40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Sorcy
    Ghost fájl-t készíteni, upgradelni a validation update-t kihagyva és máris minden oké!
  • Tyco
    Ja és még a rearm patch előtt újból felülítram a 2 file-t.
  • Tyco
    Úgy tünik ismét aktiválva van a vistám! Amit én csináltam:
    Visszaálítottam a rendszert a frissítés elötti álapotra( ez lehet hogy nem fontos csak én próbálkoztam), felraktam a rearm patch-et. Az újraidítás után kérte a kódot, bepötyögtem az eddig is használt rc2-es kódot. Csatlakoztam a netre, hogy aktiválja magát és sikerült neki.
    Ezután újbó ott volt a három frissítés köztük a valodation update de azt most nem telepítettem.
  • dotkom
    nem hinnem. en multkor megcsinaltam az rc1-es kulcsos aktivalos dolgot, es utana veletlen frissitettem, es jott a genuie hulyesegeivel. de utana felraktam a rearm patch-et, kitoroltem a serial-t, ujrainditottam, es azota is vigan megy minden.
  • jozsfm
    És aki már beaktiválta valamelyik RC kulccsal az bukta, nem?
  • Mister
    és a rearm-al 30 naponta mindig pecselni kell?
  • bon
    De mi van ha már nem mükődik neki, mert a Microsoft patch kijavította azt a lehetőséget.
  • urbijoe
    de minek beaktivállni?
    30 napon belül meghosszabbitod a napook számát a ReArm patch-el
  • bon
    Könnyen előfordulhat.
  • jozsfm
    Nekem igy sem jó. Felülírtam csökkentett módban a két fájlt, utána egy szűz RC1-es kulcsal próbáltam és nem fogadja el. Lehet vissza kell térnem az XP-re?
  • Balumann
    hm. Szerintem próbáljátok meg újra az aktiválást, írjátok felül az rc1-es aktivációs fájlokkal, tehát ami a faq-ba is van, crack néven vagy mi.

Én egyébként még előtte úgy csináltam, hogy windows xp-ről átírtam az egyiket, a másiknál nem engedte a hozzáférést, de a mappában csak az az 1 fájl volt. így a mappát amibe volt az, átneveztem, és utána meg létrehoztam újra, és beleraktam azt amivel felül kelett volna rni, és így működött! próbáljtok meg újra így, és aktiváljátok újra az rc1-es kulcsotokkal!
  • Balumann
    micsoda nagy lépés volt a microsoft-tól :)) Aki akarja, az letölthető a frissítést amivel már nem lehte használni az rc1-es kulcsal a vista-t

