40038
-
#30238 Ott b*sztad el hogy serial nélkül kell telepíteni a Vistat mert csak akkor megy a crack -
#30237 A netet tudom használni.A serial.ws-en keresgettem de az egyik se jó.Más oldal esetleg? -
#30236 Ha még találnál is valami működő cracket másik gépen, nem tom', hogy így újra lehet-e aktiválni. Mindenesetre érdemes keresni egy másik cracket ha van közeledben működő gép. :) -
#30235 Hali.Kizárt ez a mocsok vista mert lejárt a próbaidő.Pedig crackelve volt.Állítólag sosem jár le az időm:D.Hát nem így történt.Hiába keresgélek neten cd kulcsokat egyiket sem fogadja el.Csak csökkentett módban tudom használni a vistat.Van valami megoldás vagy mindenképp újra kell telepítenem?
Ha lehet azt a variációt hogy vegyem meg a licence-t hagyjátok ki. -
#30234 az idióta smiley-t nem kellett volna odarakni.
Nyilvánvaló,hogy azért kért segítséget,mert nem érti a nyelvet sem pc buzi,hogy mindent tudjon:) -
#30233 Hali szomszéd,ezt simán elmondtam volna neked,ha átugrasz, hogy mi a gond -
tompka #30232 Miért tünik el a net hibrid alvás után? Néha (az előbb is) nem működött a net, és vmi nemlétező hálózatot mutat. csak restart segít. -
#30231 Tévedtem. Másfél óra alatt küldték a linket és a hozzá való passt, öt perc alatt feltelepítettem, azóta él és virul a rendszerem :) Mégsem olyan hülye a Microsoft Support mint gondoltam :) -
#30230 Természetesen ha a laptopon töltöttem, akkor a benti gépen nem. -
#30229 Sziasztok. Lehet nem itt kéne kérdeznem de hátha. Szóval munkahelyemre behoztam a laptopot. Total commander van a benti gépen is, és az otthoni laptopon is. A benti gépen XP, otthonin Vista. Nah most az miért lehet, hogy a benti gépen a total commanderben egy ftp-ről folyamatosan jön lefele valami, mígha ugyanazt az ftp, az otthoni laptopon akadozva tölti lefelé. Ugyebár ugyanaz a net. Más letöltés nem ment. Az lehet gond, hogy a vistánál, hogyha elindítom a total commandert, mindig kéri, hogy nyomjam meg a folytatást, mert bla bla bla. vagy semmi köze ahhoz.
Ha valaki esteleg tudja, azt megköszönném. -
#30228 igényeltem... most várhatok, addig vszeg befut még két-három gyönyörű kék képernyő asszem. Driver frissítést nem vágom, mit kéne frissítenem? -
#30227 A 4.21 beta, használd a 4.20-ast, az az utolsó stabil verzió. -
#30226 amit irtal nemtudtam köszönöm az informaciot :) igy tárgytalan az elozo Hozzaszolasom . -
#30225 Értelmetlen a kérdésed mivel a vista alapból tartalmazza a dx9-et is! -
#30224 üdv olyan kérdésem lenne DirectX 9.0.c-re szeretnem levaltani a DirectX 10-et leheséges ez? és ha igen hogyan? (Vista-m van) -
#30223 Koszi, lefuttattam a Kaperskyt, ez sem talalt semmit, viszont volt vangy 100 olyan file amit kihagyott mondvan hogy lockolva van. Namost mi van ha azok virusosak? mert mondjuk nemelyik a Windows internet files mappaban van.
Jo persze kitorlom oket kezzel, de ha en virust irnek megprobalnam ugy irni, hogy ne tudja a kereso leellenorizni. Lehet csak tul paranoias vagyok? -
#30222 Gyerekek,miért van az ,ha feltelepítem a cFosSpeed 4.21 verziót,(amieredeti oldalról leszedett) amikor majdnem kész akkor mindíg kékhalált okoz.
Pedig nélküle sokkal gyengébben jön a utorrentről a cucc.
