40038
-
#31278 Hello!
Az mitől lehet, hogy Media Center Extenderen keresztül nem tudok kapcsolódni az asztali pc-hez? A PC látja a csatlakoztatott eszközt, de az nem tud kapcsolódni a pc-hez. -
#31277 még a windows elött indul újra, mintha valami boot hiba lenne. -
#31276 csak úgy újraindul, vagy valami hibaüzenettel elszáll?
ha csak úgy újraindulgat, akkor az inkább hardveres gond lehet (elsőre a tápegységet tippelném) -
#31275 Sziasztok!
Megint van egy jó poblémám, bár engem annyra nem zavar.
Tegnap ugye feltettem tompka crackjét és most ha bekapcsolom a gépet párszor újraindul mire eljut a windows betöltéséig. (Mintha nem tudná elindítani a rendszert.)
Bár még csak egyszer láttam a jelenséget, de azóta nem is lett még kikapcsolva a gép.
Ez normális, más is tapasztalta már? -
#31274 azért ha belegondolsz, egy 40-50K-s kép betöltése és egyszeri megjelenítése nem lehet nagyobb probléma, mint egy szaladgáló vonalsor (ami tulajdonképpen sok egymás utáni kép)... úgyhogy ez tipikusan a BS kategória a Microsofttól :)
annyiban jogos, hogy mivel a Vistát úgy találták ki, hogy az újraindítás a lehető legritkább esetben forduljon elő (van hibernáció meg hybrid sleep), így bármilyen kép elhelyezése boot közben felesleges, mert egy alap user havonta talán 1x látja. -
#31273 Ez lemeradt: a letöltés lassítja, azért nincs kép a Microsoft indoka szerint. Nekem nem hiányzik semmi haszna nem volt. -
#31272 Nincs kép és csak lassítja ha lehet is betenni. -
#31271 daemon4123-lite.exe -
Demeter #31270 Srácok próbáltam már egy két Daemons-t de egyik sem működött rendesen. Ki melyiket használja ami műkszik frankón Vista alatt?
Thx! -
#31269 Nincs mit:)
Grebber: Van valami progi rá, de most nem jut eszembe a neve:/ Talán a LogonXP működik vistan is, de nem vagyok benne biztos. -
#31268 Működik, a betyárját! Kösz. -
#31267 Bootolásnál nincsen semmi kép.Oda hogy lehet képet berakni? -
#31266 Ez másik. Akkor az install.bat-ba kukkants bele és nézd meg hogy mit hova másol, és másolgasd oda a cuccokat kézzel. UACot kapcsold ki előtte. -
#31265 2db fájl van a 32biteshez. Ez meg a leírás hozzá.
Windows DreamScene for non-Ultimate Vista v2
With this package you can install Ultimate's Extra "Windows DreamScene" on
any version of Windows Vista x86 or x64 (except Ultimate).
Having Service Pack 1 FINAL BUILD is recommended.
Installation
............
1. Run file 'Install.bat' as administrator (right clic, Run as administrator).
2. Follow the steps (will have to choose Vista version, x86 or x64)
3. Reboot.
Information
...........
Version: 6.0.6000.16504
Language: English
v1->v2: Fixed 32 bit bug
Thanks
......
OM3G4
chodivo85
Razorblade 2008 -
#31264 Volt leírás a neten hogy mit hova kell másolni, de a cmd fájl alapján is meg lehet csinálni, feltéve, hogy ugyanazt töltötted le mit én. -
#31263 Hova másoltad? -
strebacom #31262 Hááááát tulajdonképpen is is lehetne fogalmazni.....
Király vagy szeretlek!!!!!!! -
#31261 ... meg olyan kezekben is, akik nem értenek hozzá.
Nem hagyja magát csak úgy agyonvágni :))) a balf@sz júzer nehezen talál rajta fogást (bár a szõkenõk kreativitását nem szabad lebecsülni) :D -
strebacom #31260 Most lehet hogy hülye vagyok, meg tombolok, de a vista 1000-szer jobb mint az XP olyan kezekben aki ért is hozzá...na csak ennyi ..bocsi....iszom tovább... -
#31259 És businessen, nem home premiumon de az mindegy sztem. -
#31258 Prbáltam, működött, igaz én kézzel másoltam a fájlokat a helyére mert acmd fájlal nem ment. -
#31257 ... azokra értettem, akik beszopták, pl.: Next, meg én ;)
Azóta lepucoltam, de ahogy külföldi fórumokon, meg blogokon olvastam - nem nagyon találtak megoldást a leszedésre újraindítás után. -
#31256 Örök hálám! -
#31255 cd\ vissazvisz a gyökrébe, majd cd temp és máris a c:\temp könyvtárba vagy. egyébhént ha beírod, hogy help előjön a sugó. -
#31254 Letöltöttem INNEN a DreamScene-patchet Home Premium rendszeremre, de sehogy se működik. Adminisztrátor módba indítottam ahogy kérték, kiválasztottam a 32bitet, reboot, de sehogy se tudok DS-t beállítani, a readme fájlba pedig még az is benne van, hogy kifejezetten SP1-es rendszerhez ajánlják. Az baj lehet ha magyar a rendszerem? Meg van egy mintavide, azt kellene bemásolni valahova? Mert gondolom most alapból nincs video amit lejátszon. Egyáltalán próbálta már valaki? :)
Másik: láma kérdés, de szökőévente egyszer használom a parancssort, hogy lehet a C:\temp mappát betallózni parancssorba? Alapból a Users/Felhasználó mappa van beállítva. Egyszer már rájöttem, de mint mondtam tényleg ritkán használom. -
#31253 Tehát semmi se indokolja az Ultimate telepítését. -
#31252 És ezekhez minek ultimate?:D A DreamScenet se hozza senki fel témának mert rá lehet tenni businessre és home premiumra is csak googlizni kell kicsit:) -
BIZ0906 #31251 Aki keres az talál :) -
#31250 Csá nép!
Bocsi, hogy ide de nem találtam XP-s topicot!
A 64bites magyar SP3-mas XP megjelent már?
Válaszokat előre is köszönöm! -
#31249 ezekből egyik sem indokolja az Ultimate Vistát (sőt, mivel egy Home Premiummal több erőforrásod marad szabadon - főleg memória - ezért 3 pont az Ultimate ellen :) ) -
#31248 Corel Draw, Adobe Indesign, Adobe Premiere Pro 2 -
#31247 Ezért kérdem tölle is, mert igy indokolt lenne az ultimate. -
tompka #31246 Bakker. 3-an 1kérdésre xD -
tompka #31245 Bár nem tőllem kérdezed, de most még nekem bőven elég lenne egy Home premium :D tán hétvégén újratelepítem a rendszert és angol, német nyelven is szeretném majd használni, és ahoz már Ultimate kell. -
#31244 Lassan írok XD -
tompka #31243 jobb katt/testreszabás/bal felső oldalon Asztali ikonok módosítása/Lomát-hoz pipa -
#31242 Vezérlőpult>Személyre szabás>Asztali ikonok módosítása (bal oldalt) -
#31241 Jobb egérgomb az asztalon testreszabás majd az asztal ikonok modósítása a ball felső sarokban. -
#31240 home premium bőven elég neked -