Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hoói eb. van magyar nyelv a vistahoz?
fixmbr valamint a fixboot
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
már rájöttem mivel az 5600 nekem is alapból olyan volt, ez meg alapból nem és nem is tudom hogy lehetne az...
Semi köze a geniunieiuniuenak vagy minek az Aerohoz.
Feltettemaz 5600, és aktiválás nélkül alapból AERO-s...
Feltettemaz 5600, és aktiválás nélkül alapból AERO-s...
uram isten, mit javítottak 1 pixelt a start gomba vagy mi a faszt?
usbport.sys es problémára még mindig nem tud semmit javasolni? 😞
usbport.sys es problémára még mindig nem tud semmit javasolni? 😞
ez igaz 😊 de most mégis, nekem mért nem megy? 😛 ugyanazt töltöttem le elvileg mint ti, van aktiváló kódom és el is fogadta...
ez nem nagyon lesz nyilvános
Nem fogom kibírni! De pedig már telepíteni akartam a 5728-at. De ha már úgyis van jobb, akkor felteszem azt, csak újra le kell töltenem 😊
Windows vista Build 5734 is accessible to the chosen testers
Some programs of testing Microsoft obtained at their disposal new assembling, namely 5734. Thus far no additional information is located.
vista_5734.0.060920-1805_.x64fre_.client-LRMCxFRE_.EN_.DVD.iso, 3,610.98 mb
vista_5734.0.060920-1805_.x86fre_.client-LRMccFRE_.EN_.DVD.iso, 2,604.54 mb
Some programs of testing Microsoft obtained at their disposal new assembling, namely 5734. Thus far no additional information is located.
vista_5734.0.060920-1805_.x64fre_.client-LRMCxFRE_.EN_.DVD.iso, 3,610.98 mb
vista_5734.0.060920-1805_.x86fre_.client-LRMccFRE_.EN_.DVD.iso, 2,604.54 mb
Nos, virusírtó és tûzfal gyanánt a Trend Pc-cilin internet securityt töltöttem le. Kár, hogy csak 30 napos :/
Nálatok mi megy a háttérben?
Nálatok mi megy a háttérben?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
akkor meg a vistabootpro -val ki tudod majd törölni a menüt.
inkább örülj neki, így gyorsabb 😊
ja így van :/
Még így sem lett gennuine a Vista, így nincs Aero... ez azt jelenti hogy most meg kéne vennem, amikor az 5600-asnál mûködött minden?
lehet hogy kulon particion van neki xp es vista .. es ha vistas particiot legyalulja akkor meg mindig ottmarad neki a bootmenuben a pista
ha formatalod akkor nem marad meg a boot menu sem, es az xp installja is felulirja.
xp cdrol bootolj be es ott lehet javitani a boot beallitasokon..
nemugrik be vmi fix boot parancs?? vki okosabb majd leirja neked
nemugrik be vmi fix boot parancs?? vki okosabb majd leirja neked
vki plz... helpp
köszönöm!
"\Windows\System32\SLUI.exe" az Activation client
Most update-eltem 5728-ra és minden mûködik, csak kiírja hogy nem genuine változat és hogy az Aero-t nem lehet használni. Én aktiválnám, de amikor rányomok az rendszerben akkor nem csinál semmit. Nem értem, nincs valami parancs amivel elõ lehet hozni az aktiváló panelt a rendszer tulajdonságokon kívül?
de én Go-ra gondoltam, notebook-omban van
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Remek, én holnap tervezem a telepítést! Addig ki kell még menteni a legfontosabb dolgokat, utána Windows Vista 😊
vista off
mivel az usbport.sys nekem naon fontos lenne h 1000hz n mennyen az egér, el szeretném távolítani a pistát, de ha leformatálnám a cuccot, akkor a bootnál még mindig választani kéne, ez h oldható meg?
mivel az usbport.sys nekem naon fontos lenne h 1000hz n mennyen az egér, el szeretném távolítani a pistát, de ha leformatálnám a cuccot, akkor a bootnál még mindig választani kéne, ez h oldható meg?
ehehh igen a linket siman lehagytam de realtek oldalan nem nehez ralelni..
szerk: Kozbe Aspyrin belinkelte
szerk: Kozbe Aspyrin belinkelte
van beta vista driver ac97es hangjkarikhoz.. dehogy ezzel csak stereo van e azt nem tom, csak raakadtam hatha vkinek kellhet<#nemtudom>#nemtudom>
enis probaltam de az en gondomat nem oldotta meg.. ami Lfsnel jelentkezik hogy nincs motorhang.. vki probalkozott mar lfs el vista alatt? minden szepen szol meg a zene is a menuben de autohang nincs egyszeruen..
enis probaltam de az en gondomat nem oldotta meg.. ami Lfsnel jelentkezik hogy nincs motorhang.. vki probalkozott mar lfs el vista alatt? minden szepen szol meg a zene is a menuben de autohang nincs egyszeruen..
www.windowsvista.com
Egy infót én is tudok mondani... Audigy 4 el nem lesz hangod legalább is én akárhogy vakarództam nem lett... <#shakehead>#shakehead>
Viszont kicsit meglepõdtem mikor gond nélkül bele tudtam túrni az XP doc & settings/user mappába (ugye ide elvileg nem lehet...)
