40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Laci82
    Csak még annyi,hogy áldja meg a jóisten a Billi fiút,hogy ilyen szépen lehúzza az embert ha azt akarja ,hogy 30 nap után is normálisan fusson az újabb "remeke"
  • Laci82
    1 hét múlva én nem crackelek,hanem megveszem.
    Komolyan mikor meghallottam hogy elkezdik készíteni a Vistát elkezdtem rá spórolni.
    Utcazenészenek álltam,eladtam a még megmaradt családi örökségeim.
    Most hogy nemsokára megjelenik végre,már nagyon várom,ülök 25-öd magammal a hajléktalanszáló egyik szobájában és időnként írok a fórumba a Vista kompatibilis 486-os gépemről.
  • gergi42
    Jelenleg még nincsenek egyszerű crackek, de várj egy hetet... ;-)
  • endiboy
    nekem is nod32 van, a 2.7-es verzio, és nem blokkolja
  • gergi42
    Ott valami gond lesz, védelmi szoftvert nem kéne, hogy blokkoljon az uac. De ez is csak azt bizonyítja, amit már régen mondok, sog gyártó túl hamar jött ki a Vista komp.-nak titulált progijával, és itt az eredménye. Én először az Avast szintén "Vista komp." verzióját próbáltam, aztán kék halál. A Kasperskyre is az van írva, hogy fully supported, de a rendszer nem is engedi telepíteni. Szóval kicsit el van ez kapkodva. Próbáld meg újratelepíteni, talán használ. Ha nem, akkor lehet jobban jársz, ha vársz egy kicsit. A Win. firewall egész működőképes, antispywere meg van egy halom vistára is. Vírus fronton meg reméld a legjobbakat. Jelenleg én sem használok semmi ilyesmit, és eddig még nem volt gond (kop kop kop)
  • Laci82
    Sziasztok.
    Valaki tud működő aktivációs cracket a Bill Gates verzióhoz?
    Olyanra gondoltam amivel nem kell 800 filet kicserélni,meg hasonlók.
    Előre is köszönöm,ha linkben külditek akkor meg pláne
  • Mr Manson
    nya ... tettem gépbe 2x1GB DDR2 800as ramot.
    Nem kicsit gyorsult 64 bites Vista ... telefonos aktiválás ... BF2 telepités.

WinXP SP2 kompatibilis mód - Admin jogok

BF2 csont nélkül megy! PBvel mindennel ...
  • [OP]Freedom

Sound Blaster Audigy Vista Beta Driver

Date added: 2007-01-14 04:13:50

Elég uj remélem sokan hasznát veszitek!

Sajna nekem nem audigym van!

Sok sikert!
  • Omega888
    Valaki tudja véletlenül hogy hogyan kell engedélyezni egy programot hogy induláskor ne blokkolja az uac.Értem itt pl a nod32-öt.
  • gergi42
    Amúgy fölösleges is volna telepakolni egy valgra való béta állapotban levő driverrel. Mert ha megnézes, még nagyon sok alapeszközhöz is csak béták vannak. Pl Ati videodriver olyan szinten kezdetleges még, h az openGL-még nem is támogatja. Na most volna értelme ilyent drivert rakni a Vista telepítőbe?
  • baca01
    vagy windows updateről ahogy eddig is ment pár esetben...
  • gergi42
    Ha most nincs benne az összes driver, az azt jelenti, hogy az sp2-ig már nem is lesz. A tisztelt júzer addig is töltse le őket a gyártó honlapjáról. :)
  • gergi42
    RTM=Ready To Manufactureing. Azaz gyártásra kész. Ebben már az ég egy adta világon semmi változtatás nem lesz, mert ahhogy Fleko is mondta, már futószalagon megy a gyártás. Minden módosítás, ami ezután jön, már csak upgrade. Tecknikailag tehát ez a végleges verzió, hivatalosan azért nem, mert az RTM kiadása és a tényleges boltba kerülés között van egy kis holtidő. De ha te megveszed a boltban két hét mulva, az bit szinten is ugyan az lesz, mint az RTM.
  • gergo66
    Csak az oprendszer kódja végleges, az összetevőket változtathatja a Microsoft, ezt többször megteszi akkor is, amikor frissítések jönnek ki a rendszerhez. A driverek nem a kód részei.
  • FLeK0
    Akkor nyilván hazudtak, hogy ne töltsék le annyian.
    RTM = final
    Azt sokszorosítják azóta, nem január 29-én fognak kiszarni több millió dvd-t vistával.
  • DjDano
    Maga a MS nyilatkozta, hogy a netre kikerült verzió nem tartalmazza az összes drivert... fölösleges vitatkozni
  • bon
    Nem lesz újabb váltózat, a netre kikerült az már a final verzió.
  • gergi42
    De igen, viszont csak a dobozosban. Az kb 3,8 Gb lesz, és egyszerre tartalamzza a 64 és 32 bites Vistát. Az OEM verzió lesz az olcsóbb, abban viszont választani lehet majd a két verzió közül. Méretben kb 2.5 Gb lesz. De a kérdésre is válaszolva: az RTM gyakorlatikólag a végleges verzió, annyival könnyebb csak a boltokba kerülőnél, hogy a december óta elkészült frissítéseket még nem tartalmazza. De azokat meg letöltheted majd a Windows Update-ról február 1-től. Az egész kb 5 mega.:)
  • scs17
    nem lehet h azért mert a 32bites és a 64bites driverek is benne vannak? (csak egy gondolat)
  • DjDano
    "ez a final szval ennél újabb már nemigen lesz egy ideig....(#idiota)"

