Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d desktop?!
ha átlátszóak a felületek, és futnak a 3d-s programjaid, akkor jól.
Láttam valami program leírásában, hogy lehet vele 3D desktop hátteret kreálni. Ilyen alapból van a Vista RC1-ben?
Honnan tudom, hogy az Aero mûködik teljesen és/vagy, hogy jól települt a VGA driverem?
csak a videókártyám nem jó neki, de vegyek x1600at és akkor lehet vistám 😊
Sorcy
http://thenamelessphoto.com/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lehet rosszul tudom, de talán az Alcohol-ból van olyan 64 bites támogatású verzió ami megy alatta? Bár nem biztos. Vagy lehet játszani kell "picit" a jogosultságokkal.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kávét fõzni, kutyát sétáltatni, kertet locsolni azt tényleg nem tud.
De például mint operációs rendszer, egész jól sikerült.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
más:most nincs itthon mic,valaki nem próbálta a hangvezérlést?kiv vagyok mennyit fejlõdött,nem mintha majd használnám,de amikor haveroknak mutattam a vistat ment vele a "parasztvakítás"(nem jutott jobb szó eszembe 😊)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Link
http://www.winportal.net
2. Erre nem tudok válaszolni, majd valaki más..
2. Realtek ALC8xx sorozathoz 08.16-os driver van csak, az nem gáz?
Még 1 kérdés: ha jól olvastam itt a akkor elvileg fel lehet rakni cd kulcs nélkül is de akkor 14 nap múlva nem lehet használni AKTIVÁLÁS nélkül? Vagy nem így van? Ezeket azért kérdem mert most akarom felrakni és tudni akarom mire számíthatok...
Ennyi! :)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Sorcy
omg neked 3900+ on megy a 3000+? :S:SS:S
én sajna olyat fogtam ki ami 9x215 ig bírja aztán pápá:/
on
én azért még ügyködök vele, cod2zök (nem olyan szinten mint a legtöbb magyar h no eredeti meg puboljunk egész nap..) nem zavaró annyira ez az fps hiány az xpshez képest de azért lényegesebben kevesebb van. de majd meglássuk, de sztem 1 hétig még min fen hagyom😊
jah és egy tipp:
amikor gamelsz tedd át classic témára az nem zabál annyit.. nem sokkal, de segít vmennyit.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P