Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez komoly volt ! Nekem 64 bit 13,5 GB telepítve
12-es particio eleg neki sztem, 32bites 8GB-t foglal nálam pár programmal.

soulhunter
mivaaaaaaaaaaaaaaaaannnn???

na,most ugy komolyan kérdem: mennyit rak fel a 32 és a 64bites? (csakmer végre lemászott,és szeretném ezzel áthülyéskedni az éjszakát) 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Én is azt töltöm<#vigyor2>
32 bit =8.5 GB 64 bit = 13.5 GB<#nyes>
De!eltaláltad😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

soulhunter
átsiklottam kb 300 hsz-ben,h ez az RC1 mennyit pakol fel,v tényleg nem irta senki?
mer ha lehet, akkor szeretném megtni,mekkora particiot csináljak neki 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Na azért nehogy már a memória miatt legyen ez. Mi a gyászért kellene egy sima telepítéshez több memória? így is van 700 MB szabad, sztem egy telepítésnél simán elég, ha meg nem marad elég memcsi, ott a Vista szuper-memória kezelése. 😊
Szerintem még 2007-ben megjelenõ játékoknak is elég az 1GB memória.
Nekem egyáltalán nem tette be letöltésbe flashget az url-t, ezért folyamodtam Total Commanderhez, igaz kicsit macerásabb. Beírod Ftp címet, kapcsolódsz, és ha megtaláltad mit akarsz letölteni, akor összes kijelölése, és áthúzod oda, ahová le akarod menteni. Nekem így mükszik 64 bit-ben. Csak nem Fifa 2007 Hun-t szednéd ? 😊
És 64 bit-es Buildra😊Azért köszönöm!Egyenként engedi kijelölgetni és el is indítja a flash get de olyat nem lehet,hogy minden letöltés flash get-el.Még jó,hogy nem 5 cd-s amit akarok hanem 1 dvd így nem kell annyit bökögetni ide-oda😊Remélem orvosolva lesznek az eféle problémák.Viszont régebben sõt mostanában is hallottam,hogy nem fognak indulni a játékok.Hát én már sorban feltettem régi és új játékokat és mindegyik hiba nélkül fut Vistán<#eljen>

Bocsi, az utóbbi lehet hogy csak fájlkezelõ 😊
Vagy ha elég a próbaidõs megoldás, akkor ezzel :http://www.start64.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=73
Total Commanderrel tudsz letölteni, én is azzal töltök most. A két gép között azért nem tudsz másolni, mivel admin joggal lehet csak.De megoldást nem tudok, én is csak tanulmányozom (2 napja raktam fel 😊 )
Lenne még valami akadályom:melyik letöltõ vezérlõvel lehet azt megcsinálni,hogy egyszerre több file-t lehessen egymás után tölteni?A flash get funkciója kellene,hogy"minden letöltés flash get-el" mivel õ nem akarja ezt a funkciót.Rányomok és nem kezdi el tölteni.

Ha összekötök 2 gépet cross-kábellal amiken ugyanaz a Build van akkor nem tudok átmásolni egyik géprõl a másikra?Látja egymást a 2 gép mindkét tûzfal ki van kapcsolva és amikor belelépnék bármelyik megosztott mappába akkor hibát dob nem enged belelépni a mappákba.Valami administrator dumával azthiszem azt írja,hogy forduljak a gép adminjához.Hozzáteszem délután az egyik gépemmel cross-kábellal simán másoltam át egy XP-s géprõl adatokat,most itthon a kettõ Vistás géppel nem tudok mit kezdeni nem másol😞Pedig ku... fontos lenne ma összehoznom valahogy.Valaki javaslata??

Nem lesz bajod, ha mellé teszel még 1 GB ramot. Alapból elmegy 1 GB-vel, de ha teszel fel progikat, sajna elfogy az írható memória. Kb úgy néz ki, mint az XP-nél, ha 256 MB-vel használnád 😊
asysoft
Arra viszont tökéletes😊

/*WTF?!*/

asysoft
Jó neked😊 VisualC++ 2k5 EE is másként viselkedik 5728 alatt, egy forráskódnál olyan hibákat jelzett ki, ami az RC1 alatt futó változatnál (illetve egy XP alatt futó más fejlesztõeszköznél) nem fordult elõ... (Bár lehet tényleg hülyeséget csináltam, de korábban nem jelentet neki (és a másik programnak) problémát😊).

/*WTF?!*/

Nekem annyi bajom van vele, hogy egy játék telepítésénél nagyon lefogja a gépet, alig tudok váltani az ablakok között, nem tudom miért van ez. Lehet hogy IDE vezérlés terén van még gond, gondolok itt a vinyó--memória közötti átvitelre.
gepelni meg holnap megtanulok :/

nekem csak az kell, hogy menjen a win. update meg minden geniue program simán.

