Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReTeK
fura ez, rc1 adott a grafikára 4.5 pontot ez meg aszondja épp minimum, ez "jó kis ati reklám"

http://widgets.yahoo.com - vista se kell hozzá.
3d desktop?!
ha átlátszóak a felületek, és futnak a 3d-s programjaid, akkor jól.

Ne húzz fel, nincs is forgalomban fullos Vista videokártya. Ahhoz PS4 kellene, Dx10 driver, és minimum 2db HDTV videot kéne tudni lejátszania akadásmentesen. Ez nem az ATI X1000-es kártyáját hivatott reklámozni, ez már bõven R600 elõkészítõ 😉

Valaki írta, hogy milyen jópofa gadgetseket rakott fel, honnan lehet ilyesmit leszedni?
Láttam valami program leírásában, hogy lehet vele 3D desktop hátteret kreálni. Ilyen alapból van a Vista RC1-ben?
Honnan tudom, hogy az Aero mûködik teljesen és/vagy, hogy jól települt a VGA driverem?

Sorcy
:-)

Sorcy

jó kis ati reklám ez
csak a videókártyám nem jó neki, de vegyek x1600at és akkor lehet vistám 😊

Sorcy
Itt tesztelheti mindenki, hogy a gépe jó-e a Vistára! http://www.ati.com/technology/windowsvista/AreYouVistaReady.html

Sorcy

lehet választani. nálam is ígyvan most

http://thenamelessphoto.com/

csak akkor száll el ha a cre dobod, úgy h nem upgradel hanem meghajtóválasztásnál

Csak egy gyors kérdésem van. Ha c: meghajtón van az XPés a Vista-t felrakom a d:-re akkor ugye bootolásnál tudok majd választani melyik induljon? Nem kavar be a Vista valami okossággal? Mert nem akarom hogy az XP elszálljon valami miatt. Köszi.

bertino
jaja, abból van tán télleg (leszedtem vmi 64bites alkalmazások összeállítást és abban ugy emlékszem van)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"64biten sikerült valakinek emulálni meghajtót? D-tools?"
Lehet rosszul tudom, de talán az Alcohol-ból van olyan 64 bites támogatású verzió ami megy alatta? Bár nem biztos. Vagy lehet játszani kell "picit" a jogosultságokkal.

bertino
hát hogyne sikerült volna jóra 😄DDDDddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

neozed
Valóban...
Kávét fõzni, kutyát sétáltatni, kertet locsolni azt tényleg nem tud.
De például mint operációs rendszer, egész jól sikerült.

LOL<#wilting>
desigo
XP rulez <#nyes>
Gyerekek, jó ez a vista csak használni nem lehet 😊)))))))))
nincs hány száz😊, amúgy meg nem hiszem h 1 nap alatt ráoptimizálták a játékra:/

ProGabe
az egy dolog hogy mondjuk a driver optimalizálva van és jó az op rendszer is,ha maga a játék nincs optimalizálva vistára,arról meg már mennyit vitáztam hogy tök mind1 hogy hány száz az fps,hiszen ha eleve,ááááá inkább nem is 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

amúgy nemtom h egyre gondolunk-e ugye neked jobb a proci, és nvidia-ati szval nem tudhatjuk h milyena másiknak😊, pl én codba az fpsemet mindig 1 sarokba mérem és ahol xpvel 510 van ott vistaval, 430-450, ez még nem is lenne annyira zavaró de mintha fps lagg lenne vagy a rák tudja, de igazán foglalkozhatnának vele, mert ez sztem már egy majdnem bugmentes vista, legalább is én még nem fedeztem fel semmit

Mr Manson
64biten sikerült valakinek emulálni meghajtót? D-tools?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Hát van többféle megoldás, de a legjobb ha õket kérdezed meg.
Sorcy
Látogass el ide http://www.joejoe.org/

Sorcy

amúgy van már normális xp vista téma? ami nemc sak mittomén csak a startot állítja át, hanem pl ikonok, ikon méretek, átlátszó ablak keret stb stb hM?:/

ProGabe
ez nagyon kész,minden 2.-3. hsz-ben ezt kérdezik,és valaki még bír válaszolni,neki(k) grat,de ki kéne írni szép nagy betûkkel alcímbe a választ,megelõzendõ az idegkárosodásomat<#zavart2>

más:most nincs itthon mic,valaki nem próbálta a hangvezérlést?kiv vagyok mennyit fejlõdött,nem mintha majd használnám,de amikor haveroknak mutattam a vistat ment vele a "parasztvakítás"(nem jutott jobb szó eszembe 😊)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát használd akkor 14 napig. Mire lejár a 14 nap addigra elvileg lehet regisztrálni a Microsoft-nál kódot.
Link

http://www.winportal.net

ez engem is érdekelne

Köszi.

hello még 14 napom van hátra és kéne hozzá kód ha lehet?

