Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
jézus és mária
atyaúristen
jaj , ne

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Nem fog tetszeni senkinek az új info: Csúszik a beta 2 kb. január, február magasságára. Addig TCP verziók lesznek havonta.
Flamaster
<#kocsog><#levele><#gonosz3>

Mr Manson
ha teszter vagy aktiváld!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Feltelepítettem a beta 1-es vistát, de azt írja ki, hogy aktiváljam. Mit csináljak?

janos666
Látod, látod milyen kezdetleges verzó még ez? Ilyen csodakonfiggal sem jön elõ mindíg a DX9-es Aero glass mint ami az aláírásodban van. <#banplz>
Nekem is bugos egy kicsit a legújabb betában az Aero, mert valamit alakítottak rajta, de Nvidia driverbõl még mindíg csak ez az egyetlen alpha jött ki hozzá.
A beta 2 lényegesebb újításokat fog tartogatni, és sokkal szebb grafikai elemek is lesznek benne. Az RC1-es verzióba is sok újdonság kerül majd bele... azokat mindenképpen érdemes lesz feltenni. Beta 2 december elején érkezik vagy a közepén.
DJ RX7
haaaaaaaaaaaaaaaaat........eleg gagzi windows.nem tartom meg.maradok ay xpnel amig lehet...

:3

DJ RX7
na nekem megvan a Windows Vista Beta versi= itt van par kep ,hogy Bill Gates is 0ruljon.amugz nagzon furcsa keyelni de sytem egz ido utan belej0n az ember.
eleg lassu dehat beta veryio egz biytos nem jatekra valo ahhoy mar egz eros gep kell.a futo program pedig alapbol 39 ehhhe.valaki nem tud segiteni hogz hogzan tudok besyereyni egz magzar billentzuzetet a windowshoz.
bocs a nagzkepert de ekkora a monitorom nem vol semmi programom amivel kicsinyithetnem.acdsee 8 nem indult el.nem tudom hogz meg fogom tartani.

:3

w5 torrent
Ezt letöltöd, az info szerint felrakod, a témát letöltöd, a wincustomize-rõl és örülsz!<#vigyor3>
letöltöd a windowsblinds progit és ezt is és klikk kétszer és kész

princeofdark

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

princeofdark
Ezt hogy tudnám aktiválni?

Részletesen ha lehet!

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

közelebbi cím?

janos666
Az XP-hez csak egy régebbi Aero glass bétát lehet letölteni az MNDS-rõl vagy honnan, Avalon kódnéven (ha még letölthetõ).
és a glass efektet is használhatom, vagy csak símán úgy néz ki ahogy a képen?

The FlashBack
a computer panoramaba érdekes cikkek vannak a fejlesztéssel kapcsolatba.. ajénlom minden érdeklõdõnek

geri15
ezer köszönet :o)

winupdate
Remélem ez megfelel!
Azután kell feltenni, miután kiírja hogy nem eredeti a példányod! A windows update-nél. Ha kiírta, utána megcrackeled és újra próbálkozol és kész!
geri15
tudnál adni linket vagy valamit? 😊

Jaja és nem is 1 módszer van rá. Van egy javascriptes illetve egy crackes verzió is.
janos666
Heckelhetõ a windowsupdate? És én még vettem valakitõl 1000Ft-ért egy lopott, de eredeti (Sulinet program munkatársai <#alien2>) Windows PRO keyt és felraktam ezt az "Eredeti Windows" akármit. Akor elõtte szét is nézhettem volna.

van vhol olyan skin, hogy az xpm legyen vista...??? (típus mind1)

The FlashBack
pontosan

Morpheus
Ezek után biztos.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Vagy majd a warez gondoskodik egy "módosított" verzióval. 😊)
A Microsoft féle cuccok annyira jól hackelhetõek, eddig ezt vettem észre...pl. windows update.<#eplus2>
Mr Manson
sokáig marad akkor még az XP

Morpheus
Talán mégsem lesz annyira eltrjedt? Egy kis olvasnivaló .

Thx. Tudatlankának a linkért.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

The FlashBack
ya
aham

takraj
jajj szüzanyám....

2006 karácsony (feltehetõleg)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

The FlashBack
december eleje?
és a teljes full kiadás?

NuCLEARScoRp
december eleje a Beta2 publikus(tehát bárki letöltheti) verzió megjelenése!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

BaziJoe
Mikorra várható valami elfogadható beta megjelenése???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

bon
Ha jól tudom 5231 és elég instabbil. Játékal nem érdemes kinlódni. Még az alap mükõdessel is gondok vannak.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

BaziJoe
Sziasztok melyik a legutolsó fellelhetõ kiadás???És mit tapasztaltatok mennek már a játékok alatta???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

The FlashBack
én már várom😄

The FlashBack
kár

The FlashBack
egyév múlva jelenik meg? csak?

kb. 1 ev mulva, lesz, kesobb igen.

Ez a Vista op. rendszer mikor jelenik meg?
És 64 bites lesz?
Esetleg magyarul is megjelenik?

geri15
jo

The FlashBack
valaki megmondaná, hogy milyen?

Mr Manson
nincs

wudy86
Ebben az 5231-es buildben van Sidebar? És ha igen, hogyan tudom megjeleníteni?

Morpheus
Google?

És ajánlom az elsõ linket. Bár az nem a legújabb verzió , de a keresõjében megtalálod azt is (5231)...

Morpheus
Köszi szépen!

Honnan lehet leszedni a legújabb vista buildet? mert megnéztem a 802-es hozzászl
ást és ott nem ír ki semmit a torrentspy keresõ.

Mr Manson
Tisztában vagyok vele!
Csak egy változat létezik. De ez a build otthanra, mindenapokra nem jó. Nagyon beta még.
Nem dologzom az MSnél, de Vista teszt buildeket tesztelhetem.

Flamaster
És mit gondolsz hogy kerül fel torrentre???
Abban is a MS játszik szerepet!
Ez biznisz az MS-nak. érted már?
Nincs kétféle verzió! Mindenki ugyanazt használja.Legyen az teszter vagy warez!
Ez a végleges verzióra is igaz.

Amugy meg hivatalos teszter csak (99%ban) belsõ ember lehet.
te sem lehetsz hivatalos teszter hacsak nem a mikrofosnál dógozó.