Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt vki próbálta már?

Ja, bocsi nem néztem meg rendesen. Nem dob el az iso-ig
Nem!
Tévedtem, a filenév alapján azt hittem publikusak, és beillesztettem az elõzõ linkjébe, de egyik se mûködik.

igen
Hát ez az ! Ha utánagondolnának, hogy mondjuk 60-ért mennyien vennék meg, és 20-ért mennyien,... és pusztán csak a hasznot számolnák össze, lehet jobban járnának a 20-as tétellel !<#nezze>
A Home Basic 25e (+/- 2e), a Home Premium meg 32e (+/- 2000) lesz OEM-ben szerintem max. Még a Business se lesz 60e ...

Itt van.http://www.nvidia.com/page/technology_vista_downloads.html
Az XP-t lehet majd frissiteni Vistára. Potom 199$-ért.
ha 20ezer lenne és nem 60 rohannék megvenni 😊
így majd várok pár hónapot és vmi tanulói programban megvetetem valakivel 5k-ért mint az xp-t.

én néztem pár napja, reboot nélkül felment, viszont scannelni nem tudott valamiért csak az elsõ reboot után.

LeonSilver
Én egy átlagember vagyok és mégis már a win98se az xp home is jogtiszta volt.A sok játékról már neis beszéljünk.És a vistát is megfogom venni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fene tudja, azért egy 20-ast lehet hogy dobnék érte, bár szerintem többe lessz.
Én azt olvasgattam,hogy egyes funkciókat csak netrõl frissítve lehet majd elérni, namost ez a genuine szarság elég jó védelemnek tünik, tehát az a gyanum, hogy rákényszerülünk a vásárlásra<#nemtudom>
Ha mûxik rendesen akkor szólj<#wink><#hawaii>

<#worship>
Evo: de megy.... csak állítsd be a kompatibilitást xp sp2-re és rendszergazda módba rakd fel majd indítsd 😊

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

[HUN]FaTaL
másik partícióra felrakod az XP-t és utána XP alól letörlöd a vista mappáit

http://goo.gl/gd6Zi5

Evogordon
A hamachi nem megy vista alatt?

Mr Manson
ez a baj, 1x az MS árai (nem csak õ tehet róla Magyarországon )
Illetve az emberek hozzállása, csak a warez a törés a "lopás"!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
sehogy

Hogyan lehet a Vistát eltávolítani egy winyóról formatálás nélkül?
Más adat is van rajta és nem akarnám áttenni máshova.
- XL Delete nem törli...
- Unlocker nem törli...

Ötlet?
bevizgyula
Lehet rajta netezni nyugodtan!
Szted hányan használják(fogják használni) tisztán??
inkább csak azok akik vagy gépekkel dolgoznak vagy nemtom! 😊
De egy átlagember ugysem fogja megvenni a 20ezer forintért! (vagy mégtöbbért)!
Szal mindenki törten fogja használni!
A Windiws XP-nél sem voltak ijenek emlékeim szerint!😄

Semmi bajod nem lesz, az MS nem foglalkozik ilyennel, hogy kalóz, vagy nem. 😊
lehet hülye kérdés de megkérdezem: ha warezos vistát felteszem a gépre az nem jelentkezik be a microsoftnál hogy kalóz verziót használok és valami bajom lehet belõle, vagy normálisan lehet netezni is rajta?
Mr Manson
Nvidia Go7600 van valakinek mûködõ driver-e 64bites Vistához?
Sehol nem találok, kéne az uj notebook miatt!

bon
Esetleg a 5728 bulid-et a Microsoft oldaláról.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

nem lehet.

djrobaa
Sziasztok! Tudna nekem adni valaki egy cimet honnan lehet letölteni az 5734-es buildot? Köszike!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Apropó kékhalál. A vista alatt a kékhalál nálatok is olyan, hogy kék a képernyõ és semmi szöveg? Mert xp alatt legalább kiírta melyik fájl okozta... És ezeket a hibákat hol tudom megnézni vmint tovább küldeni?

Ezt az usbport.syst ugyan úgy próbáltad hekkelni mint xp alatt? És nem mûxik?

csipcsala
A 7. sorozatból nekem egyik változat sem ment. Jelenleg a 6.6.0.16 van fennt. A programkompatibilitási ablak folyamatosan feljön indításnál, azonban ha ennek ellenére elindítom, akkor indul és mûködik. 😊

Köcce,ezt nem tudtam <#vigyor2>
4.06-os daemon megy nekem tutira, viszont 6.6.1.4-es Néróra dobnátok egy linket honnan tölthetném, mert amit letöltötem, az nem megy, legalább is kulcsokat hiába írom be, bezárja a progit.7-es Nérót próbált valaki ?
Rendszer-visszaállítással meg lehet oldani a problémát.
5600-n nekem is ment a daemon, neroval meg az a baj, hogy elkezdtem felrakni egy verziót, ami valszeg nem kompatibilis, és ugye 99%-nál leállt, de a Vista szerint fenn van és nem lehet leszedni sem így nem tudok újat felrakni :S
NeoMaN
Hát, pedig 4.06-os démon és 6.6.14-es néró gond nélkül fut 5600 x64-en.

vernyuszi: billentyûzeten nyomva tartod a windows gombot folyamatosan és közbe nyomkodod a tab billentyût 😉

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Nem megy a Daemon (nem lehet beállítani meghajtó címkét), se a Clone Drive (semmit nem csinál ha beállítok egy meghajtót), se semmilyen Nero-t nem tudok mûködésre bírni (telepítés 99%-nál lefagy). Ez egy ilyen nyafogós nap 😞
milyen plusz?

Most konkrétan hogy néz ki az Aero megjelenítés ?
Mert nekem gyönyörû, meg minden, de ezen kívül valami plussz ?
Sziasztok !
AC97 hangkarihoz ezt használjátok 64-es vistához ! Tesztelve !http://www.start64.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=123&Itemid=71
Egyébként mindenkinek ajánlom ezt az oldalt :http://www.start64.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=123&Itemid=71
Audigy 4 Vista x86 alatt nekem simán ment persze az új béta Sound Blaster driverrel...
a legtöbbet, ezt speciel nem küldtem, de biztos nem én vagyok az egyetlen, aki ilyet tapasztalhat... najó, megígérem hogy a következõ kékhalálkor küldök 😊
De ugye elküldöd az MS-nek ezeket a jelentéseket?
ja, és a legnagyobb poén, hogy az evaluation-höz csak egy linket kellett megnyomnom és kész volt...

[<#lama>]
na, ügyes vagyok? :S

egyébként nem csináltam semmit csak csatlakoztattam egy usb-s vincsit, amit már többször használtam Vista alatt
Lehet ki sem kerül a netre. Amúgy is tegnap írtak nekem az MS-tõl kérdeztek a bugommal kapcsolatban, szal még az is javítás alatt van.
DjDano
mindössze 3 nappal késöbbi verzó... tehát sokat nem javíthattak benne...