Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már nem szügséges alkatrész vásárolni az OEM-s XP-hez.Te mint rendszer épitõ felteheted az op rendszert,de rá kell ragasztanod a gépházra a hologramos matricát. Kb 2-3 honapja vettem meg a Home verziot kemény 27 papirért.
Mr Manson
maradj az XPnél (egyenlõre)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Azért az röhej, hogy a Vista userek alteres driverekkel tudják használni a Creative kártyákat csak ... és nem egyszer volt ilyen W98 vagy XP alatt is.
Amúgy olyan 24-26e lesz az OEm Home Basic, és picivel több (?) a Home Premium.
Mivel a Business egy árban lesz az XP Pro-val, az meg most 38-43e OEM-ben, valahol félúton kell lennie a Basic és Business között. Talán 32-33e? A sima Home Basic nem tudom mennyire van szétbutítva?

Ha nincs hozzá meg a hologramos matrica, akkor nem legális. Ha OEM és neincs meg hozzá a számla, plusz az alkatrész, amivel vetted, akkor sem legális.

nekem az xp-m "eredeti", szereztem hozzá ingyen legális serialt amit gond nélkül elfogad bármi bárhol szval van ingyen egy legális xp-m 😊

agyhalál
Creative sajnos mindig is téli álmot aludt a driverei felett, arról nem is beszélve, hogy a régebbi termékeiket nagyon hanyagolják. De minek vegyek Audigy 2-nél jobb kártyát, amikor a 4 forradalmi változást nem hozott a 2-höz képest, az X-Fi meg biztos akadna az nForce 4-es lapommal. Ha jól láttam Logitechnél sem különb a helyzet setpointtal kapcsolatban.
Ha teszem azt kb. 20ezer Ft környékére lefaragnák az OEM Vista árát, még meg is venném, fõleg ha tudom, hogy pár évig nem kellene újabbat vásárolnom. Bár érdekes módon a mostani XP Pro HUN-omat is eredeti regisztrált példánynak ismeri fel a Microsoft annak ellenére, hogy fogadni mernék, rengetegen használják ezt a kulcsot.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

scs17
ha Vista RC2-n fognak menni a játékok akkor maradok Vistánál ha meg nem akkor sajna váltás vissza XP-re 😞 . Reménykedni szabad :-B

Optimista vagy 😄
Én örülnék ha a Vista "eljövetele" után 2-3 hónappal már jó driverek lennének, mondjuk Creativnek meg úgy is kell megint fél év minimum ...

Mi található meg a Tigerrben az újításokból? remélem nem a felületre gondolsz, mert sírvafakadok.
Amúgy mint írtam a 64 bites Vista jobban megy a gépemebnszemlátomást, mint a 32 bites XP.

scs17
ja jó lenne 😊

Evogordon
Este? Akkor már remélem holnap kint lessz a torrenten is 😊

Mr Manson
este a connecten a tesztelõknek

Azért én nem vagyok elájulva a vistától. Egy idõben macet használtam tigerrel amiben már réges-rég megtalálhatóak az "újítások" nagy része. Másfelõl nálam egyáltalán nem tûnt gyorsabbnak egyik alkalmazás sem. Majd meglátjuk mire lesz képes.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem fogom sajnálni rá a pénzt mert szerintem kegyetlen jóra sikerült már most így is,hogy csak tesztverziót használok szuperul mûködik!Az XP közelsem volt ilyen stabil mint a Vista.
OFF
tipp😛róbáljátok ki az Obliviont,hogy fut Vista alatt.Tuti tapasztaltok sebességnövekedést a korábban használt(számomra sosem tetszett igazán)xp-nél.

★ 汤姆 李

Evogordon
Nah hol van már az RC2 😊?

Sõt,ha jobban áttanulmányozod az oldalt akkor megtalálhatod,hogy melyik build milyen progival kompatibilis!Külön buildokra van osztva.Amit én linkeltem az összesített lista!

★ 汤姆 李

LeonSilver
Azért kíváncsi leszek erre az egészre.Nemakarom elkeseríteni az MS-t de hát mint tudjuk eddig az összes védelmet így vagy úgy de hatástalanították különféle emberkék.
Ettõl függetlenül én is megfogom venni majd.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Total Commander 6.55 hu.Ez jó build 5600-hoz.Itt 1 link ahonnan elérhetsz bármilye Vista kompatibilis programot bár azthiszem jelen pillanatban nem mûködik az oldal!!link:http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Build_RC_1_Software_Compatibility_List

★ 汤姆 李

februárra

BaziJoe
Sziasztok azt tudja valaki ,hogy normális Driverek mikorra várhatók körül belül??

