Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na meg tényleg meg se kottyan a MS-nak ha ki kell fizetnie pár száz millát 😄
Kurva Microsoftnak mennyi pénze van lazán kifizeti a pénzt amiért perelik a XP miatt meg amiért a Vista miatt fogják. 😄
Next PC upgrade: 2022
Remélem nem DX7-DX8-as csodával próbálkozol Vista alatt.
Ha driverre gondoltál, van akinek mûködik ...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Gondoltam nembaj elmegyek a windows update webhelyre, erre belok egy kepet hogy klikkeljek a windows update ikonra. Emán egy szar.<#idiota>#idiota>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Windows A hír leginkább azért érdekes, mert eddig úgy tudtuk, hogy az RC1 után nem lesz több elõzetes kiadás.
A WindowsIT Pro oldal szerint azonban az RC2 meg fog érkezni, igaz, az RC1-tõl eltérõen ezt nem fogják több millió emberrel teszteltetni. Az 5743-as, RC2-nek nevezett verzió jelenleg belsõ tesztelés alatt van, ezután kapják meg a bétateszterek, illetve a TechNet elõfizetõi.
A hír szerint a Vistában jelenleg több mint 1400 ismert hiba van. Ezt a számot az elsõ RTM verzió kiadásáig 500 alá kell csökkenteni. A munka ütemét mutatja, hogy szeptember 22-én az ismert hibák száma még több, mint 2400 volt.
Nincs véletlenül olyan program/módszer, amivel 32bites driver-bõl 64-es lehetne csinálni? Ugyanis a Microcom még mindíg nem adott ki ilyen drivert.
ACER Aspire 5738ZG
Köszönöm.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Valaki említette, hogy az Audigy hangkártyája mûködött You-Pax módosított driverrel. Tud valaki valamit errõl?
Köszönöm.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
dixitque deus fiat lux
mert most felmentem a windowsvisa.comra, és leszedem az RC1et...
dixitque deus fiat lux
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.