40038
-
#30158 Köszi a válaszokat, felraktam a smart securityt, abban elvileg minden van.
Még egy (hülye) kérdés: vissza lehet állítani az asztali ikonok méretét olyanra, mint xp-ben volt? sehol sem találok ilyen beállítást. -
#30157 Nod32, Comodo Firewall Pro. Más nem kell. -
#30156 Mindenképpen ajánlott a formázás. Ha kell az xp is akkor meg tedd külön partícióra. De a legjobb ha külön vinyón van és bootnál ki tudod választani melyiket akarod indítani. -
Noorbi #30155 Hello! Olvastam a FAQ-t de nem nagyon jöttem rá, hogy ha fent van az XP akkor azt le kell formáznom hogy felrakjam a vistát vagy rálehet telepíteni formázás nélkül is??
Elöre is köszönöm! -
#30154 Nincs még hozzá MUI. -
#30153 Norton 360 is egész jó. -
tompka #30152 Én is az ESS-t ajánlom (eset smart security) -
tompka #30151 Sp1-hez még nincs. mármint, amit én használok, ehez még nincsennek nyelvek. -
#30150 eset SMART security -
#30149 Sziasztok, felraktam egy sp 1-es svéd Vistát, ehhez kellene a magyar MUI pack,vagy a multilingual, tud valaki linket? Nagyon megköszönnám!
Szikla -
#30148 Sziasztok!
Lehet, nem túl topic-specifikus a kérdés, de talán mást is érdekel a dolog:
Pár órája telepítettem fel a Vistát. Tudnátok ajánlani olyan vírusírtót, tűzfalat és anti-spyware-t, ami Vistára való, hatékony és nem zabálja nagyon az erőforrást? -
tompka #30147 Én teszteltem. Mindent kíhúztam a falból, majd a gépet hibrid-be tettem. Odamentem a villanyórához, és amit ott láttam az fantasztikus. Az órában van egy forgó tárcsalemez. A fogyasztástól függően forog. pl ha megy a mikró,mosógép,hűtő akkor gyorsabban forog, mint ha csak egy tv menne. És most nem forgott.Állt! szinte "semmit" sem fogyaszt -
#30146 Ne legyél már nevetséges! Szerinted az mennyit fogyaszt? -
#30145 és sleepben folyamatosan fogyaszt a géped, igaz nem sokat de mégis:D -
strebacom #30144 Köszi mindenkinek!!! -
tompka #30143 Ha én megnyomom a space-et nem történik semmi! nem kapcsol be a gép. én hibrid alvásra rakom a gépet. -
#30142 Amúgy nekem is 3 másodperc alatt bootol :D Csak nem leállítani kell hanem sleep-be küldeni. Annyi a különbség hogy minden leáll csak a ramok kapnak még áramot tehát az adatokat megőrzik. Majd nyomsz egy space-t és 2-3 másodperc alatt az asztalon vagy. Leállítani csak akkor szoktam ha a gépet áramtalanítani akarom. -
#30141 Biztos hogy volt már kérdés, de nem találom a választ: alvásból feléledve miért állítódik át időnként a felbontás?
