40038
-
#12553 Driver eltávolítása, kártya kivesz új helyre berak, driver telepítése. Ezt próbáltad már? -
Lord Zax #12552 Sziasztok!
Ma egy kis problem akadt a szuper intelligens windowssal..
Ki kellett szednem a hangkártyámat, és 3 slottal lejjebb kellett raknom, melegedés ,meg egy uj kártya miatt. Meg is tettem, inditom wint, erre az elején már kikapcsolt a monitor, és mire bejött csak a szép kék képernyöt láttam. Safe modban meg elkezdi magátol keresni a kártyát, és a drivereit inditás után és szépen kifagy ottis, még mielött tudnék nyomni egy task managert... Ugy tudtam megoldani csak hogy visszaraktam a régi helyére, +az ujat alá, igy jol melegszik a gép, mert felettük van a vid kari pont. MI lenne ha új alaplap vagy más uj hardver is lenne? :) xpben az ilyenek nemvoltak sose gondok. -
#12551 Én próbáltam, de még nem kaptam visszaigazoló mailt! -
gergo66 #12550 Pár hete néhányan emlegettek egy 2 hónapos Technet trial lehetőséget, amivel lehet szerezni Vista kulcsot (elvileg). Van valaki, aki próbálta? Vagy valaki kapott már visszajelző e-mailt? -
#12549 tiltakozom:D
én is 10en éves vagyok és ki fogom használni a vistát:D
ok tényleg elég sok 10en éves lesz akinek azért kell mert új...
de lesznek akik kifogják mint én is...
(az is lehet hogy sokan majd megveszik és gyenge a gépük és használni sem tudják...) -
#12548 Tudja valaki hogy hogyan kell használni a windows dreamscene-t?
persze ha már elérhető -
#12547 bocsi,ez az én hibám,nem akartam szoba hozni XP-t,ezt vállalom
csak vásárloi véleményeket hoztam szoba,amihez az XP-s kérdőives tapasztalataim vettem alapul...
de azért minden kérdőivből kiderül,h aki windows-t vesz,annak nem elsősorban az a célja,hogy...
csak tetszik neki(k) - a vásárloknak -, és inkább azt veszik meg,ami ujabb... mert a köztudatban az van,h "a legujabb a jobb"
a probléma ott van,h nem mindig a legujabb a legjobb...
majd meglátjuk,h mikor adnak ki vistához normális drivereket...
mert ugye a soft-driver támogatás határozza meg leginkább 1 OPrendszer használhatoságát a közférának,akinek csak tetszik 1 winfos, de nem használja ki :)
(megj: a közféra nem igazán néz utána,h mit és miért,csak azzal foglalkoznak,hogy minél ujabb legyen - lásd: 10en évesek,akik kinyavajogják maguknak majd a vistát,merh az a legujabb,megh milyen szép, stb stb...) -
who am I 7 #12542 windowblinds 5.1-et töltsd le.Elég jó kis témák vannak hozzá. :) -
#12541 www.google.hu és beirod mondjuk, hogy aero for xp. -
jozsfm #12540 És XP-re ilyen "ál" aerot hol lehetne találni? -
#12539 Sőt sima User a Vista-t fogja kapni vásárlás során alapból előbb utóbb előretelepítve. Itt értem a legális és nem legális előretelepített megoldást is. Tehát lesz bőven aki használni fogja (szerintem). -
Newfronter #12538 "de ugye nem gondolod komolyan,h 1 sima vista felhasználo nemcsak a csicsás felület miatt fogja megvenni???"
Nem gondolom. :)
Tudom hogy egy sima user csak azért veszi meg. Neki hiába is magyaráznál .NET-ről, stb... -
#12537 nekem az xp is igy néz ki
-
#12536 emulált,ah én láttam,használtam annobb... konkrétan nem adja vissza azt,de legalább hasonlit...
ismétlem: HASONLIT,DE NEM AZ!!! -
#12535 hol van xp-re aero? -
#12534 Bár végülis csak ez nincs benne, ugye:
~ Media Center (HDTV/cablecard támogatás)
~ Windows Movie Maker (HD támogatással)
~ Windows DVD Maker
~ Ultimate Extrák (ami nem tudom, hogy mi) -
#12533 1: igen, programozo tanonc vok még 1 évig :) de nem konkrétan csak és kizárolag ezért lett vna hasznos... (már amiket eddig olvastam a WinFS-tervezetekről - mármint h bele akarták rakni)
2: a férfiak többsége a külsőt nézi,akárcsak a nők. de ugye nem gondolod komolyan,h 1 sima vista felhasználo nemcsak a csicsás felület miatt fogja megvenni???
