40038
-
#8730 Nem most kezdenek bele a fordításba, régebben már volt egy elég jó készültségi állpotba lévő magyar mui. Feltételezem az alapján készül már több hónapja a bolti váltózat fordítása is. -
shiftáj #8729 mui lesz nem külön vista.. -
#8728 oké!király! -
#8727 Jó de azt is nézd,hogy szinte az nfs-be alig van szöveg,max 2 nap alatt le lehet magyarosítani.Ne reménykedj,hogy jön januárba,örülj ha kapsz egy magyart márciusba,mert amíg a magyarok feltörik -
Daveee #8726 hát igen, de jo pénzért mindent meglehet.... ha fizetnének nekem 1 millát 1 hét alatt leforditanám nekik -
shiftáj #8725 azt nem értem 1ébként h nekem pl beta2, és rc1 simán ment a gépen... és most vmiért nem akar bebootolni akárhogy próbálom... hihetetlen
még arra gondoltam h felrakom az rc1 et és upgradelem, valaki vélemény? -
FLeK0 #8724 Egy átlag játékban 2oldalt fordítanak egy szövegszerkesztőben, ez picit összetettebb. -
Daveee #8723 márciusba jön, de reménykedjünk hogy januárba kijön vmi csoda foytán, pls nfs is kijött magyarul, tom hogy ez microsoft, de hátha :P -
#8722 már ez FINAL,végleges verzió,ehez már csak frissítést tölthet le aki akar majd -
#8721 magyarra várhatsz még egy jó fél évet -
#8720 na megvolt már majdnem a partició, rányomtam volna hogy apply erre kiírja hogy demo verzió. :S Mind1 akkor letöltöm a teljest, az talán magyar verzió lesz ha magyar torrentről töltöm... :@ megőrülök má -
Daveee #8719 értem köszi, mert én most enm szeretném felkapkoolni a vistát csak akkor ha lesz magyar,d e közbe meg fáj a szivem hogy tinyomhatjátok már vigan, én meg ittvk még xp-be:( -
FLeK0 #8718 a legújabb elvileg megy vistán. 1.9.6.4629 -
#8717 Én javítás alatt az updaten keresztüli javításra gondoltam. Bele már nem fognak nyúlni. Ahogy Fleko is mondta a vista kész van. -
FLeK0 #8716 Pontosan ezt adják ki, az RTM-et sokszorosítják. Ha lesz javítás (de nem nagyon lesz), akkor azt letöltheted ingyen. -
Rasti #8715 Na probáltam feltelepiteni egy alcohol 120%-ot és meg is halt töle a vista :(
-
Daveee #8714 most ugyanott vok ahol elkeztem, mer 2 aszondja hogy amit kiadnak nekünk embereknek addigra az picit javitott lesz, 2 emebr emg aszondja hogy nem lesz javitás cska updaten- de sztem mig picit pofznak rajta! biztos vannak még ebnne bugok -
tom235 #8713 az xp-ben a hangerőszabalyzóban külön be lehetett állítani a mélynyomó hangerejét, itt a vistában nem tudjátok ezt hol lehetne? -
#8712 igen -
#8711 dehogy,majd a húsvéti gépekre inkább -
#8710 vagyis d-n aaz xp van:D -
#8709 Itt még nézzetek körül ha driver kell The guru of 3d -
#8708 Nah nekem ugy jó lesz hogy a D-n van a windows,és én a c-re rakom a vistat a C-n van 18gb helyem?!
Elöre is kösz -
FLeK0 #8707 primary-t csinálj a windowsnak. -
#8706 ja hogy előbb átkell méretezni, hogy kisebb legyne, és akkor kiírja hogy mennyi szabad, és utána particio létrehozása. Most már csak azt nem értem hogy mi ez a primary vagy logical. (mind1 logicalra teszem aztán majd meglátom) -
#8705 Ja IBM gépek -
#8704 Karácsonyi gépekre már a vistát tolják. -
#8703 pl: Paragon Particion Manager. De szerintem a Norton féle jobban kezelhető. -
#8702 Nos a jelenlegi particiód végről (after d: 80gb) lecsípsz 15gb-ot ekkore felszabadul 15gb particiónáltlan terület. Majd jobb egérgomb új partició létrehozása. Létrehozodd 15gb-os mérettel. Fejből ennynire emlékeztem a partició manager-re. -
#8701 Vagy legalább mondjatok valami más partició kezelőt, sehol nem találok... Vagy magyar partition magic leírást. -
#8700 Elmegy haverhoz/suliba/bnőjéhez stb és onnan leszedi. -
#8699 Xp alatt leszeded kézzel az nvidia oldalán lévő drivert, most erre gondoltam. -
Newfronter #8698 Csak winupdate-en lesz javítás, mert ezt kapják meg az otthoni userek is amúgy. -
FLeK0 #8697 nem. a vista kész. -
#8696 Még a boltok se a nagy számítógép gyártók kapják meg mennyiségi licensz keretében. a boltok majd januárban. A januári megjelenésű dobozos váltózat maximum annyiba fog különbözi a mostanitól, hogy a közben felfedezett hibák javítását már tartalmazni fogja. -
#8695 valaki segítsen már pls, hogy miért csak 6 gigás particiót enged létrehozni a D meghajtóból. 18 giga szabad van és 15 -öt akarok felszabadítani, de csak 6 gigát enged kb., az a max, nagyobbat nem tudok beírni mert visszaírja. Mi a fenét csináljak? #8676
Pls segítsetek már ... :( -
#8694 ezt már a múltkor is írtátok, okos ötlet, csak egy a baj, ha nem tud netre menni, hogy szedje le onnét a legújabbat? :S -
#8693 Nem kapnak a boltok mert nincs mit. Csak virtuális formában lehet beszerezni mivel most készülnek a lemezek. Arra is csak a nagyvállalatok jogosultak akik rendelkeznek mennyiségi licensz-el. Valószínűleg addigra mire elérhető lesz publikusan is(vagyis boltból) lesz rengeteg javítás. -
#8692 Ez mit akart jelenteni? -
#8691 Remélem hogy javítanak rajta mert ez így gondolom sokaknak nem kóser