40038
-
#11613 Éppen erről beszélek amit meg olvastam hogy aktiválni te aktiválhatód de baszhatod mivel frissitésekhez már nem lesz jó.
Remélem okos emberkék kitalálnak a magyar nyelvű Vista kijöveteléig valamit! -
86troland #11612 de végleges megoldás nincs még tudtommal -
FLeK0 #11611 csak ~5 megoldás van az aktiválásra fenti faq-ban is, de biztos jó az védelem. -
#11610 Igen arra. -
FLeK0 #11609 vistára? nem. -
#11608 Az hogy ennyire komoly védelmet tettek rá! -
FLeK0 #11607 ? -
#11606 Ahogy olvasgatom a híreket MS bekeményített hogy rohadna meg :D -
#11605 Csak magyar Vistát lehet majd, és a Campusos XP nem jó, mert az is upgrade:) Egyébként MSDN AA-ban ahol ELMS szerver van (pl BME), ott még nincs Vista, és úgy tudom csak jövőre lesz:( -
86troland #11604 ha valakinek van vista business-ből származó tokens.dat és pkeyconfig.xrm-ms fájl-ja, az lécci küldje már el nekem a [email protected] címre. -
baca01 #11603 igen -
#11602 Kosz szepen, sikerult. Kiirtam 4x-en es felment...
Kiraly mukodik.
A 4-es pont az jonak szamit a gepre? -
#11601 elég érdekeseket írok :o
*Vista-n több féle képpen próbáltam
*és minden féle képpen nagyon akadt -
#11600 Én most próbálkoztam a HD videokkal winxp -n is meg vistan is. Vista-n mindenkép próbáltam, mediaplayerrel is, bs playerrel is (azt a beállítási módot is megpróbáltam, az overlay mixerest), de mindenkép akad de nagyon.
Win XP -n media playerrel meg mindennel akad, BS player-el, hogyha teljes kpernyős módba indítom el a videot, és kilépek mindenből, akkor csak előfordul hogy be-akad néha de úgy megy. Viszont most kipróbáltam a DivX lejátszót (xp-n), és azzal teljesen simán megy még a nagyobb minőségű hd is. Szerintem ha Vistan is megy a DivX akkor ott sem akad! Ha legköelebb átmek vista-ra akkor megpróbálom, de addig kipróbálhatja valaki :) -
#11599 Most akkor már lehet igényelni angol Vistat -t a Campusban?
Nekem az XP-m is Campus -os, akkor ehhez jó a Campusos Pista update(Persze majd a magyar)? -
#11598 tnx -
#11597 január végén mikor kijön a boltba a Vista, addigra már valószínű lesz minden webkamerához driver, addig várjál még vele. Valószínűleg tartom hogy még semmihez sincs, az olyanok működnek, amik eleve fényképezők is, usb-sek (mert fényképezőkhöz más fajta driver kell, és azok lehet mennek webkamként). -
#11596 eskü hogy megvan eredetiben :D -
EasyLife #11595 Bekapcsoltam a readyboost-ot 1 gigás Kingston U3 dara traveler flash drive al
de semmi változást nem vettem észre
se nem gyorsabb se nem lassabb -
Newfronter #11594 Az csak akkor kell ha kijönnek a házhoz ellenőrizni... de ilyet nem tesznek. :)
Viszont ott van az MSDNAA licensz ami nem upgrade licensz. :D -
Mr. Perfect #11593 Jóhogy nem mindjárt windows 3.1-ről akarsz uprade-elni :))))) -
#11592 nekem van egy legális win95-öm, arról frissíthetek vista-ra??XD -
Mr. Perfect #11591 csak egy apró megjegyzés: "Fontos, hogy a Campus Licencben a Windows operációs rendszernek csak az "Upgrade" változata szerepel, vagyis a Vista jogtiszta használatához a felhasználónak már rendelkeznie kell egy legális Windowszal, erről frissíthet Vistára"
Forrás Itt -
#11590 Engem leginkább azért érdekelt, hogy legálisan használhassam itthon, de szerencsére ez a próbléma már nem áll fent. Nem kelett megvárnom a hivatalos megjelenést a középiskolákban. -
#11589 Mér egyetemen már igen?
Bőven jó lesz jövőre, amikor megjelenik a magyar. -
#11588 Na igen de középiskoláknak még nem elérhető a Vista csak jövőre. -
#11587 kira, nővérem egyetemista :D -
#11584 Bizony igaz. Campus már rájuk is érvényes egy ideje:) -
#11583 A szoftverek az általános és középiskolákban csak az intézmények számítógépeire, és az oktatók, pedagógusok otthoni számítógépeire telepíthetőek.
B*meg! Ha ez igaz, akkor van ám öröm ezerrel, mert az apám középiskolai tanár, és nem kell crackel vesződni! -
Newfronter #11582 Akinek van felsőoktatásban tanuló ismerőse, az ingyen kaphat MS termékeket, meg lesz MSDN AA előfizetése. :)
Igaz, hogy egy 2. félnek nem igazán legális az átadása, de sztem ez nem jelent semmit. :)
A lényeg hogy nem kell crackel vesződnie... -
#11581 Hi! Tud vki olyan webkamerát ami kompatibilis a vistával? (szoftverét is beleértve) 640*480-as felbontású ,4000-5000Ft környékén , Előre is tnx -
#11580 ez a patch mire jo? -
#11579 Vagy töltsd le az MSDN Patchet -
Daveee #11578 ha elolvasod máris megkapod a válaszra a hibát, a windows nem birja instaláni a fontos filekt, a file vagy rosz vagy elveszett. csináld ujr aa filekt vagy indisdt ujra a telepitést, és kiirja az error kódót, ird ki 1X-en, jó minőségű dvd-re nero 6 al -
#11577 Ezt a hibat irja:
Irjam ki megegyszer? -
#11576 Írd ki mégegyszer lehetőleg lassan. -
#11575 Hello! nekem az installalasnal leakad, amikor meg vinne fel a fileokat... mit kell tenni? -
endiboy #11574 http://www.hwsw.hu/hirek/32583/microsoft_windows_vista_illegalis_aktivacio_key_management_service_virtualis_szerver.html
hehe :P -
endiboy #11573 íigy igaz -
expander #11572 Ha nem játszól akkor a Vista a nyerő...