40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Dzsini
    legjobban akkor jársz, ha boltban veszel egy OEM Home Premiumot - akkor az aktiválás úgy működik, hogy ráklikkelsz arra, hogy aktiválod.
  • balika16
    pontos nevet tud vki?kinek meik van meg?
  • Narxis
    Refrontered vagy valami ilyesmi az alap vagy bármelyik amibe SP1 van integrálva. Aktiválni a mellékelt aktivátorral kell, használni meg a mellékelt tájékoztatóval.
  • balika16
    de meik félét????meik releaset?????h kell kativálni?meg ilyenek
  • Zsoltika 007
    Csak 5 kommentet kellene visszaolvasni.
  • Narxis
    Home Premium.
  • balika16
    meik vistát éri meg leszedni????
  • Zsoltika 007
    Ha kelleni fog úgyis kiűriti ezt is meg azt is. Teljesen fölösleges ezen görcsölni hogy mennyit fogyazt üresjáratban.
  • birdo #31990
    Jah,igen.A Vinplayert letöltve egy hónapig minden filmem meg tudtam nézni.
  • djrobaa
    Hali. A Vista 64bites válzozata több ramot használ mint a 32bites? Mert most folyamatosan 1.2GBram van használatban a 4GBól. 32bites alatt csak 500 és 700MB között volt a ramhasználat.
  • balika16
    bon msn ed megadod?segitség kellene és itt forumba gázos lenne!
  • bon
    Mindegyik jó, otthonra a Home Premium
  • balika16
    meik egy jol müködö vista????????a legjobb.....
  • asysoft
    MSDNAA-s Vista dobozosnak számít, gondolom ezért fogadta el. Azért csodálkozom, hogy miután nincs hivatalos módszer a javítócsomagok telepítőkészletbe való fésülésére, nem biztosítanak lehetőséget -hogy akár térítés fejében- lehessen rendelni friss lemezeket. Semmilyen kárt nem okozna nekik...
  • [HUN]FaTaL
    Nincs mit. Mondjuk az Ultimate alapból felesleges szerintem nem cska otthonra de vállalati környezetben is. Talán a bitlocker miatt lehet érdekes. A DreamScenem eg szép-szép, de egyrészt erőforrászabáló másrészt rá lehet tweakelni a home premiumra és a businessre is.
  • Netgear
    köszi
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem felesleges. Otthonra bőven elég a home premium vagy a business :)
  • Netgear
    Köszi...de

Home Premium? vagy Ultimate? Mivel jobb az Ultimate? Kell az nekem?
  • bon
    Külön programmal megoldható pl: Paragon Particion Manager vagy Norton Particion Magic. De előtte adat mentés nem árt, mert legrossszabb esetben teljes adatvesztés is bekövetkezhet (nem jellemző)
  • Noorbi
    Hali! Az megoldható hogy a D particiól átrakjak a C particiora 10GB?
    Ha igen akkor hol tudom megcsinálni?
    KÖszi!
  • bon
    igen érdekel, legalább a 32bit már meglenne, mert eddig csak angolt sikerült beszereznem mindkettőből, de végső esetben az is jó lesz majd múival. De még nem adom fel a 64bit-et.
  • Narxis
    Magyar x86 Ultimate-t én találtam, még oda is volt torrenten írva, hogy semmilyen 3rd party programot nem használt az illető és semmi buherálást nem végzett rajta. Kell? Ha kell akkor küldöm az oldal címét, csak regisztrálni kell.
  • bon
    Még nem találtam 64bit-es sp1 hun integrált telepítőt (még 32bit-est se) ami hivatalos és nem házi gyártmány. De ha van linked elküldhetnéd privátba.
  • Narxis
    Letöltöd.
  • bon
    Na sikerült elfogadtatnom az egyik kódot az Alternativ telepítő lemez rendelő oldalal, de amilyen szerencsétlen vagyok, pont azt az Ultimate kódomat fogadja el ami angol nyelvű és csak 32bit-es cd-s teleptíőt ajánl fel, mivel a 64bit-es része az Ultimate-nek (ami angolul meg is van). Ezek szerint az OEM kód kilővel. De az állítólagos egyébb Retail kódomat se fogadja el. Se a Tisztaszoftverest (gonodolom azért mert az csak frissítés). Tehát továbbra se lesz 64bit SP1 hun telepítőm :(
  • bon
    1. Alapból magyart kellett volna feltenni
    vagy
    2. elindítod a windows update-et (vezérlőpult/windows update) majd ott felrakod a frissítéseket (elvileg közte kellene lennie az angol sp1-nek is) ha ez megvan utánna felrakod a magyar nyelvi csomagot. Ha nem jelenne meg az SP1 magától akkor leszeded a Microsoft oldaláról az öt nyelvűt ami tartalmazza az angolt és felrakod kézzel. Majd ez után rakod fel a magyar mui-t.
  • Narxis
    Jó.
  • Dzsini
    lepasszolom, nekem eredeti Vista Businessem van :)
  • simonl #31970
    Értem, köszi,

Jelenleg fennt van egy Vista ultimate, szűzen.
    Mit tegyek sorrendben, lépésenként, hogy a folyamat végén SP1 es magyar vistaám legyen?
    (van már egy sp1 activation. exe -m készenlétben, ez használható ?)

Köszönöm a választ, mindamellet, hogy pörgetem a topicot:))
  • Dzsini
    nem SP1 hun-t telepítesz, hanem a windows update-ről a magyar nyelvi csomagot.
  • simonl #31968
    Vista sp1 ACTIVATION - ez jó lesz??
  • simonl #31967
    Na a helyzet a következő:

Visszaolvastam kb. márciustól és semmi értelmeset nem találtam SP1 crack ügyben.
    Sorrendben: letöltöm sp1 angol, majd sp1 crack, és erre mehet az sp1 hun? Jó a sorrend?
    Játékot már creck eltem de op rendsz-t még soha.

És ne legyünk álszentek srácok...:)
    Valaki megdobhatna egy SP1 crack linkkel akár privátban is:)
  • Dzsini
    ajánlom a topicban visszaolvasás módszerét (lehet lapozni is)
  • simonl #31965
    Köszönöm szépen a válaszokat:)

Hogyan mi alapján keressem ezeket az SP1 "védő" progikat?
  • bon
    De nekem meg miért nem megy, próbáltam a Microsofttól kapot kódokkal is, Tisztaszoftveres kóddal és eredeti OEM kóddal is.
  • bon
    Telepíthető, legális kóddal nem lesz baj, crack esetén lehetnek gondok.
  • Dzsini
    angol Ultimate telepít, angol SP1 telepít (megfelelő virágbolti változatot védő programokkal, abban nem tudok segíteni, olvass vissza, ajánlottak már itt ezt-azt), utána Windows Update-en át magyar nyelvi csomag telepít, újraindít.
  • Narxis
    Nem lesz baj.
  • bon
    Két féle képpen lesz magyar nyelvű:
    1. magyar Ultimate-et telepítesz fel
    2. Nem magyart telepítesz fel sé a Windows Update-ről majd leszeded a mgyar nyelvi csomagot. Ebben az esetben angol SP1-et kell feltenni rá és utánna lesz szedhető az SP1-hez is jó nyelvi csomag.

A Korábbi Windows-okat legegyszerűbben úgy tudod eltávolítani, hogy törlöd a Vista telepítés elején azt a Particiót amin van (ez Teljes adatvesztéssel jár az adott partición)
  • simonl #31959
    "Virágbolti" verzióra is telepíthető az sp1?
    Nem lesz később baj?:)