Viszont kicsit meglepõdtem mikor gond nélkül bele tudtam túrni az XP doc & settings/user mappába (ugye ide elvileg nem lehet...)
Köszi, próbálgatom.
Nos ebben a pillanatban fejeztem be a telepítését a 64 bites változatnak.
Elsõ benyomásom: remek külsõ, tetszetõs kezelõfelületek. A media player kifejezetten tetszik, a widgetes megoldás pokolian jó 😊 Egyenlõre az ie7-et használom böngészésre, kellemes csalódást okozott a füles böngészõje és az egyéb kiegek hozzá. Kékhalállal még nem találkoztam(amd64-3200/1gbram/6600gt), a konfigom 4-es osztályzatot kapott.
Elsõ benyomásom: remek külsõ, tetszetõs kezelõfelületek. A media player kifejezetten tetszik, a widgetes megoldás pokolian jó 😊 Egyenlõre az ie7-et használom böngészésre, kellemes csalódást okozott a füles böngészõje és az egyéb kiegek hozzá. Kékhalállal még nem találkoztam(amd64-3200/1gbram/6600gt), a konfigom 4-es osztályzatot kapott.
Sziasztok Logitech kormányhoz találtatok már drivert??? Mert én nem, igaz a windows felismeri de egy tengellyel többet lát miért??
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
De most kipróbáltam, nálam nem mûxik, másnál? sry
"hát a 7600GT drivere érdekesen ment fel (najo mellette ment a Realtek hangkari telepítõje is) szal kb 1-2percre nem volt kép csak CTRL+ALT+DEL után..."
Elárulom, hogy elvilega többi VGA drivernél is így van. Catalyst konkrétan 3x adott 1,5-2 percre fekete képernyõt. Ez nem hiba.
Elárulom, hogy elvilega többi VGA drivernél is így van. Catalyst konkrétan 3x adott 1,5-2 percre fekete képernyõt. Ez nem hiba.
csáó!
a vista rc1 magyarítása! felkeresed az alábbi címet:
http://rapidshare.de/files/33625025/vista_5600.16384.060829-2230_x86fre-LR1LIP_HU_CD.iso.html
megvárod amíg a lap közepén abbamarad a visszaszámolás..majd,látni fogsz egy
3 karakterbõl álló A"kód"-ot azt beírod a mellette lévõ mezõbe és katt a dowloadra ..és feldobja classikus letöltõ ablakot...ennyi!!!!!!!!
a vista rc1 magyarítása! felkeresed az alábbi címet:
http://rapidshare.de/files/33625025/vista_5600.16384.060829-2230_x86fre-LR1LIP_HU_CD.iso.html
megvárod amíg a lap közepén abbamarad a visszaszámolás..majd,látni fogsz egy
3 karakterbõl álló A"kód"-ot azt beírod a mellette lévõ mezõbe és katt a dowloadra ..és feldobja classikus letöltõ ablakot...ennyi!!!!!!!!
hali
na. felraktam az 5728 x64es változatát...
hát a 7600GT drivere érdekesen ment fel (najo mellette ment a Realtek hangkari telepítõje is) szal kb 1-2percre nem volt kép csak CTRL+ALT+DEL után...
mûködni jól mûködik, még nem vettem észre különbséget ez ill. a 32bites verzio között. Najo nem is kerestem :-)
hang nekem van, najo én csak 2.0ban használom, de mûködik (kip-kip-kopp)
#5329 --> nekem nem kellet driver az nForcehoz, a videokarihoz pedig az nvidia honlapot tudom ajánlani ;-)
na. felraktam az 5728 x64es változatát...
hát a 7600GT drivere érdekesen ment fel (najo mellette ment a Realtek hangkari telepítõje is) szal kb 1-2percre nem volt kép csak CTRL+ALT+DEL után...
mûködni jól mûködik, még nem vettem észre különbséget ez ill. a 32bites verzio között. Najo nem is kerestem :-)
hang nekem van, najo én csak 2.0ban használom, de mûködik (kip-kip-kopp)
#5329 --> nekem nem kellet driver az nForcehoz, a videokarihoz pedig az nvidia honlapot tudom ajánlani ;-)
Nvidia föoldal,Tecnologies fül, Windows Vita, Download. 7600 GT-van müködik a driver-rel.