40038
-
#8770 Remélem nem a Vistától... -
endiboy #8769 rányomott problem details-ra..erre mit ír: bluescreen...láááál -
#8768 sikerült felülírnom, de nem volt jó hozzá az rc2 kulcs -
endiboy #8767 haver feltelepítette..elsőre kékmikulás :D
"dumping physical memory"
-
#8766 #8753 -
#8765 Nah ha én felrakom a BillGate-s verziót
azt is kell aktiválni?
nincs kedvem ennyit visszaolvasni:D
kösz -
#8764 miért,mit csinál? -
#8763 OFF
Megdöglött a ASUS 6600GT-m csak úgy magátol
ON -
#8762 Igen, vagy ha esetleg előbb nem tiltja a kódokat a Microsoft. -
#8761 hú de bepörgött a topik :D (300 új üzenet) -
#8760 elvileg újratelepítésig -
#8759 és ha ezt igy aktiválom az meddig lesz jo?
jövö nyár? -
#8758 Symantec.AntiVirus.Corporate.10.2.224.WinVista32 -
#8757 és vajon az RC1 és RC2-es kódot mikor tiltják vagy ilyesmi? mert ugye azt tudják mi mi, illetve kié (Messenger azonositás)! -
#8756 http://stealth.to/?id=wfh9paftljqu -
#8755 és maga a vista merre lelhető? -
#8754 nálam az allow meletti kis ablak nem aktív -
#8753 Csak ismételni tudom magam
http://rapidshare.com/files/2936258/Windows.Vista.FINAL.Crack.raVen.rar
A lényeg:
Mind a két fájlnál ugyanazt kell csinálni hogy jobb klikk > properties >
Security > a group or username-nél > User(a saját neved) > Edit > és a full control mellett az allow-ra egy pipa és innentől már felül tudod írni mind a két fájlt.
Arra figyelj hogy ha a tokens.dat-ot irod felül akkor a services.msc-ben állitsd le a "Software Licensing" nevű szolgátatást mert csak akkor engedi.
Útána restart és mielött bejönne az asztal azt kéri hogy üsd be a licens kulcsot és innentől kezdve bármelyik RC1 vagy RC2 kulcsot elfogadja.
Úgy durván ennyi :) -
rewo #8752 Hát nem... Így jártam...
van még valami megoldás a javításra vagy újratábla?
-
#8751 Úgy néz ki a Vista megjelenésétől számítótt 30 nap múlva igéri a Symantec az újabb változatott. A 10.2.224 váltózat a beta program keretében volt elérhető, az most már nem elérhető, még szerencse, hogy nem töröltem még le. -
saitek #8750 Ez már megy, én is ezt a verziót raktam fel pár órája. -
#8749 Mielött felülirtad volna ugye leállítottad a services.msc-ben a "Software licensing" nevű szolgáltatást? mert az kell -
#8748 eszméletlen hogy bepörgött a topik...segitsetek légyszives.egy link kellene nekem csupán, 32 bites, és hogy mihez tartozik(torrent...)
előre is köszönöm, megmentenétek 700 üzi elolvasásátol.
ha esetleg valaki egyszerüen az "aktiválás" folyamatát is levezeti imába foglalom nevét:) -
#8747 csökkentett módba -
#8746 hogyan tudom a tokens és a pkeyconfig.xmr fájlt saját használatúvá tenni, hogy felül tudjam írni?
-
#8745 ez a nod már megy vistán? -
FLeK0 #8744 az anti-spyware. A windows onecare-ben van többek közt antivirus, ezt külön lehet letölteni, 180 napig ingyenes. -
#8743 Virusírtónak:Nod32 2.70.12
A Windows Defender inkább adware illetve spyware írtó.
-
#8742 és a windows defender micsoda akkor? -
#8741 Nincs virusírtója alapból. -
#8740 olvass vissza ma már kb ötször belinkelték ahonnan lehet még kérni -
#8739 Elöször is Symantec Antivirus Corporate Edition nem Norton. A kettő nem úgyanaz. Amúgy melyik verziókat próbáltad, mert nekem a 10.2.224 jó megy a legútobbi publikus build-al. -
#8738 1.Úgy tudom van valami alap vírusírtó rajta
2.Még vírus sincs vistára -
dulifi #8737 sziasztok,
azt szeretném kérdezni, h tudna vki esetleg adni egy egy RC1 vagy RC2 key-t? mert az enyémek elvesztek sajna!
előre is köszi, ha vki tud adni az ide pls: [email protected]
üdv.: Dulifi -
FLeK0 #8736 10.2.224 -es elvileg megy rajta, ha nem akkor biztos lesz a napokban újabb. -
#8735 csökkentett módba töröld -
potyek #8734 Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy a norton corporate antivirust hogy lehet feltelepiteni a vistára, mert több verzióját is kiprobáltam, de egyik sem müködik rajta :( Feltekepül, de ki is kapcsolja magát
Köszönöm előre is a segítséget -
rewo #8733 Hali!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a tokens.dat filet miért nem tudom felülírni? Pedig mindent a leírás szerint csináltam. A pkeyconfig.xmr-ms-t pedig le tudtam cserélni. -
#8732 Nem. Pár hónapra rá, mindig így volt -
#8731 xp esetében hogy volt a forditás? egyböl jött az angollal a magyar?