40038
-
Newfronter #12371 winexpose -
#12370 mi történt az elmúlt egy hónapban...? -
#12369 Windows XP -re is van egy ilyen 3D-s rendező program, az a neve hogy Sphere XP. Én 1x kipróbáltam, de aztán le is töröltem. Elég bonyolult is volt, nemigazán értettem az egészet, és 512 MB memóriával inkább nem is láttam értelmét, mikor még sima windowblinds -es skintől akadnak a játékok. -
Newfronter #12368 1. Az a progi csak a windows-os ablakok között váltogat, legalábbis eddig.
2. Igen mindenhol keres. -
#12367 Ezt soha nem probáltam ha külön ablakba nyitja a képeket akkor tuti. -
#12366 Teljesen igazad van sajana erre a Windows csak most lett képes!!!De mikor fognak végre Futni Mac-en a Játékok?? Szerintem soha!!!
-
#12365 2 kérdés:
1. - A WinExpose tudja-e azt, hogy alkalmazáson BELÜL ismozaikba rendezi a megnyitott dolgokat? Tehát pl. Photoshopban dologozl és meg van nyitva 25 kép, amit egy gombnyomásra ugyanilyen formába rendez, ahonnan választhatsz, hogy melyikkel akarsz dolgozni?
2. - A Start menüben lévő kereső (ami a MAc OSX-ben a Spotlight) az csak a Start menüben keres vagy az egész gépen mindenhol ésmindenben (email üzenetek, mappák, fájlok, programok, stb..)? -
#12364 De érdekes, MacOSX-en véletlenül Expose-nak hívják, hogy mik vannak :D Újabb koppintás :)) -
#12363 #12219 De gyerekek én már használom!!!!!És ugy hivják WinExpose!!!!! -
#12362 NA erre gondoltam. Ezt tudja alapból a Vista? -
#12361 volt egy progi xp-re ,azzal van ez csinállva? -
#12360 Fasza!!! Kár, hogy még legelább 5 év mire mi is használhatjuk! -
#12358 ez nagyon jo!!
ez egy progi lesz? ami csinállja -
#12357 3D operating system video - én valahogy így képzeltem el egyébként, amíg még csak tervezgetés volt a 3D-s dolog. -
#12356 nekem nem jön ba az oldal. -
Newfronter #12355 de létezik... -
#12354 Hangtalan műkődés pc-n is megvan oldva, csak valami brand gyártó gépét kell venni pl: hp vagy dell. -
FLeK0 #12353 így? majd lesz sok jó theme ahol megoldják ezeket a dolgokat. -
#12352 De ez még mindig gagyi megoldás szerintem... Mert így is és úgy is "lapozgatni" vagy léptetni kell... Miért nem lehet olyat, hogy egyszerre látnád kicsiben az összes futó alkalmazást és akkor klikkre azt húznád előre, amit szeretnél? -
#12351 Nade éppen ezt mondom: add össze, hogy a 17-es iMac áráért mit kapsz! Ha pusztán csak a hardvert nézed (kijelzővel együtt ugye...) már akkor is közel megéri, de ha hozzá veszed a dizájnt, a hangtalan működést, a kis helyfoglalást és a zseniális oprendszert, akkor már szerintem nem is olyan drága. És rakhatsz rá mellé egy windows-t is, ha nagyon kellene... Najó, nem offolok tovább. -
#12350 windows gomb + tab, de ugyan az mint az alt + tab, csak ott 3D-ben berakja egymás mögé és úgy lehet kiválasztani melyik ablakot szeretnéd felülre. -
#12349 Szerintem egy év is elég lesz! -
Newfronter #12348 Be akarsz nézni az ablak mögé? :D
Amúgy nyugi, mert nagyon szép témák lesznek majd... sokkal jobbak mint XP-hez, 5 év múlva ezt az alap skint fújozni fogjuk. :D -
Newfronter #12347 Sajnos az ára az egyetlen ami visszafog, hogy vegyek idővel egyet.
