40038
-
#37079 Microsoft Private Folder
egyebek -
#37078 ???
alkalmazás almappákra....simán kijelölöd -
Sn00thy #37077 Odáig oké, hogy a hozzáfárást megtagadhatom, de akkor ki kell jelentkezni, vagy a képernyővédőt kell elinditani és annak megadni, hogy kérje a jelszót.
Olyan megoldás kéne, amivel simán 1-2 könyvtárat lehet levédeni -
#37076 jelszóval nem igazán tudod....de megtagadhatod a hozzáférést -
Sn00thy #37075 Halihó!
Tudnátok abban segiteni, hogy hogyan lehet egy-egy alkönyvtárat jelszóval levédeni a Vistában? Akár freeware progival.
Előre is köszi -
#37074 Más lehetőség nincs nagyon régi játékok felejtősek Vista-n -
#37073 nincs mit
hibátlan lejátszó és nem kell hozzá külön semmilyen codec -
ribarszki #37072 Működik! Nagyon szépen köszönöm! Nem is ismertem ezt a lejátszót pedig nagyon kis profinak néz ki. Ezentúl ezt fogom használni! Mégegyszer -
#37071 használj KMplayetKMplayert
azzal hibátlanul lehet váltogatni a hangsávokat -
ribarszki #37070 Kedves fórumozók! Egy kérdésem lenne. Lehet nem ez a legjobb hely, de nem találtam mást. Szóval letöltöttem South Park részeket amik DualDub-osak. Na most a media player mind az angolt és a magyar hangot is lejátssza egyszerre! ami baromi zavaró! A classic, és a VLC pedig csak az angol hangot játssza le. Mit tudok tenni, hogy csak magyarul hallgathassam? -
#37069 Régebbi XP-s játékokat, hogy lehet stabilan futtatni Vistán? Kompatibilitásnál beállítottam hogy XP de elindítom jó esetbe bejön a játék menüje aztán kilép. Próbáltam a többi kompatibilitással is de nem jó. Tippek? -
EK1TEP #37068 Köszi a segítséget!
Mindenkinek! -
tompka #37067 Microsoft csinálta a SKYNET-et! Bill Gates nélkül nincs emberiség. Visszavonult Bill! -
#37066 Még az s megeshet! -
tompka #37065 Vagy én indítom be a SKYNET-et? -
#37064 Vagy csak bekapcsolt az önmegsemmisítő... -
#37063 Az akkor "Time to Doomsday" lesz.
Vagyis ennyi ideje van hátra a földnek.
Úgy látszik az emberiségből te vagy az egyetlen emberi képződmény, aki elég fejlett ahhoz, h megértse ezt. -
tompka #37062 A Gadget-nek nincs beállítási része. Októberben volt újrahúzva a vista. Amúgy folyamatosan visszaszámol. Azaz -1s -0s -59s -58s -
DecenS #37061 nem állítódhatott el, hogy a windows telepítése óta eltelt időt mutassa? (úgy fest...) -
tompka #37060 Van nekem egy Uptime nevü gadget-em, és a tegnapi frissítés óta furcsán működik. Eredetileg a működési időt írja ki, de most:
Töröltem, majd újraraktam, de semmi változás. -
#37059 Értem és mit kell ilyenkor tennem futtassam le a nod32-öt hátha nem írja ki többé? -
#37058 köszi mindkettőtöknek a gyors választ, és bocsi az offért! -
#37057 ez egy trójai, el akar indulni, de vagy le lett törölve vagy egy antivirus/antispyware letiltja. -
#37056 Sziasztok, kettő napja egyfolytában ezt írja nekem a Vista. Mit tehetek, ez ügyben kérlek benneteket segítsetek.
-
#37055 virágboltból le lehet tölteni XP MUI packot, de az az angol nyelvű változathoz való, német XP-t nekem nem sikerült magyarítani vele (volt hasonló gondom egy német nyelvű XP-vel, ott újratelepítés lett a vége) -
starweb88 #37054 amikor én töltök le mondjuk 10mb/s el akkor azért már észre lehet venni a procin a terhelést :P -
TomBond #37053 Pendrive? -
#37052 Kicsit(?) off, de hátha tudtok segíteni!
