40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Tomy Lee
    Nem.Ránézek!Mindegy melyik verzió?
  • jogabonito
    GetRight-ot próbáltad már?
  • Tomy Lee
    FlashGet helyett mit tudnék használni?mivel nem működik.
  • DjDano
    az normális dolog, hogy a Vista egy bizonyos idő elteltével leállítja a másik vinyómat (amelyik nincs használatban)?
  • jogabonito
    "a Microsoft elmondta, hogy nem fogja teljesen megakadályozni a kalóz Vistát futtató számítógépek működését, és továbbra is szállítani fogja a legfontosabb frissítéseket."
  • kryst
    Én ilyet nem vettem észre, hogy a IE7 hibásan működne!Valahogy én is azt veszem észre, ami játék elindul mintha simábban menne. NFS - Carbon meg a SC-DA elindul valakinek Vista alatt?
  • kryst
    Amikor elakarok indítani játékot, valamilyen dx9_.dll hibával nem indul.De, van olyan játék is ami simán indul.Valamit fel kellene tennem még pluszba?
  • Tomy Lee
    Nálam kb 5-6FPS javulást veszek észre játékoknál Vista alatt.Nálatok is van javulás játékok terén?
    Viszont semmiféle cd/dvd hide program nem működik(ez nem gond).
    Internet Explorer hibásan működik(na ez már gond).De van helyette Opera 9 ami fantasztikus böngésző így nem érdekel az IE 7-es változata.Adobe flash player nem hajlandó feltelepülni de orvosolva lesz biztos.
    Win.Med.Player11 szuperül mükszik.
  • rage
    Akkor még nem foglalkozott ezzel a MS, nyilván hamarosan belefutunk abba, hogy a következő update már csak a patchelt genuine vacakkal megy fel...
  • jogabonito
    Már kijött az első javítócsomag és nekem leszedte minden gond nélkül.
  • rage
    Szerintem a Vista crack (tokens.dat, pkeyconfig) kb az első Microsoft update-ig fog működni...Utána lehet reménykedni, hogy minden alkalommal feltörik, mint most XP alatt a legitcheckcontrol.dll-t...
  • jogabonito
    Vagy próbáld ki az Advanced Vista Codec Package-ot. Nekem ez van fent és tökéletesen működik.
  • FLeK0
    rakj fel ffdshow-t az megy
  • Sarapetike

és akkor most mit kell csinálnom?
  • endiboy
    ha hiányzott file, keress olyan torrentet ahol van, és nosza :)
  • MazeZee
    ti melyik torrentről szedtétek le a billgateses verziót hogy működik mert én rapidshare-rol és pár file hiányzott is...szoval melyik billgateses verziót szedtétek le akiknek működik?
  • endiboy
    épp ezt akartam irni :)
  • kryst
    Nem aktiváltam még!
    Amúgy neked (nektek) is sokat tölt a Vista az elején?Mert nekem hiába dobja be az asztalt, utánna szüntelenül tekeri a Winyót.Mi a fenét tölt?
  • NeoMaN
    ez nem nemsemmi, hanem szánalom....
  • bon
    Na annak azért örülök, hogy a windows update műkődik.
  • MazeZee
    ez egyébként mit csinál vele azon belül hogy lepatcheli?
  • MazeZee
    kössz
  • FLeK0
    http://thepiratebay.org/tor/3556406/Windows.Vista.Iso.BillGates.To.Legit.MSDN.PATCH
  • MazeZee
    ja és milyen program van ami fileokbol isot tud csinálni, és vistán is megy?
  • MazeZee
    esetleg egy linket kérhetek msdn fixre?
    kössz
  • urbijoe
    hát hiába másoltam át a crack file-okat nem tudom aktivállni RC1-es kulcsal
  • FLeK0
    megy a billgates
    ha vmi install gondod van, akkor próbáld meg az MSDN fixet.
  • bon
    Még itt is megtalálsz egy aktiválási lehetőséget: #9303 hozzászolás 5-ös pontja.
  • MazeZee
    annyira ideges vagyok hogy nem megy a billgates most akkor szedem a winbeta-t de azt csak 64 bitessel együtt lehet..... valaki nem tud olyan helyet ahol fentvan a winbeta de nem torrent...
    kössz
  • bon
    start menü/control panel/syytem és ott az ablak alján elvileg lesz aktivlálási lehetőség.
  • kopa1
    2. Kiválasztod az XP-t (Earlier version of Windows)

előző post 2. részéért sorry
  • kopa1
    1. Nincs, csak márciusban lesz
    2. Igen
  • buko20
    van magyar változata?
    hogy lehet azt megcsinálni h inditáskor xp vagy vista induljon?
  • urbijoe
    azt hogy?
  • Sarapetike
    aha kösz
  • bon
    nem
  • bon
    aktiváld kézzel és kérni fogja.
  • Sarapetike
    na felraktam én is tök kafán néz ki van az r2 höz egy magyaritásom azt fel tudnám erre is rakin?
  • urbijoe
    én hiába irom át a crack file-okat ujrainditásnál nem kéri hogy irjam be a kodot?
  • Newfronter
    Nincs ilyen.