Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
Én nem találok ilyet ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DjDano
"Készül a Vista magyar fordítása

A tesztelõk számára fenntartott Connect partneroldalon a mai naptól letölthetõvé vált a Vista RC1 Multilingual User Interface (MUI) Pack magyar változata, mely az operációs rendszert szinte teljes egészében honosítja."

Na akkor valaki szedje le connectrõl és nyomja fel Rapishare-ra !! 😊

Nem tudjátok véltlenül, hogy a Photoshop mûködik e Vista alatt? Nekem elkezdi az installt és a vége elõtt visszaállít mindent valamiért, nem tipikusan kompatibilitási hibának tûnik.
Extraboy
nincs beepitett korlatozas, a tulterheltseg elfogadhato indok szerintem, de a keresooldalas problemad nem ertem. Ilyenrol az eletbe nem hallottam, hogy "szelektiven" nem jelenitett volna meg valamit 😄
Hany fele keresooldalt probaltal megjeleniteni?
Aktivalast probaltad telefonon? (bar nekem minen gond nelkul ment neten)

Lehet, hogy a routerem tûzfalával van gondja? Mondjuk attól az XP meg a Linux nem zavartatta magát

Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti

Lehet, hogy a routerem tûzfalával van gondja? Mondjuk attól az XP meg a Linux nem zavartatta magát

Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti

Dehogynincs. Totalcar, A5, nyugat.hu, index, opensuse... minden megy. A yahoo is bejön, csak keresni nem lehet benne.

Valszeg nincs interneted.

Pisshing védelmet kikapcsoltad?

LeonSilver
Vagy a vista nem néró kompatibilis 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok! Segítsetek nekem. Tegnap feltettem az RC1-et, de a Microsoft update oldalai nem elérhetõek. Túlterheltség? Ezen kívül a keresõoldalak se mûködnek a neten. Valami beépített korlátozás? Aktiválni se tudtam. Mi lehet a gond?

bon
Talán a Nero 7 Express nem Vista kompatibilis?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hi! Nem tudja vki miért vált át a desktop ha elindítom a Nero 7Express-t sima windows classicra?
nem akarják elfogadni a kártyám ^^ (MasterCard...)
jó, csak nem akartam most kártyával veszõdni, de megveszem ma, eldöntöttem 😛, szal megéri legalább? 😄
a-a Az neki nem jó, ez olyan mint egy patch, ez csak a már feltelepített officera megy fel.
az a kemény 700ft azért nem olyan sok egy office+outlook-ért 😛

Apple MacBook 2.16 C2D, iPhone, 2*Dell 2408WFP, hamarosan: MacPro 8core

doh 😞
Sajnos már nem lehet. 😞 Mert nem lehet aktiválni és korlátozva van amúgy.
Honnan lehet leszedni az Office betát? A Microsoft oldalán fizetõs, úgy látom.
DnP
hogy a turoban lehetne letiltani a Backspace-re visszalapozast history ban?
Agyam eldobom mikor irok be valamit, elcsesze, torolnem es visszaugrik... meeeeeeeeeeeeeeeert?

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

Thanx az infót 😊

tugyiti
Külföldi fórumokon sok helyen emlitik a problémát,volt akinek segitett ha kikapcsolta boot képernyõnél F8 opciókban a driver hitelesités,volt akinek az segitett ha xp sp2 kompatibilis módban inditotta driver telepitõjét,sajnos én már mindent próbáltam azóta is néma a vistám 😞
Ja végezetül egy sluszpoén!
A driver feltelepül,device mgr minden rendben,látja a hangkártyát -mûködõnek (legalábbis a vista szerint) majd mikor a creative audio consolt inditanám(ami mint tudjuk a driver részeként települ fel,tehát ha nincs meg felelõ eszköz fel se megy) hiba üzenetet dob:HOGY AZ ESZKÖZ NEM TALÁLHATÓ !!!
ezen jót kacagtam,azon viszont nem hogy ezek után már a vista saját audio beállitásai sem hajlandóak elindulni vezérlõ pultból.
elnézést a hosszú hsz-ért
nem tudjátok hogy lehet a Windows Mail-be importálni az Outlook Expresses mailjeimet? Lementettem õket, de az importálás opciónál nem lát a könyvtárban semmit...
Zsoltika 007
Várjál nekem ment minden frankón csak mikor rányomtam a hangok-nál a teszt-re akkor kiírta hogy hw disconnected vagy mi és azóta nem szól. <#szomoru1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Holnap jön az Office 2007 beta 2 TR(Technical Refresh) változata, akinek Vista RC1 van fennt, szedje majd le, mert egy pár dolgot javítottak benne és az UI feature complete lett, tehát a kinézete végleges állapotba került.
tugyiti
Sziasztok!Találkozott már valaki olyan hibával hogy Audigy 2Zs-nél felmegy a driver minden probléma nélkül,nincs semmi hiba jelentés,majd lejátszásnál (pl. mp3) a bar jelezi hogy van hang (ugrál a hangszint) viszont a hangszórók nem szólnak😞
PTW
oh értem 8(

