40038
-
#30038 Sikerült Business alá videót berakni háttérbe -.- -
tompka #30037 És az FSB miért változik? Én is úgy tudom hogy a szorzó változik. Alap FSB 200 sokszor felmegy 400-ra. -
Apocalipto #30036 Az AMD procikba be van építve a Cool'n'Quiet technológia, ami arra való, hogyha nem kell a programoknak vagy az oprencernek a prociteljesítmény, akkor leveszi a proci szórzóját hogy ne zabáljon annyi áramot. Ha kell valaminek a proc akkor természetesen azonnal visszaáll a szorzó a normál értékre. (Vistának semmi köze hozzá, XP-n is működik, csak be kell kapcsolni a minimális energiagazdálkodást) -
#30035 -
tompka #30034 bakker -
#30033 Na megoldódott a DVD meghajtó probléma!
Nem volt bedugva az alaplapba a kábel!
Bocsi a fölösleges kérdésekért!
Be volt dugva félig meddig... -
tompka #30032 Most vettem észre egy érdekes dolgot az everestben, ami eddig nem volt:
Az AMD procim változtatja a sebességét. Ha nem kell nagy akkor ált. 1Ghz.
Jelenleg alapon megy 1Ghz-el 5-ös szorzóval, 200-as FSB-vel. Ha kap terhelést akkor a szorzó megy fel 10-re. De néha a szorzó nem változik, hanem hejette a FSB 400-ra megy fel. zárójelben pedig overclockers-100%
na ez mit csinál? az FSB még sosem változott. A Vista határozza meg hogy mi nő meg? -
tompka #30031 3x is lement a teszt xD
érdekes. -
#30030 Ha frissítik az élményindexet nem kisebb értékeket fogsz kapni, hanem bevezetnek nagyobb pont számot (>5.9) ennyi. Valszeg terheltebb volt a procid most mikor mért... -
tompka #30029 Eddig beta volt fent. most egy full van fent.
és a cpu hogyan lenne lasabb? :) -
#30028 Abból kiindulva, hogy egy jó drivertől gyorsabb lesz mondjuk egy videókártya, egy rossztól, simán lehet lasabb... -
tompka #30027 Lasabb lett a proci, és a vga? érdekes :D -
#30026 Nem frissítik valszeg más a driver, az adatbázison nem csináltak semmit:) -
tompka #30025 Milyen nyelvű? magyar angol?
ha angol akkor szedd le a már hivatalos véglegest.
ha magyar akkor érdekes. én is azt használom
érdekes jelenség: a gép az élmény indexen átlagban 4,3-at kapott. újra telepítettem a vistát, és most már csak 4,0 :D jó látni hogy frissítik az adatbázist. -
#30024 Ha IDEs a DVD cserélj IDE kábelt mert nekem a vinyóval csinálta ugyanezt, elromlott a kábel. -
tompka #30023 Jaja. Nekem is ilyen volt.
Bios, alaplap, boot látta. Aztán a windows-ban semmi.
Betettem a vista lemezt, gondoltam a windows hülyült be. bootolt lemezről, betöltötte a telepítőt, majd amikor kezdte volna kiírta hogy tegyem be a DVD olvasó driverjét. puff. áttettem a másik meghajtóba a lemezt, és arról újratelepült a vista.
Azóta látja a windows is, de már elromlott. a lemezt 20mp-ig olvassa aztán, mintha nem is lenne benne. A rendszer kiírja hogy tegyek be egy lemezt. ok. de nem is nyillik ki a tálca. nagy nehezen kibányáztam, és azóta sem használom :)
de még mielőtt elkezdenél félni :) nézd meg a kábeleket!! volt olyanom is hogy 1mm-rel kilazult a vinyó kábele és amíg ment a rendszer működött minden, majd újraindítás után a vista nem volt hajlandó betöltődni mert észlelte hogy egy másik vinyó (nem rendszer hdd) elérése nem lehetséges.
benyomtam jobban a kábelt és megjavult. !!érzékeny a vista!! -
#30022 Lehet hogy azért mert SP1 van fent és elvileg ez még nem a végleges!
