Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
8800-as kártyát vegyél, én megvagyok elégedve a teljesítményével.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

nincs változás
[HUN]FaTaL
Régóta nem figyelem a topicot, most tervezek új VGA-t venni és azt szeretném kérdezni hogy nVidia winvista driverekkel hogy állunk? Még mindig olyan förtelmes a teljesítményük?

http://goo.gl/gd6Zi5

Jah tudom hogy win7 az új neve, csak mindíg elfelejtem. Amúgy azt igérték, hogy ezúttal tartják a 2010-es határidõt. (Mondjuk a Longhorn/vistát 2003-ra igérték, alíg 5 évet csúsztak)😊

Amúgy a sztem az xp-s tûzfal se volt rossz cucc, bár én Kaspersky-t használok (jelenleg).
De amúgy tényleg elég a rooter tûzfala (nekem is az volt sokáig, csak szrozott)
Van benne..Igazabol nekem sincs gondom vele.
bon
Nállam nem okoznak problémát az alchohol és a deamon tools, gondolom minden prograból amit felraktál a legfrisebbet telepítetted.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Ha a routernek van tûzfala akkor felesleges lecserélni. Én megvagyok elégedve a Vista tûzfalával.

A vista tüzfal mennyire stabil?Érdemes lecserelni..Ruterem van.
akyyy
lehetséges h alcohol, vagy daemoon miatt csinálja ezt?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

asysoft
daemon.exe-n jobbklikk, majd "futtatás adminisztrátorként".

/*WTF?!*/

akyyy
miért csinálja most azt a gép hogy mikor ujraindítok vagy bekapcsolok, akkor elõször ellenõrzések meg blölt a vistabla, majd jön a kicsike csik hogy tölt a vista, majd 5 percig csak fekete kép, mire ujab képet látni hgy a vista bejelentkezik:C

még nincs sok mindne feltéve, csak a fontos programok, sõt a fele igy is hiányzik:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Balumann
VistaBootPro -val is megtudod csinálni (winxp -re is fellehte telepíteni, és avval lehet módosítani a boot menüt, akár el is tûntetni).

Sziasztok!Valaki tudna segíteni abban,hogy a 4.10-es daemon toolsot hogyan lehet életre kelteni vista alatt?Indításnál ezt írja ki:"unable to add adapter.Insufficient privileges".Elõre is köszönöm a segítséget.

kirol
Érdekes. Magyar Vistád van?

Meg az is külön jó, ha játszok, és belép valaki MSN-re, akkor ledobja a játékot tálcára, windows intézõ hibát észlel, leáll, háttér fekete lesz, stb.

kopa1
Ja

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Prince of Máté
Na egyberaktam a két partíciót.
Már csak a boot menüt kell eltüntetnem.
AKkor be XP CD, aztán javítás?
Ott fixmbr-t kell beírni??

kopa1
Bootolás elõtt, majd kérni fog olyat, hogy nyomj meg egy gombot!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Prince of Máté
XP CD-t akkor kell berakni mikor bent vok az OP rendszerbe, vagy bootolás elõtt?

kopa1
Nem, csináld meg a hármas pontot!

Prince of Máté
amúgy már megformáztam a vista meghajtóját, de még meg maradt a boot menü!
Ha egybeolvasztom a D meghajtóval akkor letûnik ugye?
remélem...

kopa1
Ezt akartam javasolni én is! 😄

Prince of Máté
mind1, már beszerztem a full változatot^^

Prince of Máté
PArtition managert használom, de sajna ahhoz a sima demo verzió nem jó, hogy visszaállítsa 😞
Akkot most mit tegyek?

kopa1
1) Leformázod
2) Valamilyen Particionáló programmal visszacsatolod pl.: Partition Magic, Partition manager
+3) Ha esetleg a Boot menü nincs XP CD berak -> Javítókonzol -> fixmbr parancs

Prince of Máté
A kérdésem a következõ:
Van 3 partícióm:
Egy az XP-nek, egy minden egyébnek, és egy a vistának.
Mivel már a vistát nem használom le szeretném törölni.
Ha XP alatt leformázom a vista partícióját, akkor automatikusan az XP indul majd el, vagy az egész boot menü eltûnik, és nem indul el semmi?
A VIsta 30 gigás meghajtóját, az E meghajtóból vettem le.
Ezt hogyan tudom oda visszarakni?
Elõre is kössz!

kopa1
Nyugodj meg, nem lesz itt a Windows 7 (Igen, megint új neve van!)

Hali!

No köszi a válaszokat.
Amúgy tök örülök, hogy a vistát is feltörték (régen a csapból is az folyt, hogy a visztát évekig nem fogják tudni normálisan feltörni, meg, hogy a rá készült játékok szintén törhetetlenek lesznek), mert ha nem muszály nem adok érte pénzt(a gép is kvasok lesz). Pláne hogy még mindíg ennyi probléma van vele. Mire meg stabil lesz, és minden mûxik vele, addigra itt a Viena. (mindíg ez van).
24102: Az erka vista az az eredetit takarja, ha tényleg komolyan kérdezted.
hello

1 > XP
2 > VISTA

egyébként, mindkét módon megoldható
tommyg
eredeti

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

asysoft
Nem kell crackelni, de cserébe fizetõs.

