40038
-
devilk #29918 Ez OFFICE 2007 probléma, de ha valaki segítene nagyon megköszönném neki!!!
http://www.kiss68laci.extra.hu/images/2007.JPG -
#29917 Nem tudom nekem 7es szériás a VGA-m. De minden VGA-val 10-15%al lassabb játékok alatt mint az XP. -
#29916 Tallózd be a videókat, ha megvannak a fjálok. -
#29915 A konfigommal lassú lenne? -
#29914 így sem lett jó,de azért köszi a válaszokat.
Utána olvasok a neten... -
#29913 leszedtem a dreamscene cuccokat microsoft letöltőközpontból, feltettem, de nem jelenik meg, csak az alap videó. semmi több. Nevüket valaki meg tudná irni, hogy meg tudjam keresni? Valahol tuti megvan, leszedtem.... -
#29912 De, mint írtam nálam csak volt ehhez hasonló hiba. Jogosultságot kell megnézni. Ha a felhasználódnak nincs tejes hozzáférése a könyvtárhoz meg a fájlokhoz adjál full jogot. De én megpróbálkoznék a Logitech felé egy levéllel is. Sőt keresgetnék is neten ilyen hibát, biztos nem te vagy az egyetlen. -
#29911 Kapcsold ki az UACot és rakd fel, aztán kapcsold vissza. -
#29910 Akkor ezek szerint ezt nem lehet "kilőni" ?
Komolyan agyam eldobom :D
Akkor inkább felteszem a Mac-re a kamerát,ilyen hülye hibát...
Köszi a választ.. -
#29909 Észrevettem ezért evvel a configgal maradok az XPnél:) Azért kár hogy nem tudtak egy normális drivert összedobni, atié sokkal jobb. -
#29908 Már nem is lesz jobb, 8xxx és 9xxx-es kártyákra összpontosít az nvidia inkább. -
#29907 tesztnek a 32bitest szerintem, de készülj fel hogy a játékok lassabbak lesznek mint XP-n, sajnos én is kénytelen voltam most visszatenni az XP-t mert az nvidia driver csapnivalóan lassú a kártyámhoz:( -
#29906 Kétféle telepítő van, Enterprise és az összes többit tartalmazó DVD. Tehát szedsz egy Ultimate-t és kód nélkül telepíted, majd ráfog kérdezni melyiket szeretnéd feltenni, én a Home Premium-ot ajánlom. Ja és 32bit-est. -
tompka #29905 És a többi
"Ultimate Extrák" :D -
tompka #29904 " Melyiket érdemes letölteni?"
Az összeset!
Nincs külön lemezen az Ultimate, Home Basic...stb
Mind 1 lemezen. A telepítés előtt lehet kiválasztani.
kivéve az Enterprise! -
#29903 Ok, leszedem warezről :D Melyiket érdemes letölteni? -
#29902 Modernebb, újabb, biztonságosabb, szebb. de próbáld ki. -
#29901 Ultimate kiváltsága a dreamscreen -
#29900 Miért érdemes Vistára cserélni az xpmet? Elmondaná vki?
-
#29899 Businesst nem lehet rábírni valahogy? -
tompka #29898 :)
Én már betettem egy komplett filmet is. MPEG,WMV-t támogat.
Elég durva volt.Netezek, és közben a háttérben megy a film :D -
#29897 BIG THX! -
tompka #29896 Az egy olyan program amivel videót tehetsz be háttérnek.
"miért nem tudom aktiválni?"
Lépj be oda, ahol képeket teszel be (jobb katt,testreszabás,az asztal háttérképe)
a hely-et állítsd át "Windows DreamScene-tartalom"-ra, és ott lesznek videók. Ha betettél, akkor aktív lesz az opció. Azzal tudod megállítani, illetve elindítani.
Ha kikapcsolod az aero-t akkor a mozgó háttér sem működik. -
#29895 Gyanitom, elég láma a kérdés, de felteszem...
Mi az a DreamScene, és miért nem tudom aktiválni?
Jobb katt az asztalon, és csak szürkében jelenik meg ez az opció. Legfrisebb nV driver, (beta) 8800Gts, 320-as. -
#29894 Control panel/System/Advanced System Settings/Advanced/Environment Variables... -
#29893 Szerintem nincs jogosultsága írni a program könyvtárjába és ezért nem fogja fel az utasítást. Nekem egy asus hardverhez adott szoftverrel volt ilyem bajom. -
zoolee #29892 Köszönöm.
Ehh..Angol vistában hogy van? -
#29891 Hali! Szóval erre a kamerára visszatérve (Logitech)...
Amióta telepítettem minden bekapcsolásnál szoftvert akar keresni, hozzá a "hülyéje",hiába kattintok mindig,hogy ehhez a hardverhoz többé ne tegye fel a kérdést,mindig megjelenik bekapcsoláskor.
Van valami ötletetek, hogy ne kérdezzen rá többet?
Előre is kösz. -
tompka #29890 Igen, régebben a magyar verzióban(más verzióban is) nem működött. Azóta javították :)
örülök hogy segíthettem :) -
devilk #29889 Köszönöm szépen! Régebben ez nem működött nekem, nem gondoltam volna, hogy azóta minden ok:D THX Még1x! -
#29888 vezérlőpult/rendszer/speciállis rendszerbeállítások/környezeti változók/ A többi már egyértelmű lesz. -
tompka #29887 Vegyük az alapot
Berakod, a gadget jobb felső sarkában lesz egy "szerszám" jel. beírod hogy Debrecen, majd enter. megkeresi (ha van akkor kiírja) kijelölöd a Celsius-t,majd OK. -
devilk #29886 SziasztoK!
A kérdésem az lenne hogy tudnám beállítani gadget-be az időjárást, hogy pl.: kiírja, hogy Debrecenben hány fok van?
THX előre is. -
zoolee #29885 És az ilyen tempeket?
-
zoolee #29884 Berosálok emberek.:)
35 perc alatt kész lett az sp1 telepítés: DDD -
tompka #29883 Én is azt hittem. 20GB-ból 2GB hely van. -
#29882 Inkább 20gb-ot csapj hozzá, 40gb ajánlott a Vista-nak. Virtuális memóriát esetleg átirányíthatod, átirányítás helye mint az XP-ben. -
zoolee #29881 Okké.Neked is köszi a választ. -
zoolee #29880 köszi a választ.
Bakker...
Azt hittem 20 giga elég lesz neki: CCC A mocsok.
Na mind1.
Majd valami partitionáló progival hozzácsapok még 10 et.
Vagy, ha megtudjátok mondani, hogy melyik mappák tartalmát irányítsam át egy másik particióra, hogy ne a rendszer partición foglalja a helyet, akkor azt megköszönném.
És még azt is, hogy hogy lehet átirányítani. -
#29879 Ja, majd ha letöltöm, felrakom.