Akkor szedtem le amikor kiadták de aztán visszavonták! -
#30021 Nemááár!
De csak a windows nem látja!Még be nem jön a Microsoft istennyila boot töltőcsik addig látja utána nem! -
tompka #30020 Nekem az ilyen után ment tönkre a régi dvd olvasóm! :D -
tompka #30019 Ha a ram és az alaplap is azt akarja akkor igen. -
arankamama #30018 Ha veszek egy gépet amiben 2x2giga ram van az alapból dual nem? -
#30017 Hali!
Sztetek miért nem látja a windows a DVD meghajtóm?Amikor még bejön ilyen alaplap meg lefutnak cuccok működik kinyitom-becsukom de amikor bejön a vista csak floppy-t és Daemon meghajtót valamint egy cd meghajtót lát ami nincs is mert csak egy DVD íróm van amit tegnap még használtam ma már nem látja a windows.Tegnap este szétszedtem a gépet hogy kitakarítsam de mindent visszadugtam ugyan oda!Az író kap rendesen áramot és be van dugva minden!Boot alatt működik windowsban már nem!HELP! -
#30016 arra tényleg kell még pár hetet várni. -
#30015 magyara vistam és magyar SP1-et szedek csak le -
#30014 az angol változat már teljesen hivatalos, a windows update is feldobja. -
#30013 THX nah má le is van szedve és majd azt rakom fel ami hivatalos lesz valamikor áprilisban aszem addig sima Vista marad nekem -
#30012 KB936330, de míg ezt ide beírtad a Microsft oldalán már meg is találtad volna a választ és akár a letöltési lehetőséget is. -
#30011 Valaki monja meg gyorsan mi a vista SP1 neve!! KB9xxx???? mi?? Nagyon most kéne gyorsan please -
#30010 Csak hiszed, hogy Rendszergazda (kézzel kell bekapcsolni a teljes értékű Rendszergazdát) De utánna is védi magát még a Windows. Saját tulajdonba kell venni a fájlt és utánna már engednie kell a felülírást. Ja és csak ovatosan, nehogy zokon vegye a dll cserét a Vista és furcsa dolgokat produkáljon. -
#30009 Hi all!
Az lenne a gondom, hogy a Windows\system32 be szeretnék másolni egy dll-t (és felülírni a régebbit) de ezt a Windows nem engedi nekem, pedg rendszergazda a fiókom. Valaki tud ebben segíteni?
Előre is köszönöm! -
#30008 Bootnál kiírja. -
arankamama #30007 sokmindenre nem elég 1 giga de zenehallgatásra és internetezésre szerintem bőven elég. -
#30006 Munkahelyi gépemben 1gb memória van és már többször elfogyott használat közben. -
arankamama #30005 Azt honnan lehet tudni hogy dualban van?
kösz -
#30004 El kell olvasni az alaplap tájékoztatójában hogy melyik gyártó melyik moduljai vannak gyárilag tesztelve. Újabban már külön részt szentelnek erre. -
#30003 Nem, az kell, hogy a BIOS engedje bekapcsolni :) néha teljesen különböző memóriákkal is engedi, néha hasonlóakkal sem. Ezért szokták kicsit drágábban adni csomagban kettesével a modulokat, mert azokat előre tesztelik, hogy szeretik-e a kétcsatornás módot.
Ha a lenti esetet nézzük, akkor lehet, hogy megy kétcsatornában, de csak az alacsonyabb órajelen.
(nekem 1 giga ram elég Vista alatt, és sokáig 512-vel használtam, ott picit vigyázni kellett, de alapvetően nem volt lassabb, mint az XP (indexelés kikapcsolva)) -
#30002 Vista-hoz kevés a memória. Kétcsatornás üzemód meg nem tudom, hogy mükődik e, tudtommal egyforma memóriák kellenek hozzá. -
arankamama #30001 Nekem 2x512 ddr2-es ram van de mind2nek más az órajele , szerintetek probléma ez :D? xp alatt semmi gond, vista meg szaggatott bár lehet nem emiatt. -
#30000 TÉK! -
#29999 lehetséges