Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel már müködik.
Kössz:kopa1
ragobynara
Nah, senki nem tud megoldást? pl media playerbõl cd írásnál se érzékeli a dvd írómat... minden más, nero, stb mûködik rendesen.. :S

kopa1
Akkor várni kell a hivatalos Vista driverre, mert még nincs

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kopa1
Hüle! <#idiota> 2. találat http://www.poweriso.com/

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Kössz:Fatal
[HUN]FaTaL
daa? az nem tudom milyen kiterjesztés, valamelyik CD író programé én is szenvedtem vele régebben (nem a Vistanal) aztán mire megmondták melyik progié addigra már töröltem, de azóta már elfelejtettem! próbáld meg kideríteni melyik progival lehet dvd-re kiírni, vagy tölts le egy ISO formátumú vistat

http://goo.gl/gd6Zi5

Csacsi
Fujitsu Siemens Amilo A1650G

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szisztok!Tudna nekem valaki segiteni,letöltötem a "Windows Vista Business Full.daa" és nem tudok vele semmit sem csinálni.Remélem tud valaki segíteni,hogy mit kellene tenem vele.
kopa1
Milyen notid van?

Csacsi
De én manuálsian feltelpítettem, és például a hangot, meg a képernyõt beállításait tudom módosítani, csak a wifit nem tudom elindítani.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

soma22
nekem az adott progit nem telepitette, amivel ezek a gombok müködnének.
ezáltal nekem sem ment.
várni kell

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Csacsi
Hoppá. Szóval a notebookhoz kapott cd-t sem játsza le, vmilyen activex problémája van. Hiába engedélyeztem explorerbe mindet.

Csacsi
Sziasztok. Miért nem tudom bekapcsolni a notebookom a wifit? Nem reagál gombra, pedig eszközként fel van telepítve. Meg a notebookhoz kapott cd-t ki pls help.

stp4trick
ugyanez a problémám

a vista más hálózat kezelõ metodikát használ mint az XP
az XP-re kell telepíteni a vistás hálózatkezelést és elvileg akkor mûxik, lejjeb vannak linkek #18400 , azok egyikében van a pontos megoldás

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

kopa1
Megkérlek, hogy ezt is tedd be alá, vagy szedd ki a másikat mert ez egyben tartalmazza a játékokat, szoftvereket, stb... és angol nyelvû
Ez pedig a hardverekkel van megcsinálva, de kicsit szegényesebb!

Balumann
megvan :|

Balumann
ááááááá eltûnt a forum -om a faq-ból, és nem tom a linkjét.

Balumann
Frissítettem a FAQ-t! Beleraktam ezeket is.

Nézzétek meg, és ha van ötletetek, hogy mit kéne még beleírni, vagy átírni, akkor írjatok.

agyhalál
Hogy tudok Vista alatt hálózaton megosztani vagy teljes winchestert, vagy csak mappákat?
A Fájlmegosztás ablakban a Hozzáadás melletti menüben nem adok meg semmit és a Név/Engedély szintje marad alapbeállításon, majd így alkalmaztatom, akkor a hálózaton levõ többi gép látja ugyan a megosztott mappáimat, de beljebb már nem tudnak lépni. Gond lehet, hogy a többi gép XP SP2-t használ? Tûzfalat mindensetre kikapcsoltam.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Valaki nem tudja, hogy mitõl lehet az a hiba, hogy sok vista kompatibilis program telepítésénél kapom ezt a hibát: "Error launching installer" vagy "A megadott elérési út nem található" Ilyen pl. a Daemon-Tools, XFire és sok olyan program ami létfontosságú nekem. És ezek mind Vista kompatibilisek. Hozzáteszem, hogy rendszergazda vagyok.

Zsoltika 007
Nekem ne írjál én már nem vagyok itt házigazda.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

me and a monkey
Baluman !(Zsoltika 007) Ha gondolod, akkor ez mehetne a FAQ-ba, de talán még inkább a FAQ alá pirossal, a "Várható mejelenés stb...." már úgyis rég aktualitását vesztette...

Link a játékokkal

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

stp4trick
cs:source, stalker... mennek

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Nandusz
A kérdésem egyszerû lenne: szerintetek a 32 bites vistán minden jelenlegi játék elmegy, ami az XP-n is? Ugyanis nagyon kacsingatok a felé, hogy feltegyem. A 64 bitest elvetettem, mert arról igen rossz dolgokat hallottam kompatibilitás dolgában.
kösz a válaszokat

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

hellnight
Köszi szépen. Mûködik. Láma vok csöppet. Még tanulnom kell ezt a Vistat 😄
Még1x kösz.

