Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem csunya az biztos <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Igen fontosnak tartom a megjelenést és igazán attõl félek, hogy kiszúrják naiv user szemét csilivili ablakokkal és ,hogy:
"stabilitassal raernek szarakodni a "major releasekben""
ez pont fordítva mûködik.Megvan a stabil rendszer amit továbbfejleszthetsz grafikailag,stb.
"a nagy betak teljesen stabilak a kicsik meg arra vannak, hogy ne te rakd fel oket..." <#vigyor0>#vigyor0>
hogy nézze meg a teszter az új funkciókat ha az még be sem indul. <#vigyor0>#vigyor0>
sok munka van még hátra...<#sniffles>#sniffles>
b) nem egyre instabilabb, a nagy betak teljesen stabilak a kicsik meg arra vannak, hogy ne te rakd fel oket, hanem hivatalos tesztelok akik az UJ funkciokat nezik meg benne, s nem azt, hogy mennyire stabil. stabilitassal raernek szarakodni a "major releasekben".
c) "torolhetem a program files tartalmat" - format c: es megvan oldva ha erre mesz
d) "Hiába mentem le az ablakállásokat, újranyitásnás random helyezi el" - design, mellesleg egyszerubb is, hogy mindig berakja egymas ala, sokkal egyszerubb igy hasznalni + a 3D-s ablakvaltas
e) "beta a szar sminkelese" - ha ezek utan meg mindig igy gondolod akkor ugyse tudom megvaltoztatni a velemenyed...
f) jah, ki ne hagyjam 😄 linuxba ugyanugy van millio hiba, csak oda nem virust irnak, hanem szimplan feltorik es majd a hacker fog kedvere torolgetni, nem a virus. az eredmeny ugyanaz!
Ezekszerint külön oprendszert kell tervezni Teri néninek,Pistikének, és advanced user-nek? <#ejnye1>#ejnye1>
A stibilitás nem felhasználófüggõ!
A media center-t kikapcsolásra használtam <#vigyor0>#vigyor0>
"a végleges váltózat sokkal jobb és stabilabb lesz"
nem tudom mire ez a nagy optimizmus az elmúlt 15 év alapján?
win 3.11 óta egyre csak instabilabb a cucc. Win2000-et évekig használtam annélkül, hogy újra kellett volna telepitenem, viszont iszonyat lassú volt.
xp az no comment.Azt törölsz ki a registry-bõl vagy rendszerbõl amit akarsz.
ha vendégként lépek be akkor is törölhetem a programm files tartalmát.<#vigyor0>#vigyor0>
nem csoda hogy instabil.
Én két monitoron dolgozom.Kritikán aluli a programok kezelése dualmonitornál.
Hiába mentem le az ablakállásokat, újranyitásnás random helyezi el.
Ez vista-ban annyit változott, hogy néha befeketedik az egyik képernyõ.
nem tudom van-e még egy ennyi virussal megáldott rendszer.
Benéztem a VIRUS topicba és találni screenshotokat!Többen is kérnek segitséget hogy ezt vagy azt hogy irtsanak le, miközben 2 virusirtó és 2 spyware/adware fut a gépen+SP2+Zonealarm.<#smile>#smile>.Érdekes!
(mac alatt még virusirtom sincs)
A Beta pedig tényleg a "szar sminkelése".
Tökéletes oprendszer nincs de amig nem lesz Unix alapú addig soha nem lesz olyan megbizható, mint egy mac vagy linux.
én is wines programokat használok, szóval nekem is érdekem hogy legyen egy faxa windows, de erre kevés esélyt látok.
Ajánlom figyelmedbe bon utolsó mondatát a #974-es kommentben!!!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A SP-k telepítése meg nem gond belekell integrállni a telepítõbe neme gy bonyolult dolog. A Késõbbiekbe megjelenõ SP3 meg még nem olyan nagy szám ha azt nézzük, hogy a win2000 sp4-nél az 4.0 NT sp6-nál jár.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Más: Omegadriver-el csípõbõl felment a VGA, de most a hangkártyám miatt ugat. Szerintem visszateszem az XP-t. Mindenestere egy próbát megért<#vigyor2>#vigyor2>
valamit félreértettél talán?
ugyanolyan "teszter" vagyok mint te, annyi különbséggel, hogy nem egy szoftot tesztelek, hanem többet.
Ezt bárki megteheti.ez nem egy titulus!
Fõleg vindózt használok, de nézem az alternativ lehetõségeket is, és nem szeretném magam lekorlátozni egy hibás rendszerre.
De a win(vista) jelen állapotáról sajnos nincs pozitiv véleményem.
"Na had ne szoljak semmit"
Ez egy fórum, ahol lehet vitázni!
Gyõzzél meg hogy nincs igazam, nem kell durcizni <#smile>#smile>
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Lenne pár kérdésem:
1, Mit érdemesebb felrakni?
2, Vista vagy 64Bit?
