40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • grebber
    Éppen erről beszélek amit meg olvastam hogy aktiválni te aktiválhatód de baszhatod mivel frissitésekhez már nem lesz jó.
    Remélem okos emberkék kitalálnak a magyar nyelvű Vista kijöveteléig valamit!
  • 86troland
    de végleges megoldás nincs még tudtommal
  • FLeK0
    csak ~5 megoldás van az aktiválásra fenti faq-ban is, de biztos jó az védelem.
  • grebber
    Igen arra.
  • FLeK0
    vistára? nem.
  • grebber
    Az hogy ennyire komoly védelmet tettek rá!
  • FLeK0
    ?
  • grebber
    Ahogy olvasgatom a híreket MS bekeményített hogy rohadna meg :D
  • asysoft
    Csak magyar Vistát lehet majd, és a Campusos XP nem jó, mert az is upgrade:) Egyébként MSDN AA-ban ahol ELMS szerver van (pl BME), ott még nincs Vista, és úgy tudom csak jövőre lesz:(
  • 86troland
    ha valakinek van vista business-ből származó tokens.dat és pkeyconfig.xrm-ms fájl-ja, az lécci küldje már el nekem a [email protected] címre.
  • baca01
    igen
  • peteragoston
    Kosz szepen, sikerult. Kiirtam 4x-en es felment...
    Kiraly mukodik.

A 4-es pont az jonak szamit a gepre?
  • Balumann
    elég érdekeseket írok :o
    *Vista-n több féle képpen próbáltam
    *és minden féle képpen nagyon akadt
  • Balumann
    Én most próbálkoztam a HD videokkal winxp -n is meg vistan is. Vista-n mindenkép próbáltam, mediaplayerrel is, bs playerrel is (azt a beállítási módot is megpróbáltam, az overlay mixerest), de mindenkép akad de nagyon.
    Win XP -n media playerrel meg mindennel akad, BS player-el, hogyha teljes kpernyős módba indítom el a videot, és kilépek mindenből, akkor csak előfordul hogy be-akad néha de úgy megy. Viszont most kipróbáltam a DivX lejátszót (xp-n), és azzal teljesen simán megy még a nagyobb minőségű hd is. Szerintem ha Vistan is megy a DivX akkor ott sem akad! Ha legköelebb átmek vista-ra akkor megpróbálom, de addig kipróbálhatja valaki :)
  • kirol
    Most akkor már lehet igényelni angol Vistat -t a Campusban?
    Nekem az XP-m is Campus -os, akkor ehhez jó a Campusos Pista update(Persze majd a magyar)?
  • scs17
    tnx
  • Balumann
    január végén mikor kijön a boltba a Vista, addigra már valószínű lesz minden webkamerához driver, addig várjál még vele. Valószínűleg tartom hogy még semmihez sincs, az olyanok működnek, amik eleve fényképezők is, usb-sek (mert fényképezőkhöz más fajta driver kell, és azok lehet mennek webkamként).
  • TrIp
    eskü hogy megvan eredetiben :D
  • EasyLife
    Bekapcsoltam a readyboost-ot 1 gigás Kingston U3 dara traveler flash drive al
    de semmi változást nem vettem észre
    se nem gyorsabb se nem lassabb
  • Newfronter
    Az csak akkor kell ha kijönnek a házhoz ellenőrizni... de ilyet nem tesznek. :)

Viszont ott van az MSDNAA licensz ami nem upgrade licensz. :D
  • Mr. Perfect
    Jóhogy nem mindjárt windows 3.1-ről akarsz uprade-elni :)))))
  • TrIp
    nekem van egy legális win95-öm, arról frissíthetek vista-ra??XD
  • Mr. Perfect
    csak egy apró megjegyzés: "Fontos, hogy a Campus Licencben a Windows operációs rendszernek csak az "Upgrade" változata szerepel, vagyis a Vista jogtiszta használatához a felhasználónak már rendelkeznie kell egy legális Windowszal, erről frissíthet Vistára"
    Forrás Itt
  • bon
    Engem leginkább azért érdekelt, hogy legálisan használhassam itthon, de szerencsére ez a próbléma már nem áll fent. Nem kelett megvárnom a hivatalos megjelenést a középiskolákban.
  • kirol
    Mér egyetemen már igen?

Bőven jó lesz jövőre, amikor megjelenik a magyar.
  • bon
    Na igen de középiskoláknak még nem elérhető a Vista csak jövőre.
  • scs17
    kira, nővérem egyetemista :D
  • asysoft
    Bizony igaz. Campus már rájuk is érvényes egy ideje:)
  • kopa1
    A szoftverek az általános és középiskolákban csak az intézmények számítógépeire, és az oktatók, pedagógusok otthoni számítógépeire telepíthetőek.
    B*meg! Ha ez igaz, akkor van ám öröm ezerrel, mert az apám középiskolai tanár, és nem kell crackel vesződni!
  • Newfronter
    Akinek van felsőoktatásban tanuló ismerőse, az ingyen kaphat MS termékeket, meg lesz MSDN AA előfizetése. :)
    Igaz, hogy egy 2. félnek nem igazán legális az átadása, de sztem ez nem jelent semmit. :)
    A lényeg hogy nem kell crackel vesződnie...
  • scs17
    Hi! Tud vki olyan webkamerát ami kompatibilis a vistával? (szoftverét is beleértve) 640*480-as felbontású ,4000-5000Ft környékén , Előre is tnx
  • urbijoe
    ez a patch mire jo?
  • kopa1
    Vagy töltsd le az MSDN Patchet
  • Daveee
    ha elolvasod máris megkapod a válaszra a hibát, a windows nem birja instaláni a fontos filekt, a file vagy rosz vagy elveszett. csináld ujr aa filekt vagy indisdt ujra a telepitést, és kiirja az error kódót, ird ki 1X-en, jó minőségű dvd-re nero 6 al
  • peteragoston
    Ezt a hibat irja:

Irjam ki megegyszer?
  • bon
    Írd ki mégegyszer lehetőleg lassan.
  • peteragoston
    Hello! nekem az installalasnal leakad, amikor meg vinne fel a fileokat... mit kell tenni?
  • endiboy
    http://www.hwsw.hu/hirek/32583/microsoft_windows_vista_illegalis_aktivacio_key_management_service_virtualis_szerver.html

hehe :P
  • endiboy
    íigy igaz
  • expander
    Ha nem játszól akkor a Vista a nyerő...