mert még nem támogatja a driver, majd ha kész lesz a DX10 megcsinálja a creative normálisan, ez csak egy átmeneti dolog.

PTW
nekem audigy 2-m van, most szedtem le creativról a drivert és teljesen simán felment, nemértem neked miért szenved vel 8(

VISZONT

azt nem tudj avalaki hoyg miért nem érzékeli hoyg 7.1 es rendszerem van? csak sima 2 hangfalas stereot tudom kivlasztani.....

kirol
Pl nekem is 3Com -om van, az RC1- et még nem raktam fel, de egy beta 2 is csak nagynehezen ismerte fel.

PTW
tárgytalan. megoldottam. annyit kellett csinálni, hogy a hálozat beállításoknál a hálókártyához installálni kellett egy protocol-t, 2 2 kattintás volt.

je

3Com mióta tömegkártya? Egyik legdágább cucc, ráadásul a "márka" ellenére egy halom alaplapban nem megy. A Realtek 8xxx, 9xxx chipes az tömegtermék, de a 3Com?

Szevasztok!

Nekem is lenne problémám! 😞 Jelen esetben a hangkártyával van gondom. Egy Audigy 4 van a gépben amihez letölti a drivert de azt mondja hogy nem tudja elindítani és elszáll... Aztán letöltöttem az oldalról azzal ue... Kicsit gáz hogy nincs hangom! Ha van valami ötlet azt megköszönném!

Bye!
A hálókártyákkal tényleg gondja van.
Nekem tömeg kártyám van, 3Com 905x.
Ez az a kártya amibõl mindenhol van legalább kettõ, de nem ismerte fel.
Persze az ALC nemtudomhányas nForce2-es lapon ülõ Realtek hangchip nem volt neki gond.

PTW
Sziasztok!

Kéne egy kis segítség: nem tudok internetkapcsolatot létrehozni. broadband kapcsolat létrehozásánál megadom a usernevemet és a passwordot, mindent helyesen de kapcsolódásnál aztmondja hogy nem tudja létrehozni a kapcsolatot.
ötlet? esetleg a hálókárytát nem ismeri fel?

tnx

Most néztem a kulcshoz jövõ levél szövegét és tényleg 10db gépet írnak. Ez elég meglepõ nekem 😮

Zsoltika 007
Én azt elmentettem jpg-be és most is ott van a pendrive-on.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Érdekes, amikor én regisztráltam, akkor nekem fel se ajánlotta, hogy elküldik, hanem felugrott egy nyomtatási minta, ilyen oklevél szerû, és azon volt rajta a saját egyéni kódom. (Más tészta, hogy a 300dpi-s nyomtatón kinyomtatva láthatatlanná vált, ráírtam kézzel.)

pedestrian
elcsesztem, de már megjött. akkora hülye vagyok, hogy inkább el se mondom miért nem jött meg elõszõr.

pedestrian
az volt az egyik. valamit elcsesztem?

Gmail-es címre mennie kell, nekem megjött.
pedestrian
kettõre kértem, de nincs egyikben sem.

Azonnal. De nézd meg a spamek között is, lehet hogy odarakta... vagy próbáld újra egy másik e-mail címmel!
pedestrian
mennyi idõ után jön meg?

Tényleg gépenként. Tehát a hardvert nézi, akárhányszor aktiválhatod egy azon hardveren a kulcsot. Csak ha cserélgeted a gépedben az alkatrészeket, úgy már gázos.
Más forumokon nem teljes az egyetértés, hogy a Product Key-enkénti 10 gép
az valóban 10 gépre rakható Vista e, vagy 10 telepítés aktiválással, akár csak 1 gépre.

Jó lenne kideríteni, hogy most akkor ha 2* nyomom fel a gépre és aktiválom, akkor elment e 2 licensz, vagy tényleg gépenként nézi.

tugyiti
<#worship><#worship><#eljen> it works man it works <#finom><#taps>