Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burg3r
vmi net framework vagy windows installert nem kéne hozzá szereznem vagy vmi ilyet?

burg3r
már probáltunk vistasat is

kopa1
Xp drivert NE tegyél fel, ha van vistás is!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kopa1
Ati 7.8 Multilaunge-t töltsd le

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

burg3r
telepíthetõ összetevõt nem talált most mivan a vga kari érzékelve van mert az xp driver felrakta

burg3r
meg van egy olyan is hogy catalyst telepítõ izé és ott meg olyat ir hogy nem talált vmi telepítõvmit!!!

burg3r
pls link

kopa1
Screenshot?
Egyébként egy 78 mb-os csomagot kellene letöltened, nem 40 mbosat!

burg3r
de amit letöltök 40mbos szar azt meg nem engedi felrakni illetve elindul ilyen extract meg install de nem rak fel semmi softvaret sehova csak c:\ati\support ennyi mit csináljak?

kopa1
Valószínûleg ez lesz a baj! Ezt töltsd le

bon
Nem jó a driver. Gondolom a CD-n XP-s driver volt, az nem jó hozzá.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

burg3r
felraktuk sikeresen a vistahoz az ati drivert a saját cd-rõl,DE most amikor ujra inditjuk vagy leállítjuk akkor kijön egy kékhalál amin ir egy ilyet ati2dvag.dll és alul elszámol 100ig majd csinálja a dolgát ez mirét van és mit lehet csinálni ellene mert amit letöltök drivert azt nemtom feltenni.?

kopa1
Aero Egyébként Win+Tab

burg3r
haveromnak egy x1950proja van 2gb ram meg home premium és nem találom az aero felületet és vele együtt a 3d ablakváltást?mit csin?

burg3r
ugy csináltam de végig ment az az ati/supportba kicsom aztán meg semmi

kopa1
1) Letöltöd a drivert és lemented
2) Kiválasztod és jobklikk futatás adminisztrátorként!
3) Telepítés
!) Enjoy

burg3r
de azt az uacot ki kapcsoltam és akkor is kéri a 7.8as drivernél
meg jobb klikkessel is csináltam ugyse update most jön le majd lesz vmi meg megprobálom a 7.2es drivert

kopa1
Felteheted nyugodtan, a legtöbb probléma régen volt! Updaten Mindet, kivéve a validation updatet és a nyelvi pakkokat. Ha adminisztrátort kér, jobklikk a telepítõn és futtatás rendszergazdaként! Itt meg le van írva, hogyhogyan lehetsz teljeskörû admin!

burg3r
most akkor ne tegyem fel?updaten mit frisstsek?

felrakhatod csak még nem "stabilak".
pl. Nvidia-nál kiírja hogy nem windoz van a gépen. Ati: volt olyan hogy kékhalál volt mindíg.
amúgy felismerte a vista a kártyát? ha igen frissítsd az update-en.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

burg3r
mivan?mér ne tennék fel az kell

NE tegyél fel drivert neki. (viccen kívül)

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

burg3r
ja olyat szedtem le az ati honlapjárol vagy még kell hozzá vmi mert amit mondtak hogy a felhasználói fiokok felügyeletének be-vagy kikapcsolásánál vegyem ki a pipát megtettem de igyse jó mi a szart csin?

vistára valót akarsz telepíteni? nem korlátozott a fiók?

burg3r
akkor is kiirja hogy a telepítõ csak adminisztrátorként futtatható a telepítõ leáll.most mivan azt az uacot ki kell venni vagy mi?

futtatás rendszergazdaként.

burg3r
csá nem tudja haverom felrakni az ati divert mit kell csinálni frissen raktuk fel a rendszert?
adminisztrátort kér meg ilyenek
mit csináljunk?

katt
egész jó csak van egy problémám!
HA a Gigertron 3D/Etherium-ot kiválasztom elkezd szaggatni a zene és a mediaplayer sõt még az egér nyila is. a proci nem terhelõdik.40%nál van. ha közben berakom a 3D-s ablak váltót akkor már nagyon gáz. ez mitõl van?

