40038
-
#37039 értem, akkor én is inkább ezzel próbálom meg a hamarosan esedékes particiómódosítást. köszi -
#37038 Mert ha hibernálásból indulok vissza akkor miért kelljen még 1x klikkelnem feleslegesen?
Nincs szükség jelszóra -
#37037 És miért kell Neked az autologin?!
Ez nem csak akkor kell, ha van jelszó beállítva?!
De ha meg van jelszó, akkor minek az autologon?!
-
#37036 1.) TweakXP oldalon van Tweak Vista-hoz is, talán TweakVI
2.) Vista Smoker
3.) MzVista -
Apocalipto #37035 Hy!
Csináltam Vlite-al egy Vista SP1-et, beraktam az összes máig kiadott frissítést hozzá SP1 óta. Működik minden, az a kérdés, hogy tudnák bele integrálni témákat a telepítőbe? -
#37034 4 MB-al nem kezd sok mindent. :)
Egyébként a 32 bit az összesen kezel 4 GB-ot. Szóval igen, 4 GB mínusz videó kártya és annyi memóriát fog használni, így nálad kb. 3 GB-t. Azt döntsd el te, hogy zavar-e... vagy válts 64 bit-re. -
#37033 Sziasztok!
EGy VISTA 32bit 4MB memóriával mit tud kezdeni?
Értem ezalatt:
-látja/kezeli mindet? Érdemes 32bites oprendszer alá 4GB-ot tenni?
-ha van egy 1GB shared memóriát kezelő 3D kártya, akkor 3GB-ot használhat az oprendszer, vagy kevesebbet?
Elnézést ha láma lenne a kérdésem, már nem mozgolódom ilyen témakörben :)
Előre is kösz! -
#37032 sziasztok
milyen vista butito programot tudtok ajanlani? (gondolok itt az xp-en jol ismert xp-antispy-ra vagy a twinkxp-re)...ilyen jellegu javaslat kene -
#37031 kell továbbra is kattintani
de azért kösz majd próbálkozom
hibernálásból induláskor mehetne az autologin nyugodtam -
#37030 Házirend szerkesztőben nézzél szét, hátha van benne ilyen lehetőség. gpedit.msc
De lehet, hogy ez kell neked: link -
#37029 Paragon Particion Maneger menni fog. -
#37028 PowerQuest Proig felejtős, jó pár vée felvásárolta a Symantec és Particion MAgic néven forgalmazza a terméeket. Ja és jó pár éve nem fejlesztett rajta semmit. -
#37027 külön program nélkül autologont hol tudom bekapcsolni? -
#37026 próbáld meg ezt: PowerQuest.PartitionMagic -
starweb88 #37025 Vista alatt milyen programmal tudok a particiokat modositani? mert a partition magic nem indul :/ -
GPx8 #37024 Köszönöm!!! -
#37023 Persze:
Vezérlőpult\Rendszer és karbantartás\Energiagazdálkodási lehetőségek
- Séma beállításainak módosítása.
- Speciális energiaellátási beállítások módosítása
-
GPx8 #37022 Sziasztok!
Vistában valahogy alapértelmezetté lehet tenni, hogy a leállításnál ne az "Alvó állapot" lehetőséget, hanem a "Leállítás"-t adja fel? (Notebook). -
#37021 Hali lenne 1 kérdésem az AppHangB1 errorokra van valami megoldás mert a DoW2 mindig kifagy.... -
DecenS #37020 keress hozzá friss drivert és tedd fel, hátha... -
tompka #37019 alaplapi van. Xp-n még működött a dolog. Vistán már nem. :S -
#37018 Hát az lehet én angol wint használok. -
EK1TEP #37017 Ja értem.
Csak az a baj hogy abból még nincs magyar. -
EK1TEP #37016 Nah már megvan a hiba!
Frissítettem a Skype-ot és annak az újfajta ablakkezelése vagy mittom milye zavart be, nah azt visszatettem klasszikusra ennyi :)
Érdekes... -
#37015 64bitesre a 64bitest kell külön leszedni (feltelepíti a 32bitest is) -
#37014 keress vissza, max 1-2 hete volt valaki, aki szintén ilyen állandó fókuszvesztés-problémáról írt... nem emlékszem, hogy volt-e megoldása rá. -
EK1TEP #37013 Nah és az mitől lehet hogy ma bekapcsoltam a gépet és nemtudok játszani mert elindítom a játékot és 5sec és leteszi az asztalra, megint rámegyek 5sec és megint lentvan az asztalon. :( -
DecenS #37012 az ie8 már biztos 128 bites lesz... -
EK1TEP #37011 Miért nem tudom telepíteni az IE 8 bétát?
Azt írja ki A telepítés nem támogatja a meglévő rendszerarchitektúrát (32/64)
64Bites Vista van fent lehet az a baj? -
DecenS #37010 az enyém így néz ki...
nem tudom, mit tanácsolhatnék. alaplapra integrált hangketyüd van, vagy külön hangkártya?
-
tompka #37009 Vistán nekem ez van
-
DecenS #37008 control panel - sound - record(ing devices) - stereo mix.. -
tompka #37007 Nekem Nero 7-em van.
Nincs sehol a stereo mixer. Se nero-ban, se vistában. -
DecenS #37006 én épp tegnap próbáltam és ment... (nero 8)
nézd meg, hogy nincs-e a stereo mixered lenémítva.. -
tompka #37005 Vistán mivel lehet rögzíteni a hangot? Azaz ami épp szól, rögzíti a program. Xp alatt a Nero-t használtam, de vistán már nem megy. -
#37004 ilyen laptopokat bőven Vistával adják, egy Home Premium teljesen rendben lesz rajta. -
#37003 Én a helyedben kipróbálnám, hogyan futt rajta a Vista. Ha nem játszol vele csak netezel filmet nézel akkor el fog futni rajta a Vista. Egyedül a memeória mennyisége lehetne több. Az XP biztos elfut rajta gond nélkül. -
Laceee #37002 xp-t -
#37001 Szerintetek egy ilyen laptopra mit rakjak ? vistát vagy XP t ?
Intel Core2 Duo CPU T5250 1.50GHz
1gb ram
Videokártya NVIDIA GeForce 8400M G (512 MB)
ha vistát akkor miért ? és melyik verziót ? -
#37000 Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy xp mellé felraktam a vista-t és nem csinált neki boot menüt... mondom ok, felrakom a vistabootpro-t... nem látja az xp-t, csak a vista-t:S Körbenéztem google-val, volt is egy-két ötlet, de egyik sem volt jó:(
Valakinek valami ötlete esetleg:/?
Köszi előre is!