40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • megahun
    vagy tipp honnan lehet letőlteni ?
    :(
  • megahun
    nincs valakinek meg a 2007 eshez való ?
  • megahun
    megtettem most de ugyan az történik:(
  • bon
    Most látom, hogy amit felajánl leszedésre azt a 2008-as verzióhoz jó.
  • frenkiboy80
    sziasztok van 1 oan problémám a laptopomra telepitettem a vistát és nem tudta hitelesÍteni me nem volt rajta net és lezárt mit tudok ilyenkor tenni, csak a netet engedné használni ami nincs:( köszi
  • bon
    Nem jó patchet szedtél le. Itt válaszd ki a megfelelő verziót (nis 2007) és amit felajánl az szed le. link
  • megahun
    sziasztok
    vista 32 re szeretnék norton internet security 2007 et nem engedi feltelepíteni kompatibilitás problémára hivatkozva . megoldásnak javasolta a simantec honlapjáról tőltsem le az add on packot ezt meg is tettem de telepítéskor közli hogy csak akkor lehet ezt telepíteni ha a norton 2008 már van telepítve. ?? tud valaki megoldást háláslennék pease:)
  • bon
    Bocs, de ezt erősen kétlem
  • akyyy
    Help. Xpnál, ha rámntem a hangszóróikonra, belehett állítani valahogy, hogy ha mikrofonnal akartam felvenni valamit, akkor nem a mikrofon volt a bemenet, hanem a hangszór kimenete, igy fel tudtam bármit venni anélkül hogy lenne mikrofonom és a hangszóróhoz kellene tennem.

vistába ezt hl tudnám beállítani?
  • janos666 #27305
    Hmm. Én most amolyan tésztképp megnéztem és x64-es SP1-RC-es Vistára felment a flash player (ezt használtam is korábban automata telepítéssel, de azért lefuttatam ezt a telepítőt) és a shockwave player is.
    Az lehet a baj hogy a 32-bites explrert használom? :)
  • janos666 #27304
    Nah, megvan miért fura a videólejátszás Vistán (fényesebb a kép mint kéne). Most a CoreAVC kodekben átállítottam az inputot TV-re, az outputot pedig PC-re (más variációban és autóban sem jó) és így tökéletes lett a szín YV12 színkeverésben is, mintha csak RGB24-ben vagy RBG32-ben nézném. Kár hogy ha RGB-t állítok be olyankor tök pixeles a kép, márpedig ezt a TV-PC trükköt csak CoreAVC-ben lehet megjátszani, DivX-re még mindíg nincs tippem hogy kéne lejátszani anélkül hogy kézzel állítom át a fényerő-kontraszt-szaturáció csúszkákat nvidia control panelből.
  • bon
    Ez talán segít: "Here is the answear for your questions: go c:/windows/SysWOW64 there is a folder Macromed, cut it and paste to c:/windows/system 32 THAT'S ALL:D now you can install IE7;)Enjoyyyyyyyy "
  • bon
    Igen lehetséges. Elöször XP telepítés utánna a Vista telepítése. Ha gond lenne a boot-al akkor ajánlott a Vistabootpro proggi.
  • Facek
    Holaaaa!
    Biztos volt már kérdés de : Vista mellé szeretnék egy XP-t is, kérdem én: lehetséges ? És ha igen , hogy ? Csak simán tegyem fel az XP-t ?

• zoolee
    Igen..Néztem..Leszedtem, és nyávogott, hogy nem talál egy 32 bites filet.
  • bon
    32bit-es ajánlott. 2GB-rammal már elég jól teljesít a Vista, elég neki. De ha sokat játszol és a legújabb játékokkal akkor már közel se biztos.
  • Pokerface86
    Mi az hogy 32 bites 64 bites oprcációsrendszer, ja és valahol meg ez van hogy x86!!!Ilyen gépem van: Asus p5b, Intel Core2 2.33mhz , 2 gb ram , 8600 gts!!! Erre melyik vistát ajánljátok feltenni?? Ja és a Vistának elég a 2 gb ram??
    köszi!!!
  • ronny666
    Sziasztok!

Tudnátok valami tippet adni arra, hogy a Vista ne kapcsoljon át 60hz-re játékok alatt? Nagyon bosszantó jelenség ez, mint annó az XPnél... sajnos...