Másik: ha bedugok valamilyen usb-s eszközt, pl. egeret, van amikor egyből meglátja, van hogy egy fél percet kell rá várni. -
strebacom #30140 Köszi, nekem is igy volt, még üresen gyors volt, de most(?),oké, akkor ez ilyen..... -
#30139 Ép ma telepítettem egy Intel e6550-es procis 74GB WD Raptor winyos 4gb Ram-al felszerelt gépet 64bit-es Home Premium Vista-t raktam rá. A boot lassú de ez az alaplap bűne, az oprendszer betöltődése meg kibírható, ez a feltelepített programoktól függ, míg semmi nem volt a gépen addig gyors volt, mikor kerültek be az automatikusan induló programok akkor már lassult a betöltődés. -
strebacom #30138 Persze.... -
tompka #30137 Öö izé nekem 2mp alatt bejön a windóz :) -
strebacom #30136 Ez már megvan, ha E6700 is erösnek számit 3,5gigán....de ha másnak is ilyen akkor nem foglalkozom vele, ha nektek is lassan bootol...?? -
#30135 Jah: raptor vinyó, meg jó erős proci. :D -
strebacom #30134 Valaki, valami boot gyorsitót tud-e?? -
tompka #30133 Olyankor van a jelenség, amikor egy fájlba tölti le az anyagot. Ha sok rar-ban szedi, akkor nem csinál ilyet. -
#30132 Nem tudom. Én bitcomet-et hasznáom és tökéletes. Egyedül ezt a TCP figyelmeztetéseket kapom eseménynaplóba, hogy sok kapcsolatot akar létesíteni(?), de azt már XP-ben is ki tudtam kapcsolni. Szóval nem tudom, nálad mi lehet a gond. -
tompka #30131 Vmi ötlet a torrent esetemre?
némelyik letöltésnél,folyamatosan eszi a ram-ot. a végén már fagy az egész rendszer. -
tompka #30130 Nekem 4nap után úgy bebolondult, mint a fene.
pl. netet letiltotta, és egy nem létező hálózatot mutatott, háttérkép váltás után a windows intéző újraindult. -
strebacom #30129 Csak azt löttem ki ami tényleg felesleges, sokat olvastam róla, és hidd el tudom mit teszek, még hogy instabillá, tudsz segiteni vagy nem ez it a kérdés??? -
#30128 mert a vistát arra tervezték, hogy kb. havonta legyen újraindítva. rengeteg olyan dolgot csinál, amit nem lehet (szabad) kikapcsolni. leállítás helyett használd a hibernációt, és akkor pillanatok alatt újra működőképes a géped.
azzal, hogy egy csomó szolgáltatást kilövöldöztél meg leginkább csak instabillá tetted a gépet... -
strebacom #30127 Sziasztok, segitsetek már nekem, mert nem tudom, hogy miért is bootol olyan lassan be a vistám mindig ilyen volt most tettem ujból fel, ismerem a vistát, nem kezdö vagyok, tehát minden beállítás megvan(induló progik, szolgáltatásik satöbbi kilöve...), de mégis olyan sokáig szaladgál a bootcsik az indító képernyön, mintha valamit csinálna a boot alatt, ha a regisztriben kikapcsolom a bootoptimalizációt akkor is ilyen a dolog...
Köszi!! -
#30126 :) -
#30125 ez magyar sp1 is kezd hasonlítani a upc-hez
az utolsó pillanatig húzzák :DD -
tompka #30124 Akkor még 1x Grat! :D
Am. néha a legegyszerűbb megoldás, a legjobb. Nekem xp-n volt,olyan hogy rendszer újratelepítés után a játékot indítottam, és kékhalál :) ott is egy reinstall helyrehozta. -
#30123 Kösz, azóta már a 2. is. Újraraktam a játékot és most jó. -
tompka #30122 "Megvolt első kékhalálom.."
Gratulálok! -
#30121 miért van, hogy nem tok msnezni...nem is engedi a wlm installer letölteni, a bétát meg ha felrakom nem enged bejelentkezni...és máshol meg igen, mármint másik gépen, és nagyon zavaró...nemtudom jelent-e vmit h bios resi volt és azotanem jo...vmi tipp? -
#30120 Megvolt első kékhalálom a World of Warcraft nevű játék miatt. :( Először kidobott a játék egy olyan hibaüzenettel, hogy 34135426xFGH23013124 memória blabla: write only. Ezt még a játék saját bugreportja írta(el lehet küldeni a készítőknek, hogy javíthassák a hibákat) leokéztam és egyből kékhalál. :( A játék eredeti, remélem többször nem csinálja. -
#30119 Köszi! ELvileg működik.