöndben.

Az XP beta is rossz volt ,jó kijött a végleges,mi lett a végleges XP-bõl? Sorban jönnek ki a javitó patchek, SP1-SP2-most készül a 3 ,úgyhogy inkább halgattál volna mielõtt köpködsz és megjátszod a nagy szoftver gurut,azt fingod nincs mirõl van szó.

Mr Manson
Nem tuti!

Extraboy
Sehogy...

bon
Én is úgy tudom, hogy csúszik. Jövõ év elejére.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Biztos hogy kijön akkor? Én úgy tudom csúszik elég rendesn.
NuCLEARScoRp
A Beta2-t ami december közepén jön bárki letöltheti... várjátok meg azt szerintem

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de hogy lehet hivatalos teszternek lenni? Egyátalán kell-e érte fizetni?

Extraboy
Na a helyedbe sokmindenkinek hinnek, de Seriousnak nem! Szerintem meg a budos eletbe egy windowst nem latott, vagy csak nem birja felfogni, mi az a beta.
Csatlakozhat ahoz a Gartnerhez, aki majd helyettem megmondja mit vegyek es mit ne na lol xD

agyhalál
Annyiszor szembesülhettünk már szinte minden területen, hogy béták alapján ítélni nem, vagy csak részben lehet. De úgy látszik ezt még nem mindenkinek sikerült megértenie.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

The FlashBack
ez most komoly? úgyérted felesleges lesz megvenni?

Mr Manson
<#taps> Igy van!

Bocs de egy bétából nem látszik egyértelmûen, hogy milyen lesz a végleges, ez majd inkább az RC változatokra lesz igaz. És ki tudja hogy pl. a beta2-ig mit vesznek ki illetve mit raknak bele... ezért vannak a TCP verziók, hogy azokban kipróbálják, hogy mennyire jól mûködik és hogy a tesztereknek mi a véleményük róla. Igen nagy különbség lesz a beta1 és beta2 között, de még az RC változatban is lesznek meglepik, ebben biztos vagyok, úgyhogy nem kellene leszûrni a véleményt egy beta-ról.
Mr Manson
azért nem igy van, regeteg sok jó és uj technológiát vonultat fel.
még 1 évük van a srácoknak. (plusz a csúszás) és alakulgat a dolog

Serius
#901 <---------- itt irtam,ez az én véleményem.

Serius
Illegális? mind az,kérhetsz a softól,csak regizz be,azé én nem fogok😄DD

Serius
Nemmondod,beta? Kigondolta volna😊)) Ebbõl egy darabig semmi sem lesz. Az a szomorú,hogy kiadnak ilyen Betat ,had szivjanak a teszterek,a microsoft meg röhög azokon akik komolyan is veszik.

Nem felejtettünk el semmit.

Mr Manson
Itt látszik hogy illegális. Még nem arról az oldalról kell megközeliteni mint egy normál user.
Szomoru hogy elfelejtik az emberek!
Beta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mr Manson
-elõ

Serius
Ja, + DvD windows,na ettõl mikor megláttam ,behaltam a nevetéstõl,minek ekkora amikor semmire sem jó ,egyenlõre. Ez nem Hom PC barát,ez egyszerüen ...........
lese irim<#boxer>

Serius
Nyugi,kb 90% illegális teszter,én is. A véleményem a Vista-ról,elképesztõen rossz,átgondolatlan,összekapkodott,feleslegesen gép igénybe vevõ,ha úgy tetszik Húlladék(ez az én véleményem)<#violent>

The FlashBack
lool

Balumann
Én szerintem illegális tesztelõ leszek 😊)

Extraboy
Udv 😊
Te MSDN elofizeto vagy, vagy tesztelo?

Ok rendben, de szerintem még igen kevés szolgáltatás van benne, amit inkább a beta2-ben látunk meg. És remélem nem csúsztatják!
Mr Manson
üdv a clubban

The FlashBack
lool
nem tom... és milyen?

Balumann
<#email>

Extraboy
Ez nem igaz, nincs kezdetleges allapotban (legalabbis szerintem). Elegge jo, de mivel nincs optimizalva, ezert nagyon instabil, ezt pl mutatja azis, hogy az event logban tobb az error mint a normal dolgok 😄 De amugy a Beta 1 optimizalva volt, es meg azis baromi jo volt. Egy beta alapjan soha nem lehet velemenyt mondani, de majd a Beta 2 ami publikus lesz + optimizalva, na majd akkor valamit talan lathatunk a veglegesbol is 😊

Extraboy
én.

Mr Manson
hivatalosan? <#nyes>

pl. én, Miért kérded?
The FlashBack
ki próbálgatja itt a betat? lool
?

Sajnos még kezdetleges fázisban van eléggé. De azt lehet már tudni, hogyha keresel valamit azt bizti gyorsan megtalálod(fejlett adatbázisa lesz e kereséshez, XML-re épûl), ja meg a virtuális mappák is jók lesznek.
Pl. ha vegyesen van a vinyódon minden, akkor elég vmappát csinálnod és ott rendezned, nincs másolgatás, csak indexeli a fájlokat, de te úgy látod mintha minden rendezve lenne a vinyódon. Amúgy a gép számára lényegtelen hogy mi hol van, csak ugye töredezett ne legyen, na ez megint más kérdés.
Balumann
Nah, hát akkor megvárom a teljest. Mit mondotok a tesztbõl, jobb lesz mint a Windows XP (gyorsabb, stabilabb, könnyebben kezelhetõ, több dologgal kompatibilisebb?) vagy ilen még nem derül ki egyáltalán a betaból? xD
Ja kéne egy folyamatosan frissülõ FAQ, vagy hírdoboz a Wista-ról, mert ez a Windows XP már hihetetlenül agyamra megy néha 😞

Extraboy
Ez igy igaz, a beta verziorol meg azt kell tudni, hogyha leszeded akkor ide ne irj, hogy nem mukodik stb stb, mert ez egy BETA valtozat, ami teszteloknek szol, nem neked, es ezert instabil! Amugy az en velemenyem, ha leszeded akkor az 5219-es buildet szedd. Abba bennvan 3D windows switch es stabil. 5231 nagyon instabil.

Szerintem már lassan elkél ide is egy FAQ<#kuss><#dumcsi>
A Vista jövõ õsz végére várható, a betat csak tesztelés céljából érdemes leszedni, még nem elég stabil...
Balumann
Nem tudni még hogy mikor jön ki a teljes Windows Vista?
A másik kérdésem hogy mi megy a windows vista beta-n, érdemes leszedni?

Extraboy
Haaat szeritnem nem igaz, bar lehet hogy megis. Szerintem nekunk is megirtak volna a hircsoportokba, ha kesik, es eddig nem nagyon lattam. Amugy a CTP releasekben fokozatosan bennevannak azok amik a Beta2-ben lesznek, szolval tul sok dologrol nem maradunk le Februarig, ha telleg kesik :]
Javitsatok ki ha tevedek 😊

Huh jó kérdésed van, de ezt is egy másik fórumon olvastam. Itt a teljes angol szöveg:
Sources at the company told me this week that Microsoft will soon delay the release of Windows Vista Beta 2 from December 7, 2005 to sometime in January or February 2006. However, because the Vista development schedule is extremely time constrained, the company will try and make up lost time by eliminating one of the planned release candidate (RC) milestones that were planned for later in the process.
Extraboy
Tudnal adni erre egy hivatalos linket? koszi