40038
-
#37599 Nyugi, csak hülyültem :) Meg amúgy is muszáj lesz vennem, mert lassan jön a win 7 is... -
#37598 és azon kívül amit 3al ezelőtt kérdeztem nem tudjátok h lehet-e véglegesen lezárni 1 dvdt a vista beépített dvd írójánál, mert most van rajta 20 mb szabad hely és arra nem kell már semmi le kéne zárni :S -
#37597 Akkor használj XP-t. -
#37596 Nincs rá keret -
#37595 volt egy programom vagy vmi registry kulcsom xp re ami start menüből meg mindenhonnan letiltotta a gép kikapcsolást, megvan ugyanez vistára is vkinek?? -
#37594 1000ft egy hálókártya... -
#37593 Megoldás: másik hálózati kártya. Potom pénzért lehet kapni. -
#37592 Mert csak egy hálózati kártya van a gépbe, de az meg foglalt... -
Apocalipto #37591 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1035251678&no=37577]#37577 Vki?[/URL]
Windows 7-en egyébként ugyanez a helyzet. De viszont, le lekapcsolom áramról a gépet és meginnt bekapcsolom, és kiválasztom boot menüből a Vistát vagy a 7-et, akkor azt írja hogy resuming windows...szóval akkor félig működik ez, csak nem teljesen úgy ahogy kéne :S -
#37590 Miért csak USB jöhet szóba? -
#37589 Tudom hogy van, de azzal nem tudom használni. Csak USB jöhet szóba :/ -
#37588 Van rajta ethernet csatlakozás, és több ismerösömnél is azzal van használva. -
#37587 aha szerintem akkor a következő win reinstallnál 64 bitest rakok fel köszönöm -
#37586 64bites adobe flash player nincs, viszont a 32bites böngésző simán működik a 32bites flash playerrel. -
#37585 Halottam olyat hogy pl Adobe flash player nincsen 64 bit alá ? ez hülyeség ?
ugyan úgy feltudom rakni a 32 bites programokat is ?? -
#37584 Pl. lekezeli az összes ramodat, veszteni nem nagyon veszíthetsz, esetleg 1-2 program kompatibilitását. -
#37583 Mert? -
#37582 Sziasztok szerintetek érdemes felrakni egy 64 bites vistát az én konfigurációmra ?
és milyen különbségek lesznek a 32 és 64 bit között
Mit fogok veszíteni rajta és mit fogok nyerni ? -
Apocalipto #37581 K-lite codec pack -
EK1TEP #37580 Tudtok ajánlani jó codec packot Vista alá?
-
#37579 Nem megoldható -
#37578 Minek a kábelmodemhez driver? Kösd össze etherneten a géppel. -
Apocalipto #37577 Help?
Gondoltam kipróbálom már ezt a hűdejú energiatakarékos alvó módot....rákattintok a start menüben az ikonra, gép kicsit gondolkodik, majd "lekapcsol". Fél órával később próbálnám felébreszteni az alvásból (bekapcsológombot nyomtam meg, csak arra reagált)a gép elindult, de utána leállt. Meginnt elindult, meginnt leállt. Ezt ismételgette folyamatosan és nem ébredt fel. Az újraindítás gombra sem reagált. Csak úgy tudtam meginnt elindítani a gépet hogyha lekapcsoltam az elosztót.
Kérdésem: Miért nem ébred fel a gép alvó módból? -
#37576 Üdv!
Adott egy terayon tj 716x kábel modem... Amit adtak cd-t hozzá, azon csak 2002-es driver van és "természetesen" vistán nem működik :@ Neten keresgéltem, de ott is csak 2002-es drivert találtam :@ Ugye eszközkezelőbe próbáltam, de ott azt írja, hogy nem talál megfelelő drivert. De próbáltam setup.exe -vel (win xp kompatibilis módba is) de úgy se jó... Egyébként setup.exe -vel xp-n is voltak gondjaim. Ötlet? -
#37575 Akkor nem szereti a Vista-t. -
#37574 Probaltam ugy is mar, hogy futtatas Windows Xp SP 2 modba es akkor se indul. -
#37573 Jobb egérgomb az exe-n tulajdonságok kompatibilitás füll. -
#37572 és azt hogy? -
#37571 Régi játékoknál előfordul, hogy nem megy Vista alatt. Esetleg próbáld meg kompatibilis módban. -
#37570 A segítségeteket kérném! letöltöttem az Alias c. játékot (2004es), feltelepítem de nem hajlandó elindítani a Vista, egyből ezt írja ki:katt a nagyítóra, meg hogy Alias működése leállt, bejön egyből a súgó: Ha az Adatvégrehajtás megakadályozása szolgáltatás észleli, hogy egy program nem megfelelően használja a memóriát, bezárja a programot, és értesítést küld.
Próbáltam kikapcsolni ezt az adatvédelmi szolgáltatást, de ez a hibaüzenet fogad:nagyító -
#37569 ne állítsd le a gépet, hanem használd az alvás, hibernálás funkciókat. a kikapcsolás és reboot szükségtelen, ha a gép nem kéri (frissítések telepítése után kellhet például, de máskor nem nagyon) -
djAndrew #37568 Sziasztok!
Bocsánat ha nem teljesen ide tartozik ez a kérdés, de problémám van a vistával...
Van egy router és egy modem meg van 2 gép az egyiken xp a másikra most lett felrakva vista. Csakhogy nem akar futni a net rajta, mert a hálózatoknál azt írja hogy nem azonosítható hálózat csak helyi hálózat és az internet felé át van huzva piros x el a nyíl...
sehogy nem tudom összehozni a netet rajta...
ipconfig/all is megnéztem megvan az icím az átjáró cím stb.. em 169 el kezdődik. Szal elméletben megérkezik a cím...
Előtte xp volt rajta akkor olt net automata...
próbáltam statikus ipcímmel ugysem volt jo :/
Ötlet? :)
Előre is ty -
gabeszg #37567 Sziasztok!Vettem egy Hp DV51120eh típusú laptopot, gyárilag vistával van a probléma evvel csak az, hogy k*rva lassan tölt be(kb 1.5perc) mit lehet evvel kezdeni?A a ram méretének növelése jelentősen javítana a dolgon?Válaszotokat előre is köszi! -
#37566 Nem mindig valós adatokat közölönek a programok. Sőt eggyes beálíltásokkal növekedhet a téves észlelések száma. Ja meg a defender frissítése kártevő mintákat tartalmaz, az meg okozhat téves észlelést. -
#37565 Ezt a log file-t írta magának:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Definition Updates\{A73C5649-65E8-4634-B314-07A96D2382A3}\mpasbase.vdm.temp [L] Win32:Adloader-AC [Trj] (0)
Fájl sikeresen törölve...
Ehhez szóljatok. Azt hittem feltörték az update servert
-
#37564 Kizárt. -
#37563 Most meg lefrissült rendesen
Mi volt ez?
-
#37562 Először 1,2 megát ajánlott fel az update, most meg 12-őt
-
#37561 Avast a vírusírtóm. -
#37560 Sziasztok!
Most mentem fel az updatera, és a letöltött defender frissítés trójait jelzett!!! Nektek?