40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • djrobaa
    Nálam pedig minden rendben! Lehet kivétel vagyok?
  • Demeter
    Köszönöm srácok a tippeket codec illetve "lejátszók" tekintetében.
  • asysoft
    Akkor futtas néhány online scant (pl panda, Kaspersky), s ha nem jelez, akkor boldog lehetsz:)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem 1 hónap alatt kétszer, azóta nem használom:)
  • gergod
    hat ezaz... felek hogy van. paranoia rulez
  • pedestrian
    Sziasztok. Azt hogy tudom elérni hogy a windows explorer megnyitáskor a meghajtókat mutassa. Most alapból mindíg a Documents mappa nyílil meg.
  • djrobaa
    Én nemtom miért szidjátok a NOD32őt! Nagyon régota használom és semmi problémám nincs vele! Xpn is ezt használtam és most Vistan is ezvan! Nekem még nem engedett be virust!
  • [HUN]FaTaL
    Norton meg Nod

pfff :D
  • Zsoltika 007
    Nortont 360-t használok úgyhogy gyúrjál még picit :D
  • BIZ0906
    íííí de nagyon leóltottál XD használd csak tovább pff :D
  • Brand
    Kösz szépen:)
  • asysoft
    Ennél egyértelműbb hibajelentést nehezen kaphatsz Frissítsd a hálókártyád driverét, az okozza.
  • Brand
    Sziasztok! Ma kétszer is kékhalál kaptam vista 64 alatt.

Ezt a szövegetdobja ki:
    Problem caused by Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS)
    This problem was caused by Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS). This program was created by Realtek Semiconductor Corp.. Realtek Semiconductor Corp. does not currently have a solution for the problem that you reported.

Ahogy észrevettem letöltés és zenehallgatás közben produkálja, de lehet semmi köze hozzá.
    Van valakinek ötlete mitől lehet ez,idáig semmi gondom nem volt.
    Köszi
  • Dzsini
    ott van az antivirus topic ezt kitárgyalni...
  • Zsoltika 007
    Az hogy buta vagy egy dolog. De legalább ne reklámoznád. Főleg nem itt.
  • BIZ0906
    Hagyjuk már ezt a nod32-őt akkora fos :S
  • nyamnyam
    Köszi igazán rendes vagy ---megprobálom --- megegyszer köszönöm
  • urbijoe
    a sata vinyo miatt nem látja
    de nekem egy sp2-es win xp-m van és az simán felmegy a satás laptopomra

de itt van sata driver amit floppirol tudsz hozzáadni ,vagy beleintegrálod a win telepitöbe Nlite-al
  • nyamnyam
    Sziasztok !
    Nekem egy olyan problémám akadt hogy a laptopon egy viszta volt feltelepitve le lett formázva a wincsi és most sehogysem tudom feltelepiteni a windows xp.-t állandóan azt irja ki ,hogy nincs merevlemez meghajtó a gépben ,ha visszateszem a vistát simán feltelepszik .Mi lehet a gond ???? SEGÍTSETEK !!!!
  • bon
    Vezérlőpult/területi és nyelvi beállítások/billentyűzetek és nyelvek/billntnyűzetváltás
  • KeKKSZike
    Sziasztok
    Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy... Van egy laptopom, amin (angol) Vista van telepítve! Két billentyűzet van rajta. Van a sima "Hungarian" és vagy egy olyan, hogy Hungarian 101! Az utóbbi a default, azt szeretném megkérdezni, hogy hol tudom átálltani, hogy a másik legyen? Köszi a segitséget! ;)
  • kopa1
    Szóval az neked baj ha nincs vírus a gépeden?
  • gergod
    nod32 jo vista ala? Soha nem talal egy virust sem... Akkorsem, ha win csokkentett modban keresem oket. Gyanus nekem... Elvileg keres fergeket is meg trojaiakat is?
  • Dante73
    Nálam a KMP az alapértelmezett, és látom intézőben a kis képeket...
    VLCnél és a többinél nem, ezért használom azt. Csak nem akartam már annyi különböző lejátszót ajánlani...
  • Dzsini
    KMPkayer, SMPlayer, VLC, vagy ha kell, hogy a sajátgépben lásd a kis képeket és a mediaplayer vigye a dolgokat, akkor K-Lite Codec Pack (Standard, szigorúan az alap beállításokkal telepítve)
  • asysoft
    Az avi csak egy konténerformátum, abban akármi lehet a tömörítetlen képkockáktól kezdve az indeon át a divx-ig. Én codecpacket nem ajánlok (nálam csak egy xvid van fent AC3-al), ellenben vannak remek "mindent vivős" lejátszók, mint pl a lent említett VLC, vagy az általam preferált KMPlayer (utóbbinak alacsonyabb az erőforrásigénye, HD videót vitt egy 1.8 GHz-s K8 alapú Sempronon).
  • Dante73
    Pedig vinnie kellene.
    Tegyél fel egy VLC Playert, mellé esetleg egy real alternative-al felszerelt Media Player Classicot. Amit ez a kettő nem visz, azt jobb nem megnézni...
    Ezekben benne vannak a kodekek, ill egész más módszert használnak a lejátszáshoz. Egy tény. Nem cseszik el a rendszered.
    Minden kodek pakk, eleve felejtős!
  • Demeter
    Srácok tudnátok abban segíteni, hogy milyen codec pack-ot tegyek fel vista alá? Csak mert nem akarnék össze vissza mindenfélét feltenni. Van olyan pack ami "all in one" és elemgedhetetlen? Csak mert pl az avi file-okat nem játsza le a WMP.