Shep
Jó jó, de mi a francért 10 giga?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommyg
sajtér

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

akyyy
nekem pl wifihez csak vistéra van driver.😞 ami müködik is

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

pontosan.
de csak a 4-es verzióban van

"gépigénye rohadt nagy"
de rohadt jó!

kopa1
Egyszerûen amióta bekerültem a bétatesztelõk közé, azóta ezt használom.

Shep: Amikor az XP megjelent ugyan ez volt mindenkinek a véleménye...

kopa1
Asszem everestnek van

Shep
Mivel volt némi kihasználatlan idõm, ezért gondoltam felrakom megnézem megismerkedek vele, és annyira azért nem gáz, egész jól belõttem a dolgokat, bár a benne lévõ mediaplayertõl szarabbat ha akarnának se tudnánk csinálni. Az viszont tuti, hogy a gépigénye rohadt nagy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak egy elméleti kérdés amivel nem akarok megbántani senkit:
Mi vesz rá valakit, hogy Vistára váltson? Én eddig jó nem hallottam felõle.
Shep
Van olyan oldalsáv alkalmazás ami a proci hõmérsékletét jelzi ki? Én kerestem de nem találtam.

Katt a Start menüre, majd írjuk be: cmd
Nyomjuk le és tartsuk lenyomva a Ctrl + Shift gombokat, majd nyomjuk le az entert.
Kaptunk egy Command Prompt-ot rendszergazdai jogosultsággal.

felhasználói fiók felügyelete:

Start menü > Vezérlõpult
Felhasználói fiókok
A felhasználói fiókok felügyeletének be- és kikapcsolása
kopa1
UAC-ot ki kell kapcsolni

SZiasztok!
Segítséget kérnék a Vistaban mert kezdõ vagyok.A problémám az lenne h folyamatosan administrator ként kell futattnom a programokat meg felugranak állandóan ien ablakok h tobábbengedem vagy visszautasítom meg nem tudok semmien exe fájlt pakolni a Vista partíciójára..... valaki ha tudna segíteni megköszönném mert ez rettenetesen idegesít...
Dante73
Kellene egy kis segitség.
2 hálókártya van a gépemben. bárhol keresem, 2-õt is látok. (rendszer, hálózati kapcsolatok, stb...) Viszont, tegnap le lett cserélve a kábelmodemem, mert vacakolt. A szerelõk vették észre, hogy parancssorban, ipconfig parancsra 5 db jelenik meg. A kettõ létezõ. és még három másik. Na ez mitõl lehet? Én utoljára kb 2 hete néztem meg, akkor csak kettõ volt, ami ténylegesen a gépben van. NA EZ MI? hogyan tudnám törölni öket?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

kopa1
IE7-ben megnyomod azt a kis RSS gombot a topic fejlécén, kirakod a sidebarra az RSS olvasót és ta-damm!

kopa1
Mást alapból nem is fogsz találni! Persze van kiegészítõ alkalmazás...

tommyg
mondjuk ez engem is érdekelne 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

akyyy
h lehet az ablakokat dönteni forgatni, térben bedöntei?:S csak a 3d lapozo van amit megtaláltam.

Sajnos hiába használom a VistaBoot Pro-t nem ismeri fel a másik xp-t. Kézzel próbálom megadni akkor hibaüzeneteket dobál. Az lenne a jó, ha kézzel tudnám szerkeszteni a beírt adatokat. Az xp a másik partición nem xp könyvtárban van talán ez lehet a baj.
Úgyvan beállítva a vista hogy 20perc után kapcsolja le a vinyót. ebben az esetben mobilrack
Ha egy olyan fiókban vagyok ahol nem használom akkor rendben lekapcsolja. ha átlépek vissza bekapcsolja,majd rögtön leáll. megnyitom rögtön az everestet majd visszakapcsol, majd leáll miközben figyeli a vinyót. 5másodperces frissítésre van kapcsolva. (elvégzi majd leáll) majd újra bekapcsol és marad. ez mitõl van??

akyyy
nah van most nekem olyanom hogy oldalsáv.

és van benne egy rss olvasó

nem lehet vhogy beállítani, hogy ha ebbe a topikba valaki hozzászól, akkor nekem ott jelezze?
kiirná h hozzászoltak, ha rákatintok akkor meg kiirná h mi volt az.

akyyy
hóhó müködik a wifim, jeah!