40038
-
#8651 A driver telepítsénél felajánl egy internetes keresési lehetőséget próbáltad már? Hivatalos driver nincs hozzá (nem lepődnék meg ha nem is lenne) -
tom235 #8650 hello. van már hozzá olyan törés, amivel rendesen működik a windows update? -
#8649 30 napig lehet aktiválás nélkül használni -
#8648 az nem fake -
#8647 SB Live 5.1 driver engem is érdekelne, és elég ha a stereo mód működne vele... -
#8646 nem fék!
kérdés:
sb live 5.1hez drivert nem tud valaki! már csak ez akadályozza a vista helytállását nálam!? -
gergo66 #8645 Találtam az egyik oldalon egy windows_vista_rtm_build_6000 nevű fájlt, Letöltötte ezt már valaki? Nem tudjátok fake-e? LRMCFRE_EN_DVD.ISO van benne. -
#8644 nekem igen -
#8643 Na megcsináltam nagy nehezen, de ez RC1-es serial....
Most ez is jó?
Meg az, hogy meddig lehet crack nélkül használni, tudjátok, ha nem sikerül :)
És előtte fel kell még raknom a mozillát, aztán meg újra a hülye kis kérdéseimmel ide jönni, hogy most ezt meg azt nem tudom... -
#8642 Nagyon remélem, hogy a tisztaszoftver keretében minnél hamarabb fogunk kapni (már akinke jár) érvényes jogtiszta termék kulcsot. -
#8641 A gyártókat kérdezd, szerintem november végére jönnek újabb végleges verzióval kompatibilis driverek. -
#8640 Mikorra lesz szerintetek tuti driver Vistára? Mert a gamek nem ugy mennek mint xp-n... -
#8639 Két torrent oldalon is van WinBeta-s RTM cucc! -
#8638 köszi -
Dodo55 #8637 Frissítettem a FAQ-ot. -
tibike21 #8636 Köszi -
#8635 Nekem 22Gb úgy hogy fent van az office 2007 driverek meg ilyen apróságok. -
Mihail #8634 úgyértem vistával kapcs.. -
#8633 meg még a hwsw forumba, de az ma betegeskedik. (mondjuk nehéz lenne követni ha ott is ennyi hozzászolás lenne) -
Mihail #8632 sg fóruma legerősebb infókból a magyar oldalakon? -
#8631 sztem 15gb igyisugyis -
pedrohsi #8630 én azt várom, hogy a WinBetas cucc mikor lesz fenn Rapidsharen -
Dodo55 #8629 Mekkora a legkisebb partícióméret, amire hajlandó feltelepülni?
Még mindig 10GB? -
Mihail #8628 még több link -
adsa #8627 itt vannak a linkek ahonnan töltöm. -
#8626 Nincs de szerintem előfordulhat. -
Mihail #8625 és arról nincs infód hogy az van-e mint 64es xp alatt, hogy 32bites progik többsége lasabb az emuláció miatt? -
#8624 Attól függ nem e egy Fake verziót szedtél le. -
Dodo55 #8623 Ja, azt hittem a másikat a Winbeta verzióra értetted, de látom, hogy nem, így már értem.
-
adsa #8622 és az lenne a kérdésem h a rapideshare-ről letöltve is jól megy? -
#8621 Futnak rajta állítólag a 32bites progik többsége (legalábbis illene). Kipróbálni nem tudom, mert a procim csak 32bit-et támógatja. -
endiboy #8620 egy házigazda se ártana már -
adsa #8619 #8612 és #8613 kössz -
Mihail #8618 telepítette vki kétmagos procira? -
#8617 Ja kb én is, de szerintem 15gb elég a Vistanak. A hol lehet letöltenni meg: www.google.hu -
Mihail #8616 64bitnek gondolom csak fejlesztők számára van értelme, mivel még nem túl sok szoftver használja ki? -
#8615 Ez a fejlesztőkészlet: Microsoft.Windows.Vista.Driver.Kit.RTM-XiSO
Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit (c) Microsoft *AIO* *READNFO* WINBETA - ez érthető, hogy milyen verzió
Microsoft Windows Vista Final (c) Microsoft BILLGATES - csak 32bit -
#8614 Erre gondolok:
-Legujabb verzio: leírod hogy kinn van a boltban a Final.
-Hol lehet letölteni: máshol :D
-Lehet telepíteni kiírás nélkül, virtuális meghajtóba bemountolva is?:Igen, de nem ajánlatos, fagyogatás
-Mik a rendszerkövetelmények?A rendszerkövetelmények itt vannak leírva: beirod a rendzserkövetelményt
-Kell neki külön partíciót csinálni?:Nagyon ajánlott:)
-Mekkora partíció kell neki?Minimum 20GB (sztem)
-Hol találok Vista-s drivereket?:Nuygodhat maradhat a régi szöveg
-Valami bajom van, hova írjak?: Hát nekünk :))
Én ezt ajánlom frissítésnek!
-
Mihail #8613 mindegyik verzsön benne van vistában -
#8612 Persze!