Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nekem is bugos egy kicsit a legújabb betában az Aero, mert valamit alakítottak rajta, de Nvidia driverbõl még mindíg csak ez az egyetlen alpha jött ki hozzá.
eleg lassu dehat beta veryio egz biytos nem jatekra valo ahhoy mar egz eros gep kell.a futo program pedig alapbol 39 ehhhe.valaki nem tud segiteni hogz hogzan tudok besyereyni egz magzar billentzuzetet a windowshoz.
bocs a nagzkepert de ekkora a monitorom nem vol semmi programom amivel kicsinyithetnem.acdsee 8 nem indult el.nem tudom hogz meg fogom tartani.
:3
Ezt letöltöd, az info szerint felrakod, a témát letöltöd, a wincustomize-rõl és örülsz!<#vigyor3>#vigyor3>
AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE
Remélem ez megfelel!
Azután kell feltenni, miután kiírja hogy nem eredeti a példányod! A windows update-nél. Ha kiírta, utána megcrackeled és újra próbálkozol és kész!
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
A Microsoft féle cuccok annyira jól hackelhetõek, eddig ezt vettem észre...pl. windows update.<#eplus2>#eplus2>
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
2006 karácsony (feltehetõleg)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
És 64 bites lesz?
Esetleg magyarul is megjelenik?
És ajánlom az elsõ linket. Bár az nem a legújabb verzió , de a keresõjében megtalálod azt is (5231)...
ást és ott nem ír ki semmit a torrentspy keresõ.
Csak egy változat létezik. De ez a build otthanra, mindenapokra nem jó. Nagyon beta még.
Nem dologzom az MSnél, de Vista teszt buildeket tesztelhetem.
Abban is a MS játszik szerepet!
Ez biznisz az MS-nak. érted már?
Nincs kétféle verzió! Mindenki ugyanazt használja.Legyen az teszter vagy warez!
Ez a végleges verzióra is igaz.
Amugy meg hivatalos teszter csak (99%ban) belsõ ember lehet.
te sem lehetsz hivatalos teszter hacsak nem a mikrofosnál dógozó.