40038
-
#27834 Tévedsz, van magyar és eddig is volt mindegyik sp1-ből. -
#27833 Nem, ez még mindig RC csak frissített és angol Release Candicate-ből sosincsen magyar, majd a véglegesből lesz. -
#27832 Légyszi PM-be az uj SP1 let9ltési linket vagy jo torren t linket köldön vlaaki! ez amugy magyar az uj SP1?? -
#27831 sorry -
#27830 A Service Pack 1 RC Refresh telepítése előtt minden korábbi változatot el kell távolítani a rendszerről ???
miért ?? -
Zandal #27829 Köszi a tippet! Meló után ki is próbálom! -
Bébá70 #27828 A tisztelt nagypublikum számára is elérhetö az sp1 frissitése.Winportal. -
Bébá70 #27827 Igen ezzel tisztába vagyok én is, de sajnos a programok nagy része nem jelenik meg 64-bitre, vagy ha igen nem arra irodott, csak fut azon is.Ugyhogy egy átlag felhasználonak igazábol nem nagyon van szükség a 64-bitre, mert ugysem használja ki(saját tapasztalat).De az azért örömteli hogy legalább használhato.Zandal én WinRar-bol 3.62-est használom és hiba nélkül megy. -
Zandal #27826 OK! -
#27825 Akkor a Winrar jó, más gond lesz. Próbáld meg a Winzip-el. -
#27824 64bit-es programokkal lehet gyorsulás, mivel a 32bit-es programoknál emulálja a 32bit-es környezett a rendszer így akár még lassabb is lehet adott alkalamzás. -
Zandal #27823 Nem akarja kicsomagolni, crc ellenőrzésre azt írja hogy ok (mondjuk volt mikor nem), de nem hajlandó kicsomagolni crc hiba miatt. Total Commanderrel pedig 100%nál kiírja hogy csomagolási hiba. WinRAR-ból pedig csak 3.71-est találtam... -
#27822 Winrar jó de a legfrissebbet rakd fel, nekem nincs gond vele és a Winzip-et is ajánlom. -
Bébá70 #27821 Miért is nem jó neked a WinRar? -
Bébá70 #27820 Nekem is 4Gb ramom van, felraktam a 64-bites verziot fent van az sp1 is.Nem vettem észre hogy gyorsabb lenne a rendszer. Sajnos az általam használt programok 99%-a 32-bitre irodott, de nem volt különössebb kompatibilitási problémám, ha volt az az én figyelmetlenségemnek tudható.Játszom, filmetnézek tömöritek használok deamont hamachit és még jopár hülyeséget.Minden müködik normálissan.De nem veszem észre hogy gyorsabb lenne, de jobban nézki hogy elfogadja a 4gb ramot és nem 3,2-öt. -
#27819 Hát ha mondjuk 64 bites a tervező progi akkor tényleg ne válts! De még mindíg ott a 64-es xp ami sp2 után nagyon korrekt lett. 7zip-et is megnézheted (ingyenes) de a winrar mégis csak winrar. -
Zandal #27818 Köszi a segítséget! A 4gb-re szükségem van mert 3D-tervező programok eszik nagyon a memóriát ezért kell a 64bit-es Vista.
Tömörítőből mit ajánlotok? A WinRAR kilőve nem ok, a WinAce se jó.
