40038
-
#27234 Rosszul hallottad, 32bit-es oprendszer max 4gb memóriát támogat, tehát nem csak a Vista, de ebbe beletartozik minden memória tárterületet magának lefoglaló eszköz is. Tehát annyival kevesebb mint 4gb marad a rendszer memóriának. A maradék részt nem fogja használni. probléma nem lesz belőle. 4Gb vagy több memória használatához a 64bit-es oprendszer kell. -
#27233 Probléma nem lesz. Legfeljebb csak 3.5 gigát lát belőle a 32 bites. -
#27232 Kaptam +2Gb Geil ultrát,igy most 4Gb-van, de azt hallodtam a Vistá-nak nem igazán tetszik a 4Gb-ram!
Mi ebböl az igaz,ill.milyen problémákra számithatok?
Előre is köszi a Hsz-eket! -
devilk #27231 Ha már lejárt a 30 nap akkor ios műxik ez a progi? -
pyropyropyro007 #27230 Hali
Felraktam az sp1-et de sajnos a hibák előjöttek nálam is, bár akkor még nem volt "aktiválva" a vista.
Elég sokat szenvedtem mire el tudtam távolítani az sp1-et és nem merem újra felrakni :D
Majd hamarosan jön a végleges, azt meg ugyis felrakom.
Amugy én nagyon meg vagyok elégedve a Vistával. -
kaiber #27229 Mármint az SP1-et. -
kaiber #27228 Köszi a linket! Eddig is aktivált volt a vistám, a rendszerinfoknál is, everestben is. mindenhol. Még a microsoft oldalán is eredetinek látta. CSak ugye ezek az SP1 rc hibák (aero eltünés + vezérlőpult + testreszabás)! Te felraktad? És működik? Köszi -
pyropyropyro007 #27227 hy
Vista Activator 2007.exe
Ezt feltelepítitek, egy klikk és aktivált vistátok van, és a rendszerinformációknál is ott van a jelzés hogy megtörtént az aktiválás :) -
csabiks #27226 Nekem azzal a crackel nem sikerült aktiválnom, szal csak időpocsékolás lenne feltenni -
kaiber #27225 Így jó lehet? vagy tíltsam le az update-ben, és többé ne foglalkozzak vele? Köszike -
kaiber #27224 Hy! Na leszedtem reggel az SP1 Rc-t, de most megint megjelent az update-ben. Szerintetek ha újra felteszem és aktiválom a vistát (Vst.ALLx86x64.AO.2.1.2.1.2-FF_StR0_2007.04.02.exe) crekkel, akkor lehet esély arra h megy a aero+vezérlőpult+testreszabás???? -
#27223 Én általában sose szoktam kérdezni (ritka eset vagyok azt hiszem).
Egyébként most, hogy rendesen fut az Aero nagyon bejön a Vista, most már azt hiszem nem fogom semmi másra lecserélni. Remélem hosszú ideig fogja bírni, nem kell olyan évente újrarakni mint az Xp-t... -
#27222 Nekem se eredeti de én full friss rendszerre raktam rá.Utána ha mégis gond van vele eltávolíthatod csak 1-1,5 óra. :( -
adsa #27221 a system menüpontban azt írja h genuine de másképp nem az -
#27220 Ha eredeti a Windows-od megéri, amúgy lehetséges, hogy utána Aero elszáll vagy Vezérlőpult nem nyílik meg.Sok ilyen panaszt olvastam az elmúlt pár hétben.
Boldog Karácsonyt. -
adsa #27219 megéri felrakni a sp1 rc-t? és Boldog Karácsonyt;) -
csabiks #27218 Szívesen, azért (is) van a fórum hogy segítsünk egymásnak, csak néha hamarabb megtalálja az amber a kérdésére a választ (google) mint amennyi idő alatt felteszi a kérdést! -
#27217 Köcce. Lehet én irtam be valami hülyeséget a google-ba de nem találtam... Köszi mégegyszer. -
csabiks #27216 Google első találat, de belinkelem [mert rendes] -
#27215 Plz megmondanátok, hogyan kell kikapcsolni ezket a figyelmeztetéseket? Már nagyon fáraszt, hogy mindenre rákérdez és nem találom meg hol kell kikapcsolni. Gondolom már sokan kérdezték, sorry.... -
#27214 Kösz!
win + space tökéletes, meg a szétpakolós megoldás is -
#27213 Az amd64 nem az AMD processzorokra utal, hanem az AMD-féle 64 bitességre, amit még oly' sok névvel illetnek: x86-84, x64, IA-32e, EM64T. -
tompka #27212 Én vegyesen nyomom.
