40038
-
#30518 ez a vista baze... megprobáltam sp1et felrakni, nem sikerült, majd minden progzt bezáartam majd megprobáltam ujra rakni erre behalt :I gusztustalan , és plafonon vagyok!! most az ujra huzott vistárol irok, csak a telepítő cd-röl tom behozni mert bootmgr ir ki a köcsög! lehet leváltom xp-re a csába, nem kell nekem itt a feszkó, ez egy köcsög e hülye szemét köcsög program! :D -
#30517 Én így csináltam: vista fel; cucc fel, sp1 fel. Előtte most nekem xp volt fenn. Szerintem mindenképp SP1 előtt tedd fel!!! -
Kszasza #30516 csak feltelepit sp1 majd futtat a cucc és kész is? előző megoldást uninstallálni kell előtte vagy maradhat az is fent? -
#30515 Aha. Ezzel megy nekem. Eddig minden ok. -
Kszasza #30514 hálás köszönet
kipróbáltad? működik? minden rendben van vele? -
#30513 Nesztek!!! SP1-hez okosság!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/103937233/vista_sp1__crack.rar -
#30512 Driverek, 3rd party programok frissek? Vírusírtó, egyéb védelem kikapcsolva? -
#30511 meg hamachit sem tom használni mert az irja ki h nem tud kapcsolatot létesíteni a serverrel és hasonló aproságok :I azt remélem h sp1 ezt korrigálja de nem tom felcsapni :( -
#30510 bocsi :) a lényeget kihagytam, SP1-et nem akarja :I -
#30509 Necces. :/ Rendszervisszaállítást próbáltál? -
#30508 szevasztok! vista ultimate-em van és bezony nem akarja frissitést feltelepíteni... azt irja ki a reboot után az üdv képernyőnél mikor elvégzi a teleítést h egyes módosítások nem lettek telepítve és ezért reboot után ujra nekikezd... ennek az lett az eredménye h törölte a még az eddig feltelepített cuccokt, szal eddig szivok vele :I -
Celldweller #30507 Szevasztok!
Tudom, hogy ez vista topic, de az xp-t már nem nézi senki. Szal az lenne, hogy most vettem egy elég szigorú konfigot, de xp sp2 alatt a proci a referencia géphez képest fele akkora teljesítményt mutat a teszt progiban (pc wisard 2008) mint a ref.
Minden létező frissítés fent van, még a dualcore hotfix is, de a helyzet változatlan. A tesztprogi a szar, vagy az xp szar azé, mert csak sima home és nem pro.??? Vistával gyönyörűen hibátlanul alázza a ref. gépet (dual c. 2400 4M) Nekem (2660 6M) van. Vistát nem akarok, mert idegesítő, ezért kéne xpre a megoldás.
Köszi. -
#30506 Hát csinálj! -
#30505 és egyiknek sincs semmi értelme -
#30504 nekem a norton ghost nem fut a háttérbe -
#30503 van rá millió alternatíva -
#30502 Elnezest ez nem teljesen igaz .... Ez hianyzik -
#30501 Ha jol tudom ez nincs a PREMIUM-ban.
-
#30500 itt 150k körül, de még ezer forinttal sem adnék többet érte mint egy home premiumert mert semmi értelmes dolog nincs az ultimateben ami a homeban ne lenne:) -
#30499 Rosszul fogalmaztam ..... azert veszek Ultimate-t mert most kozel fele aron megkapom.
Nem tudom mennyi Magyarorszagon de en itt megkapom ( nem OEM ) 66.500 forintert. -
#30498 jajó:) bár én 8k-t sem basznék ki az ablakon feleslegesen:))) -
#30497 Azert mert itt csak 8000- forintal dragabb mint a HOME PREMIUM . -
#30496 de mi a reteknek ultimate meséld már el:D -
#30495 elkéne egy új banner -
#30494 Sziasztok
Van valakinek valami tapasztalata Ultimate upgrad-el kapcsolatban.
Eppen VISTA vasarlasa elott allok de lehet csak upgrade lesz belolle.
Van jogtiszta XP-m radobnam az upgrade-t es a recov. disc-el lenne egy full Ultimate . Vagy ertelmesebb megvenni a FULL op. rend. ????
-
#30493 Nana. -
#30492 csak ne olyan hevesen -
arankamama #30491 Kár hogy lakcímet nem adtál meg, akkor feltudtam volna adni postán, da he írsz egy mobilszámot felhívlak,egyeztetünk és elküldöm neked :S
jóhülyevagy -
20agh #30490 Nekem pl. 2 gépemen fut legál op ( xp, vista ), és a programjaim 60% kb jogtiszta. Ha Neked minden programod az, akkor esetleg megteheted hogy óbégass, de ha csak egy is van ami nem, akkor sztem ne verd a taknyodat!Szép estét -
arankamama #30489 [nagy]Húzzatok a gyászba a warezos kérdéseitekkel, vegyétek meg, vagy érdeklődj ott ahol letöltötted! NEM WAREZ TÉMA!!!/nagy] -
kaiber #30488 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Helló! Please, nekem is dobjon vki SP1 aktivátort. Köszönöm szépen -
#30487 Remélem elársztanak a kéretlen spam levelek, ha már nyilvánosa közzé tetted a címed. Meg véletlenül a BSA is érdeklődik utánnad majd. -
20agh #30486 Vista x86 OneClick Activator-t kiszűri az sp1? -
tompka #30485 dejjóó :) -
pyropyropyro007 #30484 Hali
Valaki tudna küldeni egy SP1 alatt is működő aktivátort?
címem: [email protected]
Előre is kössz -
#30483 igen kb 2 hónapja:DD -
#30482 Acronis True Image Home Edition-t tudom ajánlani, én a server változatát használom és még nem hagyott cserben. A kliens gépeken meg a dos-os Symantec Ghost-ot, de azzal se volt még bajom. De még szerencsére a Vista beépített mentésével se volt bajom. Mondjuk még nem is töröltem, hanem mindig hozzá írja a változásokat. -
20agh #30481 Nem tom, symantec termékektől mostanában félek
Anno imádtam a NIS-t, de úgy lassította a netes böngészést is mint állat
Amióta kaspersky-t vettem, megtáltososdott a masina
Félnék a ghost-ot feltenni, egyszer régen feltettem, állandóan naplózott meg futott a háttérben meg mittom én
Nekem csak egy sima mentés kell amikor minden fent van és be van lőve ennyi.Arra meg jo volt a vista sajátja.
Az se baj hogy sokat foglal, 750-es lemezen fér. -
20agh #30480 Szia
Sajnos simán töröltem, nem ugy ahogy irtad
DVD-re csak azért mentettem, mert reméltem oda a teljeset menti
Most hogy ha töröltem az első mentést, nem is tudom rávenni hogy teljeset készítsen? Ergó használhatatlan lesz a számomra a complete pc mentés?
Vagy van megoldás?
KÖSZI -
tompka #30479 Nekem kb 15-20mp. De vistán működik a játék közbeni hibernálás is :D
Bár akkor kb 1-2perc a hibernálás, és a visszatérés kb 5perc, de utánna a pálya jön be :D