Előre is thx!
  • zoolee
    Mondom.. Van is róla vidim, ahogy a régi warez szarokat szétlőttem.70 dvd van egy zacsiban, szétlőve...
    Najó, teélleg, vistám nem eredeti..amúgy minden az...
    Elvétve van még 1-2 warez cucc a házban, de nemtudom , hogy hol.
  • 30Dani
  • [HUN]FaTaL
    jólvan hagyjuk már az ilyen mindenem eredeti álszent dumát:)
  • [HUN]FaTaL
    Nincs különírva csak ilyen a betűtípus, egy szóköz sokkal nagyobb helyet hagy, betűközről még nem hallottál. Ennyi erővel a competition is külön van írva, ilyen a betűtípus az m betűnél ennyi.
  • zoolee
    Utorrentel sose volt bajom..Monnyuk szinte sose használtam, mert nem vagyok warezpista, mindenem eredeti. : DD Szal, de nekem sose volt bajom a
    utorrent -el.
  • zoolee
    Te se vagy 5 ös angolból..:D

Compoter's helyett com puter's van ott.:D
    Amúgy ha megnézed kicsit jobban a képet ott egy kis firkálás az alján... Ott minden le van írva.
  • Aquli
    De közben, megtaláltam, köszi. Az volt a gond, hogy én tárolómappána akartam beállítani a könyvtárat, ami tartalmazt a file-okat, de azt nem engedte.. aztán megtaláltam a file->import-ot
  • Ability
    Sziasztok!

Két kérdésem lenne hozzátok, remélem tudtok segíteni.

Nálam is előjött az a hiba, amit már mástól is hallottam: nem frissül a lomtár bizonyos akciók után (pl. ürítés). Ez ellen lehet tenni valamit?

Második kérdésem pedig az lenne, hogy elég sok zene van a gépemen, és szeretném a Vista file böngészőjét használni a "válogatáshoz", DE nem szeretném egyenként beállítani minden mappában a sorrendet és társait. A fenti oszlopokra gondolok, teljesen át szeretném szervezni a sorrendet, és a méretüket, de egyenként beállítani elég pepecs munka. Létezik valamilyen mód arra, hogy egy mappa összes almappájában ugyan az a beállítás legyen érvényes? Tehát valami egyszeri beállításra gondolok, ami aztán minden almappában érvényt nyer.

Köszi előre is!
  • bon
    Importálás nem lehetséges?
  • Aquli
    Köszi, nem vágom ezt hogy nézhettem el :\.
    Még egy kérdésem van: a vista telepítése előtt az xp-s outlook express-nek azt azt a könyvtárát, amiben a levelek voltak (.dbx file-okba tömörítve), kimentettem. Életre tudom őket valahogy kelteni az új Windows Mail alatt?
  • Dante73
    Asszem ctrl+egérgörgővel is menni fog
  • slime001
    Jobb klikk > Nézet > Klasszikus ikonok