40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • gergi42
    Itt a forrás
  • Mikiller
    Erről a verzióról tudtok vmit mondani, érdemes leszedni? 5.-én jött ki.Microsoft.Windows.Vista.Business.Upgrade.READ.NFO-XiSO
  • djcom
    Nálam működik.
    Kll hozzá egy crack:)
  • Zsoltika 007
    Forrás?
  • gergi42
    Valakinek sikerült kezdenie valamit a weather gadget-tel? Álitólag valami jogi gond miatt nálunk nem fog működni. Tud valaki vmilyen megoldást?
  • Zsoltika 007
    Meg lehet próbálni frissíteni a punkbustert és run as admin-al futtatni. (Esetleg kompatibilitás módokat végig zongorázni)
    Nekem így ment a 2142 demoja. (a bf2 punkbuster file-al lett frissítva és működött)
  • Evogordon
    Akkor nem lehet semmit se csinálni a BF2-vel hogy működjön? :S
  • Zsoltika 007
    Akkor a hálózati kártya tulajdonságainál be kell állítani. Nekem is alapból 10mbitesre teszi install után a régi Marvell lan kari.
  • BaziJoe
    Én is erre gondoltam de Lan partin votunk és csak nekem irt ki 100-ast bár az átviteli sebesség nem volt kevesebb mint másé????
  • Zsoltika 007
    Gigabites átvitel csak akkor lehet ha mindkettő hálózati kártya vagy a switch támogatja. Ha csak kábelmodembe/mezei routerbe dugod akkor nem lesz az.
  • BaziJoe
    Sziasztok azt tudja valaki,hogy nforce4-es alaplapon van e már 1000 Mbit-es müködö driver?? mert amit a Vista alapbol telepít az megy rendesen de csak 100-on.Legalábbis mindig ezt irja ki.
  • urbijoe
    valakinek müködik még a 30 napos hosszabbitás?
    mert nekem egyszer müködött ,plusz 30 nap lett,de már nem jo mert ugyanugy 10 napot ir
  • bon
    A licensz automatikus frissül évente, addig amíg a szerződés szól. Utána meg reméljük hogy meghosszabbítják (egyszer már volt hosszabbítás)
  • Mr Manson
    jan30
  • Rick4U
    Valaki meg tudja mi a Windows Vista hivatalos megjelenési ideje ?
  • Mr Manson
    ugyan ez a baj, de állitólag gond nélkül megy

# Battlefield 2 & Special Forces (Run BF2.exe in Win XP compatibility mode and check admin priv too)
  • dotkom
  • Evogordon
    Valaki játszott már vistán a battlefield 2-vel? mert nekem minden oké feltelepűl stb.. de mikor lépnék fel egy szerverre csak tölt és tölt és tölt...
  • FLeK0
    jobbklikk, run as administrator.
  • Xniper
    Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy néhány program telepítéséhez rendszer adminisztrátornak kell lenni, én az vagyok, mivel ez az egy acc van a gépen, és mégis néhány program kiírja hogy rendszeradminisztrátori joggal kell rendelkezzek így nem települ. Nem tudjátok, hogy ezt a hibát hogyan lehet kiküszöbölni? előre is köszi
  • jozsfm
    Köszi. Akkor gondolom évente meg kell ujítani a szerződést/új termékkulcsot kell igényelni, nem?
  • bon
    2008. március 30-ig szól ha jól tudom, amúgy www.campus.hu vagy www.tisztaszoftver.hu
  • jozsfm
    licenszről
  • jozsfm
    Nekem erről a Campus licenről lenne egy kérdésem. Ez a termékkulcs amit adnak az "örökre" szól vagy időben le van limitálva -mondjuk x hónapig müködik csak?
    Köszi!
  • Mr Manson
    akkor ok :D akkor megértem
  • gergi42
    Na jó, de én még 512-vel nyomom... :)
  • Mr Manson
    memózabálás logikus is ... de én nem látok ezzel bajt!
  • gergi42
    Amúgy kinek mi baja a 64bites verzióval? Nálam problema nélkül megy és driver/progi szinten is napról napra javul a helyzet. Meglepő módon több memóriát eszik, mint a 32-es, de ez az egyetlen hiba amit fölróhatok.
  • Zsoltika 007
    Nekem 1 hétig bírta aztán össze is rogyott. Én elhiszem hogy szar volt neki. Pedig nem gányoltam semmit.
  • Newfronter
    Hát ha nem Vista kompatibilis egy program... mást nem nagyon várhatsz. :)
    Főleg ha a program olyan területre nyúl, ahova nem kellene...
  • soulhunter
    dikkkkk!!! megvolt az 1. kékhalálom a vistában :) nem is tom,mé vártam mást :D

feltettem a namo webeditor 2006-ot, a trial verzioban még ment...
    aztán crackeltem, aztán kék halál... (XP alatt ment simán)

feltettem a dreamweaver 8.0-t (8.0.7777 v mi a rák a pontos verzioja)
    crack,és inditás...
    ugyanugy befagyott... :D
    aranyos... :D
  • autoszimulator
    Ez is érdekes, mert nekem majd 2 hónapja van a Vista, mindennapi használat alatt, és ez alatt értek mindent, játékot, vagy akár programozást, és egyszer sem volt kékhalál, de még csak le sem fagyott úgy, hogy a rendszerkezelővel ne tudtam volna megoldani a problémát.. S mivel egy 200 GB vinyót is kellett hazavinnem, annak a 180GB-os tartalmát is gond nélkül átmásolta..
  • [HUN]FaTaL
    Sziasztok! Van értelme egy ilyen gépre feltenni a cuccot: ASUS p4p800SE, p4 2,8ghz, 1,5GB DDR(266mhz), Radeon 9200?
  • lck
    Egy kis Vista fika
  • trogerzsiger
    Hello!

a vistában a vezeték nélküli netet hogy kell beállítani? vagy egyzserűen beállítja megának?
  • Mr Manson
    Nekem még nem nagyon volt gondom vele. Kivéve BF2 (az PunkBuster miatt szarakszik).
    Kódolás, irás stb... minden jó! (Bár alaplapi NVIDIA Driver hiányzik nagyon)
  • dester
    "köszi de kihagyom. maradnék a rókánál"

Attól még ki lehet próbálni, ha másért nem pl. az IE helyett lehet használni, ha valamihez az kell.

"Ajajjj"

Ez pontosan mit akar jelenteni?
  • CUCLI
    köszi de kihagyom. maradnék a rókánál.
    Maxtreme: nálad láttam egy képet amin a tálcán ff van :P. mesélj kérlek :DDD
  • janos666 #12639
    Miért nem állítottad meg az órát addig míg biztos hogy meg lehetett? Nem raktál fel valami updatet?
  • janos666 #12638
    Ajajjj