40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • 30Dani
    A tört vista jelent valami hátrányt használat közben? Saját gépen amúgy legális, és jó érzés, de nem sokra megyek vele, minden más lopott :D :C
    Ismerős gépén viszont lefuttattam a nemrég belinkelt activatort, de nem sikerült a művelet.
  • overlocker
    NAh ma mgvettem a Home premium kiadást OEM verziot és hát sokkal jobban érzem magam nem ilyen szar boot crakes vistam van. csak ennyit akartam tegyétek t is ezt! EREDETI WINDOWS sztem megéri a 26000ft árat
  • r4pt0r
    Windows update.
  • strebacom
    Egylinket légyszi!!!
  • zoolee
    Egy fillérem sincs..:D Elvégre nem vagyok pénzkereső ember.:D
  • r4pt0r
    Neten van. De csak az ultimateval megy, és mivel ki van belezve lehet nem fog menni neked.
  • strebacom
    Egy kérdés, van már valamilyen modolt vista, mert XP lézik 1000 féle, meg van a vistához HUN MUIPACK , egy linket aki tud megköszönném!!

ui: a tinyvistához kellene, de ha van valamilyen kherélt gyors vista az is kell..köszi!!
  • bon
    Igen, és nekem bevált, de a korábbi veziók is.
  • greenw
    naguon köszi BON. Te feltetted?
  • bon
    Íme: link De ne feled, hogy még csak teszt változat, tehát előfordulhatnak problémák
  • greenw
    Sziasztok. Szeretném telepíteni az sp1-et a vista-ra, a windows eredeti home premium (spanyol nyelvű), szóval elvileg nem lehet baj az sp1-el. Sehol nem találom az sp1-et, a windows update sem adja ki. Honnan lehet leszedni? Segítségeteket nagyon köszönöm.
  • bon
    30ezer ft-od van? Mert annyiért is kapni egy 32bit-est. A 64bit-es telepítőt meg külön kell igényelni egy oldalon.
  • zoolee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki nem tud egy 64 bites aktivátort? Mert nemsokára lejár a 30 nap és most nincs 50 rongyom OEM vistára.
  • Astala Vista
    Próbáltam vele,,,nem jó
  • devilk
    Lent van egy link, #27227

Használd:)
  • Astala Vista
    Nem eredeti
  • devilk
    Kérdés: Eredeti-e a Windows Pistád?:D
  • Astala Vista
    Sziasztok!

Feltettem a Vista sp1-t nekem minden klappol se bug se semmi ,csupán csak annyi ,hogy újra visszaszámol azaz nincs aktiválva... az ide belinkelt aktivátor progikkal már probálkoztam ,de nem aktiválja...vki help..
  • szisz1987
    köszi!

• devilk
    thx már megvan:)
  • TomBond
    Nálam a routernél (d-link) gyárilag a jelszó: admin volt jelszó pedig semmi. Próbáld meg hátha!
  • devilk
    en nem találtam meg:S
  • bon
    Kézikönyben írják, ha nem változtattad meg, cégenként változó.
  • devilk
    milyen jelszot és logint ker?
  • bon
    Nincs külön program erre, de egy-két dolgot kilehet próbálni.
    1. frissíted a játékot hátha valami javítással Vista kompatibilis lesz.
    2. kompatibilis módban futtatod (jobb egérgomb tulajdonságok az indító fájlon és a kompatibilitás fülön kiválasztod a XP-t és, hogy rendszergazdaként futtassa).
  • bon
    A router saját konfigurációs oldala biztos írja.
  • devilk
    Sziasztok

Engem az érdekelne, hogy van-e olyan info program amivel meg tudom nézni, hogy hány ember használja egy routeren eresztül a netet?
  • szisz1987
    Sziasztok!
    Kaptam egy új laptopot, amin Vista van. Jó, meg szép, meg minden, de nem kompatibilis a játékaimmal, legalábbis ezt írja ki! Nincs erre vmi megoldás, pl egy program?
    Légyszi segítsen vki!!!
    Köszi!
  • szala
    szia
    köszi a segitséget, sajnos nem lett jo, külön fent volt minden codec de akkro sem játszotta le a mce, viszont a media player igen, aztán végsö megoldásként a windows media encoder t probáltam ki, ami orvosolt minden problémát, akadás meg zsaggatás mentesen hibátlanul játsza végül a divx és xvid filmeket az mce is, viszont olyan kérdésem van, hol lehet vista media centerhez távirányitot venni? vagy jo e hozzá az xp media center edition távja? jonéhány helyen kérdeztem, de elég furán néztek rám, ugylátszik a magyar boltok nem nagyon ismerik ezt :o(
  • devilk
    Működött. THX
  • Kaptár
    Még elindul ,de csak teljesen lekorlátozva csak 1 óra netezés areo is megszünik meg egyéb.
  • bon
    Van SMS-is.
  • Laceee
    ez a telefonos aktiválás a világ legnagyobb baromsága, 25 jegyü számot telefonon intézni, van egy legális xphome-om, ezért nem is használom, meg már nem olvassa be a gép olyan karcos
  • bon
    Legálisnál netes aktiválási limit van, de telefonosnál már nincs.
  • Narxis
    Csak a képzeleted. :D
  • kaiber
    Na úgy gondoltam, h aktiválom a vistát, majd letörlöm, újra felteszem aktiválom..... és még ezt csinálom sokszor... és ilyenkor nincs vmi határ? (Vmi nincs az alaplaphoz kötve? Hogy egy alaplapra 3x lehet feltenni---lehet téves infó):D
  • Sephi

Azon a gépen ahol nem eredeti winfos van azon ez van :

Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86.Integrated.September.2007.OEM.DVD-BIE

Minden hulyeseget csináltam vele és soha egy hibát nem irt ki. Annyi hogy ha RESTART-olok akkor sajnos nem indul a Vista...
  • pyropyropyro007
    Hali
    Hát nemtom, nekem még nem járt le a 30 nap.
    Amikor lejárt utána még elindul a Vista ?
    Ha elindul akkor tedd fel, és szentem működni fog.
    Majd írd meg lécci hogy sikerült-e :)
  • Alwares
    Értelmeszerűen egyszer ha jól csinálod...
  • kaiber
    Jó reggelt! Hányszor lehet aktiválni a vistát mondjuk egy ilyen Vista Activator 2007-tel?