Tud valaki megoldást? Csökk. módban feltelepül, de utánna nem indul el!
Szikla -
#30221 A link szerint igényelhető egy javítás a Microsoft-tól a hibádra. Az igénylő link ott van az oldalon. De én megpróbálkoznék egy újabb driver felrakásával is. -
#30220 Kérésed számomra parancs :D Itt levan írva minden, a hibakereső ezt az oldalt dobta fel
link -
#30219 Kicsit bővebben leírnád? Esetleg a linket? -
#30218 Valaki tudna nekem segíteni?
Mostanában jópárszor elkapta a gépet a kékhalál, fizmem listázás, minden... Újraindításnál rányomtam hogy keressen megoldást, erre kidobta hogy a Vista Networkinget (vagy vmi hasonló) kell frissíteni, ajánlott is egy oldalt de igazából nem sikerült túl sokat megérteni belőle, annyi a technikai blabla. Szóval valaki tudna ehhez linkelni egy updatet? -
#30217 Nekem ugyanúgy megy vele a gép mint nod32-vel előtte. -
#30216 Ez lesz az NOD32 Settings -
#30215 Én "kényszerből" használok Norton 360-t (fater megvette 2 évre licenszt és két gépen lehet használni). Nálam is tökéletesen működik, még egy vírust sem kaptam be és a gépet is folyamatosan karbantartja (törli időnként a temp fileokat, meg defragmentál is).
Viszont az tény (már több összehasonlító tesztből is kiderült) hogy a N360-nak van a legnagyobb gépigénye az összes írtó közül. Én ezt akkor vettem észre, amikor újra kellett installálnom. Volt egy olyan reboot, amikor semmi irtó nem volt a gépemen, és akkor kb fele annyi idő alatt bootolt be a windows, mint N360-al.
Mivel ingyen van nekem és legális valszeg ezt fogom továbbra is használni, de ha ez nem lenne tuti más után néznék :D -
#30214 Én is csak kiváncsiságból feltettem a 360-at és baromira bejött. -
#30213 tény hogy nagyon régen (kb 2003ban:D), akkor havonta volt frissítés hozzá, zabálta a gépet, egy szóval egy rakás fos volt:D -
#30212 Nem tudom mikor láttál legútóljára nortont. Mert régen tényleg szar volt de mostanában már nagyon kellemes lett. -
#30211 Több mint 2 éven át semmi problémám se volt vele. -
#30210 akarom mondani oldalt :) -
#30209 Mutass egy egydalt ahol van leirás pls -
#30208 Én nem használok vírusírtót már, néha az online trendmicrot ráküldöm és kész, mégsincs semmi baja a gépemnek:) -
#30207 A NOD-nak van egy szépséghibája, még pedig az hogy ha nem állítod be rendesen akkor nem valami hatékony. Régen én is "fikáztam", de miután egy leírás alapján beállítottam a legszigorúbbra semmi gond nem volt vele. Sőt mára már jobban megbízom benne mint pl a Kaspersky-ben. -
BIZ0906 #30206 Jó nem fikázásbol akartam mondani de nekem sajna nem vált be :( -
#30205 És milyen jól teszed! -
#30204 Ez igaz! Nem nézegetek XXX oldalakat meg stb...
Egyszer volt nálam egy programos dvd, amin volt virus! Mikor megakartam nézni a dvdn lévő cumokat egyből jelzett! Szv nemrossz virus irto a NOD32! Nem cserélném le másikra! -
#30203 Nap mint nap járok warez oldalakra és sose kaptam még be semmit. -
BIZ0906 #30202 -
tompka #30201 Ez szép volt! :)
Nem nézünk "csúnya" oldalakat mi? xD
mondjuk nekem egyszer a startlap-on akart bejönni egy vírus :) -
#30200 Nem vagy kivétel. Csak te is azok kevesek közé tartozol akik nem barmolják össze a gépet! :) -
tompka #30199 Nekem mikor egyszer szólt hogy vírus akar bejönni, letiltotta a hálózatot,amíg nem utasítottam vissza :D