40038
-
#27274 A tört vista jelent valami hátrányt használat közben? Saját gépen amúgy legális, és jó érzés, de nem sokra megyek vele, minden más lopott :D :C
Ismerős gépén viszont lefuttattam a nemrég belinkelt activatort, de nem sikerült a művelet. -
#27273 NAh ma mgvettem a Home premium kiadást OEM verziot és hát sokkal jobban érzem magam nem ilyen szar boot crakes vistam van. csak ennyit akartam tegyétek t is ezt! EREDETI WINDOWS sztem megéri a 26000ft árat -
r4pt0r #27272 Windows update. -
strebacom #27271 Egylinket légyszi!!! -
zoolee #27270 Egy fillérem sincs..:D Elvégre nem vagyok pénzkereső ember.:D
-
r4pt0r #27269 Neten van. De csak az ultimateval megy, és mivel ki van belezve lehet nem fog menni neked. -
strebacom #27268 Egy kérdés, van már valamilyen modolt vista, mert XP lézik 1000 féle, meg van a vistához HUN MUIPACK , egy linket aki tud megköszönném!!
ui: a tinyvistához kellene, de ha van valamilyen kherélt gyors vista az is kell..köszi!! -
#27267 Igen, és nekem bevált, de a korábbi veziók is. -
greenw #27266 naguon köszi BON. Te feltetted? -
#27265 Íme: link De ne feled, hogy még csak teszt változat, tehát előfordulhatnak problémák -
greenw #27264 Sziasztok. Szeretném telepíteni az sp1-et a vista-ra, a windows eredeti home premium (spanyol nyelvű), szóval elvileg nem lehet baj az sp1-el. Sehol nem találom az sp1-et, a windows update sem adja ki. Honnan lehet leszedni? Segítségeteket nagyon köszönöm. -
#27263 30ezer ft-od van? Mert annyiért is kapni egy 32bit-est. A 64bit-es telepítőt meg külön kell igényelni egy oldalon. -
zoolee #27262 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki nem tud egy 64 bites aktivátort? Mert nemsokára lejár a 30 nap és most nincs 50 rongyom OEM vistára. -
Astala Vista #27261 Próbáltam vele,,,nem jó -
devilk #27260 Lent van egy link, #27227
Használd:) -
Astala Vista #27259 Nem eredeti -
devilk #27258 Kérdés: Eredeti-e a Windows Pistád?:D -
Astala Vista #27257 Sziasztok!
Feltettem a Vista sp1-t nekem minden klappol se bug se semmi ,csupán csak annyi ,hogy újra visszaszámol azaz nincs aktiválva... az ide belinkelt aktivátor progikkal már probálkoztam ,de nem aktiválja...vki help.. -
szisz1987 #27256 köszi!
-
devilk #27255 thx már megvan:) -
TomBond #27254 Nálam a routernél (d-link) gyárilag a jelszó: admin volt jelszó pedig semmi. Próbáld meg hátha! -
devilk #27253 en nem találtam meg:S -
#27252 Kézikönyben írják, ha nem változtattad meg, cégenként változó. -
devilk #27251 milyen jelszot és logint ker? -
#27250 Nincs külön program erre, de egy-két dolgot kilehet próbálni.
1. frissíted a játékot hátha valami javítással Vista kompatibilis lesz.
2. kompatibilis módban futtatod (jobb egérgomb tulajdonságok az indító fájlon és a kompatibilitás fülön kiválasztod a XP-t és, hogy rendszergazdaként futtassa).
-
#27249 A router saját konfigurációs oldala biztos írja. -
devilk #27248 Sziasztok
Engem az érdekelne, hogy van-e olyan info program amivel meg tudom nézni, hogy hány ember használja egy routeren eresztül a netet? -
szisz1987 #27247 Sziasztok!
Kaptam egy új laptopot, amin Vista van. Jó, meg szép, meg minden, de nem kompatibilis a játékaimmal, legalábbis ezt írja ki! Nincs erre vmi megoldás, pl egy program?
Légyszi segítsen vki!!!
Köszi! -
szala #27246 szia
köszi a segitséget, sajnos nem lett jo, külön fent volt minden codec de akkro sem játszotta le a mce, viszont a media player igen, aztán végsö megoldásként a windows media encoder t probáltam ki, ami orvosolt minden problémát, akadás meg zsaggatás mentesen hibátlanul játsza végül a divx és xvid filmeket az mce is, viszont olyan kérdésem van, hol lehet vista media centerhez távirányitot venni? vagy jo e hozzá az xp media center edition távja? jonéhány helyen kérdeztem, de elég furán néztek rám, ugylátszik a magyar boltok nem nagyon ismerik ezt :o( -
devilk #27245 Működött. THX -
#27244 Még elindul ,de csak teljesen lekorlátozva csak 1 óra netezés areo is megszünik meg egyéb. -
#27243 Van SMS-is. -
Laceee #27242 ez a telefonos aktiválás a világ legnagyobb baromsága, 25 jegyü számot telefonon intézni, van egy legális xphome-om, ezért nem is használom, meg már nem olvassa be a gép olyan karcos -
#27241 Legálisnál netes aktiválási limit van, de telefonosnál már nincs. -
#27240 Csak a képzeleted. :D -
kaiber #27239 Na úgy gondoltam, h aktiválom a vistát, majd letörlöm, újra felteszem aktiválom..... és még ezt csinálom sokszor... és ilyenkor nincs vmi határ? (Vmi nincs az alaplaphoz kötve? Hogy egy alaplapra 3x lehet feltenni---lehet téves infó):D -
Azon a gépen ahol nem eredeti winfos van azon ez van :
Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86.Integrated.September.2007.OEM.DVD-BIE
Minden hulyeseget csináltam vele és soha egy hibát nem irt ki. Annyi hogy ha RESTART-olok akkor sajnos nem indul a Vista... -
pyropyropyro007 #27237 Hali
Hát nemtom, nekem még nem járt le a 30 nap.
Amikor lejárt utána még elindul a Vista ?
Ha elindul akkor tedd fel, és szentem működni fog.
Majd írd meg lécci hogy sikerült-e :) -
#27236 Értelmeszerűen egyszer ha jól csinálod... -
kaiber #27235 Jó reggelt! Hányszor lehet aktiválni a vistát mondjuk egy ilyen Vista Activator 2007-tel?