/*WTF?!*/

Milyen az az erka vista?
Helló
Lenne 1 kérdésem, van 2db 250gb-os vinyom és az egyikre az xp-t szeretném a másikra a vistát a kérdés az lenne ,hogy tudom az xp rendszerre kell a vitát rakni és akkor tudok választani bootoláskor ,hogy melyik töltsön be!!
Na most mi van ha 1x valamelyért az xp-t kell újra raknom ugyan úgy be tudok bootolni és választani a két rendszer köztttt ????

tommyg
nem erka hanem eredeti ne buzuljunk

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

kopa1
1) Lehet és elég pár klikk
2) Elég a Premium is
3) Már most is elég sok mûködõ van! Ha meg gépet veszel, nézd meg, hogy Vista kompatibilis-e, és akkor menni fog!
4) Semmivel sem nehezebb

Üdv emberek!
Kb az elmúl fél évben (vagy több) nem olvasom a fórumot, de az a mennyiségû duma amit az elmúlt hónapokban termeltetek elolvashatatlan mennyiségû, így kérlek ne haragudjatok, ha most a tanácsotokat kérem.
Az új vistával kapcsolatban lenne pár kérdés, ami érdkelne, mert van ami nem világos nekem.

1. Ha jól értem akkor az vistából nincs olyan egyszerû cucoss mint az xp-hez, hogy csak feltelepítem, és mûxik (persze nem eredeti)

Ergó, és ez a kérdés lényege: lehet-e crackelni a vistát (avagy a jövõben lehetséges lesz-e), és ha igen mennyire bonyolult, vagy mennyire érdemes. (Tudom nem varez fórum, így tippeket nem is kérek, csak a lehetõség érdekel)

2. A fórumot böngészgetve látom, hogy még rengeteg probléma van a visztával. A Haló2 megjelenéséhez (mondjuk elgkorábban januárban) szeretnék majd venni egy új gépet, amihez vista dukál.
Amennyiben nem lehet crackelni a vistát ugye kénytelen leszek venni egy erkát.
A probléma csak az, hogy nem tudom, hogy elég-e a prémium, vagy inkább az ultimate-et ajánljátok?

3. Mikorra várhatók normális driverek a vistához?

és 4. Ha lesz erka visztám, ez nem azt jelenti, hogy minden játékot erkában fogok venni, tehát a játékok crackelése vista alatt nehezebb mint xp alatt?

No egyenlõre ennyi, és bocsi ha nagyon amatõr kérdések ezek.
kopa1
Nekem semi baj sincs vele!

tommyg
<#vigyor><#vigyor>

kirol
Tök szuper, hogy ha megy a DreamScene, akkor 10 percenkét ez a hiba: A windows intézõ leállt, a háttér meg fekete lesz.

asysoft
XP-re gondolsz? Külön program nélkül nem fog menni a dolog, viszont azzal (pl TopDesk-kel) igen.

/*WTF?!*/

kopa1
Ha az Aero mûködik, SEMMILYEN külön program nem kell ahoz, hogy menjen a Flip 3d

Ha egy fájl-t vagy mappát akarok Nod32-vel megnézni akkor közli hogy nem vagyok rendszergazda és vmi anti micsoda csökkentett hatékonysággal megy. de ha egy egész vinyót akarok akkor normálisan megy. hol kell rendszergazdává tenni? ha a nod32 mappába teszem rgazdaként akkor meg nem indul el az egyéni vizsgálat.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

burg3r
vmi témát nem lehet rakni amivel müködik a 3ds ablakváltás és nem kell hozzá ilyen windows blinds meg stylexp

asysoft
Csak a Vista Basic téma megzavart. Ezekszerint csak én tartom undorítónak, amelynél még az XP alap is jobb😊

/*WTF?!*/

urbijoe
nem ,xp
de ide irok hátha valaki tud segiteni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe

asysoft
Ez Vista?
kopa1: ha nem mondtad volna, észre sem veszem... Firefox gond nélkül megjeleníti a képet, IE7 nem, pedig elvileg képes már az ékezetes domainek támogatására...

/*WTF?!*/

kopa1
A képben amit belinkeltél, annak az url-jébe ne legyen ékezet, különben nem látom!

urbijoe
de hol?
mert álltalában msn és internet használat alatt indult ujra
most meg frissiteni akartam az msn-t és akkor irta hogy nincs elég hely a lemezen erre ujraindult, pedig 17 giga szabad hely van

kopa1
Ékezetes betû ne legyen az url-ben!

kopa1
Nekem is 512 volt régen és ment!