Nekem is.
Szeritem nagyon jó lett ez a Build.
Gyors, stabil, gyorsan indul.
Mindegyik build.
Beta2 is, RC1 5600 is, RC1 5728 is.
Nekem pont ellenkezõ a véleményem ezzel a build-al.
asysoft
Melyik build? Nekem az 5728 lekapcsolta a gépet, mikor vissza akartam térni készenléti állapotból (1x próbáltam, akkor is véletlenül😊).

/*WTF?!*/

asysoft
Ez az 5728-as build az elõzõkhöz képest csõdtömeg😞 A programok szeretnek elszállni, másolgatásnál van, hogy a mappa üresen kerül fel az adathordozóra, illetve úgy általába véve, szeret hülyeségeket csinálni. Persze tudom, ez egy interim build, mindenesetre mostmár nem a Vistát indítom el legtöbbször😊

/*WTF?!*/

Hibernálásból, vagy készenléti állapotból nektek normálisan visszajön?
Mert nekem tele lesz fekete pixelekkel a képernyõ, majd kb 10 másodperc múlva video hardware errorral elkékhalálozik.
asysoft
Ha a Campusra gondolsz, akkor sokat érsz vele, ha nem vagy diák... Lesz egy (nem feketelistás) serialod, és ennyi, attól még illegálisan fogod használni.

/*WTF?!*/

Zsoltika 007
Nekem van hogy le se kapcsol csak ott marad a shutting down.. De mikor leáll az kb olyan gyors mint az xp.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Csak a 06-ot fogadja el.
bon
Valamilyen cd-rõl futattható windows-al. Elindítod törlöd a fájlokat amiket lehet. Én ERD Commander nevû programot használok erre. Majd visszamásolom az alap XP-s indító fájlokat (én még Vista telepítés elõtt elmentettem) és már máris mehet az újraindítás. Majd XP alatt addig szütyögök a jogósultságokkal míg az intézõbe letudom törölni a maradák fájlokat amit alapból nem edged.
Ha jól tudom (jól emlékszem) a vista dvd-t berakva ott is van eltávolítási funkció.
Amúgy még megoldás az, hogy XP telepítõ be helyreállító konzolt elindítod és fixboot parancsot kiadod, uutánan meg törlöd valamilyen módszerrel a visat könyvtárait.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Nem, nekem kb mint XP alatt

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nálatok is kurva sokáig tart a sátdáun?

Technetetn viszont lehet Vistát is nyerni 😉

Végülis IE alatt elég jól ment az elõbb próbáltam, de ez is inkább a memóriát foglalja. 😊

Na lehet nyerni Vistás egérpadot! 😄
http://www.istartedsomething.com/winvistapad/
még egy régi buildben volt ilyen más színben, megmozdítani alig lehetett az egeret amikor ment 😊
nem hiszem hogy ilyen kerülne bele végül.

Could this be the final Aurora desktop Wallpaper in Vista RTM?
http://www.istartedsomething.com/uploads/xamlaurora.mov

This is the actual XAML file used in the above video, if anyone knows how to set it as the wallpaper in vista 5728 please let me know
Here’s the XAML: http://atlasnet.servehttp.com/devlab/aurora.xaml

Right click/ save target as to save the file, left click to view in IE
Evogordon
3dmark-ot tudott már valaki futtatni? Mert nekem a 2005-ben lefut az 1 teszt aztán meg kilép.

Biztos, hogy kiadták. A fileneveket meg screenshotokat egy kínai híroldalon láttam. Csak azt hittem ez is publikus ...

de az meg errort dob, ugyhogy mind1

Az x86-os link jó (IE-ben), csak fel kell tenni az akamai download managerét hozzá és már jön is.

Promi
Hiren's BootCD -t letoltod, kiirod, boot -olsz, megkeresed a megfelelo menupontot, es azt torolsz a HDD -rol amit akarsz.
Evogordon
De 😊
Ebként az aero-t hogy lehet lekapcsolni a vistában?

nem 5734-es buildet akartál írni? 😄

Evogordon
Még ebként a 7534-es buildet a microsoft ki se adta még a tesztelõknek se?

reboot után nekem is scannel már
<#wow1><#csodalk><#ijedt><#merges2><#wow3>..stb LOL
Jobb az ha az ember nyugottan alhat,mert jogtiszták a szoftverei és a többi,föleg ha az ismerösét 4,5 milliora megbüntették!!
hibás az egyik file, de most töltöm torrentrõl, hátha az megy