Egyszer KMPlayer,egyszer mp classic :)
Neked is kellemes ünnepeket! :) -
#27211 Egyébként kellemes ünnepeket mindenkinek!:) -
#27210 -Nem csak a sidebarra lehet gadgeteket pakolni, hanem a képernyő más részére is.
-Tudtommal sajnos nem lehet. Viszont a Win + space gombok megnyomásával a sidebar előtérbe kerül.
-én a beépítettet használom, bár kétségtelen, hogy egy külső (pl a már említett Eset Smart Security tűzfala) könnyebben kezelhető.
-szerintem a NOD32 jó
-én WMP/MPC kombót használok, HD-re KMPlayert (nem tudom, tompka miért pont arra nem, sokkal erőforráskímélőbb, mint a többi, amit próbáltam)
-gondolom azért, amit az "OEM BIOS Emulator" crackek emulálnak:) -
tompka #27209 1,Nem lehet szélesíteni csak ha többet teszel be akkor van egy nyíl és azon tudod váltani az oldalt.
2,Erre én is kíváncsi vagyok hogy hogy lehet rögzíteni
3,Jó a beépített.Bár már nem azt használom :)
4,Én az ESET Smart Security-t használom NOD32+tűzfal
5,És KMPlayert használok. Mindent visz. HD-re mediaplayer classic
6,Pasz :) -
#27208 Rövid Vista használat után pár kérdésem lenne:
- sidebart lehet szélesíteni, vagy többet berakni, hogy ne csak egy oszlopnyi gadgetet tudjak megjeleníteni?
- sidebart lehet valahogy rögzíteni az asztalon? tehát ha az asztal megjelenítésére nyomok, akkor ne tüntesse el, de egyébként ne a többi futó program előtt legyen.
- tűzfalat érdemes használni, vagy jó a beépített?
- vírusírtóból melyik a legjobb (hatékony, de keveset eszik)?
- bsplayer a kedvenc lejátszóm, de vistával nem 100%-ig kompatibilis. ti mit használtok?
- a géphez kapott vista mitől legális? elküldi neten valamilyen hardver gyári számot, és egy adatbázisból kinézi hogy jogosan használom-e? mert semmilyen aktíválást nem kért eleddig. -
#27207 Nálam is ugyanez a helyzet, DreamScene-en kívül mindent leszedett. :) -
tompka #27206 A vista egy nagy BUG! :)
De sebaj. jó bug :D -
#27205 A DreamScene pont az otthoni felhasználóknak lenne eyecandy, nem pedig a táblázatokat,kimutatásokat, tervezéseket számolgató csinovnyiknak. -
#27204 Na az mitől lehet hogy miután nem sehogysem sikerült feltenni az SP1 RC1-et lehúztam az SP1-el integrált telepítőDVD-t (a microsoft féle ISO-t) és abból raktam fel a 64-bites ultimate Vistám. Erre most megtalálta a bitlocker enchancement és Hold'Em game extrákat, de a Dreamcene sehol sincs. Pedig még használtam is a videóhátteret. Inkompatibilis az SP1-el, vagy csak valami bug hogy nem látja a windowsupdate? -
tompka #27203 És még a többi "extra" -
TomBond #27202 Konkrétan a Hold 'Em játékra gondoltam.
-
#27201 Ööö gondolom már ezerszer megkérdezték, de hol lehet kikapcsolni azt, hogy a Vista mindenre rákérdezzen, hogy engedélyezem-e? -
#27200 Milyen + játék van abban?
Meg amúgy is, mit csinálnának az emberek szerinted az irodában, ha nem lenne benne játék? -
TomBond #27199 Csak az a vicc, hogy az Ultimate verzióban van egy csomó olyan dolog amit egy céges vagy üzleti felhasználó sosem használna (mert minek), viszont az otthoni verziókból hiányzik és nem is tették elérhetővé. Gondolok itt pl az animált hátterekre, vagy az ultimate plusz játékra meg ilyesmi. -
#27198 Igen tudom, de nekem így is furcsa ez, mármint az, hogy két verzióból nem a legjobb tudásúakat vetik össze, na mindegy.Viszont amiért nem adtam érte pénzt, nem is verem a nyálam, hogyha sz.r.Ennyit tudok felhozni a mentségemre. :) -
#27197 Szerintem nem foglalkoznak vele. Mondjuk nem szabályos mivel igazság szerint ez az Ultimate változat extrája. -
#27196 Nekem eredetiben Enterprise van, de most Ultimate van fent a másik vinyón, igaz nem használom. :)
De ha felrakom az Enterprise-t és rárakom a dreamscene-t, mert valahol van, hogy rá lehet rakni az befolyásolhatja az oprendszer eredetiségét?
Esetleg kitilthatnak? -
#27195 Ultimate a felhasználók többségének felesleges. Xp Pro párja inkább a Home Premium.