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

bon
Az, hogy milyen verziót teszel fel a telepítés elején megadott serial dönti el. De ha nem adsz meg serialt akkor te is ki tudod választani, hogy melyik verziót akarod feltenni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hellnight
Üdv!
Volna egy kis problémám. Nemrégiben váltottam Vistara. A helyzet úgy áll, hogy azt hittem Ultimate-et tettem fel. Késõbb jöttem rá, hogy ez csak Business. Most viszont szeretnék feltenni 64 bites verziót. És itt jött elõ egy bizonyos porbléma. Telepítéskor detto ugyanaz a képernyõ fogad mint mikor a Business-t telepítettem fel. És nem tudom, hogyan lehetne akkor így feltenni egy másik Vistat. A 64-es Vistam majd 4 giga, szóval biztos nem lehet a régi Business verzió.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy Vistat hogyan telepítek akkor, ha már van a gépen egy másik vista? Mert kezd idegesíteni, hogy már 4 féle "Ultimate" verziót próbálok feltenni, de mindnél ugyanaz a képernyõ fogad. Lehet láma vagyok, de nem tudom mi lehet ez.
Aki tud segítsen lécci 😊
Elõre is köszönöm.

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

BaziJoe
Na olyan problémám van,hogy a windows media player nem játszik le dvd-t.
És azt írja modosítsak képernyõ beállítást.Ja és telepítettem K-lite kodek pakkot.Milehet a probléma????????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

ragobynara
Sziasztok, valaki tudna nekem segíteni? A windows dvd-készítõ progijával szeretnék 1 galériát csinálni, de nem látja valamiért a dvd írómat... pedig minden máshol mûködik, lemezkezelõbõl is látszik.. Beállítani meg nem tudtam sajnos.. valami 5let?

kopa1
Vagy az egészet vagy eggyiket se

joshua
Olyat lehet h ezt az UAC-ot kikapcsolom csak 1-2 programról? Mert nagyon zavaró h elinduláskor ezt mindig kihozza...

formázásnál lehet választani hogy vista-only legyen és akkor gyorsabban lehet rajta fileokat cserélni, vagy menjen mindennel, és legyen olyan mint régen.

Hello! Lenne egy olyan problémám, h Vistával (az oprendszer saját íróprogramjával) kiírtam egy dvd-t magamnak tele adatokkal, de azóta letöröltem a Vistát és most újra XP-m van. A gond az, hogy ezt a dvd-t ha berakom nem akarja olvasni a gépem. Mi lehet a baj?
Vista hálózati beállításokról szóló cikkek:

http://winportal.net/?id=31&highlight=h%E1l%F3zat

http://winportal.net/?id=14&highlight=h%E1l%F3zat

http://winportal.net/?id=647&highlight=h%E1l%F3zat

http://winportal.net/?id=807

Hátha valamelyik segít...

stp4trick
hali

nekem olyan problémám lenne, hogy míg 2 xp-s gép között mûködött, most xp vista variációban nem mûködik a hálózati megosztás, értsd: hiába hozok létre ugyanolyan munkacsoportot vistában és xp ben is, nem hajlandó mûködni és hálózaton látni egymást a két gép
mi a megoldás? bár az xp-s gép most wifis, de ez nem hiszem hogy gond lenne

nem hiszem hogy hardwer hiba, mert amig nincs felrakva az alaplap és a vga driver akkor normálisan mûködik a kikapcsolás és az újra indítás is

Hallottam olyan hírt hogy vkinél nem lehet elérnie vmelyik partíciót mert azt írja ki hogy hozzáférés megtagadva!
Ilyenkor vmiylen biztonsági cuccnál kell engedélyezni a meghajtót!
Aki tapasztalt ilyen az írja már le hogy hol kell beállítani!
Addig fel sem rakom a vistát!

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

köszi a segítséget

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

bon
Na így már másabb a helyzet mivel így kiderült, hogy nem k8n-es az alaplapod. Ehhez jó az nvidia oldalán lévõ driver.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=727
ilyen:k8n neo4-f

asysoft
Persze. A legfõbb, hogy mindegyikbõl a legújabbat használd (fõleg alcoholból, több embernek is újra kellett telepítenie a Vistát emiatt).

/*WTF?!*/

az nvidia.com-on olyat találtam hogy nforce4 series amd driver!
ez jó hozzá?
(ez az összes amd-s szériályú nforce4 hez jó nem?)

bon
Ilyen? link
Mert itt ezt írja: nVIDIA® nForce3 Ultra Chipset

nforce4 van nekem!

bon
A kulcs szó a chipkészlet. Az nforce3-at (ami a k8n chipkészlete) már nem támogatja az nvidia.
Közel se biztos, hogy mindent felismer a Vista.

Az msi k8n szériához miért nincs driver mert a k9n-hez van!
A k8n-t felismeri a vista?

köszönöm a hathatos segitséget.....röpke 79 órán belül már lesz Vista-m
ja, szinte
kopa1
http://microsoft.com/SECRET/FBI/vista_x86_Hungarian_with_legal_key.iso.torrent

EZ 100% HOGY MEGY!