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Mr Manson
a Vista Ready

6.55

csipcsala
Milyen Total Commander megy vista rc1 (5600) alatt?

Olyan még nem volt soha, hogy ne legyen vhogy feltörve.

grebber
Simán feltörtik nemtudom mit kell parázni!

Next PC upgrade: 2022

Zsoltika 007
Engem nem izgat. Úgyis leszedem torrent oldalról. A hivatalosan kapott kulcsot meg elfogadja és lehet aktiválni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nem lesz kevés 50-100 e fõre engedély? 😄😄😄

40-80ezer Ft között/körül lesznek a különbözõ változatok, OEM olcsóbb.

Ez komoly?Tényleg így lesz?Meg fogom venni!!!!!!Az tuti.Mi lesz az ára itthon?

★ 汤姆 李

SLI-képes!Nah ebbõl 2db az MSI alaplapomba jól jönne.Pedig kelleni fog majd egyszer tuti<#felkialtas>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Zsoltika 007
Na most olvasom. Mûködni fog a beta2/rc1 kulcs az rc2 verziónál is. <#taps>
Forrás

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Az tök mind1. Megoldják.

Mr Manson
Itt nem az aktiválásról van szó hanem a "hitelesítésrõl"!

Bizony <#nyes>

Zsoltika 007
Igen. Még rémlik hogy anno az aktiválás bevezetésével is azt hangoztatták hogy vége a warez verzióknak. <#nyes>

LeonSilver
Minden eddiginél szigorúbb szankciókkal bünteti a Microsoft azokat, akik a Vista illegálisan beszerzett változatát használják. A kalózok harminc napig csak a funkciók egy részéhez férnek hozzá, aztán már csak szörfölni tudnak, aztán már azt sem.

A teljes cikk (többek között) ITT olvasható!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Védelem neve: Módosítsdaregitrymésírdátasorom.<#nyes>
Mint tudjuk, az MS csak látszat kedvéért tesz bele valamit, hogy befogja a jogvédõk száját.

Elvileg ma RC2... kivi leszek rá, fõleg hogy benne van-e még a bugom. 😄
BaziJoe
Kiváncsi leszek milyen védelem lesz a Vista-n és mikkorra törik fel??

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Mr Manson
Nem tudja valaki nvidia mikor jön ki "mobil" VGAkhoz driverrel?
Notebook-omban Go7600 van és nem birom életre kelteni!

LeonSilver
Hát elõször is ha tovább látnál az orrodnál akkor észrevennéd a két smilet a hsz végén.Mégis mit gondolsz miért került oda??Gyenge humor?Lehet.De tudod hülye kérdésre hülye válasz.

agyhalál
Inkább tanulnál meg írni és fogalmazni, ahelyett, hogy a gyenge humorodat csillogtatod.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

LeonSilver
Hát azé nem.Mer a zikszbokszra ha felteszed a cdt akkor fentvan rajta.Csak könnyen leesik ... <#idiota> <#kacsint>

asysoft
X360 processzora PowerPC alapú, a Visták meg ugye X86(-64)-esek... Tehát lehetetlen felrakni.

/*WTF?!*/

Extraboy
Valaki nem tudja veletlen, hogy lehetseges-e Xbox360-ra felrakni Vistat? Mert ugy hallottam, hogy linuxot fel lehet ra pakolni, es igy hirtelen elgondolva, eszmeletlen jo "gepet" lehetne kapni, ha erre az alapbol nagyon eros configra fel lehetne telepiteni a Vistat. Esetleg valaki hallott ilyesmirol? Vagy teljesen megvalosithatatlan?

Zsoltika 007
32 biten sem. Bár lehet mégsem a vga driverek miatt ilyen lassú minden játék vista alatt.

nálam nvidia sem nyert 64 bit-en<#mf1>
Nekem sem, vonjuk meg az ATI-tól a WHQL minõsítést!<#idiota>
scs17
nekem nem 😞

nekem is ati van és megy rendesen minden😊

scs17
viszont jónéhány embernek akinek ATI videókártyája nem fut jól az ATI RC1 Driver Vistára és azok körében nem marad népszerû 😛 . Ezér lenne jó egy Driver RC2-re is 😛