1. Nem kell.
2. Erre nem tudok válaszolni, majd valaki más..
1. Kell az RC1-es Catalysthoz DotNetFX3-RC1?
2. Realtek ALC8xx sorozathoz 08.16-os driver van csak, az nem gáz?

hányszor tépjem még a számat hogy megértsék??? egy nem végleges oprendszert csak tesztelésre használjatok... nem játék meg ilyenekre arra ott az xp majd ha kijön a pista végleges verziója akkor váltsatok...

hinar
Letöltöttem a Vista-t.És aktiválási kódot kér.Ide mit kell beírni? És hogyan tudok ilyet szerezni?

kapják be a...

k akkor majd holnap reinstall mer igy nem lehet gamelni :/

kb rc2-ig nem fog újat csinálni az ati :|

ezt a driver cuccost megkéne oldani 😮

tasakos
Hi all,hogy lehet a Vistához cd-kulcsot kérni,hol kell regelni?
Még 1 kérdés: ha jól olvastam itt a akkor elvileg fel lehet rakni cd kulcs nélkül is de akkor 14 nap múlva nem lehet használni AKTIVÁLÁS nélkül? Vagy nem így van? Ezeket azért kérdem mert most akarom felrakni és tudni akarom mire számíthatok...

Ennyi! :)

bon
Ne várd, hogy megdobjanak vele. Warez téma hanyagolandó itt. Várd meg a publikus RC1-es váltózat regiszrálási lehetõségét.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

igen.

Sorcy
Gyerekek, hogy is van ez tulajdonképpen, a home basic verzio nem tartalmazza az aero-t ugye?

Sorcy

hello dobjon meg valki 1 vista kódal

Köszönöm, így már jó lesz.
janos666
FPS megvan játék közben, nem is spawnol winyóról, mégis lagol az egész (netes játékban érezhetõ inkább)
janos666
Nem mondom hogy nem elég neki, a gépújítást azért kötöttem hozzá, mert ugye a DX10-hez mindenhogy kell majd a Vista... (amúgy az 1GB RAM éppencsak elég, de fogjuk rá...) De most hogy feltettem az RC1-et (ugyan XP mellé, de olyan esélyt adva neki hogy ha sikerül berendezkedni alatta akkor mehet XP helyére) rájöttem hogy alig ad annyi pluszt mint ahány régi jólbevált apróságról le kell mondani érte. Kétséges hogy megéri-e átálni, de semmiképp sem égetõ szükség a mai gépeken.
off
omg neked 3900+ on megy a 3000+? :S:SS:S
én sajna olyat fogtam ki ami 9x215 ig bírja aztán pápá:/
on
én azért még ügyködök vele, cod2zök (nem olyan szinten mint a legtöbb magyar h no eredeti meg puboljunk egész nap..) nem zavaró annyira ez az fps hiány az xpshez képest de azért lényegesebben kevesebb van. de majd meglássuk, de sztem 1 hétig még min fen hagyom😊
jah és egy tipp:
amikor gamelsz tedd át classic témára az nem zabál annyit.. nem sokkal, de segít vmennyit.

bon
Az aláírásodban lévõ gépben jól fut a Vista. Én tuti áttérténk a végleges váltózatra.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

janos666
Én még ezt is XP mellé tettem, de olyan megfontolásból hogy ha beválik formázok és XP helyére küldöm. De nem vált be. Most még azon is gondolkodom hogy ha megjelenik a final és lesz normális VGA driver akkor is hagyom az XP-t erre a gépre. (mert gépcserére meg nem lesz pénz egy darabig)
bon
Majd ha elkészül a Vista végleges váltózata utánna lesz magyarítás hozzá.

VirtualCloneDriver itt
CD írónak meg használd a Nero 7.0.0.0-át. A többi nem megy Vista alatt. VAGY itt a kompatiblitási lista, itt is ír egypár dolgot.