40038
-
#30558 bizony nem, első dolgom kikapcsolni ha végzek a telepítéssel és sose volt még gondom abból hogy kikapcsoltam -
#30557 Annyira oda van mindenki ezzel az UAC szarsággal mintha nélküle szarabb lenne a védelem mint xp-ben. XP is nagyon jó nincs vele gond.Nem kell az UAC csak neheziti a dolgokat. -
#30556 Köszi a helpet! Siker! -
#30555 Valóban jogtiszta helyről nem lehet letölteni(tudtommal), sztem ehhez a privacy, eula stb. szerződéseket kellene megnézni. Akkor ezt a 30/120 napos türelmi időt nem értem. Aki megvette az úgyis egyből aktiválja vagy már eleve aktiválva van. Mindegy, nem lényeges. -
#30554 Akkor se trial-nak nevezik, én Vista-ból még nem láttam olyat, hogy Windows Vista xxx napos trial verzió letöltése (más Windows-ból viszont igen). Na meg alapból: 30 napos türelmi idő van az aktiválásra a Vista-hoz ami egy paranccsal kétszer kitolható. Sőt ha jól tudom a Trial verzió azt jelenti, hogy szabadon letölthetem a programot és pl: 30 napom van a kipróbálásra majd ha tetszik a megvásárálsra, ha nem tetszik akkor meg törlöni kell. A Vista esetében meg nincs szabadon letölhető full verzió (de lehet, hogy tévedek). -
tompka #30553 ja értem :) -
#30552 Akkor mi az a 120 nap amíg mindenféle kulcs nélkül használhatod? Nekem akkor Everest is trialnak írta. -
#30551 Mer ott a rendszerbe túr bele, hogy minden infot megnézhess benne a hardverről és szoftvereidről. -
tompka #30550 "Egyébként ha jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként funkcióval raktad volna fel a programot akkor nem kérne engedélyt."
Én az everestet engedéllyel tettem fel, és mégis állandóan mondja. Sőtt: azt írja ki hogy ismeretlen gyártó. -
#30549 Trial Vista nincs, alapból korlátozott admin vagy és egy így is jó. Végső esetben UAC kikapcsolással megoldható, de nem ajánlott. Egyébként ha jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként funkcióval raktad volna fel a programot akkor nem kérne engedélyt. Ez utólagosan a könyvtár hoz adott teljes joggal megoldható, de lehet, hogy az indító exe-nek adott rendszergazda jog is elég. -
#30548 Ez direkt van így. És elárulom nem vagy rendszergazda. Az alapból tíltva van. Uac kikapcsolása a goggle-ben megoldja a gondod. Viszont a rendszered sebezhetőbb lesz. -
#30547 Sziasztok! Figyuzzatok!
Feltettem kiprobálásként egy Trial Vista-t! (Ultimate) HUN
Rendszergazda vagyok és nincs is más fiók, jelszóval sincs védve, de nem enged törőlni, felül írni meg miegyéb! No ezt hogy lehet megoldani? (Az idéglenes megoldás, hogy minden parancsot, Rendszergazdaként hajtsa végre "ha ilyen gombra nyomok" de ugye ez nem az igazi!) Nos a kérdés, hogy lehetne, hogy bármi progit el akarok indítani, akkor az normálisan működjön (pl. Patch) mert alapba ezt nem engedélyezi!
Kicsit fontos lenne! Szóval mielőbb pls!
Köszi -
tompka #30546 jé SE telóm van :) -
Inquisitor #30545 Miért, ha rádugom XP-re (vagy Vistára, tök mindegy) a Sony-Ericcson telefonok közül valamelyik újabbat, akkor felismeri meghajtóként, de attól még a drivere nincs feltéve a szoftverekkel együtt. Ha azok is fent vannak, akkor több lehetőség van, ennyi. Még mindig jobb, mint más gyártóknál, ahol szoftver nélkül semmit se lehet csinálni :) -
csassz #30544 Az sp1 elötti fissitesekkel jött le..de akkor véletleg telepitettem.Most nem nemtom melyik.. -
tompka #30543 Az miért van, hogy rádugom a mobilomat a gépre, és azt írja ki a vista hogy nincs telepítve a drivere? közben normálisan működik. lehet másolni, törölni -
#30542 Nem tudom, én mindent telepítettem, de lehet SP1-ben is benne van. -
csassz #30541 Sziasztok! Frissitesek közül melyik az amelyik a programok eredetiségét nezi.KB......? -
#30540 minden fazsa már, de sokat szoptam :/ -
#30539 leszedtem a 8.4 es ATI drivert és feltelepülés után a felbontást nem lehet állítani??? ATI Radeon X1650 pro 512Mb kártya van
az SP 1 után is ezt csinálta
ötlet? -
#30538 mindig hagynak kiskaput szándékosan,vannak ott olyan agytrösztök akik simán írnának olyan védelmi rendszert amivel hackerek rendesen megizzadnának.
Egy amerikai fórumra járok,ahol egy "microfososdolgozó" írta ezt.