Meg ugye a PC-k elterjedtsége, mivel .NET-et tanulok... -
#12346 szal annyi az egesz? hat kicsit csalodtam... -
FLeK0 #12345 az -
#12344 hello!tegnap tettem fel a vista ultimatet.egy valamit nem ertek;az aero az az hogy ott tudok valtogatni az ablakok kozott?mert neekm cask az megy ami ilyen 3d-s.ha enm az akkor hol kene betegyem?pls help -
#12343 OK, kicsit túlreagáltam, de ha úgy veszed, hogy a MAC most már jórészt csupa PC-s alkatrészből tevődik össze PLUSZ az OSX vígan elmegy a régebbi G4 / G5-ös gépeken is, akkor azért kell, hogy "kompatibilis" legyen többféle hardverrel is. Amiben talán igazad van kicsit - és szerintem ez a titka az egésznek - az az, hogy ugyan sokféle Apple gép van, de szerintem azok elsősorban processzor és grafikus teljesítményben térnek el. De pl. gondolom alaplapból az összes iMac gépben ugyanaz van. Aztán az, hogy milyen procit tesznek bele, vagy mekkora a kijelző, az ugye a kompatibilitáson semmit sem változtat. De mondjuk - pontosan emiatt - OSX alatt elég nehezen fogsz egy PC-s 10 ezer forintos TV tunert működésre bírni.
De azért ha belegondoltok, hogy az ember megvesz mondjuk egy iMac gépet, akkor alapból beépített wlan-t is kap, beépített bluetooth-t is kap, beépített webkamerát - méghozzá nem is akármilyet, és sorolhatnám. Plusz ugye a hardver, a design (számítógép a monitorban) és az extra halk működés (gyakorlatilag hangtalan). És ehhez hozzájön egy nagyon durva oprendszer. Én még csak ismerkedem az OSX-szel, de azt már most látom, hogy a Vista fényévekkel le van maradva tőle. Sajnos. Pedig reménykedtem... És még mindig PC felhasználó vagyok. -
Newfronter #12342 Úgy értve, hogy kevés hardverelem van Mac-re vagy rosszul tudom? Bocs nem vagyok otthon ilyenekben.
Viszont nem kell sértőn reagálni sem!
-
#12341 Egy saját cikk. A Vistáról is van jópár sor... -
#12340 Egyfajta hardver? Újabb hozzáértő hosszászólást olvashattunk, köszönjük. -
#12339 A gatgetek lekapcsolna játék közben szerintetek? -
#12338 Kicsit olvass utánna a dolgoknak mert amit most írtál marha nagy baromság. OS X alatt 2 platform támogatása is meg van oldva (ppc és intel).
Ezenkívül baromi sok hardver elem van mac-re is. -
#12337 Szerintetek az ad-aware jó szemetek törlésére vagy a win defenderben alapból van ilyen? -
#12336 A céges gépeken sp1 van és 3 éve mennek!
Pedig sok alkalmazás van mindegyiken!
Csak a játékok miatt kénytelenek vagyunk mind a foltokat leszedni!
Hogy még szarabb legyen mint volt:)
2 hónap alatt még a Vistám megy gond nélkül...
Egy reménysugár érkezett de meddig?.... -
FLeK0 #12335 akkor rakd fel sp nélkül, és nézz ki a netre
kb 1 órán át lesz windowsod :) -
#12334 Hát nem tudom!
Mikor még kijött az xp és még sp 2 sehol nem volt akkor évente tettem ujra a windowst azt is az én hülyeségem miatt mert tele lett szeméttel!
kb 2 éve tök mind 1 melyik verziót szedem le 1 hónap után egy kalap szar!
Javítások tömkelege ami szeritem teljesen felesleges!
Érdekes régen mikor nem volt ennyi sp meg update ment minden!
Most meg egy nyomorult kodekkel kell görcsölni órákat!
Vicc! -
Newfronter #12333 A Mac OS-nek könnyű stabilnak lennie egyfajta hardverre... -
#12332 Kiváncsi vagyok lesz e olyan stabil a Vista mint a Mac!
Kétlem:) -
#12331 ja hogy ezek a dolgok ennyire koppintások...
durva