Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán egy korábbi regisztrációm folytán 11 perccel késõbb megjött egy másik kulcs is.
Most 20 gépre telepíthetek 2007 júliusig használható Vistát. 😊
Be kell jelentkezni, aztán már kapod is.
Egyébként nekem nagyon bejön a Vista, kivéve a UAC... ti kikapcsoltátok? Nem támad így túl sok biztonsági rés? Szerintem idegölõ, hogyha pl el akarok menteni valamit, akkor rákérdez az új mappa létrehozására, átnevezésére és a fileok másolására egymásután. 😞
olyat nekemis csinált lol. nemtudom miért van :S
http://thenamelessphoto.com/
Vagy ha szimplán töltesz be egy oldalt, akkor minden elemnek meg kell jelennie és ez méretbeli jelentõségû is lehet, vagyis én nem is tudom mire gondolsz pontosan... 😊
De mondjuk ez Vista alatt sem más, ugyanolyan mint XP-n.
Az 5552 a Pre RC1
Az 5600 az RC1
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szerintem a bratyód simán agyonb@sz egy vasdarabbal ... <#boxer>#boxer>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De nem egyszerûbb sokkal kiírni egy bootlemezre???
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A c:-n lévõ XP alól tudom telepíteni a a VISTA-t a d: meghajtóra mondjuk DAEMON Tools-ba mountolva úgy, hogy bootolásnál megjelenjen a oprendszer választó menü, vagy csak úgy tudom, ha kiírom egy lemezre a Vistat és arról bootolok?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az install utáni konfigról 4,5 pontot kaptam vista úrtól, ez jó?
Viszont egy marhára nem szabályos leállítás után a desktop helyett szines pacnik jöttek csak be, a log-in és log-off képernyõk viszont hibátlanok voltak. Majd este megnézem ki lehet e javítani ... A jó öreg LaserJet 4L-t még nem sikerült beüzemelnem, de nem tudom miért.
Mégegyszer elnézést
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Feltettem ezt az 5600-as cuccot.Müxxik frankón (SB Live-hoz keresett magának drivert) viszont a joyportot nemismerte fel és ezért nemtudom használni a joyt ami nekem eléggé fontos ....