40038
-
gergi42 #12677 Itt a forrás -
#12676 Erről a verzióról tudtok vmit mondani, érdemes leszedni? 5.-én jött ki.Microsoft.Windows.Vista.Business.Upgrade.READ.NFO-XiSO -
djcom #12675 Nálam működik.
Kll hozzá egy crack:) -
#12674 Forrás? -
gergi42 #12673 Valakinek sikerült kezdenie valamit a weather gadget-tel? Álitólag valami jogi gond miatt nálunk nem fog működni. Tud valaki vmilyen megoldást? -
#12672 Meg lehet próbálni frissíteni a punkbustert és run as admin-al futtatni. (Esetleg kompatibilitás módokat végig zongorázni)
Nekem így ment a 2142 demoja. (a bf2 punkbuster file-al lett frissítva és működött) -
#12671 Akkor nem lehet semmit se csinálni a BF2-vel hogy működjön? :S -
#12670 Akkor a hálózati kártya tulajdonságainál be kell állítani. Nekem is alapból 10mbitesre teszi install után a régi Marvell lan kari. -
#12669 Én is erre gondoltam de Lan partin votunk és csak nekem irt ki 100-ast bár az átviteli sebesség nem volt kevesebb mint másé???? -
#12668 Gigabites átvitel csak akkor lehet ha mindkettő hálózati kártya vagy a switch támogatja. Ha csak kábelmodembe/mezei routerbe dugod akkor nem lesz az. -
#12667 Sziasztok azt tudja valaki,hogy nforce4-es alaplapon van e már 1000 Mbit-es müködö driver?? mert amit a Vista alapbol telepít az megy rendesen de csak 100-on.Legalábbis mindig ezt irja ki. -
#12666 valakinek müködik még a 30 napos hosszabbitás?
mert nekem egyszer müködött ,plusz 30 nap lett,de már nem jo mert ugyanugy 10 napot ir -
#12665 A licensz automatikus frissül évente, addig amíg a szerződés szól. Utána meg reméljük hogy meghosszabbítják (egyszer már volt hosszabbítás) -
#12664 jan30 -
Rick4U #12663 Valaki meg tudja mi a Windows Vista hivatalos megjelenési ideje ? -
#12662 ugyan ez a baj, de állitólag gond nélkül megy
# Battlefield 2 & Special Forces (Run BF2.exe in Win XP compatibility mode and check admin priv too) -
#12661 #12642 -
#12660 Valaki játszott már vistán a battlefield 2-vel? mert nekem minden oké feltelepűl stb.. de mikor lépnék fel egy szerverre csak tölt és tölt és tölt... -
FLeK0 #12659 jobbklikk, run as administrator. -
Xniper #12658 Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy néhány program telepítéséhez rendszer adminisztrátornak kell lenni, én az vagyok, mivel ez az egy acc van a gépen, és mégis néhány program kiírja hogy rendszeradminisztrátori joggal kell rendelkezzek így nem települ. Nem tudjátok, hogy ezt a hibát hogyan lehet kiküszöbölni? előre is köszi -
jozsfm #12657 Köszi. Akkor gondolom évente meg kell ujítani a szerződést/új termékkulcsot kell igényelni, nem? -
#12656 2008. március 30-ig szól ha jól tudom, amúgy www.campus.hu vagy www.tisztaszoftver.hu -
jozsfm #12655 licenszről -
jozsfm #12654 Nekem erről a Campus licenről lenne egy kérdésem. Ez a termékkulcs amit adnak az "örökre" szól vagy időben le van limitálva -mondjuk x hónapig müködik csak?
Köszi! -
#12653 akkor ok :D akkor megértem -
gergi42 #12652 Na jó, de én még 512-vel nyomom... :) -
#12651 memózabálás logikus is ... de én nem látok ezzel bajt! -
gergi42 #12650 Amúgy kinek mi baja a 64bites verzióval? Nálam problema nélkül megy és driver/progi szinten is napról napra javul a helyzet. Meglepő módon több memóriát eszik, mint a 32-es, de ez az egyetlen hiba amit fölróhatok. -
#12649 Nekem 1 hétig bírta aztán össze is rogyott. Én elhiszem hogy szar volt neki. Pedig nem gányoltam semmit. -
Newfronter #12648 Hát ha nem Vista kompatibilis egy program... mást nem nagyon várhatsz. :)
Főleg ha a program olyan területre nyúl, ahova nem kellene... -
#12647 dikkkkk!!! megvolt az 1. kékhalálom a vistában :) nem is tom,mé vártam mást :D
feltettem a namo webeditor 2006-ot, a trial verzioban még ment...
aztán crackeltem, aztán kék halál... (XP alatt ment simán)
feltettem a dreamweaver 8.0-t (8.0.7777 v mi a rák a pontos verzioja)
crack,és inditás...
ugyanugy befagyott... :D
aranyos... :D -
#12646 Ez is érdekes, mert nekem majd 2 hónapja van a Vista, mindennapi használat alatt, és ez alatt értek mindent, játékot, vagy akár programozást, és egyszer sem volt kékhalál, de még csak le sem fagyott úgy, hogy a rendszerkezelővel ne tudtam volna megoldani a problémát.. S mivel egy 200 GB vinyót is kellett hazavinnem, annak a 180GB-os tartalmát is gond nélkül átmásolta.. -
#12645 Sziasztok! Van értelme egy ilyen gépre feltenni a cuccot: ASUS p4p800SE, p4 2,8ghz, 1,5GB DDR(266mhz), Radeon 9200? -
#12644 Egy kis Vista fika -
#12643 Hello!
a vistában a vezeték nélküli netet hogy kell beállítani? vagy egyzserűen beállítja megának? -
#12642 Nekem még nem nagyon volt gondom vele. Kivéve BF2 (az PunkBuster miatt szarakszik).
Kódolás, irás stb... minden jó! (Bár alaplapi NVIDIA Driver hiányzik nagyon) -
#12641 "köszi de kihagyom. maradnék a rókánál"
Attól még ki lehet próbálni, ha másért nem pl. az IE helyett lehet használni, ha valamihez az kell.
"Ajajjj"
Ez pontosan mit akar jelenteni?
-
CUCLI #12640 köszi de kihagyom. maradnék a rókánál.
Maxtreme: nálad láttam egy képet amin a tálcán ff van :P. mesélj kérlek :DDD -
#12639 Miért nem állítottad meg az órát addig míg biztos hogy meg lehetett? Nem raktál fel valami updatet? -
#12638 Ajajjj