Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Processor: 4.2
Memory: 5.4
Primary Hard disk: 5.4
Graphics: 3.9
Gaming Graphics: 3.7
ez eleg nagy rakas szar egy program mer ha kiszamolod az atlagom, messze felette van, de bugnak is megirtam ---> known issue (remeljuk majd kijavitjak)
Összpontszámként mennyit kaptál? Én 4-et.
Memory: 2.6
Primary Hard disk: 4.2
Graphics: 4.0
Gaming Graphics: 3.7
Configomat az alairasomba lathatod
A Vista kapcsán egyébként az is meglepett, hogy míg az elsõ béta alatt nyálcsorgató folyamatossággal és minõségben "muzsikált" az Aero Glass, addig ebben az újban döcögõs lett.
Arrol nem is beszelve, hogy mennyit szarakodtam mire talaltam linuxra drivert, winbe meg rakattintok, hogy keressen neten es viszonylag jo esely van ra, hogy nemkell majd a CDim kozott turkalni... Vistaban 2/4 hardverre talalt drivert. (ujjlenyomatleolvaso, es szimpla modem volt amire nemtalalt)
Ugyanazok a programok,alkalmazasok es jatekok megtalalhatoak lennenek a Linuxra, egesz mas lenne az arany.
Foleg a nagy vallalatoknal, ahol igy tobbszoros kiadas van az MS termekek miatt.
Pedig kilehet valtani ingyen is az Office csomagot, nem kell 30K-t fizetni az OP. Rendszerert es sorolhatnam.
Szerintem 100 millios koltsegnel siman megtakarithato lehetne minimum 60-70 millio.
Hiszen rohely, hogy egy MS DOS meg mindig 8k-ba kerul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Majd januárban visszatérek,és megnézem,hogy a delikvensek véleménye mennyiben változik meg,mert igen szembeötlõ lesz a változás..
ja még valami.
Gépemen van 2 XP és egy Linux disztibúció.
Na mindegyiken szivesen vagyok,de az hogy valaki nulla hozzáértéssel pofázik olyan dologról,amirõl halvány lila fingja sincs,az dühítõ.
Igy szar a linux úgy szar mondják úgy hogy egyszer bekapcsolták és megilyedtek,hogy itt "jaj itt nem csak kattintani kell" o vazze.
Igy leírták mert talán gondolkodni kell benne egy csöppet,ami nem nagyon megy itt eggyes embereknek,mert jaj kattintani tudok csak.
Na zárom soraimat......
ja és tisztelet a kivételnek.
Valakinek ez tetszik, valakinek az. Legyen szó zenérõl, játékról, esetleg a politikáról, bármirõl...
Ez így a legjobb!
Én úgy gondolom, hogy nem túl szép az, ha egy olyan topicban, ahol többségében olyan emberkék fórumoznak, akiknek a Vista a kedvenc operációs rendszerük, és egyszer valaki beszól, hogy fos az egész. Persze nyugodtan el lehet mondani, hogy neked miért nem tetszik a Windows, de lehetõleg úgy, hogy másokat ne sértsél meg.
Az EU mar meg is fenyegette ezzel az MSt.
"Az Európai Unió a Vista betiltásával fenyegetõzik
Az Európai Unió versenyügyi biztosa, Neelie Kroes azzal fenyegette meg a Microsoftot, hogy amennyiben a Windows Vista bizonyos beépített funkciókat tartalmaz, megtilthatják az operációs rendszer európai forgalmazását."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy pontosan azert van tele az MS termeke ennyi hibaval, mert a teszterek tobbsegenek a tudasa, mindossze abbol merul ki, hogy visszatudjak kuldeni az error logban, ha lefagy egy ablak.
Legtobbnek fogalma sincs a debuggolasrol es egyeb hibaellenorzesi dologrol.
Légyszíves vezesd le,mert oly jó tanulni egy arra alkalmas embertõl.
De megsúgom,azért winfos,mert a win szócskával a microsoft oprendszerére akartam utalni(hogy megértsd mirõl is van szó),a fos szócskával meg csak simán minõsítem a terméket(hogy lásd nekem ez a véleméynem róla).
Remélem segíthettem😊
Mikor használom,egész nap csak tesztelem és attól rettegek <#vigyor5>#vigyor5>,hogy mikor omlik össze.
S lehet neked akarmilyen jogosultsagod ezekutan.
Vicc hogy egy halozatra belepve automatikusan megfetozodjek a gepet es elojojjon egy uzenet, hogy a szamitogep 60 mp mulva leall.
Lasd DCom exploit virusok.
<#taps>#taps><#taps>#taps>
Na mindegy.
Mindenkinek jó nyáladzást a Vista jövõbe mutató értékein😊
60% az 60%...
ui: A windowsba is vannak biztonsági szintek és több ezer beállítási lehetõség a házirendekben, az már a felhasználó dolga, hogy õ Adminként használja. Mert nem is tudja, hogy van másik felhasználói csoport. Alapvetõen a felhasználók hozzá nem értésével vagy nemtörödönségével vannak gondok és nem a windows-al.
Részemrõl ennyi, téma lezára és jó lenne már visszatérni az eredeti témához. ami: a Windows Vista.
Az tény,hogy a windows nomális mûködéséhez kell vagy plussz 3-4 program,ami csak azzal foglalkozik,hogy nehogy beszarjon a winfosod,nehogy elszálljanak a cuccaid,nehogy valami gond legyen.Nem vicces??????
Az említett programok az egyébként is szar memóriakezelést teszik még látványosabbá,hogy alapértelmezett esetben,mikor a winfost simán csak betöltöd,akkor ez a 3-4 program plussz segítségével a memóriaelhasználás az egekbe szökik.Ez szerinted normális??Normális,hogy a rendszererõforrások 50% erre a faszságra megy el?
Tudom téged meg a többi okos gyereket nem érdekli....de
Mégegyszer elmondom,hogy megértsd hogy mirõl szól a linuxban a biztonság,ellenténtben a winfosban(csak a megértés végett)<#lama>#lama>.
Vannak jogosultsági szintek.Root jog meg hasonlók,amirõl valszeg te a büdös életben nem hallottál...
A vírusoknak,férgeknek,ha netalántán lennének,mert nincsenek,semmi esélyük nincsen arra hogy szaporodjanak,fertõzzenek,és kárt tegyenek a gépedben.
Nem kell plussz ezer féle szar progi hogy menjen tökéletesen az OP.Érted?
A hardwareoc egy nagyon jó kis oldal,az cikkre apelláltam,ami náluk egy másik oldalról átvett cikk magyar fordítása.Tehát a tartalom az nem az õ véleményüket tükrözi...
Bon: A HardwerOc elég megbízható... ugyhogy a hír 99% hogy igaz
Ezkrol tudsz valamit ?
Copy con extraboy.txt
dir c:\windows > winkonyvtar.txt
En nem ertek semmihez, foleg nem a windowshoz.
Egyaltalan mi az ?
Na mindegy, manapsag mindenki azt mondja magarol, ha megtalalja a "power on" gombot a gep elejen, hogy "bekapcsoltam ertek hozza".
De fogadom meg egy olyan egyszeru primitiv DOS parancsot sem tud a 90% bepotyogni parancssorba, hogy a konyvtar tartalmat egy szovegfajlba listazza a szamitogep.
Kinek mi jön be! Win letisztultabb egyszerübb ...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Az emberi hülyeség meg állandó,sajnos az nem fog pozitív irányba változni.
Lásd DjDano hozzászólásait.Bár neki elég lesz a mánia is😊