40038
-
shiftáj #9410 állítsd a biosba a bootolásd a dvd meghajtóra... -
FLeK0 #9409 olyan nincs, hogy nem lehetséges a bootolás
vagy bios beállítás rossz vagy rosszul írtad ki. -
Bence9292 #9408 Hmm. Szóval név az mindegy és a jelszó az amit a telepítésnél megadtam? Köszi! -
#9407 nekem 1600 dpi-s egerem van,a vista alapbol anyira rakja?
mert xp-n csak 800 alapbol itt meg gyors -
FLeK0 #9406 akkor 3 napon belül meg kell csinálnod az rc-s cracket. -
#9405 az nem baj ha ugyhagytam?
rakjam ujra? -
#9404 Ha az RTM-t vistából nem tudom telepíteni, bootolás vistából meg nem lehetséges(a rendszert inditja el nem a telepítést) ,akkor mit lehet csinálni??? -
#9403 igen 32 xp vann fenn de csak 2 particiom van c ,és d és gondolom a vistának kéne mégegy ugye? -
FLeK0 #9402 nem -
FLeK0 #9401 amit telepítés közben megadtál -
#9400 telepitásnél mikor kéri a kodott van alul egy pipa az online aktiválás,azt ti ugyhagytátok bepipállva? -
Bence9292 #9399 Remélem nem baj. Megérdezem megint, mert lehet, hogy az előbbit nem értettétek, mert elég érdekesen írtam le.
Tehát: Ti mit írtatok be bejelentkezési névnek és jelszónak?
Nekem nem fogad el semmit :| -
#9398 akkor várj márciusig -
#9397 Sziasztok!
kiszeretném probálni a vistát. Sajnos angolul nem tudok, de hallotam hogy készült magyarosítás a vistához.Az a magyarosítás jó a faq-ban leírt warez verziókhoz? Megéri feltenni és az xp-és programok futni fognak rajta? A hálozati beállítások ugyanolyanok mind az xp-nél és driver telepítés meg minden egyéb? -
shiftáj #9396 akkor lámázz le ha majd megcsináltad nekem...!?
ggbb -
baca01 #9395 xp-ből meg csak úgy telepítheted fel, feltételezem 32bites xp van fenn akkor vistából is csak 32bitest rekhatsz fel. -
baca01 #9394 de képzeld lehet. mindig van pár láma akinek még az se sikerül amit lehetetlen elbaszni szinte, velük csak simán nem kell törődni... -
#9393 olyant tudok csinálni hogy meghagyom az xp és ugy telepitek egy 32 -es vistát?( visszaolvastam és valakinek nem jött össze de máshol olvasatam hohy akár a xp-böl is telepithetem a vistát) -
Bence9292 #9392 Hello!
Nekem olyan gondom lenne, hogy az indítóképernyőnél kér 1 nevet és jelszót. Oda mit kell írni? Bármit írok nem fogadja el. :/ -
Newfronter #9391 Nem, én pl. Nero Lite 7.5-öt használok, sőt már nem is a Lite-ot, hanem a Nero Lite Micro-t. :) Ez csak a Burning ROM-ot tartalmazza. -
baca01 #9390 nekem is működik csak el írtam:P azt akartam írni hogy nekem csak lemaradt a k betű :P -
#9389 de nem a beépített vistással? -
Tomi2345 #9388 Senki sem tudja a választ a #9351-re? -
Newfronter #9387 Változó... -
#9386 megtaláltam -
#9385 és honnan szedjem le a winbeta relase-t? mert torrenten sehol nem találtam -
#9384 ti egyébként mivel írjátok ki? -
Newfronter #9383 Akkor rosszul írtad ki, vagy töltsd le a winbeta release-t, azzal nincs gond, a billes image kicsit hibás, habár nekem azt is jól írta ki. -
#9382 be volt nem vagyok hülye...első helyen a cd volt -
Newfronter #9381 DOS-al ki foglalkozik már?
Biosban állítsd be hogy DVD-ről bootoljon. -
#9380 ne dosbol bootolj, ember
hanem állítsd be biost hogy cdről bootoljon
faq -be írjátok már bele ezt is, ugynézki ez sem világos... -
#9379 légyszives -
Tomy Lee #9378 Nekem működik!Eltünt! -
#9377 Valaki légyszives segítsen nekem is... -
baca01 #9376 Windows\System32\en-US\user32.dll.mui fájl tulajdonságaiban teljes hozzáférést kell adni a fájlnak itt:Properies->Security fül
nevezd át a fájlt erre: user32.dll.bak
és másold a mellékelt user32.dll.mui fájlt az eredeti helyére tehát ide: Windows\System32\en-US\
indítsd újra vagy jelentkezz ki és be és már működik is. :) -
endiboy #9375 nekem is kábel net van, igaz ruterröl jön gépr, és igy csak rá kellett dugni utp kábelt a gépre :) -
baca01 #9374 én már megcsináltam neme működött -
#9373 nah addig sikerült eljutni hogy tudom hol kell létrehozni kapcsoltatot:)
de nekem kábelnetes netem van és nem kell megdni csatlakozásnál jelszot+felhasználó nevet!
xp-n ugy kellet csinálni hogy felraktam alaplap cd röl a driver-t és kész!
vistanál mit tegyek?
help please -
Tomy Lee #9372 Fordítsa le valaki légyszi ezt,hogy tudjam az első lépést a jobb lenti sarokban lévő kiiktatáshoz,a többi lépés menni fog csak az első kellene:
1. Taking and giving ownership of the file"user32.dll.mui"
using the File Properies->Security tab, and giving your
user account/group full privileges (that is, permissions).
2. Rename the file:
x:\Windows\System32\en-US\user32.dll.mui to "user32.dll.bak"
3. Copy the file user32.dll.mui to
x:\Windows\System32\en-US\
4. Reboot/Log Off and enjoy your clear desktop. -
#9371 ezaz hogy nem bootol DOS-bol
de az rc1, rc2 se...valahogy meg lehet csinálni...bocs hogy ezredszerre kérdezem...
kössz