Ez nem így van, a netre kikerült verzióban kb 1 gigányi driver van, míg a bolti verzió több mint 2 gigányi drivert fog tartalmazni! Ez azért elég lényeges különbség...
  • Evogordon
    Vistához van audigy se driver??
  • scs17
    Még 1.5 hónapja regisztráltam a technetre amin elvileg lelehet tőlteni a vistát meg az officet. A microsoft officehoz már küldtek egy érvényes kulcsot lol :D
  • Maxtreme
    Igen igen. Nekem is pont az hiányzik belőle hogy nem adhatom meg neki (felugró ablakba) hogy mi mehet ki, és mi jöhet be..
  • asysoft
    Azt azért nem mondanám, hogy nem konfigurálható rendesen. Írd be a start menübe, hogy Firewall with advanced security, aztán konfigurálhatsz kedvedre. Mondjuk én is inkább preferálnám a Kerio-féle "ha valami akar valamit, felugrik egy ablak" megoldást...
  • Maxtreme
    Windows Vista Boot Logo Generator 1.1 béta

Kipróbáltam, tökéletesen müxik :)
  • Mr Manson
    Elötte remélem teszt!
  • bon
    Ja amúgy xp-nél is az angol verzió megjelenése után jó pár hónappal jelent meg a magyar.
  • bon
    Márciusra igérik a Magyar verziót, utánna meg gondolom a magyar mui is megfog jelenni.
  • L2Goku
    akkor a Hun versio nemlesz ujabb ? csak magyaritas lesz benne ? xp nel nemigyvolt: )
  • bon
    Pedig elég türhető a gyári tűzfal.
  • Laci82
    Hellosztok.
    Tudtok tűzfalat ami megy alatta?
    A gyáriban valahogy nem bízom...oan kis gagyinak néz ki meg nem konfigurálható rendesen.
  • dotkom
    osztottal neki meghajto szamot (vagy nem tudom mi a pontos neve) es leformaztad? vagy mar ott se ismeri fel?
  • djcom
    Hali!

Akadt egy kis gondom.
    Vettem egy SATA vinyót(Maxtor)Az a gond, hogy a Vista nem akarja felismerni.
    Van már a gépben egy SATA vinyó, azt gond nélkül megismerte igaz az már akkor is benn volt amikor a Vistát telepítettem.
    Betettem az újat másik gépbe amin XP van és tökéletesen megy semmi gondja.
    Mi lehet a probléma?
    HELP!
  • baca01
    ez a final szval ennél újabb már nemigen lesz egy ideig....(#idiota)
  • gergi42
    Nincs még OGL támogatás a legújabb driverben sem, én tegnap töltöttem. Ha 64-bitást használsz, akkor meg még nem is lesz egy darabig.:(
  • L2Goku
    es meg mindig ez a Windows Vista BillGace Final a legujabb vers?
  • L2Goku
    re , valaki tud adni infot hogy Fut mostmar az a Kurva ati driveren a cs opengl ? vagy meg minidg nincs opengl cs be ? meg a Lineage2 c4 megye ?:D
  • gergi42
    Logolj be mint adminisztrátor. Ehhez először engedélyezd az adminisztrátor fiókot: Start menü/All programs/Accesories/Run, ahova írd be:control userpasswords2. Ezután Advenced fül, Advenced user manegmant. Ott jelöld ki a users-t, jobb klikk az Adminisztrátorra, properties, végül töröld a pipát a account disabled mellől. Okézz mindent, aztán kijelentkezés. Azután már be tudsz lépni Adminisztrator ként. :)
  • Xniper
    "jobbklikk, run as administrator. "

köszi szépen, ez így okés is, de ha nem exe-fájlt akarok futtatni, akkor nem engedi ezt a lehetőséget :( erre lenne valami megoldás?
  • gergi42
    Jah, valami crack-et én is találtam, az írja, hogy ez az rc1-es gadget, amiben még nem volt korlátozva. De egy halom parancssort kéne futtatni a cmd.exe-ben, aztán lehet csak crackelni. Csakhogy itt mindenféle errorokat írkál.