40038
-
#31238 Véletlen töröltem a lomtár ikonját és nemfigyeltem hol kell visszaáálítani:( Hol kell? -
#31237 Csak úgy kíváncsiságól mi az a szolgáltatás ami miatt az Ultimate kell. -
tompka #31236 ez oda... nagyon nagy -
#31235 tompkának hála megoldódott a probléma :) -
#31234 Itt találhatsz! -
#31233 Már leírtam, még látszik is ha kicsit lejjebb tekerek. -
#31232 Régebben volt róla szó hogy van pár alkalmazás ami nem fontos és dolgoztatja a vinyót.Ezekről hol tudok infot gyűjteni meg hogy miket érdemes lelöni? -
#31231 ha nem írod le miben nem tudunk -
#31230 Valaki segítene nekem? -
tompka #31229 Nekem is fent van. A 2.oldalon feltünhet hogy sztem én tettem fel elsőnek. "próba" képpen :D Nekem feltette és kész. Semmi gondot nem okoz -
#31228 Nekem fenntvan :( De eddig nem vettem észre hogy bérmi bajom lenne belöle! -
tompka #31227 A KB940510-es frissítés adatlapról kimásolva:
"A frissítés telepítése után a Windows Vista észlelni tudja azokat a szoftvereket, amelyek kikerülik a szoftveraktiválást, és károsan befolyásolják a Windows rendszer normális működését." azaz a crackeket kiszűri, de van olyan amit még nem :D
-
#31226 Melyik ez a frisités amiről szó van és mit okoz? -
tompka #31225 Mire érted hogy megszoptuk? a crack felismerő frissitésre? mert akkor csak te szívtad meg. Nekem eredetinek hiszi :D -
#31224 Nekem már a neve is gyanús volt, így hanyagoltam a felrakását... -
#31223 Nem kell Home premium. Ultimate kell, és a gépigénnyel meg nincs gond.
-
#31222 ... utána néztem a dolognak, de semmi bíztatót nem találtam
Mondhatni, ezt megszoptuk (én is)
A legszebb az egészben, hogy a M$ még le is írja, hogy mire jó ez a frissítés, csak nem néztem meg. Így marad az újratelepítés -
#31221 ... bármilyent. Nekem 32 bites van fent, de a 64 bites is támogatott.
... az Ultimate is menni fog ... -
#31220 Amikor az alaplap készült még nem volt Vista driver és ezért van bele írva csak win2000 és xp. Elmész a gyártó oldalára és leszeded a Vista kompatibilis drivereket. Egyébként Home Premium bőven elég otthoni felhasználásra, a gépigénye is kisebb. -
BIZ0906 #31219 Ez driver függő, ha van hozzá Vistás drvier(ek) akkor jó lesz :) -
#31218 Csakmert az alaplap kézikönyvében az áll, h csak Windows 2000 és XPt támogat az alaplapom. -
#31217 Most mi köze az alaplapnak a telepítendő változathoz? Persze hogy felteheted! Akármelyiket. -
#31216 P5B alaplapra milyen Vistát tehetnék fel?
Ultimate-ot akarok. -
Step 1. Before installing the Realtek HD Audio Drivers, Press the
[Cancel] button if Windows detect the Multimedia Audio device.
Ez volna az első lépés. Azt nem hiszem, hogy beálitási hiba lenne, mivel eléggé szájbarágós még nekem is. Egyenként beálítom, melyik csatornát, hol nyomja ki. De semmi. -
#31214 Sehol, újrarakásnál úgyis felrakja ha talál hozzá drivert. Egyébként nem hinném, hogy az zavar be. Valami beállítás gond nem lehet a hangkártya szoftverében? -
#31213 Hol kapcsolom ki azt, hogy ne telepítse azonnal a drivert a hangkártyához? Mert ujrarakás közben mindig telepít ez a vacak, valami általánost, és lehet az zavar be... -
#31212 Küldene valaki nekem erre a címre egy crack-et a pár üzenettel elöbb leírt problémámra: [email protected]
Megköszönném a segítséget! -
#31211 Csak ne az xtreme audio-t! -
#31210 Valamilyen Creative X-fi kártya legyen. Vagy Auzentech szintén x-fi kártya. -
#31209 Hali!
Kis segítség kellene. A helyzet a következő. Vista ultimate, Gigabyte P35 Ds3 alaplap, (melyik rev, nemtalálom sehol) Zalman 5.1 füles.
Sp1 elött a jobb hátsó és a bal hátsó is, bal hátul szólalt meg. Sp1 óta ugyanez, kiegészitve azzal, hogy a jobb első nem szól, viszont centerként üzemel, tehát érintkezik. Egy realtek high definition hangeszköz van benne, (alaplapi) driverek folyamatosan vista kompatibilisre frissítve, de semmi sem segít.
SP1-et nem szívesen törölném, ugyanis azóta a hálózati kapcsolatom megjavult, "nem telnek be a slot-ok"
Valami ötletetek van? esetleg valami általános driver, vagy bármi, ami jó ehhez. Ugyanis erőssen gondolkodom egy 5.1 Hangrendszer beszerzésén, de ha még hangkártya is kell, akkor halasztanom kell.
Ha minden kötél szakad, mire figyeljek hangkártya vásárlásnál?
Segitségetek előre is köszi! -
BIZ0906 #31208 #31199
Hát ugy már igen :) -
#31207 Sejtettem hogy a game lehet a lúdas mert más megy nagyon szépn szinte úgy mint xp-n.
Vista alatti exploreres problémámra (#31183) senki sem tud semmit mondani?? -
#31206 A játék van elcseszve, de ezt már feszegettem a topikjában is. -
#31205 ugyanazon az oldalon ott a válasz: http://www.themebin.com/customizations/install-vista-themes-visual-styles/ -
#31204 valaki tudja, hogy az ilyen témákat hogy kell feltenni, mint amilyet linkelek?
Link -
#31203 Amugy jó a vista semmi bajom vele csakhát pont a legkedvesebb játékom fut a legszarabbul rajta XP-hez képest :(
De nemértem akkor sok másik game meg miért megy szinte ugyanugy mint xp-n ha ez meg nagyon nem? -
#31202 Sziasztok! Elküldené valaki nekem a legjobb Vista crack-et, SP1 telepítése óta számol a gép, ráadásul ma véletlen telepítettem azt az aktivátor felismerő frissítést. Elég sok program van a gépen és nem szeretném újra telepíteni a rendszert, tudna erre küldeni valaki egy jó törést?
Írok e-mail címet, haa küldd rá valaki. (Csak ne vírust :P) -
#31201 Én kikapcsolom a rendszervisszaállítást és nem eszik helyet:) -
#31200 Hello!
Az mitől lehet, hogy Windows Extenderen kerestül a külső eszköz nem látja a pc-t, de a pc látja a külsőeszközt? -
tompka #31199 Használd utánna még egy fél évig. Elfog fogyni :D
Amikor felraktam a 20-asra a Vistát volt még kb 9GB hely azóta semmit sem telepítettem rá pluszban, mégis most már csak 800MB hely van rajta.