Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vista Business (eredeti, céges):
Miért van az, hogy az Energiagazdálkodásnál beállítom, hogy a képernyõ, illetve a merevlemez SOHA ne kapcsoljon ki, s újraindítás után visszaáll 20, illetve 10 percre!
Nagyon idegesítõ a dolog.
Köszi
Figyeld meg a böngészõd cimsorában a különbségeket.
Registrant:
Cybage Software Pvt. Ltd
West Avenue, Kalyani Nagar
Pune, Maharashtra 411006
IN
*****@cybage.com
+91.2066041700
+91.2066041701
Domain Name: WINDOWSVISTAEVALCOMP.COM
Administrative & Technical Contact:
Deepak Nathani
Cybage Software Pvt. Ltd
West Avenue, Kalyani Nagar
Pune, Maharashtra 411006
IN
*****@cybage.com
+91.2066041700
+91.2066041701
Microsoft Vista. Egyet fizet kettõt kap
2007, december 31
Under terms of “The Ultimate Offer” testers can go to any retail or online store and buy a copy of Vista Ultimate (full or upgrade version) for full price and Microsoft will match it with a second complimentary Vista Ultimate Upgrade product key.
http://www.windowsvistaevalcomp.com
Az akció január 15-ig tart
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
/*WTF?!*/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Once your Product ID submission has been validated and deemed eligible for this offer, you will receive an email indicating that the product key can be retrieved online. This product key is valid for Windows Vista Ultimate upgrade x32 and x64. This key can be used for one installation from the DVDs you just purchased.
You will receive notification in approximately 7-10 days. Please check your email regularly for confirmation that the new product key is ready to be retrieved. Simply follow the instructions in the email and click on the included link. If your Product ID is deemed ineligible for the Windows Vista Ultimate Offer, you will receive and email indicating the reason for ineligibility and further instructions on how to qualify for this offer.
Best Regards,
The Microsoft Windows Vista Team
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
thank you for helping us help you help us all
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Tudom, nem egy elegáns megoldás...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
/*WTF?!*/
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Akár lehet egy vírusírtó is.<#ejnye1>#ejnye1>
Van egy kis bökkenõ a vista-mal, néha hetente egyszer egyszer, amikor IE7-tel netezek, egyszercsak fogja magát és nem tölt be semmi oldalt, és a netkapcsolatot igénylõ gadgetek is meghülyülnek...közbe meg a torrent, MSN és FTP-kliens vígan használják a netet, csak IE7 nem látja(firefox sem ekkor). Van mikor magától pár perc alatt megjavul viszont van h csak a restart segít. Szerintem a HTTP port körül lehet vmi, de több 5letem nincs, ugyh szivesen várok egyéb észrevételt 😊
Start menü / Vezérlõpult / Felügyeleti eszközök / Szolgáltatások / Keresd meg az "Elõtöltés"-t, kattints rá 2-õt, majd Indítás tipusa: Letiltva legyen.
Restart.
Amit most így kikapcsolsz az az, hogy figyeli a Vista hogy miket indítasz általánosságban a HDD-rõl, és a szokásaidat figyelembe véve ha van sok memóriád, akkor ezeket neked megelõlegezi, vagyis elõre betölti a RAM-ba, hogyha szükséged lenne rá már ott is legyen.
Ez egyébként jó dolog lenne, de minél több RAM-od van, annál többet szöszöl vele, de a mostani SATAII-es vinyók mellett sztem már ígyis-úgyis gyorsan betölt mindent, nemkell a RAM-ba külön szarakodnia.
Ez volt egyébként a sok hozzánemértõ ember problémája, hogy a Vista sok RAM-ot foglal. Azt nemfogták fel az agyukkal, ami mindenhol levolt irva, hogyha szükség van rá, már szabadítja is fel, szal kárt nem okoz, csak hasznot.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Aszem itt a bal oldali oszlopban kell vmire rámenni.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
ADSL netem van, és azt szeretném megkérdezni, hogy véletlenül nem találkozott-e valaki az internet kapcsolat beállításoknál automatikus csatlakozással?!!
Xp alatt be tudtam állítani annó, de Vista (Ult.) nem sikerült megtalálnom.
Azért lenne fontos, mert ha éjszakára bekapcsolva hagyom az erõmûvet akkor nemárt ha netem is van, töltögetés közben nem minõsítem a szolgáltatást amit kapok, elég ha azt mondom maximum 5 percenként szétszakad a netem 13.990 Ft-ért...<#violent>#violent><#szomoru1>#szomoru1>
elõre is köszi a segítséget!!
hali<#worship>#worship>
thank you for helping us help you help us all
A monitor driver már nekem is eszembe jutott, de a TFT-t még 2003-ban vásároltam és a hozzá adott floppy-n lévõ Win2k/XP-s telepítõvel a Vista nem tudott mit kezdeni, de a monitor gyártójának honlapján sem találtam frissebbet (Vista-sat).
Habár önmagában az F8->VGA mód (egészen pontosan a 640x480 felbontásról van szó) sem hozott sikert, viszont arra jó volt, hogy rájöttem az igazi megoldásra.
Ugyanis amikor bejött a Vista Asztala - és természetesen megint elsötétedett a monitor -, most kivételesen a monitor OSD-je kijelezte, hogy gond van a felbontás/frekvenciával - amit eddig is tudtam -, és az értékekbõl rájöttem, hogy a TV-kimenet nem jól van beállítva. HDTV-s értékekkel akart indulni a rendszer - csakhát az a probléma, hogy a TV-m nem HDTV, és a monitorom sem tudja azokat a paramétereket.
Tehát a megoldás az volt, hogy a forceware telepítése elõtt kihúztam a TV-t a TV-kimenetbõl (XP-nél erre sosem volt szükség, mert annál a fent leírt probléma sosem jelentkezett).
Egyébként valami olyasmirõl lehet szó - sejtésem szerint -, hogy a GeForce 8-as kártyák TV kimenete HDTV-s alapbeállításokkal mûködik, vagy passz...
A lényeg, hogy mostmár jól mûködik a rendszer.
Ezzel kapcsolatban adódott "némi" problémám a VGA driverrel.
Egy 15"-os TFT monitorom van, aminek 1024x768 a max felbontása és max 75Hz-et tud.
Sajnos a Vista-s forceware driver feltelepítése utáni restartkor, amikor bejönne a Vista grafikus felülete, a driver egy olyan üzemmódra vált a videókártyán, amit a TFT nem tud megjeleníteni (vagy a felbontás nagyobb vagy a frekvencia - nem tudni melyik).
Így azt konfigurálni sem tudom a helyes értékekre.
A gépet így kénytelen vagyok a házon lévõ restart gombbal újraindítani és csak safe módban kapok látható felületet - de azzal nem érek semmit a VGA driverrel kapcsolatban.
A kérdésem az, hogy hogyan lehetne elérni, hogy a VGA telepítésekor csak a TFT által megjeleníthetõ üzemmódra váltson a driver? (újrainduláskor)