40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • LaciMaci
    Nem tudtok a Vista Ultimate-hez kódot ami végleg jó???
  • buldozer99
    deh xp alol írok!
  • urbijoe
    igen könyvtár bocs.
    a firefox profilt akarom átmásolni
  • bon
    Rejtet fájlokban? Nem rejtett könyvtárokba?
  • urbijoe
    a total commander mért nem lép be a rejtett file-okba?
  • Newfronter
    De sikerült már neked, épp most írtál egy kommentet. :D

Urbijoe: Igen.
  • buldozer99
    !!!!!!!!!!!:D
  • buldozer99
    még mindig nem sikerült nethez kapcsolodnom vistan?:S
  • urbijoe
    az ultimate a legfullosabb?
  • Newfronter
    Vista 5840 30-day Reset
    De keresd meg sztem a thehotfix.net-en a fórumban.
  • 00 Blue 00
    Meg tudnád mondani hogy mi a resetelő progi neve?
  • autoszimulator
    fennt van nékem egy XP meg egy vista.. mondom vistából átnyulnék az XP doc&settings mappájába, azon belül a nevemmel fémjelzett mappába, de folyamatosan acces denied, akármilyen permissiókat adok magamnak.. valakinek van vmi megoldása?
  • soma22
    én kérek elnézést hogy ennyire egyszerű megoldásra nem gondoltam. azért köszönöm a segitséget.
  • LeonSilver
    Érdekes módon innen http://www.totalcommander.hu/

Azért az nemsemmi ami itt megy.
  • bon
    Innét: link
  • soma22
    az uj tcmd-t honnan tudom megszerezni?
  • Balumann
    nálam nem is szól a basszus meg a hátsó, pedig beállítottam hogy 5.1 legyen, meg mindent ott :/
  • Paranoia
    hm énis beleütköztem 1 hibába.Hangbeálitásoknál van a BAss és a Treble balance.MInd1k windozba én túl mélynek találtam a hangokat,ittis állítani szerettem volna,de nem müködnek rendesen a csuszkákés most is szerettem volna beállítani és elugrott ugyhogy nemtom vissza állitanise
  • Bence9292
    Véletlenül átállítottam a monitort 80hz-re és azóta nincs kép. Seaz LCD monitoromon, se a TV-n, se a CRC monitoron. Csökkentett módba se lehet visszaállítani, mert azt írja, hogy valami 'hardveres beállítások vannak jelenleg érvényben' és most nem lehet állítani a hz-et. Valaki segítsen, ha tud plz!

Éppen, hogy csak beindult és erre egy ilyen...

...shit...
  • bon
    Na felraktam én is az RTM-et a billgates féle váltózatott elsőre sikerült, aktiáválás is ment elsőre, idáig minden programot megevett midnenhez van dirverem (igaz az audogy 2-es hangkártyám drivere hozza a szokásos formályát nem tökéletes, nem lepődtem meg). Felraktam az office 2007-et is. Azzal se volt gondom. A total Comader 7.0beta1 kifejezetten tetszik. Amikor a progam files mappába akrtam másolni idáig nem sikerült, most meg va egy külön gomb, hogy rendszergazdaként vagy mindent rendszergazdaként.
    Kifejezetten megvagyok elégedve. (mondjuk idáig is megvoltam)
  • CéZé
    Computer ikon jobb klikk-Manage-Disk Management
  • Balumann
    nero 7-el szerintem semmikép. Nero 6 vagy alcohol
  • Mr Manson
    aktivalas
  • FLeK0
    nem para hogy abban írta le amelyik kommentre válaszoltál? és már a 2. vagy ezzel.-
  • MazeZee
    Egyébként ha a winbeta rtm-et kiírom nero 7-tel akkor bootolni figja indításkor?
    és menni fog?
  • urbijoe
    nekem 16 giga
  • urbijoe
    ha be akarom aktivállni azzal a két file-vel ami a crack-ban van,
    a crack-ban levö file-okkal csinálljam meg azt ami le volt itt irva a forumba és utána irjam felül a vistában levökkel?
  • Balumann
    ja 1 kérdés még:
    Nem lehet valahogy átírni a meghajtónak a betüjét? :S mert az nem baj hogy az E: -t itt C-re váltja a vista, mint az oprendszer izéje, de a független vinyómat meg a másikat azt jólenne megcserélni :S mármint hogy a D: legyen a nagy vinyó amin acuccok vannak (mint xp-n)

Egyébként 9 giga kell a telepítésnek (8,valamennyi) - telepítésnél írta - és most nálam 6,3 gigát foglal a vista. (nem olyan vészes)
  • Imremagdi
    hogy kell beállítani, hogy a start menünél az a gomb mit csináljon, leállitás? restart ? stb?

köszi
  • urbijoe
    mért nem enged be a rejtett file-okba ha egyszer rendszergazda vagyok?
    át akartam másolni a firefox profilomat
    amugy az ultimate a legjobb?
  • kryst
    Mire gondolsz?Milyen trükk?
  • Katun
    Szevasztok!

Tetszik nagyon ez kis tünemény :), de nem tudok netezni a gépemről mert routerem van és ahhoz meg fel kellene rakni az alaplapi drivert ami MSI K7N2 Delta 2, de nem kompatibilis vele, szerintetek lesz valami vagy valami módja hogy működjön, előre is köszönöm.
  • kryst
    Nem tudom, de nekem egyszerűen DVD-ről bootolva nem tudtam feltenni.Egyszerűen amikor kérte a CD kulcsot onnan nem lépett tovább semmi pénzért.Csak XP alól tudtam feltenni.RTM változat.Valaki járt így esetleg?
  • Mr Manson
    okés ... nagyon jó is! Siman ugy ment a trükk mint a 32bitesen?
  • kryst
    Én használom a 64bites RTM változatot.Nekem tetszik.
  • bazza
    történ vmi, (törés, új driver, akármi) vagy az van mint tegnap-tegnap előtt? (hirtelen 250 új üzenet :))
  • FLeK0
    "Ott van jobbra egy nyíl, ott lehet választani mit akarsz tenni. Az nem kikapcsoló gomb"
  • jakewyler
    shout dawn-al kapcsold ki
  • urbijoe
    kikapcsolom a vistát ,az ki is lép de a gép megy tovább és csak a kikapcsolo gombot megnyomom akkor áll le,
    ez mért van?
  • FLeK0
    faq
    ...