A MS-nak nem bisznisz, ha nem az ő op-ük fut a gépeken,mégha ez warez formában is.
szóval ez alapján kötve hiszem, hogy winfos bármikor úgy lesz kódolva, hogy csak jogtiszta szoftver legyen a gépeken,már ha mindez igaz persze:) -
#30537 sziasztok
mitől lehet, hogy ha töltök le egy fájlt (mindegy mekkorát), és bezárom az explorert, akkor az megszakítja a letöltést? tökmindegy hogy 95%-nál jár kezdhetem előlről
free download managerrel letölti, de a sima letöltés is működött eddig -
20agh #30536 Ez a jogtiszta dolog annyira nagy faszság hogy csak na.Dollár millókat ölnek bele hogy aktiválni kelljen stb. aki akarja ughy is meg lesz a lehetősg a megkerülésére 100 év mulva is.Ember csinálta, ember keresi meg a rést.Mondjuk ha Bill azzal állna elő holnaptól hogy figyeljetek mától HÁZI felhasználásra ingyen letölthetitek az oprendszerem, szerintem sokak szemében hatalmasat nőne, ráadásul ingyen reklámnak sem lenne utolsó.A cégek meg vegyék meg.Eddig se, valószínűleg ezután se foglalkoznak ugy se vele a szervek hogy kinek mi van az otthoni gépén, még ha bűncselekményt követ el vele akkor se ( pl. másolás stb ).Azzal foglalkoznak maximum, ha másolod az opot és terjeszted pénzért.Ha felhasználod szarnak rá.Viszont ezek után hót feleslegesnek tartom ezt az aktiváld ne aktiváld, letiltunk nem tiltunk marhaságot.Akinek van pénze, vagy szereti úgy is megveszi ( mint pl. egy jó filmet, vagy játékot ) eredetiben, akinek meg nem tellik rá, vagy nem ér neki annyit, ugy is megtalálta, és meg is fogja a kiskaput.Üdv -
#30535 értem, szeretem Bill-t! -
#30534 Van amelyiket kilövi van amelyiket nem. Erről már cikkezett is a szaksajtó, hogy SZÁNDÉKOSAN nem lövi ki az összeset. Volt még asszem Bill bácsinak egy beszéde ahol a warezolókról beszélt, valami olyasmit mondott, hogy nem örülnek nekik, de szándékosan nem foglalkoztak komolyabban a témával. Állítólag 5-10 éven belül megoldják, hogy csak a jogtiszta példányok legyenek használhatóak, kíváncsi leszek. :) -
#30533 nekem most települt az sp1,és nem lőtte ki az oem-et,most akkor valakinek kilövi valakinek nem? de mintha olvastam volna hogy az oem-nél 15 nap múlva szól csak hogy nincs aktiválva.vagy rosszul tudom? -
#30532 tom, épp mentem a cuccokat... -
#30531 Akkor újratelepítés -
Kszasza #30530 hát nagyonanygon reménykedem benne hogy lesz valami megoldas, mert nagyon nem fűlik a fogam a clean installhoz. tény és való, hogy a clean installal működni látszik a dolog (éppen most telepitek egy gépet így...) de a sjaátomat nincs kedvem ujra rakni, mert arra ramegy a teljes hetvegem az tuti... -
#30529 és akkor miva? én rendszerem én fasságom, ne baszogass:D -
#30528 pedig te basztad össze a rendszert nem más:D -
#30527 -.- felcsaptam sp1-et, de még mindig BOOTMGR ir ki... szal nyugodj meg szépen -
tompka #30526 Nem jól tudod! :)
én egy régire rátettem az sp1-et,kilőtte, új crack és működik. :D -
Kszasza #30525 hát ez nagyon gáznak tunik, mert nem olyan egyszerű feltelepíteni egy komplettre installált rendszet ugyebár :( - egy clean install olyan 2-3 ora, de egy full hasznalható gép install meg vagy másfél nap non-stop... ááááá
azert kösz az infot -
#30524 csak tiszta rendszerrel mennek az Sp1 activatorok, korábban crackelt rendszerrel nem működik -
Apocalipto #30523 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az sp1 kilövi az összes cracket, és utána nem lehet újracrackelni a vistát, csak ha felrakod vagy integráltan, vagy előbb felrakod az alap vistát, majd rá az sp1-et és utána crackeled. -
Kszasza #30522 hmm felraktam vista majd clony activator, - aktiválva lett - majd honapokkal később (MA) SP1, aztan tettem fel az okossagot (lásd lejjebb) de nekem sajni nem sikerult, illetve sikerult felraknom de a rendszernél 15 nap az aktiválásig, majd leszedtem a clony one click activatort a gépről, ujra felraktam a lenti témát de semmi változás.. na most hogyan tovább? -
#30521 Azért mert béna vagy nem a program a hibás. Százezreknél megy az SP1 rendesen. -
#30520 Kellemetlen. :S -
#30519 Boot helyreállítható a telepítő lemezzel. A biztonsági mentést meg nem hiába találták ki, lehet nyugottan használni.