40038
-
#9450 Hi all!
Azt szeretném kérdezni, hogy megjelent már a végleges Vista?
Mert én láttam egy odlalon ahol lelehet tölteni (2.63Gb) és nem volt ott utánna hogy BETA.
-
Newfronter #9449 De még nincs normális driver Vista alá, ezért szaggat. -
FLeK0 #9448 anno a devils0wn féle xp rtm-el azt csináltál amit akartál évekig, 0 aktiválás, 0 ellenőrzés, minden ment, asszem SP1 installhoz kellett egy cdkeyt cserélni mert az fckgw-t nem engedték d: .
kb. tavaly vezették be ezt a genuine dolgot, eddig semmi nem volt. Ehhez képest előrelépés a vista. -
#9447 Nem tudom csak most olvastam ezt a cikket, és gondoltam a MS kitalált valami okosságot, hogy megszopasson mindet.
Mondjuk nekem oly mindegy, mert úgy se használok angol Pistát, a magyar meg ha lesz Campusban, akkor megveszem ott. -
#9446 hu hát cs source az is gyengébben fut mint xp-n :/ iletve érdekes, xp-n megy 30 fps-el, de így megakadozik sokszor. Itt egyenletesen szaggat, de mondjuk játszható, 20-23 fps körül lehetett :)
Valami olyasmit írtatok multkor, hogy a legújabb xp-s driver is jó vista-n? vagy modolt omega driver? -
#9445 no akkor kell csinálnom neki külön particiot vagy nem? -
Newfronter #9444 Miért sikerült volna? Pont hogy többet adott, mint az XP-nél, itt 30 napig hazsnálhatod, utána meg reset-eled az időt és probléma megoldva, addig is genuiene windowsod van. :D (meg mi az hogy ingyenélő, senki sem lehet milliárdos)
XP-vel ellentétben. -
#9443 Ez mit akar jelenteni:
" elérkezett az a pillanat, amikor egy szoftverkiadónak sikerült kifogni az „ingyenélőkön”."
-
#9442 Na most megyek, és talán hétfőre már én is megpróálom felrakni :D
Addig is jó éjt :D
-
Newfronter #9441 Miért lenne használhatatlan? :O
A legjobban használható oprendszer már bocs, még nincs sok eszközre driver, valszeg január 30.-ig lesz. -
Newfronter #9440 Nekem jó volt kiírva, de sok embernek nem, állítólag van hozzá MSDN patch, de nem tudom melyik fake, melyik nem. :)
A WinBeta-s az meg tuti jó. -
FLeK0 #9439 semmi baja, csak dvd-ről bootolva kell feltenni (századszorra is.). -
tom235 #9438 hát gyerekek jól elszarták ezt az op. rendszert. csilli-villi lett de minek, ha használhatatlan. -
#9437 Ugye nem mondjátok, hogy a az isohu*t.com-os Microsoft Windows Vista -Bill Gates anyag szar???? Kinek nem ment???
Mert így korlátos 97%-ez kicsit szívás.................. -
#9436 jah, ati.com -ról töltötem le a radeon-hoz a vista drivert, beta.
az ffdshow kodeket raktam fel, és működik. Bár kissé eleinte akadozgat a lejátszás de utána jó lesz :)
nemsokára berakom a másik memóriát és kipróbálom hogy hogyan fognak menni úgy a dolgok! -
#9435 Helyes! Nekem is az van, de RTM-el még várok ... -
#9434 2 particiót össze kéne huznom VISTA alatt! Sikerült ilyet már valakinek? -
CéZé #9433 Ja, fent van és tökéletes :) (32bites) -
#9432 Mizu? Vista? -
CéZé #9431 Szeva :) -
#9430 64bites RTM fut valakinél? -
CéZé #9429 Computer ikonon jobb klikk, majd Properties.
