40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • fsgh
    á bazz de hülye vagyok...kapkodtam és nem kiűrítettem a lomtárat hanem letöröltem :@@@ hol kell visszaálítani?:DD
  • timexxx
    na az viszont jó. de akkor lehet nem fogom fel tenni a vistát :S bár én mondjuk olyan játékokkal játszok hogy cod2, cod4, America's Army, és MuOnline azt ugy ennyi is :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem kisebb a home basic gépigénye a home premiuménál, játékok alatt az aerot automatikusan kikapcsolja a Vista.
  • bon
    Játékhoz nagyobb erőforrást igényel mint az XP és 1gb ram kevés lesz. Én egyébként ajánlom de nem a home basic-et hanema home premiumot.
  • timexxx
    köszi. én a home basicet szeretnék a kisebb gépigény miatt.. játszani viszont szoktam.. akkor nem ajánljátok? :S
  • [HUN]FaTaL
    Home Premium is mehet rá
  • asysoft
    Home Premiumra nem megy fel a MUI.
  • naaa
    Sziasztok! Tudtok magyarnyelvi csomagot angol 32bit - es vista premiumra?
  • Narxis
    Ha nem sokat játszol akkor mehet, ha sokat játszol akkor érdemes +1GB RAM-ba beruházni.
  • timexxx
    Szerintetek fel tegyem a Vista Home Basicet erre a gépre?

Proci: intel 3Ghz
    Ram: 1024 MB
    Videokártya : 256 MB

a gépröl mást nem hiszem h fontos lenne le irni
  • goofy1984
    Rosszul emlékeztem. A 2 ugyanaz, vagyis jó helyen jársz, de neked tényleg nincs ott a "Helyi felhasználók és csoportok".
  • goofy1984
    A leírás jó. Nem a "Számítógép kezelés"-t kell megnyitni, hanem a Számítógép->Kezelés-t. Ahogy Lacy is írja, Start menü -> Számítógépre jobb egérgomb, majd Kezelés. Nekem sikerült a leírás alapján elsőre.
  • newil
    Hello, hol lehet kikapcsolni a narrátor-t,hogy ne induljon el minden idításkor ?
  • naaa
    a merevlemezeket megosztottad?
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól tudom jelszó kell és mind a három gépen ua legyen a felhasználónév és a jelszó is.
  • Narxis
    Azt hiszem az az egyetlen angol nyelvű frissítés.De mivel én is mástól hallottam még tavaly nyáron-ősszel, azóta lehet megváltozott.
  • Nyecmester
    Hello mindenki olyan gondal fordulok hozzátok hogy nem tudom miért de a vista kapcsolgatja a vinyómat nem amelyiken a rendszer van hanem a másikat tudom hogy van olyan beállítás hogy 20perc tétlenség után kikapcsolja a vinyót de azt már kilőttem és néha még így is kapcsolgatja valaki tud nekem segíteni??
    Köszönöm előre is!
  • BaziJoe
    Na mit nem szabad letőlteni a frissítések közül,ami kilövi a crack-et?
  • vizoo
    sziasztok. Van egy kis gondom, amiben a segítségeteket szeretném kérni. Van egy 3 gépes hálózatom. Különböző okok miatt ezeken a gépeken 3 különböző oprendszer fut. Egy Vista, egy XP és egy 2k. A gond az, hogy sehogyse tudok összerakni egy használható hálózatot. A net kifogástalanul működik. A vistás gép látja az XP-set a hálózati térképen, viszont a megosztott fájlokat nem tudom elérni vele. A 2k-s gépet egyáltalán nem látja. Az XP-s gép látja mindhárom gépet, viszont szintén nem tudom elérni a fájlokat. A 2k-s gép is látja minegyik gépet. Mindhárom gép azonos munkacsoportban van. Vistán a hálózat típusa személyes, a felderítés bekapcsolva, jelszavas védelem kikapcsolva. Valakinek bármilyen ötlete, javaslata? Előre is köszi.
  • [HUN]FaTaL
    jaja nekem is ezt csinálta:( nem használok már partition magicet.
  • Prince of Máté
    Ja már megcsináltam (nem rendszerpartíció) de be kellett írni egy mappanvet, hogy a másik partíció tartalmát milyen néven mentse el, de az tök üres volt, és most nem lehet azt a mappát törölni :/
  • [HUN]FaTaL
    jobb gomb a vinyón merge és amire akarod ha jól emlékszem de rendszerpartíciót ne csatold vissza, mert nem fog bootolni többet
  • Prince of Máté
    Valaki segítsen!
    A megformázott Vista paríciómat hogyan tudom visszacsatolni a régi partíciómhoz a Partition Magiccel?
    Rányomom hogy Merge, és utána hogyan tovább?
    Az elsőnek azt kell megadni ameilyhez vagy amelyiket egyesítem?
  • overlocker
    Windows Vista Service Pack 1 RC - All Language Standalone Package - Magyar

ezt leveszem azt cső
  • overlocker
    Akkor tudjátok mit felrakom a SP1 RCt ami magyar és csak fel kell rakni.. azt kész az is jo
  • overlocker
    KKOR MIT TEGYEK???
  • [HUN]FaTaL
    sztem szürke neki a futtatás rendszergazdaként mert ki van nála kapcsolva az uac. de akkor meg működnie kéne..
  • bon
    Mint nem lehet kipipálni? A letöltöt script-et kicsomagolva a cmd kiterjesztésű fájlon jobb egérbom éf futtatás rendszergazdaként.
    Idézett a dokumentációból: "To run the script on elevated prompt, after you download the script, right click on the file and select “Run as administrator” option."
  • [HUN]FaTaL
    sztem te angol vista ultimatet használsz magyar muival és az attól még angol windows marad, nem ugyanaz mint a magyar vista
  • [HUN]FaTaL
    attól hogy üvöltözöl nem lesz jobb és nem lehet mikor érted már meg?
  • overlocker
    de nem lehet kipipálni nah!
  • bon
    jobb egérgomb a fájolon és futtatás rendszergazdaként.
  • overlocker
    de most ez a fálj amit let9lt9ttem azt irja rakjam rendszergazada mondba de nem enedi kipipálni... most mit tegyek??
  • Shady313
    Hmmm én magyar vistát használtam és rádobtam az sp1 rc-t és magyar is maradt... Nem tom sztem ez mui függő nem sp függő, hisz az spbne csak javított fájlok vannak, és a fájlokhoz külön külön mui-ok amikhez nem nyúl
  • overlocker
    DE AZT A CONNECTEN KIVÖL VALAHOGY NEM LEHET MGSZEREZNI??
  • [HUN]FaTaL
    hát XP SP1 RC1ből nem volt magyar publikusan, de lehet hogy tévedek :) Na mindegy, jelenleg nem publikus a Vista SP1 RC1 frissített HUN ez a lényeg:D
  • bon
    Connect-en elérhető, de csak tesztelőknek. Az előző változatból találtam publikusan csak magyart.
  • overlocker
    Dehát ez angol! Magyar nincs?? me nekem magyar avista...
  • overlocker
    akoor PM-be az uj RC linket please
  • bon
    Link: SP1 RC1 frissített