Aki teheti ne töltse le, aki meg letöltötte szerintem próbálja visszaállítani az időt a rearm patchel vagy azzal a módszerrel amit nemrég írtam, vagy várjon amíg erre kitalálnak valamit. Vagy vista reinstall.
  • t0Mi
    Nekemis elrontotta a Vistámat.. Ez a módszer nekem se működik.. A product id után ott kell lennie 1 számsornak, vagy az a serial, vagy az külön van?
  • cenzi
    Nálam is megjelent ez a Windows Vista Validation Update (KB929391). Úgy néz ki ezzel akarják kiszűrni az RC1-es kódot használókat. Mellesleg tanulva az esetedből, nem telepítem fel.
  • jozsfm
    Nem megy! Nem lehet azért mert RC1-es kulcsal használtam eddig?
  • jozsfm
    Megcsináltam, de kiirta hogy nem eredeti a windowsom, 3 napom maradt regelni meg az aerot is kikapcsolta. Valami ötlet?
  • jozsfm
    Megcsináltam, de kiirta hogy nem eredeti a windowsom, 3 napom van aktivélni és az aero is kikapcsolt. Valami ötlet?
  • dotkom
    a windows defender frissites ettol fuggetlen.
  • dotkom
    ja es utana inditsd ujra a gepet.
  • dotkom
    control panel/system es ott alul katt change product key. a mezobe ne irj be semmit. ha sikerult nem lesz oda irva semmi serial, csak a product id-d.
  • jozsfm
    Leírnátok hogyan tudom kitörölni a serialt? Köszi!
  • bon
    Megnéztem az idáig feltelepített firssítéseket és nekem nincs ilyen, pedig most rakot fel egy windows defender adatbázis frissítést.
  • dotkom
    torold ki a serial-t amit beirtal, es inditsd ujra a gepet. es ezentul hasznald a rearm patch-et. nekem igy mukodott miutan veletlen frissitettem.
  • Tyco
    Hoppá lehet hogy mésem segített a rendszerviszaállítás!
    Van 3 napom hogy aktiváljam.
  • bon
    Na akkor úgy néz ki lépet a Microsoft.
  • Tyco
    A windows update most telepített egy windows vista validation update-et és az ujraindítás után a vistám már nem volt "genuine" és kikapcsolta az aero felületet. Szerencsére csinált restore pontot úgyhogy visszaállítottam a frissítés előtre.
  • Mister
    ?
  • 86troland
    Hy. Nálam egy olyan probléma van hogy:
    -Nem megy a windows defender folyamatos védelme(ha megpróbálom elindítani akkor elindítja a frissítését, de aztán kiírja hogy sikertelen és vége..)

-Nem ismeri fel az avastot(azt írja hogy nincs vírusírtó telepítve)

És ezek a problémák ma jöttek elő
    Mi okozhatja ezeket?
  • Evogordon
    hi all
    Kéne egy kis segítség.
    Beteszem a vista telepítő lemezt kiválasztom hogy x64-eset akarok telepíteni stb.. aztán betölti a fájlokat aztán indúlnia kéne a telepítőnek de nálam nem így van mert nem veszi a fáradségot az olvasóm és nem olvassa a dvd-t. Azt kell csinálnom mikor bejön a DOS-os ablak hogy ki a dvd-t aztán be a dvd-t és akkor elkezdi olvasni az adatot.. Eljutok egy ideig aztán megint leáll az olvasással.
    Itthon 3 gép van és csak az enyémen csinálja ezt :S Egyszer eljutottam addig hogy elkezdte telepíteni de leállt megint az olvasással.
    Próbáltam már úgy hogy más olvasót rákötöttem a gépre, próbáltam úgy hogy kiírtam egy másik dvd-re a vistát de ugyan ezt csinálja..
    Nincs valakinek valami ötlete?
  • scs17
    erre szokták mondani : "jó munkához idő kell" :DD
  • jozsfm
    Sziasztok, nekem a vistában levö IE7-röl lenne két kérdésem.
    - hol tudom megnézni benne a mentett jelszavakat mint a firefoxnál?
    - ha valamelyik weboldalon egy új ablakot nyitok meg az nem teljes képernyőn nyílik meg. Ezt be lehet állítani?
    Köszi!
  • Evogordon
    Tegnap kijött egy új ATI driver vistához, tesztelte már valaki?
    Van gyprsulás?
  • grebber
    PCWorld-ön most olvasom a Vistára a leirást.

Ez nagyon lol "A Vista a film DVD-ket is le tudja játszani, igaz előreláthatólag csak a Home Premium és Ultimate verziók alatt."

• Mr Manson
    ehh
  • Mister
    no, hát akkor maradok ennél a sebességnél asszem :)
  • Promi #11666
    Oppacska "nem minden arany ami fenylik"
  • FLeK0
    suspicious Trojan/Worm
  • urbijoe
    ez mi?
    http://rapidshare.com/files/7405381/Dr._Chang_s_Vista_RTM_Crack..4X3.dlnova.rar
  • Newfronter
    Nem sok mindent javítottak benne. :(
  • FLeK0
    Gondolom először a már meglévő részek teljesítménygondjait akarják megoldani, aztán majd szenvednek pár hónapot ezekkel is.