Kezembe került egy VAIO laptop, 1,5Ghz proci, stb. Régi, de nem rossz gép. Német nyelvű XP van rajta, ami egész szép állapotban van, "érzésre" nem rég lett újrahúzva a gép. Megkértek, magyarítsam a gépet. Németül nem beszélek, XP-t iszonyat rég használtam utoljára. Nagy nehezen rátaláltam a nyelvi eszköztárra. Mondom, XP cd be, magyar nyelv telepít, átállít. Nono! Nincs a listában magyar nyelv! Nem szívesen húznám komplettül újra a gépet, mert az eredeti cd-k nincsenek meg, és a meghajtópogik a C-n vannak. Így egy formázás, és eltűnnek, D tele van, és az adatok kellenek róla, szóval bonyi lenne kiírni mindent, ami kellhet. Ötlete van valakinek a komplett magyarításra? -
josi #37051 Sziasztok!
Én minden játéknál, memória igényes programoknál asztal összeállítás letiltása módban használom. Érezhetően gyorsabb, és lagg mentes. -
#37050 Példa; 2G ramom van, és egy 6550-es procim. Mellé 4 megabit a netem. Játékok 95%-ánál nem veszek észre semmit. De a maradék 5% bizony érzékeny a dologra. pl GTA4 alatt szerintem eszébe ne jusson senkinek letölteni... De pl valamelyik nap ment a Sacred2. Egyszercsak iszonyat lagg lépett fel. Éppen bekapcsolták a másik gépet, a szomszéd szobában, ami az én gépemen keresztül kapja a netet.
Vagy pl reggel, ha ment a gép éjjel, kicsit belassul. Érezhetően lassabban tölti be a dolgokat. például a Firefox a szokásos 3 mp helyett vagy 15-20mp mire elindul. Szóval a folyamatok lefogják kissé a gépet, nem meglepő a dolog. Persze, ha kevésbé proci igényes dolognál is jelentkezik a dolog, akkor akár az oprendszer is lehet már öreg, vagy a proci fáradt, esetleg a ram üres, vagy szintén "fáradt"...
Sok minden lehet, akár természetes dolog is. De jelentheti azt is, hogy ujra kell húzni a gépet. (Még attól is függ, mivel tölt le az illető) -
#37049 Pedig lehetséges, mert feltételezzük, hogy a letöltés 5%-os terhelést okoz a winyoknak meg a procinak is. Tehát játéknak a 100%-os terheléshez képest 5%-al kevesebb "procierő" jut. A Winyo meg az adatforgalom miatt lassabban reagálhat (már ha a játék és a letöltés 1 winyóra megy). De ez természetesen gépfüggő. -
#37048 Evvel vitatkoznék, sosem volt kevesebb fpsem a letöltés miatt. Inkább lagot okoz de az már más lapra tartozik :) -
#37047 Némi processzorterhelést okoz a letöltés és a winyó művelet, de jelentéktelen %-ban. De ha játék közben tölt le ott már észrelehet venni. -
EK1TEP #37046 Láma kérdés:
Lassíthatja a gépet a folyamatos letöltés netről? (torrentezés)
Hogy állandóan filmeket szed az illető megállásnélkül?
Téll nem én csinálom...egyik haverom... és panaszkodik hogy a "jó" gépe van és mégis lassú.Lehet köze az állandó letöltéshez?
Jah és bocs ha off de hírtelen ide találtam :) -
Apocalipto #37045 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1035251678&no=37035]#37035 vki?[/URL] -
#37044 de most már végképp semmi gond a 64 bites rendszerrel, használd nyugodtan azt. -
#37043 A második 2gb-os modulból csaka felét vagy kicsivel többet fog kezelni. -
#37042 Engem nem zavar ez, csak azt nem szeretném, hogy 2GB ram mellé teszek még 2GB-ot és azt nem tudná full lekezelni. -
#37041 Ohhh, persze, 4GB-t akartam írni, köszi :D -
#37040 Azt nem az egyes Energiafelhasználási sémáknál lehet beállítani, hogy mikor kérjen jelszót és mikor nem?!
Amiről lentebb tettem is be képet...