40038
-
#12757 Jó de ő most játék szemszögből nézi. Úgy meg tényleg nincs. Max az hogy támogatja a korhatár besorolást és letiltja a gamet ha a játék besorolása magasabb mint a megengedett. -
gergi42 #12756 Azért az avalon rejt némi kevés újítást a csilivili alatt. Amúgy igaza van a havernak, még korai átállni dx10-re, főleg hardver igények miatt. -
#12755 Nem szoktam innen linkelni de ez érdekes:KATT -
gergi42 #12754 Nope. Csak egyszer újratelepítettem, és a Windows mappa értelemszerűen foglalt volt. És minthogy nem akartam törölni a régi már bejáratott xp, inkább külön mappába tettem az újat. Sajnos a sors úgyhozta, hogy azóta mégis törölni kellett. -
#12753 ha az xp-t rakod elöbb aztán a vistát akkor automatikusan megycsinállja a vista a boot menüt és neked csak be kell állitani melyik induljon elöbb ,de azt a vista-ban is be lehet és akkor nem kell ez a progi -
gergi42 #12752 Ha DOS-ba akorod csak tessék. Használd a BCDEDIT.EXE-t, de szólok, MS bácsi nem könnyítette meg a dolgodat! :) -
#12751 De áruld már el mi a francért nem jó neked ha windows a mappa neve? Zavar vagy mi? -
gergi42 #12750 Így van, először érdemesebb telepíteni az xp-t, bármelyik partícióra, és aztán a vistát egy másikra. Különben az a progi amit mutatsz nem rossz, de még sok javításra szorul, ugyanis csak akkor mükszik, ha az xp a x/windows mappában van. Na most nálam xp a mappa neve, szal... -
#12749 Csak, így lehet megoldani, DOS-ba nem lehet? -
#12748 -
#12747 szerintem forditva kéne
elöször az XP aztán a VISTA -
Blue15 #12746 nekem is ez a problem! -
#12745 Ha a Vista-t feltelepítem a D:\-re és a C:\-men van egy XP akkor az XP és a Vista között birok választani az elején ? -
Blue15 #12744 és ezzel hogy állitsam?
előre is köszi! -
#12743 ezzel be tudod allitani:
-
Blue15 #12742 cső all HELP!!
föltettem az vistát és utánna az xp-t
és nem adja be a választómenüt!
hol álitsam be?
előre is thx.. -
#12741 én mindig hosszabitom 30 nappal és minden müködik -
tibike21 #12740 Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy kb 2 hónapja tettem fel a Vistát. Megcsináltam az aktiválás, de most valamiért felufrik a Genius liceszablak, és nem tudom elinditani a gépet csak rendszervisszaállitással. Valaki ha tud segitsen.
Köszi -
gergi42 #12739 Egyébként tudod aktiválni is, ha nem telepíted a validation updatet. Akkor Júliusig van egy aktivált Vistád. De kell vele dolgozni egy kicsit... :) -
jozsfm #12738 Köszi! Akkor ez a legjobb megoldás, nem? Melyik a legjobb? A Rearm patch? Bocsi, ezen a téren kicsit le vagyok maradva. -
FLeK0 #12737 lehet frissíteni
hagyjátok már ezeket a microsoft kamukat, fele sem igaz. -
jozsfm #12736 Egyvalamit nem értek: akinek "soha nem jár le a 30 napja" a vistánál, annak letölti a frissítéseket a windows update? Mert a microsoft azt nyilatkozta hogy az ilyen vista nem fog frissíteni, tehát előbb-utóbb elmaradott lesz. Namármost ha én mondjuk két év múlva felrakom a vistát 30 napra hogy eldöntsem, megveszem e, akkor egy lemaradt oprendszert kapok, ami csak a megvett kód beírása után válik naprakészé? Mert akkor ez gáz.... -
gergi42 #12735 Meg RAM,RAM,RAM!!! -
#12734 Nem tuning progi kell lol hanem normális VGA driver. -
Szaky18 #12733 Nekem problémamentesen futott a Hitman 4, bár kicsit lassabban, mivel Vista alá tudtommal még nincs videokártya-tuningoló progi és alapórajeleken játszottam. -
#12732 Január 30-án. -
#12731 Mikor jelenik meg a hivatalosan is végleges Vista? -
birno #12730 Köszi, megpróbálom. -
gergi42 #12729 Biztos van, de én nem sokat foglalkoztam még ilyennel.ebbe
Próbálj meg írni ebbe a topikba, talán ők tudnak jobbat. -
gergi42 #12728 Minden fog rajta menni emberek, csak adjatok neki egy kis időt! No meg RAM-ot ;-) -
birno #12727 Felmegy a Control panel, kb. 10 hibaüzenettel s nagyjából működik is, de csak kell lenni valami jobb megoldásnak. -
FLeK0 #12726 a halo2 menni fog rajta. -
#12725 Szép lassan de egyre jobban kezd felb@szni ez a vista.
Már kattogok hogy játszhassak már valamivel erre leszedem a Battlfeield2-őt az nekem nem megy.. Aztán jó lassan leszedtem a hitman 4-et feltelepűl de az se akar elindúlni. Nincs valami megoldás a hitman 4-re? Valaki jáátszott már vele vistán?? -
gergi42 #12724 De az update-ot akkor is ki lehet kapcsolni, anélkül meg nem tölthet rá semmit az MS. Olvasd az EULA-t!
Egyébként már most van egy validation update hozzá, ami kiszűri az RC2-es kóddal működőket. Nem kell telepíteni és kész.
Figyeld meg, hasonlóképp lesz ez az új crack-ekkel is. De nem akarok tippeket adni, még a végén felfigyel a BSA. :)
A megfelelő infokat mindenki megtalálja, ha rá szán 10 percet a guglira. -
#12723 Esetek töbségében szerintem már van vagy idővel úgyis lesz -
gergi42 #12722 Észrevétlenül? És ha nincs net a gépen? -
gergi42 #12721 Hát, megpróbálhatnád föleröltetni a 9500-as verziót. Persze a drivert nem, csak a Catalystot. Custom telepítést csinálj, úgy tudod állítani. De csak egy ötlet. -
#12720 Miért ne tudnának védekezni. Észrevétlenül feltelepül egy frissítés és máris műkődésképtelen a crack. -
gergi42 #12719 Hehe!
486 DX vagy MX? Úgy tudom, hogy MX-esen csak húzva fog menni... :DD
Viccet félretéve, nem a Billy fiún múlik, h nincs még kint crack. Valahol azt olvastam, hogy már kész van egy tök megbízható kis progi, de ugyanazért nincs még kint, mint a Vista maga. Kivárják amig a polcokra kerül, aztán töltik föl a végleges cracket, nehogy picipuha ugráljon. Amikor már több millió példányt eladtak, lehetetlen lesz vádekezniük. Most viszont még tudnának. -
birno #12718 Sziasztok!
Az a problémám, hogy egy 9200-es ati videokártyám van s ezekhez már nem adnak ki új drivereket s a Catalyst Control Center sem támogatja őket.
A Vista driver meg csak azzal van, azonban tv kimenetet is használok, így szükségem van rá, hogy szabályozni tudjam a megjelenítő eszközöket.
Anno RC1-nél felraktam a Control panel-t(ami kb. 10 hibaüzenettel ment csak fel) külön, de most már az sem tölthető le az ati oldaláról.
Ati Tray Tools sem vista kompatibilis még sajna.
Más programmal nem lehet váltogatni a megjelenítő eszközök közt?