40038
-
#31198 alt+enter és teljes képernyős lesz, lehet,hogy kétszer is megkell nyomni, mert a tálca után ablakra vált és utána lesz teljes képernyő (legalábbis nálam így volt). -
#31197 az árnyékmentések, a Superfetch adatbázisa, a feltelepített programok miatt a winsxs mappa mind szépen meg tudják növelni az elfoglalt helyet. nem szentírás az a 40 giga, de soha nem lehet tudni, és annyi elég.
a 31183-as kérdést nem értem, sorry :( -
BIZ0906 #31196 (!) ez 4-es akart lenni :) -
#31195 Vistás tapasztalatom:
3D mark 2006 az xphez képest alig tapasztalhatú lassulás (200-300 pont különbség) mondom zsír.
Colin Dirt szinte nem venni észre semmi lassúlást szerintem a színek is jobbak lettek.
World in Conflict szinte majdnem azonos a felmérés eredménye az XP-sel
Node tesztelem a Crysist kereken 50% lassúlás xphez képest + nem fut teljes képernyőben mert alul látszik a taskbar:(
Ez a taskbáros dolog csak a Crysisnál van nemértem miért.Nemtud valaki valami okosságot rá? -
BIZ0906 #31194 Nem vágom amit itt írtok mert én az Ultimate volt fent egy Crysisal megspékelve és volt még vagy 20Gb-m a !0Gb-s vinyóbol. Szóval nem vágom. -
#31193 #31183-ra valaki? -
#31192 Nem neki írtam speciel hanem az állandó GB harcosoknak. Bár én a 40GB-ot se találom vészesnek. -
#31191 Csak neki nem otthoni használatra kell, hanem céges. -
#31190 A Home Premiumnak meg még kevesebb is elég, és az is tökéletes otthoni használatra. -
#31189 Ez hivatalos info az Ultimate változathoz (tapsztalatom szerint is kell ennyi). -
tompka #31188 Igen. csinálsz egy 40-es partíciót, és rádobod a rendszert, a programokkal együtt. -
MasterJay #31187 A 40Gb telepített programokkal együtt? -
tompka #31186 Hát lehet, de az kell neki. Én most fogom a 20ról 40-re áttenni a Vistát. Kell neki a hely -
#31185 10 ezer forint egy 160 gigás SATA vinyó és ugyanennyi 2 giga DDR2 - nehogymár sajnáljuk azt a 40-et egy Windowstól... (és kit érdekel, hogy a DOS 6.22 5 floppy volt mindenestül) -
MasterJay #31184 Hát igen, de azért a 40Gb egy kicsit vicces. -
#31183 Azt vistán hol tudom beállítani hogy amiket beteszek a kedvencekbe nyiljanak le ha rámegyek??
Mert nem lesznek ott ahol XP-n voltak :( -
#31182 Ne jelöld ki és máris nem látszik. A program indítása idejére meg kibírod, XP-ben is van csak ott más színű. -
#31181 Nem szoktam hozzá nyulni (sőt ellenzem a megpiszált telepítőjű Winek használatát) a gyári telepítőhöz, elfér a winyon. 40gb-os particióra kell telepítenni és nem lesz gond. -
#31180 az jelzi, hogy mit jelöltél ki, úgyhogy nem valószínű.... (kerülőút, ha használsz valami ikonhelyettesítő programot - itt segíthetnek) -
#31179 Nekem régi hp nyomtatóim vannak, simán mennek. Van univerzális nyomtató driver-re a hp-nak, de az XP driver is beszokot válni. -
MasterJay #31178 Nyomtatószerveres! Akkor Ultimate.
Mik azok a konponensek amik kivehetők belőle esetlegesen? -
#31177 Az ikonok körül ezt a nagy fehér szart nemlehet eltüntetni valahogy?
-
#31176 A régi nyomtatókkal lehetnek gondok (driverhiány), de az újabbakkal tuti nem lesz. -
#31175 Vagy Ultimate, nyomtatókkal biztos nem lesz gond, nekem 8 nyomtató van feltelepítve ebből 7 hálózaton keresztül érhető el, vagy nyomtatószerveres vagy AD-ben van megosztva -
MasterJay #31174 Akkor marad angol. Egy cégnél dolgozom és szeretném feltenni a laptopra dolgozni. Viszont mivel nem nagyon ismerem a vistát előtte szeretnék egy kicsit ismerkedni vele (virtual), hogy nincs-e valami kompatibilitási gond. (különböző nyomtatók hálózatban, vnc, stb....)De lehet erre az Enterprise lenne a legjobb? -
#31173 Nyelvi csomag támogatással az Enterprise és Ultimate rendelkezik. -
#31172 Nem. Az egyes változatokhoz tartozik az ultimate és az enterprise. -
MasterJay #31171 Az egyes változatok közzé tartozik a Business? -
#31170 Az érdekes, mert a Vista telepítő alapból 1 nyelvű. Max nyelvi csomagokat lehet felteni egyes változatokhoz a netről. -
MasterJay #31169 Csináltam egy telepítőlemezt a vLite-al. Az alap egy ultimate dvd volt. Kiszedegettem belőle a nyelveket. Állítólag csak a magyar maradt benne, viszont az egész angol? Mi lehet a gond? Hogyan tudám belőle kiszedni a magyar nyelvet. -
#31168 De lol hogy nem tudnak összetákolni egy drivert. Az, hogy Vistara nem az hagyján de hogy XPre sem amire már 6 éve fejlesztenek. Gigalol... -
tompka #31167 Pedig állítólag e héten adnak ki egy újat a 6-7-8-as kártyákhoz. Sztem nem jött össze, így csak beta lett :) -
#31166 Egyébként érdekesen számozzák a drivereket: volt már 175.63 és ami tegnap kijött az meg 175.16:D -
#31165 Szerintem már csak a 9es szériával foglalkoznak, hogy kapják be... -
tompka #31164 Nehéz egy WHQL vga drivert csinálni? Már megint csak betát adott ki az nvidia tegnap. -
#31163 Érdemes felrakni. Némelyik védelmet kiütheti az SP1. -
#31162 Nekem kiszűri az ismerősöm notiján. Végig nyomtam mindent és semmi se volt jó. Még az sem ami az én gépemen tökéletesen megy. :s -
#31161 Én SP1 után tettem a cracket és minden ok. -
tompka #31160 Azaz ha sp1 után crackelsz akkor kiszűri? -
#31159 Tompka crackjét akkor sem (én is azt használtam amíg Vista volt és mindig előbb mentek a progik aztán a crack :))