40038
-
Davesz224 #37639 Hello!!
Nekem az lenne a problémám, hogy nem - e tudja valaki, hogyan lehet a Vista Home Premium rendszerét visszaállítani a BIOS-on keresztül.
Ugyanis tegnap kikapcsoltam a gépet, még teljesen jól ment, ma meg ha bekapcsolom azt írja ki, hogy "Failed to start". Emiatt a fiókokat nem is jelzi ki csak a BIOS - t tudom kezelni.
Nagyon megköszönném a segítséget! -
#37638 ...kivéve scannerrel és webkamerával (és valószínűleg ezzel együtt az egész TWAIN rendszerrel, amit néhány digitális fényképezőgéptípus is használ a képek áttöltéséhez).
...és még ki tudja mivel, amibe még nem akadtál bele. -
#37637 valójában szépen műkszik... 3giga az egész
3napja tesztelgetem amivel csak lehet
-
#37636 Na ezért felejtős a házi barkács, fene tudja, hogy még mit szedtél ki amiről még nem tudsz és esetleg kell a rendszernek. -
#37635 Lenne egy kérdésem,
Vlite-al megbuherált Vista home magyar opit raktam fel, tökéletesen beállítgattam minden szép és jó...
kivéve..
Vlite-al kiszedtem a scanner, és mint utóbb kiderült webkamera támogatást
van e mód rá hogy ezeket visszafoltozzam? (van ghost-om ugyanerről az opiról csak teljesebb kiadásban) -
tompka #37634 Köszi. Ezek szerint kártékony fájlok :) -
#37633 Az lehetetlen mert xp-nél támogatta és Vistánál is oda van írva. -
#37632 Pucold le driver sweeperrel és tegyél régebbit, ez már nem támogatja a 7600GT-t ha jól tudom. -
#37631 a rendszergazdaként funkcióval telepítettem idáig is. A monitor drivert még megpróbálom. -
#37630 Telepítsd fel a monitor driver-ét hátha segít. A vga driver meg a jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként funkcióval telepítsd. -
#37629 Valaki válaszoljon #37620 mert nagyon fontos lenne. -
atyca #37628 Sziasztok!
Vista telepítés után felteszem a videokari driverét,majd az újraindítás után kb 10mp-ig látom az asztalt és kikapcsol a monitorom.Valakinek valami ötlete?(lentebb nem szerepel:2x1GB Kingmax DDR2-667) -
#37627 Köszönöm! -
#37626 felügyeleti eszközök/számítógép kezellés/lemezkezelés. -
#37625 Hol tudom átállítani a HDD meghajtóimnak a betűjelét?? -
atidnaB #37624 Sziasztok!
Nemrég telepítettem a Vistát,és utána aktiváltam is..De miután feltettem a Service Pack 1-et,az aktiválás odalett..A kérdésem,csak annyi lenne,hogy mielőtt aktiválnám a rendszert,telepítsem fel a SP1-et?..Vagy ez teljesen lényegtelen?..Mert,bármennyire is szeretném megoldani ezt a problémát,nem tudom..Segítségeteket,előre is köszönöm!.. -
#37623 Nekem nincs. -
tompka #37622 A system32 mappában van olyan fájl, hogy: host és History? Ilyet találtam a feladatkezelőben. Simán betudtam zárni. A kérdés: alap fájl, vagy kártékony fájl? Azaz törölhetem? -
#37621 Egyszer úgy is bekövetkezett volna :) -
#37620 Nem megy fel a megjelenítő driver, vagyis felmegy csak hiba van mert a monitort se lehet állítgatni mert az írja alapértelmezett monitor meg az adapter is ismeretlen. Hogyan tudom megoldani ezt a problémát? A legfrissebb driverrel a 182.08-ast szeretném feltenni. -
#37619 Én nem kapcsolom ki, előfordul hogy féletlen törlök tcmd-ben akkor jó, de általában shiftel törlök:D -
#37618 Én se használom, mióta létezik az első amit kikapcsolok rendszer telepítésnél a saját gépemen. -
#37617 jobbgomb a kukára, és delete.. és ha nem olvasod el, hogy mit kérdez, akkor nem kiüríti :)
én amúgy használom, de egy rendszerszintű undo jobban tetszene - sajnos az még macos x alatt sincs jól megoldva :) -
#37616 Én meg nem használom. :D (Btw, van még valaki aki használja a lomtárat?:D) -
#37615 Ezt a szemetes eltüntetést sose fogom megérteni. Nekem még 1x se sikerült. -
#37614 Jobb klikk az asztalon->Personalize->Change Desktop Icons -
#37613 ohh thx:D
Vista van,és egyik pillröl a masikra eltünt....a tökije..:D -
mikuc #37612 Gondolom Vistád van. :-) Nekem is elszokott tűnni. De a saját gépnél megtalálod. :-) -
#37611 SZiaszotk!
Hülye kérdés,de fontos lenne...eltüntettem a kukát az asztalról,hol találom meg,hogy vissza tudjam varázsolni az ikonját?:)
-
#37610 Hát akkor hálókártya :/ -
#37609 Tedd fel a frapsot. -
#37608 Ja... Ezt természetesen már próbáltam, de nem jó :|
-
#37607 Ne használj codec packokat, használj inkább Kmplayert. -
#37606 Üdv! Annyi lenne a kérdésem, hogy most váltottam Vista-ra, de az XP alatt Fraps-sal felvett .avi fájlokat nemtudom lejátszani, pedig már szedtem le többféle codec packot is, mi a megoldás?
Előre is köszi a segítséget! -
#37605 Tudom hogy csak XP-s driver van, ezért mondtam hogy próbáld meg Vistara feltenni a drivert hátha működik vele. :) -
#37604 Hát nem tudom. Majd akkor lehet beruházok egybe.
Ööö... Ehhez csak xp-s driver van. És az is 2002-es. Amúgy asszem 2005 körül felvásárolta a terayon-t a motorola, úgyhogy gondolom azért nincs hozzá frissebb driver :/ -
#37603 Sosem tudhatod mikor lesz esetleg még egy notebook, egy router szolgálhat tűzfalként is plusz nem kell mennie a gépednek, ahhoz, hogy a másikon netezni tudjanak. Az XP-s USB drivert kipróbáltad egyébként? Van, amikor működnek az XP-s driverek (Nem 5.1ben használt hangkártyák, hálózati kártyák, wifi adapterek stb.) -
#37602 Nem -.-" Csak mivel ha már vistához se jó a driver, akkor win 7-hez mér lenne jó?
Igen jól gondolod. De szerintem 2 gépért felesleges egy routert venni... -
#37601 Nem de a kutya sem akarja már az elavult ócska XP-t használni. Hálókártya helyett egyébként egy routert javasolnék, gondolom a hálózati kártya belső hálózatra van használva. -
#37600 Mert win 7-hez alapkövetelmény lesz a kettő hálókártya...