3, Ha Vista-t akarok felrakni, akkor egy formázott meghajtó kell neki, vagy fel lehet rakni egy olyanra, ahol már van adat (nem Windws).
4, Létezik-e Vista-hoz HP nyomtató dirver Driver?
5, Mûködik a 64Bit-es Daemon-Tools a Vista-val?
6, Megy az Office 2003 Vista alatt?
7, Azok a 64bit-es programok, amik mennek Windows 64 Bit alatt (Mozilla 64 bit, meg ilyenek), azok mennek Vista alatt is?
8, Milyen a játékok átlagos támogatása Vista alatt?
Huhh. Na ennyi lenne. Majd még gondolkozok valamin, de csak is azért, hogy ne haljon ki a topic.
ACER Aspire 5738ZG
2. "remélem behal ez a vindóz project. ennyi bugot egy helyen már régen láttam!" - Na had ne szoljak semmit...
Mac OSX x86 10.4.3 8f1099 build.
Amúgy most már én sem várom a Vistát, amióta fejlesztik Intel-es Maceket 😊
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Az hogy egy oprendszer beta, nem azt kell, hogy jelentse hogy tele van hibákkal, hanem legfeljebb nincs benne csomó funkció ami majd a véglegesben benne lesz.
Ami már benne van az mûködjön is!
Nagyon sok beta fejlesztésü cuccot tesztelek, legyen az oprendszer,applikáció vagy driver....
ez a viszta hibákban (legyen az grafikai/kernel/stb.) überel mindent...
ennyi bugot egy helyen már régen láttam!
billgéc is elgondolkodhatna, hogy inkább az applikációkra helyezné a hagsúlyt mint egy elb*****t oprendszerre.
a beta2-t mindenképp felrakom ha kijön, hogy röhögjek egy jót!
semmi pozitivat nem várok ettõl a projectõl...
(kellemes csalódás pedig még soha nem ért vindóz ügyben sajna)
amig fel-alá swap-el a cucc addig ebbõl semmi jó nem fog kisülni....
a macosx pc-n sokkal szebben muzsikál már most, ami ugye nem is erre van "elõrelátva"!
szóval ennyi év negativ tapasztalat után kiadni egy ilyen trágya oprendszert, ehhez már pofa kell!<#smile>#smile>
elnézést ha valakinek megsértettem volna a törékeny lelkivilágát....<#vigyor0>#vigyor0>
nem osztani akarok, csak sima véleménynyilvánítás.....
2. Csak a fobb betakra adnak ki drivert (beta1, beta2)
3. Vard meg meg kijon egy nekedis elerheto...
csak januárban vagy februárban jön ki,,, de a MS szerint ez nem jelenti a 2006 végére ígért végsõ változat csúszását... reméljük
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
Szükséged lesz CD íróra, ha nem akarsz erre a célra elpazarolni egy lemezt, akkor inkább újraírható DC-re és egy XP SP2-es telepítõlemezre.
A folyamat röviden: telepítés és a program indítása után XP SP2 lemezt berakod a meghajtóba. Programban a Source-hoz megadod a CD olvasó betûjelét, Custom üres, Output maradhat. ISO/CD, ahogy neked megfelel. Plugins gomb... Elõször is, ha van telepített Total Commandód, akkor a könyvtárának a tartalmát kellene bemásolni a c:\pebuilder313\plugin\total commander\files\ könyvtárba. Ezek után a Plugins gombra nyomsz és allul Total Commandert engedélyezd. Végezetül pedig Build. Az esetemben kb. 2 perc leforgása alatt elkészítette az ISO-t. Ez egy bootolható alap Windows, amit egy virtuális drive-ba fog betölteni, amennyiben errõl a lemezrõl fogsz bootolni. A Total Commander pedig egy start menühöz hasonló menüneben lesz megtalálható.
Remélem a te esetedben is mûködni fog a dolog! Sok sikert!
2. Ha mar itt tartunk nemtudom miert nincs az adatlapodon az eletkorod KICSIHUSZAR 😄
Ez a topik azért nyilt,hogy elmondhassa bárki a véleményét,akár jó,akár rosz. Békélj meg vele,hogy nem te vagy a világ közepe. Amúgy meg tehetsz egy szivességet,ha nemtudszérvelni ne eröölködj mert vonalkódos lesz a bugyid és anyú elveri azt a 15-16 éves segged.
Kit érdekel,hogy nekem van e? SENKIT! Hozzá lehet jutni,és amit tapasztaltam az kritikán alúli. Nem tartozom beszámolással neked mit próbáltam ki,de ha izgat,kipróbáltam és nem tetszett igy! ahogy van,elég ennyi? Úgy irok ahogy akarok mig nem vétek a fórum szabályai ellen,addig meg hunyászkodj meg kicsi huszár és tesztelj 1000-rel😊))))
-Jah, es ne 8 commentbe irkald a dolgaidat, mert engem nemizgat, de a moderatorokat fogja!