megj:
tapasztalat (dolgoztam számtekboltban,ahol csináltattam 1 kérdőivet minden XP-t vásárloval):
XP-t vásárlok véleménye:
- áttekinthetőbb
- stabilabb,mint a korábbi verziok
- szebb, jobb az összhang a géppel,nem kell annyi drivert külön telepiteni
- kevesebb ujrainditás
- sokkal tetszetősebb,mint akár a ME,akár a 2003... (nemtom mi a francér probálták ki) - ergo szebb :)
- mostmár elég olcso ahhoz,h megvegyék, kb. annyit is ér,mint manapság (ez 2006, juniusi vélemények - az árak változok városonként,mindenki keressen utána a 2006 juniusi áraknak,nekem sincs meg)
vista kérdés a tanfolyami csoporthoz dec.-ben:
miért alkalmaznának vistát? (Rc2-es verzio kiadva mindenkinek)
válaszok:
- nagyon jol néz ki
- tetszenek az ujitások (indoklás elmaradt természetesen,h mikre is gondol)
- jobb memoriakezelés (kicsit mélyebben is jártas személytől)
- stabil, nem igényel sok ujrainditást,mintha minden automatán müködne
- "stabil, nem fagy ki minden szarér" (szo szerinti idézet)
- mindent megtalált,felismert, csak progikat kellett rá telepieni (sulinetes gépre telepitett vista-rol van szo,azért ez fontos,h sulinet - mily meglepö)
az én véleményem:
várok 1 évet,addigra az ára is leesik,akkor TALÁN megéri... addig még 1x telepitek vistát, de ha akkor is kiakasztom,akkor XP marad...
a driverek és kompatibilitási problémákrol nem is beszélve...
és én használom a winfost, nemcsak játékfuttatásra használom... sztem ez elárul mindent :) -
#12532 Francba. :( -
#12531 Szerintem Windows Vista Enterprise váltózat lesz elérhető Campusban.
Itt olvastam (már ha jól értelemezem az oldalt)
link -
Newfronter #12530 "emulált "aero felület XPre" is van"
Attól nem vagyok elájulva....
"a winFS kellett vna bele,de nagyon!!"
Ha programozó vagy megértem. Amúgy semmi különbséget nem vennél észre....
Amúgy a Vista ugyanakkora lépés mint régen az XP, bárki bármit is mond, csak egy kicsit nézze át a helyzetet. Egyik legnagyobb lépés a .NET integrálása kernel szinten, és ez miért jó? Mert majd a legtöbb program .NET-es lesz.
Na és a Vista nem szőke nő... "A belsejét nézzed ne amit a külső takar!" -
#12529 a doboz jol néz ki,de BG aláirása elrontja az összképet :)
és bár a mai napig nem igazodok ki a vistán (mer már pár reinstallon tul vok,hála a kékhalálainak,amiket max 2 nap alatt "összeeszkábálok"), és bár emulált "aero felület XPre" is van, azért mégse adnék ki érte ennyit...
főleg nem ugy,h az aláirás miatt kerül annyiba,mint 1 tök tiszta winfos... azért,mert koppintanak??? azért nem vok elájulva...
a winFS kellett vna bele,de nagyon!!! (ez csak saját vélemény)
a memoriakezelésével viszont tökéletesen elégedett vok,ha nem a vista fagy be (hanem akármi más progi),akkor az nem okoz kék halált önmagában :)
de kivi vok, BG valaha is eljut-e a különféle koppintáson kivül a BeOS stabilitási,és tényleg erőforráskimélő szintjére...
kivi vok a kövire (ha lesz 1általán),de amig nincsenek normális driverek,márcsak 1x teszem ujra a vistát,aztán maradok az XPnél...
ez persze csak az én véleményem tükrözik,és mint tudjuk, ugyanaz a szőke nő nem jön be minden létező pasinak :) (kb. ez a helyzet a vistával is,csak globálisan,és nemtől függetlenül) -
#12528 Nem tudja senki? -
#12527 Nem lehet más OP rendszerre átrakni! Vedd meg a Vistát! -
#12526 Valaki már rábírta vista alatt a logitech kormányát hogy működjön játék alatt a FFB? :D -
#12525 Tudja valaki, honnan lehet letölteni a Vistában lévő sakkjátékot (Chess Titans)? Hogy ne csak a Vistán lehessen futatni. -
#12524 Tetszik, elfogadnám. :) -
#12523 dohh ... bár vennem már nemkell , de ha vennék akkor ilyet! -
#12522 Azt tudja valaki,hogyan tudok olyan felhasználót létrehozni,hogy csak hálozaton tudjon bejelentkezni.Tehát induláskor nejelenjen meg a bejelentkező résznél.Ez lehetséges egyáltalán???? -
#12521 Info a Java-ról: link -
Gipsz75 #12520 nekem a control panel része nem működik, értékre meg kb. ua. mint a guru3d-n található driver-ek... -
EasyLife #12519 vistában van java alapból? és ha nincs milyet lehet feltenni hozzá?
-
#12518 Igen: Szar. -
#12517 Vannak már tapasztalatok a hivatalos nvidia driverről? -
#12516 Várd meg amíg elkészül (ha egyáltalán lesz) Vista kompatibilis driver. -
#12515 Alapból olyan ha a gép bírja. -
#12514 valaki talállt már arra megoldást,hogy mikor indul a vista ne blokkolja a logitech egér szoftverét? -
mardal #12513 Hy.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy felraktam ma a vistát kipróbálni.Régebben láttam hogy ebben már olyanok az ablakok mint a mac rendszerben.Ezt csak akkor tudja a gép ha elég hozza a hardwer vagy be kell állítani? -
#12512 Amúgy ha lesz Campus-ban Vista, akkor az melyik lesz?
Esetleg lehet választani a verziók között különböző árért?
Mert nekem az Ultimate kell. -
#12511 Háttérkép helyett videó mekkora baromság.
DX10-et XP-re!!!!! -
#12510 Kiderültek, hogy mik lesznek az első Ultimate Extras-ban Katt!