40038
-
#29878 Most már nyugottan rakhatod rá mentés nélkül is. Több gépre raktam fel és mióta végleges nem volt probléma vele. -
#29877 Van különbség máshol is ez csak egy példa volt a sok közül. Amúgy meg senki sem erőszakolja rád, ha nem akarod nem teszed fel. Nem kért rá senki.. -
tompka #29876 Hát azt nem tom, bár készíthetsz mentést.
Én pl. ráraktam, és kész. Nem volt semmi baj.
Az sp1 telepítőnek kell min 6,9GB hely, és ha felment akkor 1-2GB-al kevesebb hely lesz. Ha úgyérzed hogy jó, stabil, akkor egy új rendszer visszaállítási pontot hozz létre, majd a régit töröld. Így visszanyered a helyet. -
Apocalipto #29875 Szerintem megbízható, én nem backuppolnék -
zoolee #29874 Hali, beszereztem a vistát, legálisan.;D
Kérdésem az lenne, hogy érdemes sp1 telepítés előtt backupot csinálni, vagy azért megbízható a cucc?
Semmi fontosabb dolog nincs rajta, de jólenne nem egyből reinstallal kezdeni..
Köszi előre is. -
#29873 Hát sztem nincs olyan marha nagy külömbség, hogy egy játék miatt én feltegyek Vistát a gépemre.
-
#29872 Nem fogsz vele menni semmire, mivel az nem kiírható formátumba szokott lenni. Egyébként partició kezelővel már láthatónak kell lennie (paragon particion manager) nem tudom a Vista beépített lemezkezelője boldogulna e vele. -
#29871 Azt hittem már kiment a divatból ez a rejtett partíciós bohóckodás. -
juhaszg #29870 A vinyó rejtett partícióján van valahol maga a Vista operációs rendszer. Azt kéne megtalálnom, hogy hol. -
#29869 Ok köszi. Nekem most hasznos lenne egy feladatra, akkor felrakom a programot. -
#29868 Ez jobb Company of Heroes -
#29867 Tudnál mutatni dx10es screenshoot-ot/printscreent játékból?
-
#29866 Én már jó ideje nem találkoztam kompatibilitási problémával. Az én Vista-im eredetiek. -
#29865 Úgy hallottam, h még nem minden progi kompatibilis a Vistával, vagy ilyesmi.
Ti mind eredetivel nyomjátok? :D -
#29864 Igen érdemes feltenni. Különbséget meg nem nagyon fogsz látni a Directx10 és 9 között. -
#29863 Érdemes feltenni a Vistát?
Kiváncsi vagyok milyen az Assassin's Creed dx10ben :)
Persze nemcsak ezért... -
#29862 A recovery DVD egy olyan lemez amit adnak a géphez és berakva vissazállítja a rendszert önállóan. A lemezről vagy a winyó rejtett partcióján lévő előtelepített oprendszerről. -
#29861 Teljes átlátszóságra nincs lehetőség Vista-ban (zavaró is lenne, csak gondold el van két bőngésződ nyitva és átlátszik az alattalévő, rontaná az olvashatóságot). Az átlátszóság a tálca és az ablakok felső részében kimerül. -
juhaszg #29860 ...A Recovery DVD funkció az mi? :) Fogalmam sincs, van-e rajta... -
juhaszg #29859 Hello,
persze, normális gép normális Vistaval, az Electro Worldben vettem. -
#29858 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy van valami mód arra hogy egy ablakot átlátszóvá tegyünk Vistaban? Vagy csak külön programokkal lehet ezt elérni? Ezt találtam gúglival, de ha alapból lehet akkor nem szívesen raknám fel.
(rákerestem gúgliban és a windows helpben is a kérdésemre, de nem találtam választ) -
#29857 Milyen géped van? Recovery DVD funkciód van ra rajta? -
#29856 Én is Sajátgépet mondok, mert megszoktam. De amúgy furán hangzik: Megnyitod a Számítógépet..vagy "A Számítógépben az xy meghajtó..." Tudom kocka vagyok de ezen filozofáltam tegnap. :D -
#29855 Az már régen baj ha Vistán van Sajátgép. Inkább számítógép. Egyébként jobb egérgomb a dokumentum mappán majd tulajdonságok. Hely fül és áthelyezés gomb, megadod az új helyét és kész is. -
#29854 Belépek Sajátgépbe, dokumentumokba, bárhova, akkor ott vannak baloldalt a gyorsgombok, kedvenc hibatkozás néven.
Ezt hol lehet testreszabni? Újraraktam az egészet, és a dokumentumok a D-n vannak , azokat a mappákat szeretném oda beállítani gyorsgombnak. -
BIZ0906 #29853 REndes boltban vett gép amihez adtak Vistát vagy csak (illegálisan) rárakták? -
juhaszg #29852 Sziasztok!
Feltenném az xp-t a Vista mellé.
Az új gépemen Vista van, viszont telepítő cd-t nem adtak hozzá, maga a szoftver valahol fent van a gépen, onnan kell kiírni. Tudtok ebben segíteni, hol találom?:)
Örök hála... -
#29851 Működnie kellene Vistaval. Passz. -
#29850 Ez csak azt jelenti hogy van hozzá drdiver, nem azt hogy felismeri magától. -
#29849 Logitech QuickCam Pro 9000,de csak egyszer volt ilyen. -
tompka #29848 Passz am ilyen
-
#29847 Gondolom egy rakás szar a driver, próbálj régebbit vagy írj nekik e-mailt. Nézd meg a FAQ vagy Support oldalukat. Én nem tudok jobbat. :)
Mondjuk a szürke nem a Capable-t jelenti? -
tompka #29846 Ez semmi.
A dobozon ott virít a szürke Windows Vista embléma, és ha rádugom, azt se tudja hogy mivan. xD
Ismeretlen kameraként jelenik csak meg :) azé ez durva. -
#29845 Megártott neki a túl nagy kompatibilitás. :D -
tompka #29844 Milyen kamerád van?
Nekem Microsoft LifeCam. Feltettem a neten lévő legújabb drivert, 20mp-ig megy, aztán kékhalál, számol 100-ig,majd restart. -
#29843 nekem ma ugyanez volt a kamerával... -
arankamama #29842 Hogy kell igényelni? hol van erre mód?
köszi -
#29841 KATT
Majd állitsd át winre mert nekem mac os van és azt ajánlotta fel. -
HiltonBobo #29840 Ezt honnan tudnám letölteni? Mi a neve a frissítésnek, vagy installnak? -
#29839 Nekem tegnap a flash egyszerűen gondolt egyet és nem működött. Szerencsére reinstall után most jó. Egy próbát megérhet a legújabb verzió.