Alul mit látsz a Windows activation sorban? -
Newfronter #9428 Tettél fel Ati drivert? -
Newfronter #9427 A System-ben legalul van az aktiválással kapcsolatos infó, ugye ott nem genuiene van, mert akkor kirohanok a világból. :D
K-Lite
Ezt ajánlom, ez már Vista kompatibilis nagyrészt, de volt nekem egy errorom közben, Ignore-al kihagytam és felrakott mindent. -
#9426 Szia CéZé! -
#9425 2 játékot próbáltam ki. Splinter Cell chaos theory versus, sokkal szebben fut mint xp-n.
Tony hawk american wasteland, úgy akad hogy játszhatatlan :S majd még próbálkozok ezekkel is
a másik probléma amit most veszek észre hogy nem igazán akarja az 5.1 -et kezelni, nem szól a mélynyómó meg a hátsók, akármit állítok :-( -
CéZé #9424 Nekem addig nem ment a hálózat amig a felhasználó nevemhez nem raktam jelszót. Miután igy jelentkezek be a rendszerbe, tökéletes a hálózat, semmit nem kellett állítani. -
#9423 nem látok semilyen aktiválással kapcsolatos dolgot :| Minden megy amit eddig néztem, körülnéztem vezérlőpultba meg ahol tudtma még, vagyis tanulmányozok midnent hogy hol mit kell beállítani :) ez nélkül nem lehet megélni :D
Melyik kodeket is ajánlottátok? (mert jelenleg még az mp3-on kívül semmit nem tok lejátszani :| ) -
#9422 Erre én is kíváncsi lennék, mert nekem se sikerül! Nvidia hálókártya, most már a Vistában van alapból hozzá driver,de nem tudom beállítani a routert meg a gépet, hogy tudjanak kommunikálni. -
Newfronter #9421 Ott van jobbra egy nyíl, ott lehet választani mit akarsz tenni. Az nem kikapcsoló gomb, de be lehet állítani, hogy az legyen. :)
Akkor leírom:
Control Panel/Power Options/bal oldalt "Choose what the power button does" és itt kiválasztod a listából hogy Shut down. Ennyi.
De a Start menü jobb oldalán lévő nyílnál vannak az egyéb funkciók, mint restart pl.
Tudtam hogy ezt sokan nem fogják tudni. :) -
#9420 64bites RTM fut valakinél? -
#9419 köszi,
még csak annyi hogy nem kapcsol ki a kikapcsoloval ,hanem készenlétbe megy -
tom235 #9418 csá, nem tudjátok hogy lehet ebbe a szarba beállítani az otthoni hálózatot?.már egy órája próbálgatom, de egyszerűen nem tudom beállítani rendesen. az xp-be volt egy hálózat beállítása varázsló, de itt ilyen nincs. -
Newfronter #9417 Attól az aktiválás még maradt nem? Hány napod van még hátra a timebomb-ig? :) -
Newfronter #9416 Control Panel/System/Bal oldalt Advanced system settings/Startup and Recovery Settings/ és itt kiválasztod melyik Windows induljon.
Time to display list of operating systems/ itt beállítod hogy mennyi ideig mutassa az oprendszerválasztó menüt indításnál. -
#9415 Na sikeresen felraktam a Vista-t. Felraktam a Home premiumot, elfogadta azt a cd kódot ami az nfo-ba volt (billgates verzió), teljesen jól működik, nem ír semmit hogy unactivated meg ilyesmi, aero felület is rendesen bejön, és lényegesebben gyorsabb sok odlog mint XP-n. Hangkártyám xp-s driverét elfogadta (C-media)!
Most fogom kipróbálni megint a játékokat, mer felraktam most a vga drivert. Eddig azt írta hogy a driver beállításaim túl gyengék, állítsam nagyobbra :/ -
#9414 "Vistában beállítod, hogy XP legyen az első (Earlier Windows), és kikapcsolod a visszaszámlálást, és így azonnal indul az XP bootnál, nem kell semmit tenned."
ezt a beállitást hol találom -
FLeK0 #9413 akkor format -
#9412 az van beállítva -
#9411 az előző verzióknál is ez volt.Amikor bebootolom akkor nem a telepítés jön elő hanem a rendszerinditás.