Fenn a legújabb Forceware is....
  • bon
    A hivatalos oldalt nézted már? link hátha felmegy 64bit-re, mivel csak Vista 32bit támogatott.
  • zoolee
    Nem tud valaki adni egy linket Shockwave Player re 64 bites vistához? Mert beírom google ba, hogy Shockwave Player 64bit de csak valami autopatch ereket ad ki.:S

Előre is kösz.
  • Astala Vista
    Feltettem a Vista sp1-t nekem minden klappol se bug se semmi ,csupán csak annyi ,hogy újra visszaszámol azaz nincs aktiválva... az ide belinkelt aktivátor progikkal már probálkoztam ,de nem aktiválja...vki help.. nem eredeti a vista
  • overlocker
    mibe? írni?
  • tommyg
    nem
  • Astala Vista
    Valaki tudna segíteni?
  • LeonSilver
    1.:
    Bemész a boltba és megveszed az OEM Windowst.
    Teljesen legális Magyarosrszágon. Te vagy a rendszerépítő.
    Ha gondod van a Windowsal, magadtól kérhetsz tanácsot.
    (Az OEM forgalmazásának módja országonként változó.)

2.:Igaz Vistát még nem de saját XP-t aktiváltam néhányszor.
    Neten ha jól emlékszem 5* lehetett aktiválni a hatodik alkalommal felhívtam a megadott számot és semmi mást nemkérdezett a hölgy, csak annyit, hogy miért kell aktiválnom.Mondtam, hogy beszart az alaplapom és kikelett cserélni.Ennyi.Bediktáltam azt a hosszú számsort, kaptam egy másikat, beírtam, használtam, örültem.

És mégvalami.Az utolsó aktiválás után több hónap ( 1/2 -3/4 év) telt el mikor megint kellett.Gondoltam kipróbálom neten.Simán tudtam aktiválni.
    Szóval gazember a mikroszoft de azért nem akkora mumus mint amilyennek szeretik beállítani.
  • bon
    Azért egy aktiválás még is kénylemesebb, én március vége óta használom aktiválva a vista-m és azóta nem kellett hozzá nyúlnom. Pedig volt pár SP1 telepítés és rendszer visszaállításom is.
  • Narxis
    Sosem lehet tudni, de vedd meg az eredetit, legyen nyugodt a lekiismereted.Én nem beszéllek le róla.
  • Narxis
    Ugyanazt a cracket használom március óta, közben 2 hónapra kipróbáltam egy timestoppert, aztán SP1 miatt visszatértem oem bios-ra.
  • overlocker
    Én most vettem alaplapot tehát az egyhamar nem megy tönkre:O
  • asysoft
    Nem erre gondolt. Hanem arra, hogy OEM licensznél az alaplap részét képezi az OS-azaz ha új alaplapot veszel, akkor Windowsból is újat kell vásárolni ahhoz, hogy jogtiszta legyen. Viszont ha tönkremegy az alaplap, akkor nem kell újat venned...
  • Narxis
    Miről beszélsz faszláma?Akkor szívsz ha eredeti OEM Vistad van és cserélsz alaplapot.Gondolkozz már mielőtt faszságokat írkálsz.
  • Zsoltika 007
    Nem kell eljutni odáig..
  • bon
    Már ha sikerül a két klikk, na meg a korlátozott üzemmód azért nem éppen a klikkelgetésről híres, azért egy kis parancssorozás is kell már ott. Ami már több mint 3 klikk :)
  • Zsoltika 007
    Akinek 2 klikkelés kínlódás...
  • bon
    Szerintem hátrányak nevezhető ha a MS kiüti az éppen nálad mükődő cracket és a géped korlátozott üzemmódba kerül. Keresgélheted az újabb törést és kinlódhatsz vele.
  • Zsoltika 007
    LOL! Ekkora lámát!
    Mi köze a cracknek az alaplaphoz?!
  • 30Dani
    Sztem nem erre gondolt.
  • overlocker
    az eredeti vistatol semi baja nem lesz az alaplapnak!!! Nemtom honnan vetted ezt de ez hülyeség..
  • Narxis
    Semmi hátránya nincs a törtnek, maximum ha van lelkiismereted.
  • Narxis
    Jó, vegyél nekem is egyet.Aztán aktiválgasd ha tönkremegy az alaplapod, mert hogy én nem fogom az sicher.