40038
-
Tomy Lee #9531 Nem.Ránézek!Mindegy melyik verzió? -
jogabonito #9530 GetRight-ot próbáltad már? -
Tomy Lee #9529 FlashGet helyett mit tudnék használni?mivel nem működik. -
#9528 az normális dolog, hogy a Vista egy bizonyos idő elteltével leállítja a másik vinyómat (amelyik nincs használatban)? -
jogabonito #9527 "a Microsoft elmondta, hogy nem fogja teljesen megakadályozni a kalóz Vistát futtató számítógépek működését, és továbbra is szállítani fogja a legfontosabb frissítéseket." -
#9526 Én ilyet nem vettem észre, hogy a IE7 hibásan működne!Valahogy én is azt veszem észre, ami játék elindul mintha simábban menne. NFS - Carbon meg a SC-DA elindul valakinek Vista alatt? -
#9525 Amikor elakarok indítani játékot, valamilyen dx9_.dll hibával nem indul.De, van olyan játék is ami simán indul.Valamit fel kellene tennem még pluszba? -
Tomy Lee #9524 Nálam kb 5-6FPS javulást veszek észre játékoknál Vista alatt.Nálatok is van javulás játékok terén?
Viszont semmiféle cd/dvd hide program nem működik(ez nem gond).
Internet Explorer hibásan működik(na ez már gond).De van helyette Opera 9 ami fantasztikus böngésző így nem érdekel az IE 7-es változata.Adobe flash player nem hajlandó feltelepülni de orvosolva lesz biztos.
Win.Med.Player11 szuperül mükszik. -
#9523 Akkor még nem foglalkozott ezzel a MS, nyilván hamarosan belefutunk abba, hogy a következő update már csak a patchelt genuine vacakkal megy fel... -
jogabonito #9522 Már kijött az első javítócsomag és nekem leszedte minden gond nélkül. -
#9521 Szerintem a Vista crack (tokens.dat, pkeyconfig) kb az első Microsoft update-ig fog működni...Utána lehet reménykedni, hogy minden alkalommal feltörik, mint most XP alatt a legitcheckcontrol.dll-t... -
jogabonito #9520 Vagy próbáld ki az Advanced Vista Codec Package-ot. Nekem ez van fent és tökéletesen működik. -
FLeK0 #9519 rakj fel ffdshow-t az megy -
és akkor most mit kell csinálnom? -
endiboy #9517 ha hiányzott file, keress olyan torrentet ahol van, és nosza :) -
#9516 ti melyik torrentről szedtétek le a billgateses verziót hogy működik mert én rapidshare-rol és pár file hiányzott is...szoval melyik billgateses verziót szedtétek le akiknek működik? -
endiboy #9515 épp ezt akartam irni :) -
#9514 Nem aktiváltam még!
Amúgy neked (nektek) is sokat tölt a Vista az elején?Mert nekem hiába dobja be az asztalt, utánna szüntelenül tekeri a Winyót.Mi a fenét tölt? -
#9513 ez nem nemsemmi, hanem szánalom.... -
#9512 Na annak azért örülök, hogy a windows update műkődik. -
#9511 ez egyébként mit csinál vele azon belül hogy lepatcheli? -
#9510 kössz -
FLeK0 #9509 http://thepiratebay.org/tor/3556406/Windows.Vista.Iso.BillGates.To.Legit.MSDN.PATCH -
#9508 ja és milyen program van ami fileokbol isot tud csinálni, és vistán is megy? -
#9507 esetleg egy linket kérhetek msdn fixre?
kössz -
#9506 hát hiába másoltam át a crack file-okat nem tudom aktivállni RC1-es kulcsal -
FLeK0 #9505 megy a billgates
ha vmi install gondod van, akkor próbáld meg az MSDN fixet. -
#9504 Még itt is megtalálsz egy aktiválási lehetőséget: #9303 hozzászolás 5-ös pontja. -
#9503 annyira ideges vagyok hogy nem megy a billgates most akkor szedem a winbeta-t de azt csak 64 bitessel együtt lehet..... valaki nem tud olyan helyet ahol fentvan a winbeta de nem torrent...
kössz -
#9502 start menü/control panel/syytem és ott az ablak alján elvileg lesz aktivlálási lehetőség. -
#9501 2. Kiválasztod az XP-t (Earlier version of Windows)
előző post 2. részéért sorry -
#9500 1. Nincs, csak márciusban lesz
2. Igen -
buko20 #9499 van magyar változata?
hogy lehet azt megcsinálni h inditáskor xp vagy vista induljon? -
#9498 azt hogy? -
#9497 aha kösz -
#9496 nem -
#9495 aktiváld kézzel és kérni fogja. -
#9494 na felraktam én is tök kafán néz ki van az r2 höz egy magyaritásom azt fel tudnám erre is rakin?
-
#9493 én hiába irom át a crack file-okat ujrainditásnál nem kéri hogy irjam be a kodot? -
Newfronter #9492 Nincs ilyen.