Eddig csak ezek a problémák léptek fel minden más jól működik, persze minden programból a legújabbakat használom. -
#27817 Nekem is fent volt az sp1. De most xp-n az ott szenvedő progik tökéletesen mennek. Semmi gixer. Nekem ez a lényeg. Persze végleges sp után még megnézem mi a helyzet. De ha nem lesz az igazi akkor sem akkor nem erőltetem. Az xp minden igényemet kielégíti. Egyedül a dx10 volt amit fontosnak láttam de az is egy vicc még(remélem nem marad így). -
#27816 Szerencsére nekem nincsenek program mükődési problémáim Vista 32bit alatt (SP1 sokat segít). 64bit-et meg talán a végleges sp1 megjelenése utén fogom felrakni, feltéve ha lesz kedvem (a saját gépement nem szeretem telepítenni). Ja és nem fél GB-ot hanem többet kell feláldozni. Nekem 3,2gb-ot írt mgé ki régen. -
#27815 Ja. Ajánlott ha szopni akar. Még a 32 bitessel is szarakodik a programok több mint fele.(Nem azt mondtam hogy nem fut! Hanem azt hogy csinálnak érdekes dolgokat még a vista ready progik is! Igen, saját tapasztalat! 2006 november óta használtam vistát de most váltottam vissza, mert nem éri meg.) Én gondolkodás nélkül feláldoznám azt a fél gigát és 32 bitest raknék, de leginkább még azt se (Xp). -
#27814 4gb memóriája van, ott már ajánlott a 64bit. -
#27813 Rakd fel a legfrissebb tömörítő programot ha nem az lenne már fent.
De ez miden programra igaz, mindig a legfrissebb változatott használd, mert Vista esetében találhatnak még hibát a programokban. Ja és SP1 telepítése is ajánlott. -
#27812 32 bites vista. 64 bitest nem éri meg. (Esetleg SP1 után) -
Zandal #27811 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Olyan problémaám lenne hogy a Vistám néhány kitömörítést nem akar rendesen megcsinálni. Pl. image file-ok kicsomagolásánál 100%-nál hibát ír ki miközben a crc ellenőrzés szerint nincs semmi gond...
A másik probléma hogy ha image file-ból telepítek akkor egyszercsak "kidobja" a Daemonból vagy Alcoholból a lemezt és hiába rakom vissza nem hajlandó tovább telepíteni. Ilyen a pl az UT3-nál történt. A Witchernél pedig telepítés közben egyszerűen "a setup.exe hibát észlel és ezért leáll" szöveget kapom...
A Vistám Home Premium 64bit.
Előre is köszi a segítséget! -
#27810 Vagy visszaáll xp-re. -
#27809 Veszel még memóriát, 1gb nem elég. -
juhaszg #27808 Plusz: mióta Vistát használok, a Limewireben 1-2 kivételtől eltekintve nem működik a preview opció:( Erre van valami barbatrükk...? -
juhaszg #27807 Hello mindenki,
hogy lehet felgyorsítani a Vistát? 32 bites verzióm van 1 gigás memóriával, de nagyon lassan áll fel, lassan indulnak a programok, stb. Van erre valami program, vagy beállítás? Előre is köszi a segítséget. -
#27806 körülbelül minden 60. pingelésre csinálja.:( -
#27805 Még egy probléma. Wifi-n kapcsolódok a routerhez és a válaszidő néha 1000 fölé ugrik XP-n nem csinálta. Mi okozhatja? -
#27804 De nem enged jogokat se állítani -
#27803 Format elég. De ha jól tudom ha átállítod a jogokat a mappákon a mostani (adminos)felhasználóra akkor már engedi. -
#27802 Az lenne a problémám hogy felraktam az ultimatet de véletlen rossz partícióra így amit tudtam kitöröltem belőle és újratelepítettem egy másikra. Nah most az a baj hogy az első telepítés fájljait nem engedi törölni mert írásvédettek, pedig a windows nem használja. Már átneveztem a régi Windows mappát mindenfélére, az átnevezést engedi de törölni akkor sem, ugyanez a helyzet a program files mappával is. Mit lehet tenni ilyenkor azon kívül hogy átmásolok mindent ami kell és format? -
#27801 de van csak a nyelvet kell angolra állítani, és amikor kategóriát nézel akkor is mögé kell illeszteni a végén az en-us baromságot:) -
#27800 De itt a közvetlen link -
#27799 De van, csak a szűrés nyelvét állítsd át angolra. -
#27798 Home premium alatt hol tudom beállítani a faxolás lehetőségét?
-
#27797 Gadegetet honnan lehet szerezni
mert a microsoft oldalán nincs??? -
strebacom #27796 -
#27795 fizetős szoftver, gadgetet is telepít windows vista alatthttp://www.dumeter.com